43023
  • bardocz
    Joux plane-on kívül van bármi letölthető pálya?
  • bosco05 #9012
    Lehet hogy hülye kérdés, de van valahol jó kis add-on gyűjtemény a játékhoz? Azt tudom, hogy modok még nincsenek, de pályák vannak, csak úgy kell őket összeguberálni :S
  • alma2
    Nezd a kanyarsebesseget, a vegsebesseget, gyorsulasat ott rejlik az valahol. Ezert lenne jo latni a telemetry adatokat, pl hol kezd el fekezni, na meg, hogyan.
    Meg tedd fel AC-be azt a kis progit ami minden kanyar be min, kimeneti sebessegedet kiirja, igy konnyebb kicsit megtalalni, hogy hol vesz el az ido.
  • alma2
    Nem tudom, de el van teve a megvilagosodas napjaira. pl rbr-ben neha (evente) 1 percig eloveszem, hogy kezifeknek hasznaljam, de csak nem visz ra a lelek egyelore, mert az is kenyelmesebb a kormanyon, mar megszoktam. Az is lehet, hogy elobb lesz a automon f1-es kormany, pillango valtoval, hogy ne lehessen belem kotni, hogyan jatszom :)

Ha rbr-nek lesz egyszer majd melto utodja, megvaltozom.
  • Krunky
    Érzésre sokkal gyorsabban megyek és ehhez a "könnyed" körhöz képest is +1sec az időm... saját settel :( Elképzelésem sincs mi a titka.
  • Tomsteel
    hőmérsékletet lentebb vettem, rögtön más érzés lett, de a 4 másodperc akkor is fura...
  • Tomsteel
    Egy gyors kérdésem lenne hozzátok...
    Nektek is így tapad default settel?

Azért kérdezem, mert én már napok óta setelek, hogy 2:01 alá tudjak menni és egyáltalán nem így viselkedik az autó.
  • Szabi #9006
    vajon a váltód használható a dfgtmel ? :D
  • alma2
    Inkabb 2006-ban jott ki, ahogy nezem. Ha megemlitem azt is, hogy a valto reszet kb eletemben nem hasznaltam fel oranal tobbet, es nem azert mert szar krealmany,(ami azert igaz) hanem a pillangot hasznalom mindig, akkor Alexease a kardjaba is dol :)

Ennek ellnere manualis valtos az autom, szoval valtas azert megy :)
  • alma2
    Ha jol latom, 2007 vegen jott ki, akkor csak kb 6-7 eves.
  • Szabi #9003
    10éves a kormányod ? :D
  • alma2
    Ha kb 10 evvel ezelott mondtal volna egy hasonlo szintu kormany mint a g25, Ami annyira szabad mozgatast enged mint ez. (Elotte kozel-tavol nem talaltam, fogtam hasonlot), mindezt 270 fokkal, 10 ezerert olcsobban, akkor azt vettem volna. igy mar keso :p

• bosco05 #9001
    rallyzom rFactorban és emiatt használom 300-on... 900-on megdöglesz és nem tudod úgy állítani a kormányzárat, hogy az megfelelő legyen :)
  • Alexease
    Ez eket a kormanyefordulas elallitgatasokat nem ertem. Minek valakinek 900-as "draga" kormany, amikor tesco-gazdasagos-arkad-elfordulassal hasznalja, es meg szivatja is magat?:)
    A normalis programok, autotol fuggoen, addig hasznaljak csak, amig az igaziban is van. Meg az F1-ben is 500 kornyeken van.

Az egyetlen ami meg ertheto, ha a valodi auto kormamyelfordulasa eleve keves, nem lehet allitani a koramnyattetelt, es igy megszokastol fuggoen van akinek tulsagosan erzekeny, akkor a JATEKBAN (rF2, AC, iR) erdemes visszabb venni az elfordulast, ami ugy meg linearis is marad.
  • bosco05 #8999
    értem, köszi, érzékeltem hogy nincs benne a "kamu" effektus :D nem segít rá a kormányzásra
  • Szabi #8998
    Novemberben 5200ért vettem, most olcsóbb volt így a nagy akcióba ? :)

én simán profilerbe hagyom 900on, a játékba meg semmit nem állítottam, még gomb kiosztást se :D
  • Norbi1990
    900 mindenhol.
    Ez nem rFactor.
  • bosco05 #8996
    Tegnap megvettem a hétvégi akcióban és most nagy a boldogság, viszont kérdés a következő. Ha a driverben 300 fokra van állítva a kormányom, akkor játékban hagyjam 900-on, vagy jobb az amit itt írtatok hogy driverben 900 és játékban vegyem le 300-ra. Utóbbi megoldással ugye nem akad meg a kormány, ami picit zavaró :S
  • lac coo
    Már megy ....
  • lac coo
    miért írja a steam, hogy nincs elérhető update szerver? Létezik az ??? :)
  • Ginger17
    Driverben 900 fok, aztán kalibrálsz a játékban és kész. A többit intézi a progi magától. ;)
  • Tyuki80
    Azért a csávó előtt le a kalappal!Ilyen kormányelfordulás mellett ha egy hétig gyakorolnék,sem tudnék értelmesen körbemenni semelyik pályán.
  • Jackal
    a héten steam akció van, 24 EUR
  • Alexease
  • Norbi1990
    Nekem 900on van mindig a kormányelfordulás, és minden autónál jó volt. Nem kellett semmit állítgatni.
  • bardocz
    Nem állítasz itt semmi ilyet, de ha lehet is majd, akkor is áttételt, legalábbis remélem. Ha mindenhol beállítod 900°-ra(driver, játék), akkor jó lesz.
  • Dietrich
    játékon belül 900 fokhoz enged 45-ös kormányszöget állítani?
    vagy enél a játéknál elég annyi amit írsz?
  • bardocz
    Ha olyan lenne, mint az iR-ben a régi gumifizikával, akkor az nagyon adná.
  • barcalaci84
    én is nekifeküdtem Imolának és én is észrevettem h az első két körben még nem elég meleg a gumi, az ötödik körben meg már nem jó...
    jó ez a steam friends-es app, már rég abbahagytam volna a körözést ha nem látom az idődet magam előtt...
  • lac coo
    Jó lesz ez, orrmotoros úgyse nagyon van....
  • Szabi #8983

most már tényleg csak pár pályát kell az IR-től szerezni :D
  • Norbi1990
    Ezután Vipert is muszáj lesz megcsinálniuk :D
  • Jackal
    Csinos jószágok, de nem hiszem hogy annyira jó lesz majd őket vezetni.
  • Norbi1990
    "The new amazing C7 Stingray 2014 will be added to Assetto Corsa as a free content and the incredible and beautiful Corvette C.7 race car will be part of the Dream Pack"
  • Solt
    Állítsd a pálya hőmérsékletét... :D
  • Firerock
    oké,rápróbálok majd :)
  • Norbi1990
    Logitech profilerbe felhúzod 900-ra a degrees of rotationt és a játékba meg bekalibrálod újra a kormányt és utána játszol.

Ez nem egy nehéz dolog szerintem :D
  • Firerock
    Sok söröm van... :D
  • Szabi #8975
    túl messze laksz :D

5kor bejelentik hogy elég pénz jött össze, szóval leállnak a fejlesztéssel
  • Norbi1990
    Csoda, hogy körbe tud menni