43023
  • lac coo
    Akkor olyan rF2-es sérülés modell akkor jó lenne neked , nem ? Mondjuk ahol az antenna tud letörni ,aztán vége , a többi meg, hogy elhúz a kormány, meg ilyenek ,ostobán buta dolgok. Ilyen rF2-es "sérülésmodellt" simán kaphatsz akár jövőhéten is !!! :DDD Aztán végre megvan a bódóttágod !
  • lac coo
    Csak az nkp fele husz- otvenperces javitasok lesznek ! :)))
  • Szabi #9332
  • barcalaci84
    Jobban felcsigaznak
  • barcalaci84
    Azért szerintem jól csináljak, mert ezek a sejtető képek jobban fordíthatnak,mintha szimplan leirnak a dolgokat...és eddig az ilyen "álmodozások" benne is voltak a következő update-ben...
  • Alexease
    Probalom realisan latni a dolgokat, hogy ne csalodjak. Es ha nincs igazam, akkor az mindig pozitiv meglepetes, jo hir, orom es bodotta;)
  • Alexease
    Pedig Kunoseknal mindig igy mukodnek a dolgok: betesznek egy kepet, es talad ki, mire gondoltak, mit fognak kiadni, mit csinalnak es hasonlok;)
    Sokkal jobb, mint pontosan leirni, igy ha nem jon ossze, nem tehetnek rola, hogy az user mirol almodozik amikor meglat egy-egy kepet;P

Amugy az online-hoz eleg fontos a korrekt utkozes modell is, amivel korabban problemak voltak, valszeg azt is at kellettt dolgoznia.
  • B0GE5z
    te mindig elszomorítod az embert
  • Alexease
    Talan kesobb, legjobb esetben, kerekcsere lesz (animacio nem): beallsz es kicserelodik ugyanarra.
    A verseny elotti taktikai es a verseny kozbeni beallitasokhoz piszklani kellene a fomenut, a menuket es a python-t.
    Raadasul, egyelore meg sok egyszeru beallitas sem megy bill.-rol vagy kontrollerrol, lehetoseg sincs hozzarendelni dolgokat. Igy verseny kozben jobboldalt egereszni, pit-et kerni, kivalasztani a kovetkezo gumit (az egyeb beallitasokrol, pl. aero, ne is beszeljunk:P) lehetetlen;)

Szerintem oruljunk, ha ev vegeig rendesen mukodni fog es hasznalhato lesz az egyszeru QuickRace AI-val es az online.
  • lac coo
    Jah, hogy jelenthet valami multit ?! Nem is jutott eszembe pedig lattam a kepet :))??
  • Alexease
    Nagyobb texcturat kaptak a feklampak?!
  • barcalaci84
    Remélem ez a kép tényleg arra utal amire gondolok...:-)
    Sajnos pit stop azonban az 1.0- ban nem lesz:(
  • Szabi #9322
    már csak név és ping kéne az autók fölé :D

ha lesz majd egyszer multy, remélem majd a többiek festését is letölti a játék..
  • Jackal
    Nem akarok nagyon elhamarkodott kijelentést tenni, de... :)
  • Jackal
    Az nekem is hiányozna, a GTR-ek túl nagy dögök, nem annyira jó öket vezetni.
  • GPx8
    A multihoz kellene a sérülés modell és nagyon nem ártana a futamok közbeni box-kiállás sem!
    Mondjuk, egy pit animációt is símán ki lehetne adni külsősöknek, csak hát ügye a régi vesszőparipám, hogy Kunos mindent egyedül akar megoldani (zseni), ezért inkább lófasz sem lesz benne, mert nem ér rá/nincs kedve megcsinálni.
    Mondjuk, én már egy Lfs/rF2 szintű pit-nek is örülnék.
  • Jacek
    Írjál Kunosnak ha már van GTR licenc akkor egy puruttya 350/370z rakjon már bele:D
  • Jacek
    na de olyan jó, LFS public server feeling
  • lac coo
    Áááááá, az már volt ezerszer :)))

A videót benéztem, tényleg ott van, hogy mit szeretne látni :)))
  • Alexease
    Tessek;)
  • Alexease
    Ez semmi, csak egy kep, hogy o mit szeretne a progiba;) Persze ha Kunosek lattak, talan csinatak valamit ok is;)
  • Jacek
    Áááá azt hittem azt rakod be amikor egymás fején mennek át:DDD

Ui: nekem egy 350z kellene meg a laserscan Nord:) a többire szarok:D
  • bardocz
    Még a címe is az, hogy mit szeretne látni benne.
  • precise
    Nem vagyok benne biztos, de ez a videó csak arról szól, hogy a narrátor mit szeretne látni a multiplayer ui-n, tehát nem ilyen lesz.
  • lac coo
    amúgy nem rossz ám az :

• bardocz
    rF-ben volt egy swift kupás fun verseny, a mezőny fele a rózsaszín virágos autóval ment
  • lac coo
    Egy olyan csajos skint csináltam( félig meddig...) még a demohoz, de már nem tudom hol van :))) Annak a barátokközt picsának az autóját :)
  • Szabi #9307
    kéne szólni a magyar csajos Lotus kupa szervezőinek, hogy adják meg a jogokat a bajnokság autónak használatához, meg akkor már a Suzuki kupát is

pályának meg legalább egy Pannónaring és Euroring jöhetne :D
  • lac coo
    Az valami büntető-pontozó rendszer ott a kis piros-zold nyilaknál?
    ez ugye pont egy éves videó ,azóta csak drótoztak még valamit bele :)))
  • lac coo
    azért lesz egy ici pici fejlesztés :

• Alexease
    Tuti hogy az utobi idoben a multit hegesztgeti (azert sem voltak "komolyabb" update-ek es/vagy AI javitas), mindenki azt varja, nagy az elvaras. Az eddigiek alapjan tuti lesz egy kis siras, mert valszeg nem tudta "ujragondolni" az egeszet, tuti maradt az elozo rendszer.
  • lac coo
  • Alexease
    Ki lehet majd probalni a multi/online menut (azt most is ki lehet):)
  • lac coo
    Multirol en annyira emlekszem , hogy mintha azt mondta volna, hogy marciusban valamilyen formaban kiprobalhato lesz :)))))
  • Screenracer #9300
    Remélem így lesz, de ha valaki magasra tette a lécet, akkor az elvárások is magasan lesznek. ;)
  • lac coo
    Azt tudom rf is ilyen volt, de nem is lehetett mindent szinezgetni :)Nekem jo ez, annyi hosszu ev utan vegre van egy uj jo fizikas jatek......Szerintem, ahogy vegez az alapokkal, nekiall a guminak, esonek, felfugesztesnek, mar mondtak, hogy lesz offroad is, oda meg eleve kell a komoly cucc, szoval ez egy fonyeremeny.:)))) Es ha igazad van, es valoban mindre van mar licenszuk amit szavaztattak( szerintem is van, az ugy eleg kockazatos lett volna a nagyvilagba szavaztattni...), akkor itt peldatlan auto kinalat lesz, ilyen meg nem igen volt szimulatorban !
  • Alexease
    Utoljara azt "igertek"... Aztan ennyiben maradtunk:)
  • Alexease
    Ha megjobban befut az AC, elad belole megtobbet es a DLC-k is jol hoznak a konyhara, ezetleg/talan vesz fel embereket, es vadul elkezd "jatekot" fejleszteni a "programol";)
  • oneal1
    a multi tényleg jön még ebben a hónapban?
  • lac coo
    Errol nincs tobb mondandom......