43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Észre sem vettem, de 3,5Mb/sec volt a max!
-
Jó az, már majdnem F1.
Tetszik nekem is a kocsi, kellemes nagyon. Ilyen autónál derül ki igazán a fizika "milyensége" és szerintem jól vizsgázik a cucc. -
Jó ez az Exos, kicsit érzékeny a kormány nekem. Jó lenne nagyobb kormányszög....De nem ez az autó legnagyobb élményvezetés ebben a játékban, kisebbek jobbak sokkal ...:) -
-
viszont fix 60+fps-em van :D -
Valamit piszkált az élsimitásoknál? Most csúnyább mint volt, ugyanolyan beállításoknál ... -
Ez az S1 upgrade ehhez a kocsihoz(T125) eléggé bullshit számomra. -
Sok érdekes nincs most benne :) -
TeJ2107 #8724 Nekem is csinálta 1 darabig, (mondjuk előzményként a steam is disconnectelt elég sűrűn) aztán valahol olvastam hogy parancssor mögé " steam.exe -tcp "
most ezzel megszűnt a bajom (aztán lehet hogy semmi köze hozzá :D ) -
tölthető a 7.0
- New car Lotus Exos 125
- New upgrade Lotus Exos 125 S1
- New track Nurburgring GP
- Less noisy bodywork sound for GT cars
- Fixed hotlap penalties always on
- Friends Leaderboard :: filters lap for hotlap mode
- Some performance improvements
- Replay size reduced by 25%
- Gui now restoring hidden apps on exit
- Fixed Gui issues on apps
- Fixed smoke issues on replay
- Tuned low-level settings for smoke
- Fixed time attack start
- Some texture update for Autodromo di Monza
- Anticipated pit limiter when entering pitlane for Silverstone and Silverstone International race circuits
- "New" badge in UI cars thumbnails
- New "special tags" filtering. When you select a player car, the AI opponents selection is now suggesting similar cars. You can of course dismiss the special tag and choose more
- New "add visible" and "clear grid" buttons in custom opponents panel UI
- Launcher theme optimizations.
- Personal best lap is now recorded if penalties are off - steam achievements and online leaderboard times are not. -
nekem kicsit fura ma asteam, alig indul el, állandóan jajjgat, hogy nincs internet kapcsolat.... -
akkor már miért nem 0.6.6.6
-
TeJ2107 #8720 bízom benne hogy nem 0.6.6.1 :D 
-
Negy karakter lesz :)))) -
vajon mi lesz a verziószám ? 0.6.7 ? :DD -
Ha jon, majd irjuk be kinek mennyivel tolti ! :)))) -
Mikorjönmár, játszani akarok. -
Előbb lesz egy full F1 festés pack ! :DDD -
LOL! :) Ez jo huzas volt toluk, onlinehoz jo lesz - majd valamikor;P -
megérte alkalmazni az új festőjüket! :D
szépen előkészítette a festéseket, hogy felkerülhessenek a liszensz nélküli logók is, nem lepődnék meg, ha megjelenés után nagyon hamar kikerülne egy ismeretlen moddertől a már valódi neveket tartalmazó festéscsomag is :DD -
RSR méri az időt joux-on. Oldalukon mondjuk nincs ott. -
áááá:DDD de ez egy mai hír az FB hogy most erősítették meg hogy így is lesz:D De majd elhisszük ha kiadták... -
de basszus, ezt 3 hónapja leírták már hivatalosan.. a kérdésem az volt, hogy ez most mitől új hír ? nem az hogy honnan másoltad ki.. :D -
Igen nézd már meg a postot:DDDD
"Assetto Corsa Hungary FB:)" az FB mit jelenthet?:DDD -
fb-on írták az egyik kép alá, mert a sok agyhalott nem képes felfogni, hogyha valamit hónapokkal ezelőtt beígértek szeptemberre, akkor az szeptember előtt 8 hónappal nem fog megjelenni akárhogy is sírnak.. :D -
Ja bocs semmi:D
"A hivatalos oldalon megerősítették a fejlesztők a decemberi ígéretüket" -
ebbe most mi a hír ? :D -
Assetto Corsa Hungary FB:)
Nordschleife szeptemberi megjelenés megerősítve!!
A hivatalos oldalon megerősítették a fejlesztők a decemberi ígéretüket, miszerint továbbra is 2014 szeptember a céldátum a több mint 20 km hosszú Nordschleife laserscan-nelt verziójának megjelenésére.
A DLC-ként érkező legendás pálya mellett még 10 darab, a közösség által korábban megszavazott autó fog helyet kapni a csomagban, olyan márkák kínálatából, mint a Nissan, az Alfa Romeo, vagy a McLaren... -
GPx8 #8704 De jó. :) -
színhelyesen már nem is jó ? :D
-
GPx8 #8702 -
akkor inkább ez..1 the film
-
végre egy értelmes pálya, na meg a lotus is
valami hasonló kaliberű autóra várok az elejétől fogva igaz nem forma1-es autó de még mindig közelebb van hozzá mint az abarth :) fel se kelek innen a hétvégén
-
valami biztos lesz, épp ez a lényeg, ezért adja ki apránként , hogy szép lassan rakosgat bele mindent, teszteli, javítja . Tartalom az csak a mézesmadzag ezek mellett :D -
GPx8 #8698 Remélem, lesz valami újdonság is a pályán meg az autón kívül.
Monjuk sérülés. (Nem feltétlenül látható egyelőre).
Gumi csere lesz majd valamikor? -
Joux Plane v1.40 -
-
LESCO #8695 A pattogással nem lenne baj, a gumi deformációból jöhet ilyen pattogás, feltéáve ha te is arra gondolsz, amikor oldalterhelésnél kezd pattogni. Nem tudom mennyire fasza ez a gumimodell, de ha számol deformációt is, akkor lehet, hogy amiatt van.
Ha megnézel superlassú közeliket mondjuk a f1-ből, ott is látszik ilyesmi, igaz kívülről nehezebben észrevehető, de belülről biztos jobban érezni. -
LESCO #8694 Semmi különös nem történik, valószínűleg lézerrel beszkennelték a kamion formáját, és a pointclouddal bohóckodnak, hogy milyen jól néz ki, ha egy animációban rávetítik... -
Mondjuk ennek az autonak mar nem fog igazan jol allni a pattogas :))))