43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
-
300 dollár ez az elejétől tudható, így indult a kickstarter project, ez mondjuk majd 70e a többit add hozzá. -
Jackal #8850 Van egy kis gondom RSR live timing-al: "Driver not recognized"
Erre tud valaki gyógyírt? -
Solt #8849 Tömegterméknek akarják, nem lesz elszállva az ára. Mire olyan állapotban lesz, hogy érdemes legyen megvenni, addigra nem lesz drágább 150-200 ajrónál... -
Jackal #8848 Nem itthoni kiskerben kell venni... De valóban, lehet megszíjjuk az áfával. -
Őőőő 300 dodó az sajna nem 60:( itthon kiskerben minima 100-ra tippelek... -
Most már hogy az rsr-ben szerint is végig lehet menni, iiiigazán belekerülhetne :)
Amúgy valami olyasmit nem terveztek bele, ahol minden pályánál minden autó WR ideje benne van, szóval egymás után, hogy hol mi a leggyorsabb. Vagy az első 3 idő átlagából 1 számolva. -
Jackal #8845 UI: azért egy 40 colos tévé is elég jó látószöget csinál 1-1,5 m-ről. Manapság már normálisabb panellel, idióta okos funkciók meg 3D nélkül elég olcsón kijön. -
nortsen #8844 Szerintem lesz sok eladó monitor. :) -
Jackal #8843 Ennyi, 60-ból van egy multi monitoros cuccod, és még jobban is fut a game :)
Én is nagyon várom már, de kicsit féltem a szemem, meg a gyomorom. Majd meglássuk. -
nortsen #8842 Akkor lehet inkább hívjanak Francnak. :) -
Kell a francnak ... :) -
nortsen #8840 Inkább várd meg az Oculust, és nem kell 3 monitor...;) -
A legújabb sorozathoz nem kell azt olvastam, természetesen pl.a 280x/270x az nem a legújabb sorozat csak átnevezett 7-es széria:)
Tehát a 290/290x amihez nem kell..
De ha valakinek kell van egy darabom a szekrényben vagy 2 éve:D -
De megkapnám azt a pár száz óra túlórámat a cégtől , amivel tartozik, még 290X-re is simán tellene :DDDD -
nekem elég lenne lowban is, ebben nem a csillivilli lenne a lényeg :) -
Jackal #8836 Nincs semmiféle fps limit, (2 dvi-n + 1 display porton, vagy 3 dp) maga a kártya gyege már ilyen nagy felbontáshoz. Egy race07 kaliberű progit persze simán elvisz egy erősebb mai kártya. -
Én ilyet még nem hallottam, bár ki tudja.
Alexease: azért rengeteg 3 monitoros gameplay videó van fent a youtubon pl iRacing-ből is, és a leírásban szerepel 1db 7970 pl.
Kérdeztem egy japán srácot aki gtx770-et használ full-hoz közeli beállítás, 3 HD monitor és 70-80FPS asetto alatt.
Nem igen kötelező a 2 kártya, de tény hogy jobban vinne bármit. -
Nem 100%, de a lenyeg, utana kell olvasni. Az nVidia ebbol a szempontbol valszeg jobb, de 50-60E-ert vanszeg ott sem adnak olyan kartyat, amivel 3 monitorral tutin mennek a jatekok:) -
Jah hogy technikailag van valami fps limit ? Az akkor tuti nem jo.... -
Viszont gondolkodik 3 monitoros megoldáson is (bár oda kevés ez a közép kategória),és úgy tudom ATI oldalról még mindig kell egy 15e forintos aktív DP port átalakító hogy menjen Eyefinity-be, kivéve ha van pénze DP portos monitorra. (nekem sose lesz) 
NVidia-nál meg bármilyen portos monitort bedugsz és már megy is a triple screen gaming. (náluk Surrond néven fut) -
Az ujak (amin van 3[fele] csati) tuti tudjak a 3 vagy 4 monitort. A problema inkabb a sebesseggel van. 1 kartya altalaban/sokszor csak korlatozottan viszi a dolgokat (pl. "csak" 3x1280x720 [ami meg jo], de csak 30 fps!). Persze gyarto, marka, tipus fuggo, de foleg az ar dominal:D
Desktop alkalmazasokhoz tokeletes, de jatekhoz mar necces. Nezegettem en is, de lemondtam rola:D
3 monitoros jatekhoz: dual alaplap, 2 eros kartya, izom proci es sok RAM. Vagyis egy kissebb fajta vagyon;P -
Jackal #8830 Akkor mért nem nézelődsz a használt piacon? (valami még garisat)
65-70k-ért simán kapsz egy 7970-et.(aka R280x) -
OK, köszönöm a segítséget, mindent megtudtam amit akartam ;)
Leginkább úgyis a pénztárcám fog dönteni :DDDD -
Én meg pénztárca barát vagyok:))) -
Sapphire 270x Dual-X hűtővel 50232 bruttó...
Értem amit én linkeltem PH teszt az játékokkal mért összteljesítmény...na ott sem gyorsabb a 760.. mégis 15k drágább:)nem olyan sok az tudom olyan egál teljesítmény és kb árban meg +25-30% végül is:) ennyi volt részemről az off NV vs ATI. -
DP/HDMI/DVI/DVI kérdés?:)) -
kb. egy teljesítményű, csak az nem mindegy hogy a játékokban hogy viselkedik :)
ASUS Radeon R9 270X DirectCU II TOP 2GB - ~58
ASUS ENGTX760 DirectCU II OC 2GB - ~66
(igen, Asus és Nvida párti vagyok.. :D) -
?
-
ááá 1 DVI 1 HMDI 1 DP port voálá a ott a három:) -
Ahogy Szabi mondja legyen 3 kimenet namost olyan nincs hogy egyforma:)
Tehát valami átalakító kell pl a 6xxx sorozathoz kellett még activ átalakító 7xxx nem tudom..
De Endy AMD oldalról képben van gondolom mert most is használja.. -
Olyat nem láttam :) ebben az árban tuti nem :DDDD -
Jah ok, még véletlenül sem akarok flamet:)) de pl ezen a teszten is kb egy teljesítményű a 270x és a 760.. kiskerben a 270x 50e a 760 meg 65e...
-
legyen 3 hdmi/dvi kimenet :D -
Nem akarom szétoffoln ia a topikot, de ha már veszek olyan kellene ami tachnikailag tudja majd a 3 monitort( hátha egyszer lesz ...), nem sebességben, nyilván nm veszek egymilláért kártyát, csak rá lehessen kötni a 3 kijelzőt.... Mire kell figyelni ? -
itt többen tesztelték a kártyákat.. talán pontosabb a mérés :D
az én kártyám (450) túlhúzva is csak 1800pontos :S
szóval már gyűjtök egy ideje egy 760-asra :D -
Igen? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
270x van 50e bruttoért kiskerben...