43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
MooneyR #9094 Köszi, ki fogom próbálni
-
Azert az a 20%-os kamu kozeprehuzas kicsit necces:) Valszeg konnyebben visszamegy a kormany, de el is vesz a felfuggesztes erzesbol. -
Bocsi, eppen menesben voltam:)
A kormannyal/FFB-vel kapcsolatban teljesen jo a progi, folytatta az nKP hagyomanyait, csak sokkal reszletesebbe palyafizikaval. "Mukodesre" az iR es rF2 mellett van.
Termeszetesen driverbol 900 fokon erdemes hasznalni, kozepre huzas es "effektek" (Springs/Damper) nelkul, a jatekban linearis legyen, persze segitsegek es ott is nulla vagy minimalis damper es kamu effektekkel. -
wright #9091 John D
3 hete
what cam is this?? is it some kind of replay one or is accessible ingame?
Válasz
·
baronesbc
3 hete
it's the free cam, to active it -> SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
sets the value 0 to the string SPHERICAL_COORDS=1.. in replay, push f5 to active the cam, and move it with Alt + WSDA and other keys nearby
Válasz
·
2
-
Bekalolz beállításaival indultam (köszi
) de kicsit változtattam rajta, mert tőből kitépte a kezem minden kanyarban :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
csónak setup :DD
-
Tűzfalnál, vírusírtónál stb... engedélyezve van a program?
Pár napja lett új szerverre költöztetve, ahhoz lehet köze szerintem. Gondolom a weboldalt gond nélkül meg tudod nyitni? -
MooneyR #9088 Szabi, mit állítottál? Én ehhez a drifthez hozzá se tudok szagolni.. dfgt van nekem is 900fokon. -
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám így beállítani a kamerát, mint a videóban?
-
valamit sikerült végre beállítanom magamhoz, kezdem hihetetlen mód élvezni a "will it drift" challenge-t... sok-sok szopás kellet hozzá hogy legalább egy 2-es kombót összehozzak, de most 15+osokat könnyedén csinálok és magabiztosan csúszkálok, most szerettem bele teljesen a játékba
-
Nekem most valamiért nem akar csatlakozni a szerverhez, de napok óta. Leszedtem újra hátha, de nem. -
Ffb miatt ne aggodj, azon el fogsz csodalkozni ! :) -
CARS
PRODUCTION
- Abarth 500 EsseEsse (2 variants)
- Bmw 1M (2 variants)
- Lotus Elise SC (3 variants)
GT
- Bmw M3 E30 Evo (3 variants)
- Bmw M3 E30 Group A
- Bmw M3 E30 DTM
- Bmw M3 E92 (3 variants)
- Bmw Z4 E89 (3 variants)
GTR
- McLaren MP4-12c GT3
- Bmw Z4 GT3
- Bmw M3 GT2
- P4/5 Competizione
CLASSIC GP
- Classic Team Lotus Type 49
SUPERCAR
- Ferrari 458 Italia (2 variants)
- Ferrari F40 (2 variants)
- Ferrari 599xx
- McLaren Mp4 12c
- Pagani Zonda R
- Lotus Evora S (2 variants)
- Lotus Exige S Roadster
- Lotus Exige Scura
TRACKDAY
- KTM X-Bow R
- Lotus 2 Eleven
- Lotus Evora GTE
OPEN WHEEL
- Tatuus FA-01
- Lotus Exos T125 (2 variants)
-
Since #9081 Köszönöm :) -
Sok! -
Since #9079 És hány kocsi van jelenleg a játékban? -
Jó! -
Since #9077 Ha valaki GT25ös kormánnyal játszik, leírná a tapasztalatát hogy milyen a játék? Köszönöm! -
Kikapcsolt kamueffekteknél annyit érezni, nagyon nagyon jó egyébként, hogy ugye nem egyszeri engedi, blokkolja a két oldalon a kereket, és ez egy a zegyben átjön, remeg, rángat ide-oda a kormány piciket, ahogy ho legyik oldal blokkol picit hol a másik . -
sqitex #9075 az abs-es kérdés leginkább lfs-nél érdekelne, mivel jópár éve játszom vele, de csak most lett rendes kormányom, viszont nem tudom mit hogyan kellene visszaadnia az ffb-nek. ac-nál egyébként lehet érezni ha dolgozik az abs? a kormányelfordulásos dolog megoldódott, köszönöm. -
Sehonnan, az ilyet nem nagyon lehet ellenőrizni. -
_De az hamar kiderül :))))És ha jól láttam lehet értékelni is, akkor meg hamar látni még letöltés előtt, hogy nem jó .... -
Jackal #9072 Honnan tudjátok, hogy pont az a set van feltöltve, mint amivel jó időt ment az illető? Mert egyébként nem kicsi gonoszkodásra adhat lehetőséget :) -
Controller.ini: Steering Wheel Range=900;
Az ABS is az rFactor kerdes? Az rF NEM szimulal ABS-t. A segitsegeknel lehet bekapcsolni, de az valoban segitseg, csuszasgatlo-tapado effekt:)
Az alap rF1 engine-es cuccok (GTR2, GTL, RACE-sorozat, SRW, SHIFT/SHIFT2), kikapcsolt kamu FFB efektekkel erosen korlatozott mennyiseget es reszletesseget szamolnak. -
sqitex #9070 üdv
nem pont a témához tartozik, de hátha valaki tud segíteni. lett egy g25 kormányom, lfs-ben a g25 és a virtuális kormány egyszerre fordul, viszont a race 07-ben és rfactorban a virtuális kormány csak 90 fokot kb, de a kerékelfordulás az teljes. tehát a kérdésem az lenne, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy úgy lássam a játékban a kormányelfordulást, mint ahogy én tekerem? driverben 900-on van. egy másik kérdés: fékezésnél ha dolgozik az abs, vagy ha blokkol a kerék azt az ffb-nek jeleznie kellene? mert semmit nem csinál. driverben 105%-on van, kamuefektek kikapcsolva. válaszokat előre is köszönöm -
Szombat este mindig pangás van, remélem majd lesz több is :) -
bezzeg anno GTR2-nél olyan setupok voltak fenn! :D -
Na már van kettő, beindul ez :D -
Jah, azt sem tudom melyiket próbáljam ki :))) -
De ahogy nézem nem nagyon ugrottak rá a népek, mert még egy árva set sincs fent. -
El Gigante #9064 Köszi! Akkor egyenlőre GT6 lesz helyette, mire erősebb gépem lesz csak becsúszik egy 75% leárazás! -
Nekem már januárban eszembe jutott, de sajnos nem volt azóta sok időm fejlesztgetni az rsr oldalát, így szinte mindent ők csináltak meg.
Még egy mező biztosan benne lesz néhány napon belül, AC verzió (meg esetleg egy értékelés, hogy mennyire volt jó a set, de az már csak listaoldalon). -
Akkor töltsétek, én meg letöltöm, úgysincs egy árva setupom sem ,amióta behalt a gép múltkor :DDD -
Talan eppen 1 hete beszeltunk rola, hogy mar nagyon kellene, es valszeg ok (RSR) meg is csinaljak:) -
Na ez már kellett, király, hogy megcsinálták
-
-
http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=setups
Töltögessétek fel szépen a seteket :) -
:D
-
az nem volt szimulátor. csak jó kis szórakozás fél-1 órára.
a schumi gokart csak utána jelent meg. -
GPx8 #9055 Nem tudom. A KRP az speciel szimulátor, de van hozzá fedett pálya is, ha valakinek az kell. -
2000 környékén volt olyan gokart játék aminek a pályái, plazák parkolóiban lett kialakítva úgy, hogy emeltről le és fel :)
nincs most ilyen? :)