43023
  • lac coo
  • BooMiller
    300 dollár ez az elejétől tudható, így indult a kickstarter project, ez mondjuk majd 70e a többit add hozzá.
  • Jackal
    Van egy kis gondom RSR live timing-al: "Driver not recognized"
    Erre tud valaki gyógyírt?
  • Solt
    Tömegterméknek akarják, nem lesz elszállva az ára. Mire olyan állapotban lesz, hogy érdemes legyen megvenni, addigra nem lesz drágább 150-200 ajrónál...
  • Jackal
    Nem itthoni kiskerben kell venni... De valóban, lehet megszíjjuk az áfával.
  • BooMiller
    Őőőő 300 dodó az sajna nem 60:( itthon kiskerben minima 100-ra tippelek...
  • bardocz

Most már hogy az rsr-ben szerint is végig lehet menni, iiiigazán belekerülhetne :)
    Amúgy valami olyasmit nem terveztek bele, ahol minden pályánál minden autó WR ideje benne van, szóval egymás után, hogy hol mi a leggyorsabb. Vagy az első 3 idő átlagából 1 számolva.
  • Jackal
    UI: azért egy 40 colos tévé is elég jó látószöget csinál 1-1,5 m-ről. Manapság már normálisabb panellel, idióta okos funkciók meg 3D nélkül elég olcsón kijön.
  • nortsen
    Szerintem lesz sok eladó monitor. :)
  • Jackal
    Ennyi, 60-ból van egy multi monitoros cuccod, és még jobban is fut a game :)
    Én is nagyon várom már, de kicsit féltem a szemem, meg a gyomorom. Majd meglássuk.
  • nortsen
    Akkor lehet inkább hívjanak Francnak. :)
  • lac coo
    Kell a francnak ... :)
  • nortsen
    Inkább várd meg az Oculust, és nem kell 3 monitor...;)
  • BooMiller
    A legújabb sorozathoz nem kell azt olvastam, természetesen pl.a 280x/270x az nem a legújabb sorozat csak átnevezett 7-es széria:)
    Tehát a 290/290x amihez nem kell..
    De ha valakinek kell van egy darabom a szekrényben vagy 2 éve:D
  • lac coo
    De megkapnám azt a pár száz óra túlórámat a cégtől , amivel tartozik, még 290X-re is simán tellene :DDDD
  • lac coo
    nekem elég lenne lowban is, ebben nem a csillivilli lenne a lényeg :)
  • Jackal
    Nincs semmiféle fps limit, (2 dvi-n + 1 display porton, vagy 3 dp) maga a kártya gyege már ilyen nagy felbontáshoz. Egy race07 kaliberű progit persze simán elvisz egy erősebb mai kártya.
  • TeeBeee
    Én ilyet még nem hallottam, bár ki tudja.
    Alexease: azért rengeteg 3 monitoros gameplay videó van fent a youtubon pl iRacing-ből is, és a leírásban szerepel 1db 7970 pl.
    Kérdeztem egy japán srácot aki gtx770-et használ full-hoz közeli beállítás, 3 HD monitor és 70-80FPS asetto alatt.
    Nem igen kötelező a 2 kártya, de tény hogy jobban vinne bármit.
  • Alexease
    Nem 100%, de a lenyeg, utana kell olvasni. Az nVidia ebbol a szempontbol valszeg jobb, de 50-60E-ert vanszeg ott sem adnak olyan kartyat, amivel 3 monitorral tutin mennek a jatekok:)
  • lac coo
    Jah hogy technikailag van valami fps limit ? Az akkor tuti nem jo....
  • TeeBeee
    Viszont gondolkodik 3 monitoros megoldáson is (bár oda kevés ez a közép kategória),és úgy tudom ATI oldalról még mindig kell egy 15e forintos aktív DP port átalakító hogy menjen Eyefinity-be, kivéve ha van pénze DP portos monitorra. (nekem sose lesz)
    NVidia-nál meg bármilyen portos monitort bedugsz és már megy is a triple screen gaming. (náluk Surrond néven fut)
  • Alexease
    Az ujak (amin van 3[fele] csati) tuti tudjak a 3 vagy 4 monitort. A problema inkabb a sebesseggel van. 1 kartya altalaban/sokszor csak korlatozottan viszi a dolgokat (pl. "csak" 3x1280x720 [ami meg jo], de csak 30 fps!). Persze gyarto, marka, tipus fuggo, de foleg az ar dominal:D
    Desktop alkalmazasokhoz tokeletes, de jatekhoz mar necces. Nezegettem en is, de lemondtam rola:D
    3 monitoros jatekhoz: dual alaplap, 2 eros kartya, izom proci es sok RAM. Vagyis egy kissebb fajta vagyon;P
  • Jackal
    Akkor mért nem nézelődsz a használt piacon? (valami még garisat)
    65-70k-ért simán kapsz egy 7970-et.(aka R280x)
  • lac coo
    OK, köszönöm a segítséget, mindent megtudtam amit akartam ;)
    Leginkább úgyis a pénztárcám fog dönteni :DDDD
  • BooMiller
    Én meg pénztárca barát vagyok:)))
  • BooMiller
    Sapphire 270x Dual-X hűtővel 50232 bruttó...
    Értem amit én linkeltem PH teszt az játékokkal mért összteljesítmény...na ott sem gyorsabb a 760.. mégis 15k drágább:)nem olyan sok az tudom olyan egál teljesítmény és kb árban meg +25-30% végül is:) ennyi volt részemről az off NV vs ATI.
  • BooMiller
    DP/HDMI/DVI/DVI kérdés?:))
  • Szabi #8825
    kb. egy teljesítményű, csak az nem mindegy hogy a játékokban hogy viselkedik :)

ASUS Radeon R9 270X DirectCU II TOP 2GB - ~58
    ASUS ENGTX760 DirectCU II OC 2GB - ~66

(igen, Asus és Nvida párti vagyok.. :D)
  • lac coo
    ?

• BooMiller
    ááá 1 DVI 1 HMDI 1 DP port voálá a ott a három:)
  • BooMiller
    Ahogy Szabi mondja legyen 3 kimenet namost olyan nincs hogy egyforma:)
    Tehát valami átalakító kell pl a 6xxx sorozathoz kellett még activ átalakító 7xxx nem tudom..

De Endy AMD oldalról képben van gondolom mert most is használja..
  • lac coo
    Olyat nem láttam :) ebben az árban tuti nem :DDDD
  • BooMiller
    Jah ok, még véletlenül sem akarok flamet:)) de pl ezen a teszten is kb egy teljesítményű a 270x és a 760.. kiskerben a 270x 50e a 760 meg 65e...

• Szabi #8819
    legyen 3 hdmi/dvi kimenet :D
  • lac coo
    Nem akarom szétoffoln ia a topikot, de ha már veszek olyan kellene ami tachnikailag tudja majd a 3 monitort( hátha egyszer lesz ...), nem sebességben, nyilván nm veszek egymilláért kártyát, csak rá lehessen kötni a 3 kijelzőt.... Mire kell figyelni ?
  • Szabi #8817
    itt többen tesztelték a kártyákat.. talán pontosabb a mérés :D

az én kártyám (450) túlhúzva is csak 1800pontos :S

szóval már gyűjtök egy ideje egy 760-asra :D
  • BooMiller
    Igen?
  • Szabi #8815
  • BooMiller
  • BooMiller
    270x van 50e bruttoért kiskerben...