43023
  • Totti5
    Nem kitalált formula autó, mint más játékokban, ráadásul Lotus. Nagyon várós!
  • lac coo
    Csak amiatt mert nincs hivatalos versenyszeria veluk ?! :) hat...te tudod.
  • GPx8
    Nem nagyon...
  • lac coo
    Akkor nálad az utcai autók sem játszanak ? :D
  • GPx8
    Biztos jó móka, csak én jobban örülök, ha tudom valamilyen bajnoksághoz kötni. Pl. Formula Renault 3.5
  • lac coo
    Mitol ? :)
  • bardocz
    Jó móka lesz ez is, gondolom valamennyire majd hasonlít a KS2-re, az meg elég jó móka.
  • GPx8
    Ettől féltem...
  • BooMiller
  • bardocz
    Ez egy megvehető hobbiautó, GP2-nél gyorsabb, Lotus T125. Nem F1-es.
  • TeeBeee
    http://www.origo.hu/auto/20100810-lotus-exos-type-125-bemutato.html
  • GPx8
    Ez az autó F1-es? Ha igen, akkor melyik? 2011?
  • Szabi #8680
    off: de talán ide illik a legjobban a kérdésem...

a videó végén 2:10-től vajon mi a fene történik ? :D
  • ziygehök
    Köszönöm!
  • LESCO
    Az AIS a Netkarhoz egész használható volt.
  • LESCO
    Valami normális telemetriát kiadhatnának már, mert anélkül ezek az autók már nem setupolhatók. Már a Formula Abrath is necces, ez meg ránézésre is sokkal hegyesebb.
  • Szabi #8676

Cosworth nem adta a nevét hozzá ? :D
  • lac coo
    Még ! :)
  • Szabi #8674
    ..még.. :D
  • lac coo
    A Dashmeter Pro nevu cuccban van ,bar csak alap adatokat jelenit meg, igaz az AC is eleg hianyos ezen a teren, nagyon keves adatot kuld ki.....
  • ziygehök
    Hi!
    Real time telemetry androidra A.C-hez van?
  • Alexease
    Az auto jo, arra kivancsi leszek;)
    Ha Nurburring is jon, akkor az nagyon OK, palya az nagyon kell. De sajnos, a weboldal alapjan csak a GP nyomvonal lesz, es az eleg nagy hiba:/
  • bigiboi
    Elképzelhető!
  • Jackal
    Én is arra tippelek + Nürburgring
  • bardocz
    Lehet jön a T125 hétvégén? Ehhez kéne egy rendes hegyifelfutás is, az a KS2-vel is jó móka volt.
  • Alexease
    Vagy mar regen kesz van:) 5-6 eve csinaljak az AC-t, az FVA-ban is volt Nurburg, az is scan, valszeg mar akkor elrendeztek Nord-nak a scan-jet is. Valszeg nem akkor kezdtek el csinalni amikor bejelentettek:P
  • Skypack
    csak nem elkezdtek rajta dolgozni ?
  • TeeBeee
    GT2 egyértelmű...nagyon paraszt lesz, grat az ötletért.
  • tonio2006
    Szerintem E92-n jól nézne ki. De E30as se lenne rossz. :D
  • Unbaised
    üdv, gondolkozom, hogy M. Norbi 2012-es WTCC BMW festését rárakom valamelyik Assettos BMW-re, szerintetek melyik lenne a legcélszerűbb? GT2, E30, vagy más?
  • Szabi #8662
  • Alexease
    Joux Plane 1.3
  • lac coo
    Hát nyávogjon, az a jó, csak jó lenne ha hallás alapján tudnám mitől nyávog :)
  • alma2
    Nekem pl a race07-ben az a susogos gumihang ahogy kezd csuszni az tetszetos Nem idegesito, nem nyekereg, nyavog, de a lenyeget kozli.
  • alma2
    90%-ban motorhazteto nezetbol tolom, ott a kocsi ini file-jaban at lehet allitani a motorhangnak az erejet, igy az akar 0 is lehet, az osszes tobbi hang meg marad.
  • precise
    Szerintem ma már nem akkora dolog más földrészről scant szerezni. Kell keresni egy japán céget akik scanneléssel foglalkoznak, lebeszélni a licencet, megbeszélni a céggel, hogy menjenek ki csinálják meg a scant, és küldjék el emailbe kunosnak. Már jópárév eltelt azóta amikor még ritkaság volt ez a technológia.
  • lac coo
    Elég népszerű, biztosra veszem, hogy lesznek mod pályák hozzá....sok gagyi, néhány jó, de ez mindenhol így van :)
  • endy papp
    Na igen eléggé reális amit írsz én is valahogy így látom....sajnos,de ezen igazából nem tudom mi tudna változtatni ,már mint a pálya kínálaton.
    Ha már azokat amiket írtál benne lennének,kb + 10 pálya már nem is szólnék,de hát ez van....egyenlőre.
    Mindenkinek mások az igényei és elvárásai egy-egy adott játékkal szemben,így egy percig sem bánom hogy befizettem az iracinbe már 2 éve,de jövőre ha lejár,már most tudom hogy megy tovább az előfizu.
    Azt a vezetési és online versenyzési élmény nem nagyon tudja egyik sem űberelni ,(még a sok hibájával együtt sem)de remélem ez változni fog,már csak kérdés mikor és melyik lesz az a játék,na nem mint ha nagy választék lenne.......
  • lac coo
    Gumikopás van, akkor illene valami pt is ! :)
    Vagy mindenhol max 10 kört lehet majd menni, azt jól van ? :DD
  • Alexease
    Idomero (pontosabban weekend) az lesz/van. Pit-munka egyszer talan lesz, de nem animalt (ez az integeos ember is kulonlegesnek szamitott:P), a felvezeto kor es hasonlok (allo- vagy repulorajt, grid-edit, sulybuntetesek, forditott rajtracs, GT/NASCAR/WTCC/F1 szabalyok stb.) "extrak" (valszeg sose lesz:P).