43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ilyen luxus dolgok lesznek itt, hogy időmérő, felvezető kör, gumicsere stb ? :) -
A palyak szama nekem is keves, lenyegtelen hogy online, hotlap vag AI-hoz kell:/ Tudom hogy uzlet/promoeszkoz, de legalabb azt odaadnak ami mar kesz van. Legalabb egy palyanak minen nyomvonalat, ne szivassanak mar Silverstonnal 3 reszletben:DDDD
Jon majd Nurburg es Spa, ezek elvileg keszen vannak. Ezert is fajo, hogy el kezdtek jatszani a verzio szamozassal, mert igy barmeddig elhuzodhat a vegleges, es igy ezt a ket palyat is addig huzzak ameddig akarjak (valszeg kelleni fog a vegleges promohoz, foleg Spa):/
Talan lesz Fiorano is, az egyszer mar kesz volt (FVA). Meg persze Trento, de az kicsit mas vilag...
Es Nord, de hat az meg nagyon messze van:)
En meg remenykedem a Angol/Brit palyakban (multkor irtam), mivel ott voltak, talan "beszereztek".
Realisan mas palya nem nagyon lesz, legalabbis a kozeljovoben. Talan/esetleg meg A1 es Zolder/Zandvoort eselyes lehet, es meg 1-2 Spanyol/Katalan palya. Mas foldresz necces (Japan, USA, Ausztralia).
A mod-lehetoseget valszeg nem az autok miatt akarjak eroltetni...:) -
Több pálya jobb, lesz is gondolom,de azért ha ilyen szépen valóságnak megfelelően megcsinálják Nordot, huplikkal, puklikkal úthibákkal, az már simán elég egy-két évre. :))
Én elvagyok ,az autók nagyon jók, élvezet vezetni még 100 óra után is, akár ugyanazon a pályán is ....
Itt minőség van, nem kilóra adják mint PCars-t .:D -
endy papp #8649 Ezzel rá is tapintottál a lényegre .
Ez a pálya kínálat ,(de ha még egyszer ennyi lenne is)nagyon "karcsú" és még finoman fogalmaztam.
Azért ettől több kellene bele.
Nekem speciel nem lét kérdés a scen alapú,ha már azt tudja mint a pCarban akkor jó,főleg ha annyi lenne.
Így azért elég uncsi,még ha egyszer valamikor belekerül is az online funkció.
Jó tudom hogy van akit csak a hot lapozás és az AI érdekel és nekik elég ez a pálya kínálat,de ezzel nem teszik népszerűvé és leginkább eladhatóvá ha ilyen szegényes pályakínálatuk lesz a későbbiekben is. -
Akkor ird be a forumba ! :) A sokkal jobban elretolhato nezettel egyutt, a multi raer, elobb ehek kellenek :) -
Egyetértek, én is így vagyok ezzel. -
Ennyi penzert nem sok, foleg egy kint elonek, azert a fizetesert;) De meg itthon is boven jo ar, foleg hogy hivatalosan bokocsovezett, versenyezheto auto.
Bar nincs benne sok kilometer, de valszeg egy motorgeneral (plusz telok, rugok, fekek, gumik) talan/lehet rafer, esetleg azert ennyire "olcso":D -
precise #8645 Abarth 500 Assetto Corse
Nem is olyan drága -
Nekem nagyon hiányzik, sokszor felengedem kicsit a féket mert úgy hallom, blokkol, de valójában nem .... -
Ha jol lattam, egyelore nincs szet szedve, csak egy hang van, azt hasznalja (modositgatva a csuszastol fuggoen).
Valszeg a slip alapjan nem lenne nehez megoldani.
De gyelore a gumifust is fake, fuggetlen a gumi allapotattol es homersekletetol, mindig fustol ha eleg egy bizonyos kulonbseget a kerek es az aszfalt;) Csak latvany elem, de ez legyen a legnagyobb gondja:P
De a sodrodas hang valoban jo lenne, es persze nem artana kesobb kulon-kulon hang a kulonfele gumitipusokra is (street, sport, slick).
-
Ami viszont mindig zavart, hogy a gumi sodródásnak és a csúszásnak is ugyanaz a hangja, sose tudom, hogy most blokkol, vagy csúszik, vagy csak egészséges sodródás. eddig úgy rémlik más játékokban más más hangja volt a kettőnek .... -
-
Én alig hallom nagyobb autóban. Igaz hogy így van jól, a kétmillió decibeles motortól nem lehetne hallani, de én szeretem ! :) -
Megneztem, de nem nagyon erdemes hangositani, mert igy is toppon van. Meg ha csak a dinamikajat emelem, akkor is mar vagva lesz a teteje, tulvezerelt, nem jo.
Meg kell varni, amig a programon belul lesz allithatosag. -
Mondjuk olyanom most nincs ! :)) -
yep:) -
és azzal mit csináljak? Valami hangeditorban emeljem a szintjét? -
d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/content/sfx/kerb.wav -
Azt nem lehet valahogy meghekkelni, hogy a gumihangok erősebbek legyenek? Ugye leginkább a kerékvető ... -
Jah, ezt pont be akartam rakni, hogy ez mar olyan mint a medve, nem jatek :)??) -
Persze semmi infonk nincs, hulyek lennenek kiadni ha lenne (az emberek azonnal kovetelnek a veglegesbe vagy ingyen DLC-be:P). Talan keszul meg nehany palya vagy tervbe van veve. Foleg, hogy most mar van beveteluk is, van penz utazgatni. -
A hivatalos palyakeszitesnel valszeg az a gond, hogy mindenkeppen szukseges a szkenalapu palya (nem a jatekosok miatt), abbol nincs sok, igy valszeg eleg nekik az 1 ember:) -
Kimi vs. LaFerrari + hozzaszolasok :D -
Jah ! :D inkább örülnék, ha az lenne a hír, hogy 3 pályakészítőt vettek fel :D -
Azzal aztan sokra megyunk:D -
-
AC meg a Digigrafet sracot szipkazta be, hivatalos skin keszito lett..... :) -
Egyetértek ezzel én is. Semmi új, és semmi látvány nem volt benne. :S Ebből ezerszer jobbat ki lehetett volna hozni. -
GPx8 #8624 Ezt egy magyar srác készíti.
Link -
Ja meg egy apro eszrevetel. Es vegre egy "hires" emberrol ugy forgatnak filmet, hogy meg el, es bele is tud szolni, ami azert igen ritka jelenseg.
-
Mar kinottem ebbol az eredeti nyelv eroltetesbol.
Sem kulonleges, sem erdekes hangjuk nincsen eredetiben a szineszeknek, ok az akcentus igy mesterkelt, de teljesen jo a szinkron. (amugy eleg sok reszt pl a nemet beszedeket nem szinkronizaltak egyaltalan). A szoveget leszamitva meg ugye a hangok eredetiek, szoval nem is ertem :)
A lenyegre terve
De eleg hihetetlen tortenet mar maga is, aztan a vegen meg egy csavar, meg még egy csavar, amire mar azt gondolna az ember igy nem lehetett, a film kedveert csinaltak. Aztan megnezve a wiki-n Lauda eletet, ugyanez a tortenet van leirva. Az teny eletrajzi filmnek nagyon bena lenne, mindket "fohos" eseteben, az atfogott idoszak is igen hianyos, elnagyolt de a maga stilusaban egy autoversenyzest nem szereto embert is lekot es odaszegesz a kepernyo ele.
-
Egyetértek. Eredeti nyelven megnézendő...először mindenképp.
Laccoo, amit kilehetett hozni belőle azt kihozták. Mármint a sztoriból.
-
Egy ilyen bömös nálam még beférne a kínálatba:D
-
GPx8 #8619 Nagyon jó film. -
Szerintem ritka rossz film, barmennyire is erdekel a tema...... -
Szerintem nagyon jó kis film volt, de szerintem kár elrontani a szinkronnal, nagyon jók az eredeti hangok. -
Aki meg nem latta, es csak mostanaban hallott rola eloszor mint en. Mostanaban jelenik meg, jelent meg magyarul is.
-
-
Ez realistább ! :)))
-
Marha jó kép