43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mar regen a fent volt, de meg csak most probaltam ki, es a legjobb mini APP a MiniApps nevu APP:D 
Minden info kint van, es meg allitgathato is:P
-
Mugello-Formula abarthhal mit szoptam, folyamatosan arra mentem, hogy egyenesben gyors legyen, erre most növeltem a szárny értékeket, sima padlógáz néhány kanyar, ami necces volt eddig, és javítottam 7 tizedet az eddigi legjobbamon...-.-' -
Én ráérek. Mondjuk pályák jöhetnének, de az nem igen lesz gyári, ahogy elnézem.... Talán később lesz idejük, pénzük néhányra.... -
Tatuus Ferrari :)
-
Meg nem probaltam. Mivel memoriaba pakolja, ha az megtelik akkor vagy error vagy megy a vinyora, de akkor tuti akadni fog;) -
Az 1.0 csak azert merfoldko, mivel addig meg EarlyAcces es "kotelezo" rendszeresen (viszonylag gyakran jelenleg 2 hetente) frissiteni. Az 1.0 utan mar szabadon valasztott a dolog, patch-elesnek hivjak, az uj tartalmakat meg DLC-nek:P
Valszeg azert nem fogja elhanyagolni, foleg hogy egyszeru a Steam-en kitolni a patch-eket. De ha belevag valami komolyabb dologba, nem fogja szetszabdalni a munkat, majd ha kesz van es leteszteltek a zartrendszeren, kiteszi. Az lehet 2 het, 2 honap vagy 2 ev is:)
De a lenyeges dolgokat (online, tores, "realroad", karrier) "beigerte" az 1.0-ba, igy az meg max 2-3 honap. Utana hog mikor lesz ejszaka es idojaras, es egyeb "extrak", mar "raeros".
-
A replay file mértetét szabad piszkálni, nem fog akadni a játék ha feljebb veszem ? -
Nincs kétségem afelől, hogy hiába lesz márciusban 1.0, jön ehhez még cucc másfél év múlva is ! :))) Nem tartalom ! :) -
Varhato volt, hogy elobb-utobb megszakad a sorozat (kethetente tizedes ugra), mivel ezzel az update-tel egyutt mar csak 4 maradt. Az online, a karrier es az egyebek miatt latszott, hogy eleg szukos a hatarido.
Nincs vele bajom, de legalabb az alap dolgokat adjak oda, aztan tesztelgethetunk hnapokig;DDD -
Igy elnezve egyutt a 3 APP-ot, az AC-s ablakot vakoknak csinaltak:DDDDDD -
Jackal #8522 Szerintem azért szakították meg az eddigieket, mert ez egy kis patch volt, másrészt az onlinet nem az 1.0-ban akarják debütáltatni. Tuti lesz 3-4 hét online tesztelős időszak az 1.0 előtt. -
Itt a jelenleg 3 mukodo Leaderboard APP (balrol jobbra).
AC-STEAM
Csak a Steam-baratokat mutatja (bar ez a funkcioja:P), egyszeru korido kijelzes, nem skalazhato az ablak. DE ez lenne a legjobb, mert nem kell kulon APP, nincs kulon install (masolas), a programmal egyutt frissitik, telejsen hivatalosak az idok. Kellene hozza ablakmeretezes es World idok.
RIVALI
Allithato APP ablak meret!
Eleg boseges info.
Kattintassal valaszthato haromfele lista (a kepen egymas ala bevagva, nem igy nez ki!:P): World, Steam, "Orszag". De hiaba a Steam, sajat listabol dolgozik.
A RIVALI Delta-val (ott is alithato: World, barat (Steam), sajat ido) eleg jol hasznalhato.
RSR
Kozpes meret, egyszeru, atlathato, sajat RSR lista.
-
Ahogy irtam, a rendszer es a lehetoseg adott, laza 1 evet csusztak es meg mindig csinaljak, ok sem hulyek, ismerik a lehetosegeket,valszeg sokmindenre gondoltak es meg is csinaltak.
De vagy felkesz vagy csak aprankent adagoljak. Erre irtam, kicsit szivatas a dolog, de hat az erdeklodest fenttartjak:)
De sajos azert az is latszik, hogy sokmindenben benaznak, kicsit gagyiznak es/vagy nem hasznaljak ki a lehetosegeket.
Pl. a gyari APP-oknal nincs lehetoseg skalazni, pedig megoldhato lennne (lasd RIVALI Tempo, bar configbol, de mar az is valami). -
Nem tuudom, en valamiert mindig is abban voltam, hogy lesz gyari rank rendszer, vagy valahol olvastam vagy nem tudom....De en mindig is ug tekintettem ezekre a mostani maszek cuccokra, hogy addig jo lesz, aztan meg nem kell, de ezt szerintem a fejleszto sracok is pontosan tudtak..... -
Ismet Alex-fail volt, mert megneztem az RSR-t, es mar ok is bekaptak a GUI-t:) -
Nem lóverseny, te is tudod ....! :)
Itt max akkor lesz előbb valami végleges, ha ráun, és valamit lehagy-kihagy belőle .Gyorsabban nem fognak haladni az tuti, legfeljebb kevesebb lesz ... -
Es annal jobban elhuzhatjak a dolgokat (pl. online vagy az eppen kitargyalt hotlap, tablazatok, funkciok stb).
Mert ha maradt volna az eredeti sorszamozas (tizedes) es a ketheti update, akkor logikusan marcius 28-ra tuti lett volna 1.0 es hozza online.
De az utolso sorszamozas alapjan, ez elhuzodhat honapokig is. Persze az online-t megigertek marciusra, de amig nem 1.0, addig tolhatjak akarmeddig:D
Megertem, hogy a teszteles es az erdeklodes fenttartasa miatt igy a logikus (aprankent tologatni a tartalmakat es a funkciokat), de vannak dolgok amivel igazabol csak szivatnak. Pl. ez a hotlap resz, ami lehe hogymar kesz van, de meg csak most kezdik kipakolni kozben ket oldal (RSR, RIVALI) is fejlesztgeti a sajatjat (talan/lehet feleslegesen).
Mert ha lesz hivataos AC Steam, minek jelentkezzen be az ember masik ket helyre?! -
Minél később jelentik ki, hogy 1.0 , annál több dolog kerül bele ! :) -
TeJ2107 #8514 nah pont ezaz :D ez a második sorszám nélküli patch... nah mind1 ők tudják :D csak ezekkel a kis hangyaphasznyi lépésekkel sosem lesz 1.0 :D -
A changelog.txt file-ban vannak leirva a valtozasok, bar az utolsorol (nincs sorszama) nem irt semmit (#8506). -
TeJ2107 #8512 ezekről a kis patchekről tudni valamit ? 0.6.5 óta addig lejött 1x 15 mega patch, utána lett 0.6.6, és most 16:24 kor is szedett le 9.3 megát.
Amúgy ez a rival story engem is érdekel, de ismeretlenül nem szeretnék a csoportból senkit sem be jelölgetni :P, de aki ki szeretné próbálni, vele szívesen nyomnám :D (persze ne számítsatok hardcore ellenfélre :P) -
Mar eleve a gyari AC-s Steam Friends Hotlap is igy muklodik, azzal nincs gond.
A Rivali-ban meg nem lattam hogymukodik a Steam Friends resz, de az csak most penteki ujitas, igy meg nem kerulhetett bele (vagy vak vagyok;P). De elobb utobb tuti lesz.
A Rivali-ban az ujitas, hogy az elozo update (v0.6) Modularis reszet is kihasznalja, vagyis a fumenube is pakoltak sajat menut.
Ezert irtam, hogy nagyon valoszninu, hogy Kunosek is terveznek ilyet (a lehetoseg adott), teljesen logikus, csak meg nem adogattak oda. Csak ezzel a kozosseget szivatjak, mert van mar RSR meg Rivalo hotlap, mindenki fejleszti a sajatjak, kozben lehet hogy lesz "rendes" gyari valtozat... -
Jackal #8510 Ilyet csinálhatnának az rsr live-osok is, hogy játékban pitben lenne egy menüpont ahol meg tudod nézni a live időket a többiekhez képest. (kb ahogy a weblapon látszik) -
precise #8509 Ezzel a rivali Steam Friends okosságal akkor egymás ellen tudunk menni, persze ha felvesszük egymást barátnak steamen? -
Betoltam a banner ala is. -
Igen, ez mar erosen biztato!:) -
Jott meg egy, 1-2 skin (adat) es csinaltak ikont a Steam-hotlapnak. -
Screenracer #8505 http://rivalitempo-softgrip.rhcloud.com/apps
Ezeknek a srácoknak elég nagy esélye van, hogy hivatalos AC cucc legyen belőle. :) -
Azokkal nem lesz gond, mert megcsinaljak az user-ek. De pl. ezt a gyari Steam-hotlap APP-ot mar nem tudjak meg irni (nem ferhetnek hozza a rendszerhez), igy ennel szukseges lenne az atmeretezes lehetosege. Ha nem is egeres-skalazos, e legalabb lehetne 3-4 kapcsolhato style (small-big). -
Nekem meg az iR-szeru kontroller, stup, garage, onboard allitas es hasonlo dolgok hianyoznak;D
Sajnos ebbol sokminden hianyzik es hianyozni is fog (nem tudja, nem akarja, nem lehetseges, mas koncepcio).
Az AC bejelentesenel en abban remenykedtem, hogy "osszeszedi" az osszes jobb szimbol a legjobb dolgokat, funkciokat, lehetosegeket, mukodest, feluletet, menuket stb., - de aztan rajottem, hogy ettol ez nagyon messze van;D
Sajnos/nem-sajnos, foleg az eladasok miatt, kicsit a driving-game "egyszeruseg" fele kellett eltolni a dolgokat:/ -
Fontos infos pici méretű menü app már most is van, nem egy ...Pl.: az OV1 Info app - v2.0 -
precise #8501 Nekem az LFS-hez hasonló skin exchange dolog is hiányozni fog ha nem lesz! -
En megvarom a programbol az 1.0-at (valszeg nem fog valtozni), talan azt hogy valamelyik csapat csinaljon valamit, es ha nem, akkor valszeg irok maganak olyat ami hasznalhato:D -
Valóban idegesítő, én fullHD-ben játszom, de így is van egy két ablak ami ormótlanul nagy. Jó lenne egy rF féle léptethető menü, amiben minden fontos infó benne van. -
Akkor legyen uzleti erzeke az RSR-nek, es nyomuljanak OK:D Ha elsosorban nem is a licenszekert (azt csak megemnlitik mellekesen:P), hanem az AC jobbatetele miatt:D -
De sajnos ennek a Python-nak is meg vannak a korlatai (bar nem ertek hozza:P). Engem speciel idegesit, ha bekapcsolok 2-3 APP-ot, kitakarja a fel monitort (nem lehet skalazni sem a tetejeig tolni oket):/ Tudom, hasznaljam Full HD-ben vagy 3 monitorral:D
Vagy az, hogy nem lehet gombokat hozzarendelni a kulonfele APP ablakokhoz, egyenkent kapcsolgatni, egerrel kell maszatolni.
Lehet hogy kesobb lesz valami funkcio, de egyelore idegesito. -
De mint tudjuk üzleti érzékük nem nagyon van
-
De ha nem terveznek Kunosek semmit, akkor legalabb uzleti erzekuk lehetne. Az RSR jol mukodik, hasznalhato, megvan naluk a lendulet. Egyezzenek meg veluk, adjanak erte az oldalnak/keszitoknek fejenkent 5-10 AC licenszt, toljak at a programot AC szerverre, mehet ra AC design es hajra. -
Ossze lehetne dobni valszeg sokmindent, de igazabol, ha mar adott a lehetoseg, mindenbol a "gyari" AC lenne az igazi.
Mert profi az RSR Hotlap, de mennyivel korrektebb lenne ha Kunosek uzemeltetnenek egyet, a hivatalos adatbazisbol/Steambol. Lehet hogy tervben van, lesz vagy mar keszul vagy mukodik, de mivel semmi hir nincs semmirol, igy marad a bizonytalansag es neha a felesleges barkacs. -
Igen én se gondoltam, hogy most rögtön összedobják, de ezt a setup megosztós funkciót hasznosnak gondolnám a későbbiek folyamán. Bár szerintem ezt mások is simán össze tudják hozni egy Python app-al, vagy valami hasonlóval.
Egy kis update mára is:
0.6.6
- Fixed old replays engine sound
- Launcher :: fixed small issues
- Audio : fixed low volume in a file