43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Joux plane-on kívül van bármi letölthető pálya? -
Lehet hogy hülye kérdés, de van valahol jó kis add-on gyűjtemény a játékhoz? Azt tudom, hogy modok még nincsenek, de pályák vannak, csak úgy kell őket összeguberálni :S -
Nezd a kanyarsebesseget, a vegsebesseget, gyorsulasat ott rejlik az valahol. Ezert lenne jo latni a telemetry adatokat, pl hol kezd el fekezni, na meg, hogyan.
Meg tedd fel AC-be azt a kis progit ami minden kanyar be min, kimeneti sebessegedet kiirja, igy konnyebb kicsit megtalalni, hogy hol vesz el az ido. -
Nem tudom, de el van teve a megvilagosodas napjaira. pl rbr-ben neha (evente) 1 percig eloveszem, hogy kezifeknek hasznaljam, de csak nem visz ra a lelek egyelore, mert az is kenyelmesebb a kormanyon, mar megszoktam. Az is lehet, hogy elobb lesz a automon f1-es kormany, pillango valtoval, hogy ne lehessen belem kotni, hogyan jatszom :)
Ha rbr-nek lesz egyszer majd melto utodja, megvaltozom. -
Érzésre sokkal gyorsabban megyek és ehhez a "könnyed" körhöz képest is +1sec az időm... saját settel :( Elképzelésem sincs mi a titka. -
hőmérsékletet lentebb vettem, rögtön más érzés lett, de a 4 másodperc akkor is fura... -
Egy gyors kérdésem lenne hozzátok...
Nektek is így tapad default settel?
Azért kérdezem, mert én már napok óta setelek, hogy 2:01 alá tudjak menni és egyáltalán nem így viselkedik az autó.
-
vajon a váltód használható a dfgtmel ? :D -
Inkabb 2006-ban jott ki, ahogy nezem. Ha megemlitem azt is, hogy a valto reszet kb eletemben nem hasznaltam fel oranal tobbet, es nem azert mert szar krealmany,(ami azert igaz) hanem a pillangot hasznalom mindig, akkor Alexease a kardjaba is dol :)
Ennek ellnere manualis valtos az autom, szoval valtas azert megy :)
-
Ha jol latom, 2007 vegen jott ki, akkor csak kb 6-7 eves. -
10éves a kormányod ? :D -
Ha kb 10 evvel ezelott mondtal volna egy hasonlo szintu kormany mint a g25, Ami annyira szabad mozgatast enged mint ez. (Elotte kozel-tavol nem talaltam, fogtam hasonlot), mindezt 270 fokkal, 10 ezerert olcsobban, akkor azt vettem volna. igy mar keso :p
-
rallyzom rFactorban és emiatt használom 300-on... 900-on megdöglesz és nem tudod úgy állítani a kormányzárat, hogy az megfelelő legyen :) -
Ez eket a kormanyefordulas elallitgatasokat nem ertem. Minek valakinek 900-as "draga" kormany, amikor tesco-gazdasagos-arkad-elfordulassal hasznalja, es meg szivatja is magat?:)
A normalis programok, autotol fuggoen, addig hasznaljak csak, amig az igaziban is van. Meg az F1-ben is 500 kornyeken van.
Az egyetlen ami meg ertheto, ha a valodi auto kormamyelfordulasa eleve keves, nem lehet allitani a koramnyattetelt, es igy megszokastol fuggoen van akinek tulsagosan erzekeny, akkor a JATEKBAN (rF2, AC, iR) erdemes visszabb venni az elfordulast, ami ugy meg linearis is marad. -
értem, köszi, érzékeltem hogy nincs benne a "kamu" effektus :D nem segít rá a kormányzásra -
Novemberben 5200ért vettem, most olcsóbb volt így a nagy akcióba ? :)
én simán profilerbe hagyom 900on, a játékba meg semmit nem állítottam, még gomb kiosztást se :D -
900 mindenhol.
Ez nem rFactor. -
Tegnap megvettem a hétvégi akcióban és most nagy a boldogság, viszont kérdés a következő. Ha a driverben 300 fokra van állítva a kormányom, akkor játékban hagyjam 900-on, vagy jobb az amit itt írtatok hogy driverben 900 és játékban vegyem le 300-ra. Utóbbi megoldással ugye nem akad meg a kormány, ami picit zavaró :S -
Már megy .... -
miért írja a steam, hogy nincs elérhető update szerver? Létezik az ??? :) -
Driverben 900 fok, aztán kalibrálsz a játékban és kész. A többit intézi a progi magától. ;) -
Tyuki80 #8992 Azért a csávó előtt le a kalappal!Ilyen kormányelfordulás mellett ha egy hétig gyakorolnék,sem tudnék értelmesen körbemenni semelyik pályán. -
Jackal #8991 a héten steam akció van, 24 EUR -

-
Nekem 900on van mindig a kormányelfordulás, és minden autónál jó volt. Nem kellett semmit állítgatni. -
Nem állítasz itt semmi ilyet, de ha lehet is majd, akkor is áttételt, legalábbis remélem. Ha mindenhol beállítod 900°-ra(driver, játék), akkor jó lesz. -
játékon belül 900 fokhoz enged 45-ös kormányszöget állítani?
vagy enél a játéknál elég annyi amit írsz? -
Ha olyan lenne, mint az iR-ben a régi gumifizikával, akkor az nagyon adná. -
én is nekifeküdtem Imolának és én is észrevettem h az első két körben még nem elég meleg a gumi, az ötödik körben meg már nem jó...
jó ez a steam friends-es app, már rég abbahagytam volna a körözést ha nem látom az idődet magam előtt... -
Jó lesz ez, orrmotoros úgyse nagyon van.... -

most már tényleg csak pár pályát kell az IR-től szerezni :D -
Ezután Vipert is muszáj lesz megcsinálniuk :D -
Jackal #8981 Csinos jószágok, de nem hiszem hogy annyira jó lesz majd őket vezetni. -
"The new amazing C7 Stingray 2014 will be added to Assetto Corsa as a free content and the incredible and beautiful Corvette C.7 race car will be part of the Dream Pack"
-
Solt #8979 Állítsd a pálya hőmérsékletét... :D -
oké,rápróbálok majd :) -
Logitech profilerbe felhúzod 900-ra a degrees of rotationt és a játékba meg bekalibrálod újra a kormányt és utána játszol.
Ez nem egy nehéz dolog szerintem :D -
Sok söröm van... :D -
túl messze laksz :D
5kor bejelentik hogy elég pénz jött össze, szóval leállnak a fejlesztéssel
-
Csoda, hogy körbe tud menni