43023
  • Norbi1990
    Első vágott videóm az AC-ből. Érdemes próbálkoznom még majd többel szerintetek? :D
  • bardocz
    Ezzel még régebben nyomtam, nagyon jó. Eső is megvan csinálva faszán.
  • GPx8
    Próbáld ki ezt: KRP
    Át fog jönni a gokartos érzés.
  • Norbi1990
    Súly sokat számít, rekordot lehet egy 30-40 kilós gyerek mente :)
  • bardocz
    Persze, nem is arra mondom, csak ahogy az erőket érzed, meg az utat :) Elég jó móka, de itt még messzebb vagyok a legjobb időtől, mint játékban, 5sec egy ekkora pályán rengeteg.
  • GPx8
    A gokart az elég speciális kormányzás szempontjából. A kormánymű egyszerű mint a faék. Azért mondjuk egy DTM autó kormányzása nem ilyen... :)
  • bardocz
    Még pár hónapja nézegettem szervo motorokat ebay-en, csak a motor több mint 100k
  • lac coo
    Mosógépmotor ! :D
  • bardocz
    Sikerült életemben először eljutni gokartozni(budaörsi pálya), FFB a játékban hót ugyanaz, mint a valóság, csak ott picit erősebb :DD 9 perces menet után szorítani alig bírtam, de így már kell a géphez is valami bivaly dolog :D
  • lac coo
    De az fps korlatnal meg szetesik a ksp, mert semmi koze nincs a kepfrissiteshez, nem.vafja meg azt.....Input lagvnal sagit a dolog, nem tudom miert.
  • alma2
    Mas jatekokbol kiindulva. ha vsyncet bekapcsolod, akkorr fixen az aktualis monitor frissitesi frekvenciaval azonos fps-t probal kipreselni magabol, ha a kartyad nem is birja, ilyenkor hulye modon szaggatni kezd a jatek,de a kep nem fog szettorni.

Ha max 60-at allitasz be es a vsycnet kikapcsolod gyengebb kartyanal, akkor nincs kizarva a keptores, viszont ha a kartyad nem birja minden helyzetben, csak leesik az fps, de nem fog szaggatni, lemaradni, ugralni kep, olyan latvanyosan.

Ha gyenge kartyad van, akkor mindegy melyiket allitod, mert sehogy se jon ossze neki. Ha nagyon eros, akkor vsync-on, es nem fog szetesni a kep, illetve nem porgeti 200 fps-en a jatekot, vagyis sokkal kevesebbet fog fogyasztani a kartyad. Aztan van olyan ember is aki szereti ha megtobb kepkockat kiszamol a jatek, mikozben csak 60-at tud megjeleniteni a kijelzo, ez inkabb fps-nel jo, gyors mozgasnal. Akkor meg belovod a kivant ertekre pl 100 Fps es-re es orulsz :)

• SirAlo
    Lehet hulye kerdes, de mi a kulombseg ebbe a jatekba a Vsync es az FPS korlatozas kozott? ha 60-ra korlatozom akkor is 60 fole nem megy, ha Vsync-et kapcsolsz akkor az is ugyanezt csinalja
  • Szabi #9041
    1080p-be vettem fel frapsal, kimentettem win movie makerrel 1080p-be és lett 150 mega, azt feltöltöttem yt-ra :D
  • SirAlo
    [OFF]
    En is probaltam hogy Shadowplayel csinaltam egy rovidebb videot max beallitassal (50k Bitrata...) es ez lett belole... :
    [OFF]
  • Bekalolz

Itt vannak a beállítások amit kért pár ember. :D Kocsinál előlre csak nagyobb terpesztést adok és hátra nagyobb guminyomás.. Idegen számomra a futómű beállítása MÉG ebben a játékban de 3 óra után nem várok csodát magamtól.. :D
  • Screenracer #9038

Én ezt szoktam használni. Három féle YT minőség van benne gyárilag. Nem csinál túl nagy fájlokat és ezen már nem ront a YT sem. 720p-t szoktam feltölteni és vágáson kívül nem szoktam semmi tömörítést csinálni vele.
  • lac coo
    YT-ot én sosem értettem, látok olyan szép minőséget néha ott, én akármekkora videót töltök is fel, totál lebutitja mindig :))
  • Alexease
    Nem tudom mivel, hogyan, mennyire butit a YT, valszeg vannak jo(bb) megoldasok az elokeszitett videoira vag ytalan a premium resznel jobb mnoseget csinal?!
    En Fraps-szel veszek fel, fix 10k-val kodolok, 2 lepesben, MP4 (H264), normal/high profillal. De lathatoan meg ezen is boven ront a YT.
  • lac coo
    Mentés és ideiglenes fileok helyét tudom állítani .
  • SirAlo
    Szerintem meg nem lehet allitni (beta a cucc) amugy en nem szoktam max minosegen(bitratan) venni vele, foleg ha youtubra toltesz folosleges, mert a youtub ugyis lehuzza a bitratat, 15k bitrataval csak 113 mb 1 perc es mar ugy is jobb a minoseg mint amire a youtub lehuzza , szerintem max 8-10k bitrata eleg youtubhoz (10k bitrataval csak 75 mb 1 perc)
  • lac coo
    Valaki nem tudja, a shadowplay-ben ha átállítom az ideiglenes mentés helyét a temp könyvtárból valahová máshová ( másik meghajtón jóval több helyem van ...) azt ugyanúgy letörli utána ?
  • Alexease
    Az eleg jo;)
    Neki foleg a DX11 problema miatt irtam, mert ha valami lassu, az egy dolog, de ha el sem indul, az cseppet idegesito;)

Nekem is, az elso update utan mar nem indult el, atalltak fix DX11-re,
    aztan 2 napos levelezest kovetoen epitette be a DX10.1 lehetoseget:P

De megeztem, az az ATI (HD 5700), mar tudja a DX11-et, azzal nem lesz gond.
  • bosco05 #9031
    Én ezzel tolom és az épphogy kategória:
    Intel Core2duo, 4 GB Ram 800 Hz, MSI ATI HD R7770 1 GB...

Ezzel bír max 10-12 autót low-medium beállítások mellett 60-80 FPS-el.
  • Alexease
    Joval a minimum alatt van, es foleg a videokartya a kerdeses. Nem az hogy mennyire megy, hanem hogy elindul-e egyaltalan. DX11 KELL neki, de atirogatassal is DX10.1 a minimum!!!

Az ATI-hoz a HD6450-et irjak minimumnak. Ha a tied ismeri a DX10.1-et (NEM SIMA DX10!!!), akkor elindul.

Sebessegre, tippem szerint full low, kisfelbontas, max 1-2 auto.
    De talan lesz valaki, aki hasonlo konfiggal tolja, probalta, igy lesz ennel normalisabb info is.
  • El Gigante
    Sziasztok! Ezen a konfigon ellötyögne?

amd 2.2ghz dualcore
    4gb ram
    Ati HD 5700
  • Szabi #9028
    kormány + autóbeállítást de most azonnal! :D
  • Dietrich
    novemberben...januárban már 7500 volt ugyanott, streamen 10,5K..
  • TeJ2107
    0.7.2
    - Default Exos setup now has maximum fuel for longer AI races.
    - Some minor improvements in Lotus Exos AI
    - Improvements on Nurburgring GP AI line for all cars
    - Lotus Exos 125 hand gearshift animations
    - Traction Control steps for Lotus Exos 125
    - Improved downshift revs matching
    - Fixed setup differential step on Lotus Exos 125
    - Slight modifications on the range of the Lotus Exos 125' rebound dampers
    - Default launcher theme: Fixed an issue with personal best times not being saved under certain conditions
    - Default launcher theme: Control post-configuration check for required assists (e.g. activate autoclutch when no clutch assigned, etc)
    - Added rotation limit option for in-game steering wheel.
  • Norbi1990
    Jól nyomod :)

Mondasz kormánybeállítást és FFB beállítást ha publikus? :D
  • Bekalolz

Leárazás örömére megvásároltam.. :D
  • Tomsteel
    Jött egy patch...0.7.2

MEGVAN A HIBA!!! Slick Medium gumi sokkal jobban tapad mint a Soft...épp csak körbe gurultam és máris javítottam 3 másodpercet.
  • Alexease
    Igen, mert a programnal elvaras, hogy a kormany minimalisan tudjon annyit forogni, ami az autonal szukseges. Ha egy palyaauto kormanya 650-et forog, nem vaghatja le a kormanyzast 270-nel, hogy linearis maradjon, mert valakinek csak olyan van. Persze legtobbszor megoldhato a dolog linearitas vagy kormanyszog allitassal (mar ha van olyan a progiban):)
  • barcalaci84
    ez csak azért furcsa mert 2 hónapja még egy 270-et forduló kormánnyal toltam a játékot és úgy sokkal idegesebb volt az egész...
    ha 180 fokot fordítottam , akkor az olyan volt mintha 600-at fordítanék a g27-en
  • bardocz
    Driverben marad 900, tehát 900at tekersz rajta fizikailag mindig. Játékban leveszed 450-re. Úgy fogja érzékelni, hogy amikor te fizikailag 900ig tekerted, akkor tart 450-nél. Így megduplázod a kormányáttételt.
  • barcalaci84
    ez biztos így van?
    mert nekem az lenne logikus h ha lejjebb veszed a kormányszöget , akkor még érzékenyebb lesz az irányítás az amúgy is nehezen kezelhető formaautóban..
  • lac coo
    nekem nem hiányzik a kormány kikapcsolom a fenébe :)))
  • Alexease
    Igen.
    A virtualis kormany es az animacio ugy is csak disznek van, igy azoknak mindegy, nem azt kell figyelni, hanem az utat:)))) A lenyeg, valami mozgolodjon az autoban:P
  • lac coo
    Vagyis ha nekem gyors, érzékeny mondjuk a formula, akkor a játékban átállítom 900-ról, mondjuk 750-re ? Gondolom a virtuális kormány meg az enyém így nem lesz szinkronban ...
  • Norbi1990
    Lehet hogy van csak nem publikusak :)
    Legalábbis én nem tudok többről.
  • bosco05 #9014
    találtam egy csomót, amire azt hittem, hogy az, közben rá kellett jönnöm, hogy mind átverés, tehát nincs :D