43023
  • Firerock
    Valaki eljöhetne megmutatni nekem hogy hogy kell... Van söröm :D

Amúgy:
    Assetto Corsa Facebook:
    Hello followers, get ready for some special news! Today, 17.00 CET
  • Ginger17
    Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy "csak úgy" feltolod driverben 900-fokra és már jó is lesz. A progiban is kalibrálj (szinte nulláról) mindent normálisan! Az a 90 fok beteges ám...

• bardocz
    Próbálgatom az 125 S1-et Imolában. hát ezek a gumik kikészítenek. Supersoft pár kör alatt elmelegszik hátul, és akkor nagyon gyorsan el is kopik. A soft gumit meg lehetetlen felmelegíteni, egyenes végén oké, mindenhol máshol hideg. Azért ez már jóval bonyolultabb autó.
  • Szabi #8970
    ja egyébként igen, viszem is a régi force ex-em ha csak 90fokozol, de akár megkaphatod a dfgt-t is, ezeket nyugodtan szétverheted, én addig vinyorogva elleszek az utolsó helyeken 900fokkal :D
  • Tyuki80
    Igazából minél nagyobb a kormány elfordulás (900 fok az ideális),annál precízebben lehet vezetni,könnyebb megtalálni az íveket és főleg a hibákat korrigálni.Szerintem aki teheti csak 900 fokon használja a kormányát.Mielőtt szétvered a kormányod szóljál,mert viszek helyette neked valami más fajtát,a g 27 meg jó lesz nekem:)
  • Firerock
    De amíg megtanulok normálisan,már nem lesz kormányom mert szétverem :D
  • Szabi #8967
    tanulj meg vezetni
  • Firerock
    Én is élvezném,ha nem pördülnék meg minden kanyarban :/
  • CamelX
    Volt már? :)

Nem megy valamelyikőtök legyűrni Norbit? :P
  • Szabi #8964
    csak 900fokon megyek, 3-4mp-et kapok, de leszarom mert élvezem a vezetést! :D
  • Firerock
    Na kipróbáltam 900-on. Így kb 3mp-et lassultam és ha egyszer megcsúszik az autó akkor esélytelen hogy megfogjam... Azelőtt meg 95%-ban meg tudtam fogni :/
  • barcalaci84
    90 fokon mosni szoktak ,nem g27 -et használni:)
    lődd be rendesen 900-ra és tökéletes lesz, még úgy is küzdős egyenesben tartani az s1-et...(egyébként ha jól vettem észre akkor a t125 s1 kormánya max 360-at fordul, tehát felette minden érték jó lenne ennél a kocsinál)
  • bardocz
    Egy alapból alacsony kormányáttételt még leosztasz néggyel. 900 fokon is alig kell tekerni, és ideges, hát még úgy.
  • Firerock
    Tudom hogy égő de 90 fokon(kilencven,nem maradt le a 0 :) ) használom a kormányt
  • Alexease
    Nehez a kezed, sokat ittal vagy nulla az FFB?!
    A kalibralos resznel elvileg mintha lehetne (kattintasos min-max pont) - nem probaltam.
    De mivel ugy is fake a dolog (nincs attetel allitas), allitsd a koramnyelfordulast 450 fokra, ugy teljesen jo (legalabbis nekem:D), nincs holt jatek, es 90 fokon nem akar visssza fordulni a palyan:D
  • Firerock
    Van valami mód arra hogy legyen a kormánynak(G27) egy kis holtjátéka? Mert borzasztó hogy monzában az egyenesben össze vissza megy az autó...(T125S1)
  • PacsutaTibi
    Persze, de lehet azért is nem erőltetetik, nehogy valaki hamarabb kiadjon valamit, amit még ők terveznek bele. Mondjuk nekem eleve fura az hogy egy játékhoz lesznek fizetős DLC-k is meg modolni is lehet. Ha valakik kiadják hamarabb a modjukat és az esetleg jó minőségű is, a senki se fogja megvennia DLC-t.
  • Alexease
    Azert korrektebb lenne egy hivatalos leiras, nehany oldal, alap cuccokkal.
  • PacsutaTibi
    Talán Kegety-t kellene megkérdezni, hogy rakta be Joux Plane-t.
  • TeJ2107
    1.38... Oké jó :D van 1 eladó steam accom !
  • barcalaci84
    még próbálgatom hogy milyen lenne a jó FOV, de csak így látom rendesen a visszapillantót
  • Alexease
    Nem futi az ulogumodat a motorblokk?
  • barcalaci84
    első videóm az AC-ból:

ezt a t125 s1-et nagyon eltalálták, rohadt jó vezetni...
  • Alexease
    A masik a mod tamogatas. OK, meg korai, nincs kesz, ne is adjanak DevKit-et.
    De legalabb auto/palya alapveto technikai leiras lehetne.
    Pl. palyaknal: miben erdemes csinalni; van-lesz export plugin vagy csak a fake nKP editor; mertekegyseg; materialok/texturak; formatumok, meretek, kodolas; shaderezes, beallitasok; stb.?!?!?

De semmi. Tobbszori kerdes es keresre is csak titkoloznak, jobban erdekelte oket, honnan tudom egy texturanak a nevet:/
  • Alexease
    En megertem hogy darabonkent jonnek a cuccok, foleg a fobb funkciok es a tartalmak, de azert az alap dolgokat odaadhatnak azonnal. Ne szivassak mar az embereket meg honapokig.
  • Alexease
    - Sajnos a Controller es Options resz eleg RacingGame-es lett:/ Az hogy semmit nem lehet alltani a jatekon belul, egy vicc. OK, el lehet menteni controller beallitasokat (HPattern, Paddle, Stick), de csak a fomenuben lehet atvaltani;) Az hogy nem menti el autonkent (2014-ben!), mar nem is irom.
    Sajnos maradt az alap nKP megoldas/rendszer, csak ujrairogatta a dolgokat.

- Setup fel- es letolto talan egyszer valamelyik Hotlap-oldalon (RSR/RIVALI) lesz.

- A Steam-Friends hotlap resz teljesen jo. Valszeg a SteamStatisticsReader-rel meg lehetne oldani a fomenus listat (hasonloan az RSR/RIVALI menujehez). Vagy ezt is darabonkent adjak oda, mint leraghato/tesztelheto cucc, vagyis lesz valamikor hivatalos, vagy soha:)
  • TeeBeee
    Azt tudtátok, hogy az RSR-en ha magyar zászlóra kattintasz valamelyik listán (mindegy, hogy ki az konkrétan) akkor behozza az országból azon a pályán futott időket. Így is össze tudod mérni az időket.
    Erről beszélek.
    Utólagos engedelmetekkel én is bejelöltem néhányotokat, meg akarom lesni ezt a steam-es frendlist izé appot játékon belűl.
  • Firerock
    Monzára van valakinek lotus(S)-hez jó setupja? Már a kormányt verem mert nemtudok végimenni egy normális kört sem. Mintha jégen autóznék...
  • Tomsteel
    Én is, köszi!
  • bardocz
    Fél centit ültettem még, fél sec-et javítottam De többet már nem érdemes, próbáltam, és úgy odaverte az alját, hogy pirosnak jelezte a sérülést az az ikon.
  • bardocz
    Esetleg a logitech profilerben próbáld meg billentyűzeten lévő gombhoz rendelni as váltókat, és így egynek veszi.
  • Szabi #8942
  • GPx8
    Azt mondjuk idáig az összes szimben megoldották, hogy lehessen gombra is tenni a kuplungot. (Nem mindenkinek van 3 pedálja).
  • lac coo
    Nem kell cserelgetni, beallitod h valtot, de ami pillangis az tivabbra is azzal megy.
  • bardocz
    Amivel én próbáltam azzal elég gyors az is. Viszont valóban jó lenne, ha lehetne rendesen rajtolni, kuplungról leugorva. Ez elég alap lenne, persze akkor kéne bele rakni büntetést.
  • SirAlo
    Es meg egy kerdes, pillangoval hogyan lehet elrajtolni ? Amig nem alszanak el a lampak nem engedi egyesbe rakni, igy viszont hogy lampaoltasnal rakom 1-be , csa k lassan tudok elrajtolni, engedhetne 1-be rakni es kuplungozni
  • Szabi #8937
    jelenleg ami nagyon hiányzik nekem a játékból:
    - a váltó gombok lehessenek két gombon egyszerre (tologatós+pillangó, rohadt idegesítő autónként a főmenüben cserélgetni..)
    - valami központi hely ahol fent vannak előre elkészített setupok pályánként.. :D
    - a menüben is lehessen látni a barátok idejeit pályánként, és szépen az autókat kilistázva egy listán
  • SirAlo
    Multi mikor jon mar a jatekhoz?
  • barcalaci84
    Frissiti a háttérben is az idődet ha javitasz
  • Jackal
    Ez a steames friend listás időfeltöltés csak akkor megy, ha a widget ki van rakva a képernyőre? (vagy frissíti az idődet simán a háttérben is?)