43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ezt altalabn ugy szoktak, hogy a legnagyobb reszt azonos texturak es egyebek (autok, palyak, csapatok stb.) 1-1 shared konyvtarban/file-ban vannak, es ha csak X dolognal szeretned modositani, megcsinalod es beteszed. Ha ott van, onnan olvassa, ha nincs akkor a Shared-bol.
Itt elsosorban nem az elfoglalt Gigakkal van a baj, hanem a mogotte talalhato rendszerrel:) -
Screenracer #9293 Ezt én nem is értem, ha már van egy ilyen szintű szimulátor, mint az AC, akkor ki a fene ne szeretne egy teljes GT bajnokságot vagy egy forlmula 2-3-4 szezont futni az eredeti lézerszkennelt helyszínekkel. Az lenne csak az igazi szimuláció. Vagy nem? :P Az igazából meg nem hat meg, hogy ezt hány emberrel csinálja meg, mert senki se kötelezte rá, hogy ezt és ilyen módon csinálja, ráadásul ezért is ugyan annyit ér az euró, mint bármi másért. :DDD
Ha AC logót használnék, akkor is ez lenne a véleményem. :)) -
Én szeretem, hogy minden textura külön, újra bennt van egy skinben, nagy lehetőseg, hogy bármit át lehessen festeni.
Meg nekem ez a legkissebb bajom, hogy sok a giga, manapság ez már nem tétel ....Cod ghost 40 giga vagy valami ilyesmi :DDDD -
Nem fogja ujrapakolni, ez ilyen kicsit barkacs-rendszer marad:) Leszamitva a hozzadrotozott ingyenes script koritest, maradt a fapados nKP rendszer.
A palyaknal ha masik nyomvonal van, ami csak nehany plusz object lenne (minusz haromnegyed palya:D), ugyanugy szor-ketto a meret (pl. Vallelunga 2x400MB :P).
De az autoknal is tobbszorozodik a teljes mennyiseg, meg ha csak 2-3 Byte-ban ter el az egesz (Step, Stage, Drift es hasonlo beallitasok):)
Vagy a skin-en, minden skin-nel millioszor duplikalva a teljesen hasonlo kesztyu, ruha stb., nem beszelve a tomoritettlen 16MByte-os GIMP (:DDD) DDS-ekrol:P
Ha kijon egy izmosabb palya 8-10 nyomvonalal, akkor az lazan 4-5GByte, es kulon0kulon palyakent tudja csak listazni. -
Én elfogadom, hogy többet szeretnél, én is, de egy autós játékban nehogy már a körités legyen a lényeg :)))) Hosszú távon csak az lesz életképes amit jó vezetni. LFS, GPL stb még mindig népszerűek , ha nincs vezetési élmény megette afene az egészet. Ha viszont az megvan, de körités nincs ( mert nem lesz, butaság várni is, ki mikor hogyan, egy ember hozta össze, már ez is kész csoda !!!), attól az még ugyancsak jól használható ....
-
Screenracer #9289 Én tiszteletben tartom, hogy neked úgy tetszik, ahogy van, de te is fogadd el, ha valaki azért ennél többet szeretne. Végül is nem csak neked készül(t). :DDD -
Csak azzal lehet ellenni hosszú távon !!!! -
Screenracer #9287 Lehetne Super Cars, van az endurance, kisebb formula, GT-ből is van néhányfajta, túrautó(nem WTCC). De lepjenek meg. Viszont azokhoz szabályrendszer kell és nem ártanának az eredeti helyszínek. Persze lehet fantázia bajnokság is, de ahhoz is több pálya kellene. Nem tudom ez így még nagyon soványka. Egy darabig el lehet lenni azzal, hogy milyen jó a fizika, az FFB és milyen kafa huplisak a pályák. :DDD -
GT3 bajnokság pl. -
De ki az aki itt akár csak gondolt is valami hivatalos sorozatra ? :)
Az AI, offline mod itt csak mézesmadzag, bár szerintem fölösleges volt ( bár én örülök neki ), ami itt eladta az egészet, a gyönyörű grafika, és a példátlan autókínálat .Utána pedig híre ment a jó fizikának ffb-nek, és máris sikeres lett, magukhoz képest . -
Ahhoz pályák és szabályrendszer is kell. -
Miért milyen hivatalos versenysorozatra számítasz ??? :DDD -
Screenracer #9282 Én már szívesen látnék valamit abból a karrier módból is, mert abból már következtetni lehetne, hogy milyen bajnokságokhoz sikerült engedélyt szerezniük. Mert például jó lenne valami szabályrendszer is, mert ez a bóvli büntető rendszer is teljesen frusztráló, amikor kilök az idióta AI és még kapok öt másodperc lassulást is. :DDD Persze ahhoz normális AI is kellene, nem ez a "seggtolós", amelyik még a fűre is követ. :)) A pályák számából itélve azonban az látszik, hogy amolyan random, fantázia versenyekre fogja majd futni. :(( -
Remelem a vegleleges kiadas elott ujrapakolja, gondolja a jatek tarolasara forditott helyet, logikat, mert ez a par darab palya, par kocsival, 0 atvezeto animaciokkal, ne foglaljon mar lassan 12 Gb-ot.
Megneztem a shift a kb 40 palyajaval kb 100 kocsijaval 6 GB, plusz egy 1 GB anim.
Mondhatnank kevesbe keltene amator benyomast az egesz. -
Már miért ne lenne értelme a puliknak ? :))
Pukli az kell, anélkül nem jó ....:D Az egyik legjobb dolog kijönni pl silverstone-ban a rázós részen ! :D -
Na jó, de lehet majd modolni vagy nem?
Ha támogatni fogják a modolást akkor majd futószalagon fognak jönni az autók :D -
A jelenlegi kapacitasuk alapjan 30-40 ev alatt ossze tudnak hozni:)
-
Gran Turismót überelhetnék vezethető autók tekintetébe :D -
Autokbol tuti nem lesz hiany. Valszeg a szavazason, az osszes felsorolt auto mar boritekolva volt, egyszeruen csak az volt a cel, hogy melyik legyen az elso;)
Tuti hogy "ezerautos" DLC-zos cuccot akarnak belole csinalni. Amivel nincs gond, felolem johet:)
Kicsit jobban orultem volna egy iR-komolysaggal osszerakott es "korbekeritett" cuccnak, de vegulis igy sem rossz:P
A palyak szamaval van egy kis gond, de mivel eleg "egyszeru" de latvanyos a shaderezes es arnyekolas, igy szinte egy jobb rF1 palya is boven jo lesz ide;) OK, szuper-laser-pukklik nem lesznek benne, de egyelore ehhez a jatekmenethez, nem is nagyon kell:D
Online elvileg a jovoheten lesz - ha nem toljak odebb... -
Lesz ellenfele az F40-nek :D -
Szépen jönnek a kocsik :-) Remélem kapunk hozzá egy jó multit is hamarosan ;-) -
CamelX #9273 Exactly
végre :)
-
TeJ2107 #9272 mert a 341 megás volta múlt pénteki patch :D -
endy papp #9271 Mielőtt elkezdte tölteni nálam is annyit írt de mikor töltötte már csak 101 lett belőle
-
Screenracer #9270 Nálam 341.6 MB. :)) És utána 101 MB. :)
-
endy papp #9269 Ja már látom.
Na ezért nem érdemes még elindítani sem. -
szóval ezt frissítette, hírtelen meg is lepödtem hogy mit tölt :D -
endy papp #9267 Na... már hét közbeni update is van????
Kemény 101MB.....
Tudja esetleg valaki mi van benne és mi miatt van most így hét közben nem pedig a szokásos 2 hetente.
-
0.7.6
- Further reductions to the launcher's physical RAM usage while the simulator is active.
- Huayra steering wheel lock to lock modification
- Huayra collision boxes adjustments
- Updates and fixes on new skins of BMW 1M S3 and BMW M3 E30 Drift
- Huayra fixed rims orientation -
PacsutaTibi #9265 Jaja! Nagyon szép. -
nah ilyen autók kellenek ide nem a Pagani Huayrák -
A manapsag kotelezo, ingyenes, ratukmalos Ford meg johetne ide is :)))) -
wháááá 
-
RUF official license revealed!
As you might know, in our recent poll we asked which car brands you would like to get in Assetto Corsa in future: we did it with the aim to drive our investment decisions in the right way. One of the most voted brands was RUF Automobile: so, we are really glad to announce that three RUF Automobile car models have been officially licensed for the racing game Assetto Corsa! More details will be revealed in future: meanwhile, enjoy the first wip images related to the development of the awesome CTR Yellowbird, one of the most wanted RUF cars. -
TeJ2107 #9260 Vért könnyeztem ezért az időért, minden tiszteletem azoknak akik 2-3 körből csinálták meg ezt az eventet 
-
-
Bekalolz #9258
Förszt montázs of díz gém -
nekem is meg van mind a rF2 mind az AC, de valahogy úgy érzem hiába is tudd valamennyivel kevesebbet az utóbbi, de szerintem sokkal jobban egyben van. De lehet hogy csak az igényesebb menü miatt vannak ilyen érzéseim :D -
Én azt sem bánnám ha ez lenne a jövő rali szimulátora. ;) -
Tegnap éjjel én is felraktam , nagyon hosszú idő után , és bárhogy is nézem sokkal jobb érzés AC-t vezetni. Nem tudom mitől, a jobb FFB vagy a zseniális súly-áthelyeződések miatt de sokkal-sokkal autósabb az AC, több minden jön át .....