43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jackal #8772 Legalább van kihívás :) -
Szerintem ott a levegőben van a kerék. -
A fekezesnel figyelni kell, mert meg mindig bugos lehet a program, ami ennel az autonal mar feltuno.
Blokkolas utan, ha megall az egyik kerek (jellemzoen az elso szuk jobbos Nurb-on) elengedett fekkel is tovabb all a kerek egy ideig.
Persze tobb lehetoseg is van:)
1. Levegoben marad a kerek, ezert nem indul meg a fek felengedesere.
2. Elszamolja magat (amit mar tobbszor irtak a kuplung pedalnal is) es minimalisan raszamol, ami eppen eleg (minimalis 1-5% holtjatekot ajanlanak a pedaloknal).
-
Hát nem sokkal..:) Jó ez a friend list szerintem is. Setuppal túl sokat én sem foglalkoztam, csak a difit állítottam agresszívabbra, meg talán kerékdőlés széttartás, kezdetnek ennyit piszkálok. De nagyon tetszik ez az autó. -
Nekem soha nem adta az erős formula autó, , netkarban is F.Target-ig jutottam, a KS2 már nem tetszett.
Na de itt amit közöl az autó felém az valami iszonyat. Amit korábban is írtam, hogy a fékezés ebben a játékban a legnagyobb élmény. Nagyon meg vagyok elégedve vele, jól sikerült autó lett, a hangja is király.
A Nurburgring nyomvonala a kedvenceim közé sorolható, de ez szerintem elég félkész lett textúrákat tekintve. Összehasonlítva mondjuk egy Mugellóval...
Aprobó Mugello, ott próbáljátok ki a T125-öt...nem is értem miért nincs benne az F1 versenynaptárba, ezerszer jobb Monzánál. (magán vélemény, no offense)
-
Meg nem probaltam. Valszeg alapbol funkcio lenne (gyors beirasi lehetoseg) de ilyen esetben meg bug;) Sajnos ez a sokfele barkacs rendszerbol osszedrotozott cucc sok ilyen anomaliat szulhet. -
Nem lesz hosszu szorakozas, gyorsan lenyomsz:) Nurburgringen nem ertelek utol, ott is probalkoztam, bar ott az auto beallitassal nem foglalkoztam:)
Ha mar online nincs, legalabb igy elszorakozunk:) Van valami kihivas. Ez a Steam-es Friends lista a jatekban jo huzas volt Kunosektol.
Persze jo a RSR es RIVALI hotlap cucc is, de hat ott millioan vannak, ismeretlen emberek, es sok az UFO, akikhez felesleges viszonyitani;) -
Azt észrevettétek, hogy olyan autónál, ahol a setup-ban a + - gombok mondjuk 50%-ot változtatnak a difin, a skálába kattintással bármit be lehet állítani? -
Fúú, megvan a délutáni szórakozásom :D -
Nagyon tetszik a Lotus, végre egy modern formula autó. Az a kettő ami eddig volt, nem hatott meg.
A "széria" verziót lehet rendesen taposni.
Honlapjukon ezt írják róla a Lotusosok: The Type 125 gives you all the fun of an F1 car, but without the pain. It is still very physical, but it is easier to control.
Ez teljesen átjön a játékban is.
F1 upgraddel már fickós a dolog, oda nem árt majd setupolni és a hangja is igen jó lett.
-
Én monzán mentem pár kört, első kanyarban sokan összeakadnak, aki megússza azzal lehet úgy ahogy menni, de előzni én sem tudtam :) -
Egyelore ehhez a fixen droton huzott AI-nak semmi gyors, tapados autot nem erdemes adni;) -
Lotust ne adjatok az AI-nak, követhetetlen.
-
Reg lattam Gordont, milyen "emberes" lett:) -
-
MooneyR #8757 Nagyon fun a Nürburgring, még egy értelmes kört nem mentem rajta, de nagyon jó :D
-
Hát ha egyszer úgy kell gyorsan menni akkor ahhoz kell szokni :D
F1-et nem igazán kedvelem, de ez a Lotus nekem nagyon bejön :) -
A drs csak disz, vagy valahogy hasznalni is lehet ? -
Neked tuti, de hat te az SRW-szeru 4 kereken csuszos driftes sinautozashoz szoktal:D 

-
Ez semmi extra, csak poen, de meg annak sem jo, 3 kort mentem osszesen:D vegig padlogaz:P -
Sajnos kicsit gagyi hogy nem lehet attetelt allitani az autoknal meg persze ma mar kicsit az is, hogy nem lehet autokhoz rendelni a beallitasokat. Bar ez meg nem nagy gond, de az hogy az autoban/garazsban nem lehet opcios reszt allitani, az eleg gaz:/
En a progiban 450-en hasznalom, ugy teljesen jo mindegyik autohoz. Lehet hogy nem forog szinkronban a virtualissal, nem neztem, de az nem erdekel;D -
-

-
Neked.... :)És ugye azért egy ilyen autót már szokás pályához állítani .... -
900 fokon tökéletes. -
A kormány nekem nem jön be, csak kéne egy kormányszög állítás,főleg ha már "F1" .... -
Ezek a stage auto valtozatok mar inkabb tartalomszaporito kamu dolgok, nem tudok rola, hogy epitettek volna T125-ot F1-es blokkal;)
De teny, igy valoban F1-kozeli, es eleg utosen megy.
Eleve az eredeti Exos-t szandekosan F1-szerure epitettek, de kicsit letisztultabbra, "biztonsagosabbra", es eleve egy strapabiro motorral. -
En meg nem lattam, most vettem csak eszre, de ritkan szoktak elore datumozni a dolgokat;) -
Höhö ilyen se volt még nagyon. Elég brutál a step-1 változat, bár ez kétlem, hogy megvehető, F1-es Cosworth motor van benne. -
Az eddig is így volt írva , nem ? Vagy most nem értem ...:)
Elemet én is kikaptam a lapból, de semmi, aztán egyszer csak bejött a hiba üzi, onnantól már be tudtam menni biosba is ......... -
2010-2015 -
Multkor nekem is volt valami anomaliam, tobszor kekhallal kifagytam, aztan meg a BIOS sem jott be.
Reszeteltema BIOS-t (a beallitasokat:P), azota jo. De legalabb mnar tudom, hogy nem is 800MHz-es a RAM-om, hanem csak 677MHz :) -
Mit kell nézni, nem emlékszem előzőleg mi volt ? :) -
Valamit tudnak a fiuk:)
-
Nekem pont szivacs, mert 4 X-esen szépen vitte és szép is volt, most a 6 még mindig sok, a 4-en meg most recés :)))
De mondjuk ez legyen a legkisebb bajom :)))
Valaki !
Behalt megint gépem, lövésem sincs mi lelte, fiamnál lefagyott, kikapcsolta főkapcsolóval, és alig akart elindulni, se bios se semmi... aztán egyszer észhez tért, és valami bott marhaságról jajgatott, azóta megy megint. ez már a második ilyen volt, mi lehet ez ? -
Szerintem tök jó. Eddig 39.4 a Nürburgringen.
Jól setupolható az autó, és érezni is az autót. -
Valamelyik multkori patch-ben a world detail-t vette lejebb a default ertekeknel, azzal is hozott 20-30% fps novekedest. Ugy sem lehet eszre venni, de mindenki orult;) Igy lehet gyorsan optimalizalni;) -
TeJ2107 #8735 Akkor neked lehet van bent valami ABS :D Én még 1 értelmes féktávot nem nagyon tudtam még venni, mert blokkol az eleje.. de azé' kezdek ráérezni :D
Idáig 1.52.645 a PB-m (Nürburgringen)... -
Szerintem hamar jönni fog egy gyorspatch, Imolában önálló életre kell az indítás után.
-
Erdekes, hogy ennel tovig lehet nyomni a feket, nem.blokkol, igaz itt nagy sebessegnel van is nemi leszoritoero, de akkor is erdekes :)