43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Akkor olyan rF2-es sérülés modell akkor jó lenne neked , nem ? Mondjuk ahol az antenna tud letörni ,aztán vége , a többi meg, hogy elhúz a kormány, meg ilyenek ,ostobán buta dolgok. Ilyen rF2-es "sérülésmodellt" simán kaphatsz akár jövőhéten is !!! :DDD Aztán végre megvan a bódóttágod ! -
Csak az nkp fele husz- otvenperces javitasok lesznek ! :))) -
-
Jobban felcsigaznak -
Azért szerintem jól csináljak, mert ezek a sejtető képek jobban fordíthatnak,mintha szimplan leirnak a dolgokat...és eddig az ilyen "álmodozások" benne is voltak a következő update-ben... -
Probalom realisan latni a dolgokat, hogy ne csalodjak. Es ha nincs igazam, akkor az mindig pozitiv meglepetes, jo hir, orom es bodotta;) -
Pedig Kunoseknal mindig igy mukodnek a dolgok: betesznek egy kepet, es talad ki, mire gondoltak, mit fognak kiadni, mit csinalnak es hasonlok;)
Sokkal jobb, mint pontosan leirni, igy ha nem jon ossze, nem tehetnek rola, hogy az user mirol almodozik amikor meglat egy-egy kepet;P
Amugy az online-hoz eleg fontos a korrekt utkozes modell is, amivel korabban problemak voltak, valszeg azt is at kellettt dolgoznia. -
te mindig elszomorítod az embert
-
Talan kesobb, legjobb esetben, kerekcsere lesz (animacio nem): beallsz es kicserelodik ugyanarra.
A verseny elotti taktikai es a verseny kozbeni beallitasokhoz piszklani kellene a fomenut, a menuket es a python-t.
Raadasul, egyelore meg sok egyszeru beallitas sem megy bill.-rol vagy kontrollerrol, lehetoseg sincs hozzarendelni dolgokat. Igy verseny kozben jobboldalt egereszni, pit-et kerni, kivalasztani a kovetkezo gumit (az egyeb beallitasokrol, pl. aero, ne is beszeljunk:P) lehetetlen;)
Szerintem oruljunk, ha ev vegeig rendesen mukodni fog es hasznalhato lesz az egyszeru QuickRace AI-val es az online. -
Jah, hogy jelenthet valami multit ?! Nem is jutott eszembe pedig lattam a kepet :))?? -
Nagyobb texcturat kaptak a feklampak?!
-
Remélem ez a kép tényleg arra utal amire gondolok...:-)
Sajnos pit stop azonban az 1.0- ban nem lesz:( -
már csak név és ping kéne az autók fölé :D
ha lesz majd egyszer multy, remélem majd a többiek festését is letölti a játék.. -
Jackal #9321 Nem akarok nagyon elhamarkodott kijelentést tenni, de... :)
-
Jackal #9320 Az nekem is hiányozna, a GTR-ek túl nagy dögök, nem annyira jó öket vezetni. -
GPx8 #9319 A multihoz kellene a sérülés modell és nagyon nem ártana a futamok közbeni box-kiállás sem!
Mondjuk, egy pit animációt is símán ki lehetne adni külsősöknek, csak hát ügye a régi vesszőparipám, hogy Kunos mindent egyedül akar megoldani (zseni), ezért inkább lófasz sem lesz benne, mert nem ér rá/nincs kedve megcsinálni.
Mondjuk, én már egy Lfs/rF2 szintű pit-nek is örülnék. -
Írjál Kunosnak ha már van GTR licenc akkor egy puruttya 350/370z rakjon már bele:D -

na de olyan jó, LFS public server feeling
-
Áááááá, az már volt ezerszer :)))
A videót benéztem, tényleg ott van, hogy mit szeretne látni :))) -
Tessek;)
-
Ez semmi, csak egy kep, hogy o mit szeretne a progiba;) Persze ha Kunosek lattak, talan csinatak valamit ok is;) -
Áááá azt hittem azt rakod be amikor egymás fején mennek át:DDD
Ui: nekem egy 350z kellene meg a laserscan Nord:) a többire szarok:D -
Még a címe is az, hogy mit szeretne látni benne. -
precise #9311 Nem vagyok benne biztos, de ez a videó csak arról szól, hogy a narrátor mit szeretne látni a multiplayer ui-n, tehát nem ilyen lesz. -
amúgy nem rossz ám az :
-
rF-ben volt egy swift kupás fun verseny, a mezőny fele a rózsaszín virágos autóval ment
-
Egy olyan csajos skint csináltam( félig meddig...) még a demohoz, de már nem tudom hol van :))) Annak a barátokközt picsának az autóját :) -
kéne szólni a magyar csajos Lotus kupa szervezőinek, hogy adják meg a jogokat a bajnokság autónak használatához, meg akkor már a Suzuki kupát is 
pályának meg legalább egy Pannónaring és Euroring jöhetne :D -
Az valami büntető-pontozó rendszer ott a kis piros-zold nyilaknál?
ez ugye pont egy éves videó ,azóta csak drótoztak még valamit bele :))) -
azért lesz egy ici pici fejlesztés :
-
Tuti hogy az utobi idoben a multit hegesztgeti (azert sem voltak "komolyabb" update-ek es/vagy AI javitas), mindenki azt varja, nagy az elvaras. Az eddigiek alapjan tuti lesz egy kis siras, mert valszeg nem tudta "ujragondolni" az egeszet, tuti maradt az elozo rendszer. -
-
Ki lehet majd probalni a multi/online menut (azt most is ki lehet):)
-
Multirol en annyira emlekszem , hogy mintha azt mondta volna, hogy marciusban valamilyen formaban kiprobalhato lesz :))))) -
Screenracer #9300 Remélem így lesz, de ha valaki magasra tette a lécet, akkor az elvárások is magasan lesznek. ;) -
Azt tudom rf is ilyen volt, de nem is lehetett mindent szinezgetni :)Nekem jo ez, annyi hosszu ev utan vegre van egy uj jo fizikas jatek......Szerintem, ahogy vegez az alapokkal, nekiall a guminak, esonek, felfugesztesnek, mar mondtak, hogy lesz offroad is, oda meg eleve kell a komoly cucc, szoval ez egy fonyeremeny.:)))) Es ha igazad van, es valoban mindre van mar licenszuk amit szavaztattak( szerintem is van, az ugy eleg kockazatos lett volna a nagyvilagba szavaztattni...), akkor itt peldatlan auto kinalat lesz, ilyen meg nem igen volt szimulatorban ! -
Utoljara azt "igertek"... Aztan ennyiben maradtunk:) -
Ha megjobban befut az AC, elad belole megtobbet es a DLC-k is jol hoznak a konyhara, ezetleg/talan vesz fel embereket, es vadul elkezd "jatekot" fejleszteni a "programol";) -
a multi tényleg jön még ebben a hónapban? -
Errol nincs tobb mondandom......