43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Erdemes megvarni amig "teljesen" kesz lesz az AC, mert a rendszer miatt (Steam, Python, GGo stb.) egyelore barmi lehetseges, csak Kunosektol fugg a dolog. Ha akarnak, teljesen jo dolgokat is osszehozhatnanak. A lehetoseg benne, csak nem akarjak, nem tudjak vagy meg nem publikaljak.
Itt van pl. ez a Steam-es hotlap-rendszer. Egyertelmu a dolog, csak ossze kellene rendesen lapatolni. Egyelore csak baratok, mindenfele szures es egyeb felulet nelkul. Igy marad vagy tovabb fejlesztik az erosen kerdeses.
A setup kerdes ugyanez.
Valszeg meg lehetne oldani, hogy jatekon belul, a garazs reszbol lehessen feltolteni a setup-ot es onnan listazni, szurni, valogatni, letolteni stb.
Ilyen es hasonlo funkciokrol soha semmi info nincs, igy semmit nem tudni, erdemes-e ezzel foglalkozni:/ -
Timbu #8491 Steam Workshoppal szerintem egyszerűen meg tudnák csinálni. -
Erről a setup küldésről jut eszembe, arról nincs hír, hogy valami központi setup gyűjtő helyet terveznének? Jó lenne egy hely ahova a jóravaló setupgyárosok feltöltik a setjüket és akik meg csak körözni szeretnének ott találnának alapnak valamit. -
Jackal #8489 (vagy átrepülik a sikánt :) ) -
Jackal #8488 Szia,
Igen, láttam tegnap az idődet, ha át tudnád küldeni, nagyon megköszönném.
Elég szépen felhozná az összesített pro rankomat ha 1-2 mp-el jobbat tudnék menni. Tuti biztos hogy jobban beállított kocsival megyaz első 50 ember. -
Tyuki80 #8487 rám gondoltál?:)
Még dolgozgatok vele egy kicsit,de ha úgy érzem,hogy jó,akkor átküldöm privátban.Még van benne sok!Szeretném bevinni legalább 1:54 közepére,de nagyon nehéz.Most fixen futom az 1:55 eleje időket,saját körrekordom közelében,de nem tudom hol találok még plusz időt.Ameddig nem áll össze a kép addig csinosítgatom a setupot:) -
Jackal #8486 Szokni kell a vonalvezetését, meg bevállalósnak lenni a hosszú kanyarokban. -
Nameg silverstone nagyon nem az én pályám. Borzasztó lassú vagyok rajta mindennel. A GP79-es még ment rF-ben, de az újabbak... -
Ott nem csak 3 kört mentem :DD -
Jackal #8483 Valaki tudna küldeni egy jó F458-as setupot Imolához? (esetleg aki most lett 54-edik? :) ) -
Én a hátsó szárnyat 7-8 körül használom, úgy valamivel jobb a helyzet, de a balansz még ne oké. A lassú kanyaros mechanikai tapadás jó, de a tempós, vagy úthibás, kerékvetős kanyarral már vigyázni kell. Szerintem sok az első kerékdőlés is. Egy órája tesztelem, setupolgatom, most már kezdem betörni.
De amúgy az összes default set gagyi. 4-5 mp-et simán faraghat az ember mindegyikből :) -
Mármint a Meki GT3-al mentem.
Az lemaradt :D -
Silverstoneba mentem vele. Hát ott rendesen eldobja a hátulját a Maggots és Beckettsbe, ha gyorsan akarsz menni. -
Hihetetlen jó ez a GT3-as McLaren. Szerintem egyáltalán nem sin autó, max annyira amennyire ez az egész kategória.Ha gyors vagy akkor elég küzdős, a seggére vigyázni kell, de a kormányzás viszont álom. Összehasonlítva a Z4 GT3-mal szerintem több odafigyelést igényel, de az élmény is nagyobb. Ja és a hangja is kiváló.
Én odáig vagyok érte. :D -
En is olyasmire tippeltem eoszor, de akkor csak nem irna fel az idot a listara:) -
Jo, csak azt hittem valami buntetes, ervenytelen kor.... -
Nem harcolok:) Latom Imolan belehuztal, nekem az az 5 masodperc hatrany mar nagyon sok:P -
Nekem is piros karika van, de szerintem az az alap, az jelzi hogy a sajat ido. -
Jeloljetek be, mindenhol laccoo neven vagyok.... -
A harc hát legyen harc. Csak ne ezen a pályán :DD -
Nem jó a második hely ??? :) -
OK, megyek:)
Legalabb hasznaljuk a progit:P -
Igen, latom mar fent vagy:) Mentem meg 2-3 kort, nehogymar kettobol utolso legyek:)
-
Menj egyet Imolán a McLarennel, nekem miért rak piros kört az időm elé? -
Eleve az egesz GT3 kategori lett ennyire "sinautos", hogy ma mar tele vannak elektronikaval, eleg extras aero-val es eleve ketpedalos paddle shift. -
Ezt nem tudom, De mentem ma versenyt Lotusokkal, a McLarennel és egész jó volt ! Nem volt semmi darálás. -
Jó, ezt videó alapján a jó isten nem mondja meg, ezek a pilóták mindent tudnak úgy vezetni ,mintha oda lenne ragasztva az útra :)De tény hogy nagyon kezes nem is korrigál szinte soha . -
Mert ilyen a valóságban is.
-
Faszán működik a cucc:) -
Nyomja a halál :) Amúgy tölti kikapcsolt app-nál is az időt.... -
Én is ezt mondtam.
Aztán mentem 10-20 kört és már nem ezt mondom :DDD -
GPx8 #8461 Ez a McLaren MP4-12C GT3 eléggé sínautó lett. Nem baj, kell ilyen is...
-
Ott nem az a cel, hogy minnel koraban minnel jobb idot menj, hanem hogy koronkent folyamatosan gyorsulj, a "vegtelensegig":))))
Nem sok ertelme van, csak nehany korig poen, utana ertelmetlen. -
mindig is sejtettem, hogy itt nem a gyorsaság számít, hanem inkább a kiegyensúlyozottan lassúság, vagy hasonló de azért valljuk be, ez egy BAROMSÁG :D -
ha jol latom, az AI-hoz mar nem is nyult hozza?! Akkor az "kesz" van vagy ugy jo ahogy van:) -
THX!
Azt az idot akkor le is nyomhatod, nem lesz nehez, meglesz a sikerelmeny:D -
Ugyan azzal mentem Imolán. -
Én látom az idődet az APP-ban, 2.07 .....Akkor gondolom működik . -
Nem állítottam a hasmagasságon, és úgy. -
Tyuki80 #8453 Valamikor még itt írtam,hogy mennyire szenvedek ezzel az austrian bowl kihívás arannyal.
MEGLETT!:)Köszönhetően nagyon jó cimborámnak aki örömmel újságolta,hogy neki simán meglett szinte elsőnek,így nekibuzdulva elkezdtem hotlapozni.Lehúztam a köridőt, ahogy nem is olyan rég meg lettem említve az rsr-en a 6. helyig,de még ezekkel a köridőkkel sem jött az arany.Így ráálltam a barátom által futott 2:10 körüli köridőkreés láss csodát rögtön meg is lett10500 ponttal.WTF?
Eddig túl gyorsan mentem?Tehát?ha valakinek ugyanúgy nem menne mint eddig nekem és gyors,lassuljon:)