43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Be állítasz egy szerver terembe egy gépet ami 0/24-ben megy és ott a szerver.. ellenben a most divatos aki kreál egy public gamét az a szerver.. -
Tyuki80 #9173 Ezt én is olvastam már máshol is,hogy dedikált szerverek lesznek,de én sem vágom pontosan,hogy pontosan ez a kifejezés mit takar.Valaki leírhatná,aki tudja. -
Komolyan ! :)))Mindent en sem tudhatok.... :) Vagy Kunos alairasa vana bal sarokban.... ? :) -
komolyan?:) -
Változnak a dátumok, tehát módosítja őket.
A launcher.ini-ben nekem nincs ilyen sor, hogy RunACSAsAdmin, de beírom majd és kipróbálom. Köszönöm! -
Miert , mi az a dedikalt szerver ? :?)??? -
Hivatalos fórumon olvastam,a pár napja megnyert dijatadon az interjúban mondta a fejlesztő a dedikált szerveres multit -
-
Erről hol írtak? -
Windows 8.1 64bit, alt +tab-ozok rendszeresen minden probléma nélkül. -
Az csak nekem hír, hogy megerősítették hogy multiban dedikált szerverek lesznek :) ? -
win 8.1-em van, a felsorolt hibáidból én még egyiket se tapasztaltam , pedig állandóan alt-tab-ozgatok :D -
akartam írni, hogy alt+tab kerülendő, de megelőztél :) -
#9135-re valami okosság? Megköszönném :/ -
Ebben is be van allitva az admin? Ha nem, talan segit.
c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/launcher.ini
[PROCESS]
RunACSAsAdmin=1
Ebben a CFG konyvtarban valtoznak a file-ok (tartalom, datum)? Tudja irni oket a progi? -
Semmi ilyesmivel nem találkoztam még, pedig én alt-tabolok rendszeresen :S -
Alt-tab-ot kerülöm, mert mikor visszatérek a játékba elkezd akadni az egész.
1 hetes win7, sajnos ahogy olvasom neten, nem én vagyok az egyetlen akiknél ilyen gondok adódtak, vannak cifrábbak is. -
Jackal #9157 UI: alt+tab -os ablakváltáskor is, ha pötyögsz ide, a háttérben futó assetto szépen kezelgeti a bill lenyomásokat... -
Jackal #9156 Billentyűt használsz játék közben? -
Nem segített semmi, se ez se más. Ugyanolyan bugos szar az egész. Nem lép ki rendesen, magától állítgatja a segítségeket, nem tudok egy istenverte pro rankos kört futni, mert ezt a tetves játék kénye-kedve szerint hozzáad segítségeket.
Betelt a pohár.
-
neilszab #9154 Itt a teljes autólista, amiről eddig tudunk:
Assetto Corsa autólista és megjelenések
-
Olvasnivalo: Trackdriver, TD18 -
Én úgy tudom, hogy az első ingyenes lesz , aki megvette az early-t. -
Jackal #9151 Lesz ingyenes is? -
Kocsibol lesz annyi mint a szemet, soha nem gondoltam volna, higy ennyi autot le tudnak zsirozni, mikozben nagy cegek meg toketlenkednek, vagy a soha nem halott proto vackokat toljak be......Elso ingyenes packban 10 auto 1 palya lesz.Most van vagy 35 auto kb...... -
Én azt mondom, hogy kérjenek amennyit akarnak, csak maradjon meg a lelkesedésük és a kedvük, ne járjon úgy mint az LFS. -
endy papp #9148 Gondolod hogy az 1.0 azt jelenti kész van-lesz a játék....... 
A multi,pár apróság belekerül áprilisban,no meg még pár kocsi mivel abból még úgy sincs elég
azt lehet tolni....
A többihez hogy működjön minden rendesen,min az év vége kell....de nem legyen igazam.
Csak ugye ha kiadják az 1.0 akkor mondhatják kész van ,és az utána kiadott tartalmakért (csomagonként) elkérhetnek min. annyit amennyit eddig befizetett a nép.
Így én úgy számolom 3-6 havonként kiadnak egy "nagyobb" csomagot (2 kocsi 1 pálya)4-5 ezerért és biztosítva lesz a bevétel.
A nép úgy is megveszi,mivel az 1.0-ban alig van-lesz tartalom,kocsikat leszámítva de az sem olyan acélos ,ha jobban megnézem.
Na mind egy ha lesz multi minden kiderül mennyire is használható,vagy csak netKar szint.
-
Kipróbálom majd, köszi a tippet! -
Rendszergazdakent hogy megy? -
Ha valoban aprilisban kiakarjak dobni az 1.0-at, akkor bele kell huzniuk:P
Bar, lenyegeben minden keszen van, csak semmi sem ugy mukodik, ahogy kellene;) De majd utana...:P -
Rendszeresen hibaüzenettel lép ki nálam, "Launcher működése leállt". Hiába raktam újra az egészet, full szűz állapotban is ugyanezt produkálja. Ellenben ha a dokumentumokba csak a legszükségesebb dolgokat másolom vissza akkor a töltéskori hibaüzenet megszűnik, és rendesen betölt. Gondolom kilépésnél rosszul/hibásan menti az adatokat, ezért sérülhetett meg egy-két fájl a dokumentumokban.
Sima 32bites Win7-em van.
Ti nem tapasztaltatok ilyesmit? -
Hellboy76 #9143 Sziasztok!
Ezzel már találkozott valaki?
Assetto Corsa: ad aprile la 1.0 con il multiplayer. -
Nálam megbolondult a játék, pálya/autó töltésénél hibaüzenettel kidob. Most rakom újra. -
Screenracer #9141 -
Screenracer #9140 -
hétvégén volt ennyi
Midweek/Weekend
Assetto Corsa 5500Ft -
TeJ2107 #9138 Gondolom azért lett az LFS ajánlva, abban nagyon jól ki lehet tapasztalni a kormányt, pláne ha tényleg nem rég óta barátkozol vele... 1 dolgot nem szabad vele,kapkodni hogy össze szedd. Aztán 1 kis idő múlva természetes reflexszé válik mikor mennyire kell bele nyúlni, aztán lehet még a driftet is meg kedveled :D -
http://indavideo.hu/video/Szinte_tokeletesen_vezet
Lol :D -
vass17 #9136 Köszönöm a válaszokat, és az advanced beállításoknál a FFB effektek közül mit, hogy érdemes állítani?
Egyébként lehet, hogy előveszem ezzel is az LFS-t, habár nagyon nem akarok én drifelni, mivel nem az én stílusom, egyszerűen jól esik, ha powerslide-al jöhetek ki egy kanyarból. Az F40 amúgy tényleg nem biztos, hogy a legegyszerűbb, habár a 458-al is folyamatosan megpördülök, ha szándékosan rájátszok kanyarból kifele.
Chris Harris-nek amúgy van egy nagyon jó videója az F40-ről, na valahogy így szeretnék vele én is szórakozni:)
Link
-
Széép estét! Van olyan, aki logi formula force ex-el tolja a játékot? Mert sikerült szereznem egy példányt, nem szeretném elherdálni, de új kormányra nincsen zöldhasú, EX-el meg nem valami élvezetes. Lehet, hogy csak pontosan kéne belőni a kormányhoz a játékot? Vagy felejtsem el, hogy egy ~200fokos kormánnyal játsszam? Köszönöm!