43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem kitalált formula autó, mint más játékokban, ráadásul Lotus. Nagyon várós! -
Csak amiatt mert nincs hivatalos versenyszeria veluk ?! :) hat...te tudod. -
GPx8 #8690 Nem nagyon... -
Akkor nálad az utcai autók sem játszanak ? :D -
GPx8 #8688 Biztos jó móka, csak én jobban örülök, ha tudom valamilyen bajnoksághoz kötni. Pl. Formula Renault 3.5 -
Mitol ? :) -
Jó móka lesz ez is, gondolom valamennyire majd hasonlít a KS2-re, az meg elég jó móka. -
GPx8 #8685 Ettől féltem... -
-
Ez egy megvehető hobbiautó, GP2-nél gyorsabb, Lotus T125. Nem F1-es. -
http://www.origo.hu/auto/20100810-lotus-exos-type-125-bemutato.html -
GPx8 #8681 Ez az autó F1-es? Ha igen, akkor melyik? 2011? -
off: de talán ide illik a legjobban a kérdésem...
a videó végén 2:10-től vajon mi a fene történik ? :D
-
ziygehök #8679 Köszönöm! -
LESCO #8678 Az AIS a Netkarhoz egész használható volt. -
LESCO #8677 Valami normális telemetriát kiadhatnának már, mert anélkül ezek az autók már nem setupolhatók. Már a Formula Abrath is necces, ez meg ránézésre is sokkal hegyesebb. -
Cosworth nem adta a nevét hozzá ? :D -
Még ! :) -
..még.. :D -
A Dashmeter Pro nevu cuccban van ,bar csak alap adatokat jelenit meg, igaz az AC is eleg hianyos ezen a teren, nagyon keves adatot kuld ki..... -
ziygehök #8672 Hi!
Real time telemetry androidra A.C-hez van? -
Az auto jo, arra kivancsi leszek;)
Ha Nurburring is jon, akkor az nagyon OK, palya az nagyon kell. De sajnos, a weboldal alapjan csak a GP nyomvonal lesz, es az eleg nagy hiba:/ -
Elképzelhető! -
Jackal #8669 Én is arra tippelek + Nürburgring -
Lehet jön a T125 hétvégén? Ehhez kéne egy rendes hegyifelfutás is, az a KS2-vel is jó móka volt. -
Vagy mar regen kesz van:) 5-6 eve csinaljak az AC-t, az FVA-ban is volt Nurburg, az is scan, valszeg mar akkor elrendeztek Nord-nak a scan-jet is. Valszeg nem akkor kezdtek el csinalni amikor bejelentettek:P
-
csak nem elkezdtek rajta dolgozni ?
-
GT2 egyértelmű...nagyon paraszt lesz, grat az ötletért. 
-
Szerintem E92-n jól nézne ki. De E30as se lenne rossz. :D -
üdv, gondolkozom, hogy M. Norbi 2012-es WTCC BMW festését rárakom valamelyik Assettos BMW-re, szerintetek melyik lenne a legcélszerűbb? GT2, E30, vagy más? -
-
Joux Plane 1.3 -
Hát nyávogjon, az a jó, csak jó lenne ha hallás alapján tudnám mitől nyávog :) -
Nekem pl a race07-ben az a susogos gumihang ahogy kezd csuszni az tetszetos Nem idegesito, nem nyekereg, nyavog, de a lenyeget kozli. -
90%-ban motorhazteto nezetbol tolom, ott a kocsi ini file-jaban at lehet allitani a motorhangnak az erejet, igy az akar 0 is lehet, az osszes tobbi hang meg marad.
-
precise #8657 Szerintem ma már nem akkora dolog más földrészről scant szerezni. Kell keresni egy japán céget akik scanneléssel foglalkoznak, lebeszélni a licencet, megbeszélni a céggel, hogy menjenek ki csinálják meg a scant, és küldjék el emailbe kunosnak. Már jópárév eltelt azóta amikor még ritkaság volt ez a technológia. -
Elég népszerű, biztosra veszem, hogy lesznek mod pályák hozzá....sok gagyi, néhány jó, de ez mindenhol így van :) -
endy papp #8655 Na igen eléggé reális amit írsz én is valahogy így látom....sajnos,de ezen igazából nem tudom mi tudna változtatni
,már mint a pálya kínálaton.
Ha már azokat amiket írtál benne lennének,kb + 10 pálya már nem is szólnék,de hát ez van....egyenlőre.
Mindenkinek mások az igényei és elvárásai egy-egy adott játékkal szemben,így egy percig sem bánom hogy befizettem az iracinbe már 2 éve,de jövőre ha lejár,már most tudom hogy megy tovább az előfizu.
Azt a vezetési és online versenyzési élmény nem nagyon tudja egyik sem űberelni ,(még a sok hibájával együtt sem)de remélem ez változni fog,már csak kérdés mikor és melyik lesz az a játék,na nem mint ha nagy választék lenne.......
-
Gumikopás van, akkor illene valami pt is ! :)
Vagy mindenhol max 10 kört lehet majd menni, azt jól van ? :DD -
Idomero (pontosabban weekend) az lesz/van. Pit-munka egyszer talan lesz, de nem animalt (ez az integeos ember is kulonlegesnek szamitott:P), a felvezeto kor es hasonlok (allo- vagy repulorajt, grid-edit, sulybuntetesek, forditott rajtracs, GT/NASCAR/WTCC/F1 szabalyok stb.) "extrak" (valszeg sose lesz:P).