43023
  • alma2
    Nurburgring Nordschleife
    Ha van rajtam kivul is olyan ember aki nem ismeri a nyomvonalat, 3 kamera nezetbol, kommentarral megnezheto.
  • Ginger17
    Ment üzi.
  • lac coo
    Hogy van ez , Alex? Ha túl gyors nekem az "F1", akkor a rendesen, 900 fokra kalibrált kormánynál, a játékban lejjebb veszem a szöget, amit amúgy 900 foknak ír ?
  • lac coo
    Kis teszt csak úgy, de legalább itt van valami minimális értelme :DDD

• majonur
    koszi. de nem talaltam olcsobban egyelore, viszont ha valakinek lenne 900 fokban forgathato kormanya, ertesithetne privatban, esetleg cserelnek is pl. egy Nikon D40/Nikkor 18-55 objektives tukorreflexes fenykepezogepre.
    hat bocs, hogy offolom a forumot.
  • lac coo
    Megéri. De szerintem egy használt G25 olcsóbb ....
  • majonur
    900 fokban
  • majonur
    abban szeretnek toletek tanacsot kerni hogy:
    most egy momo racing kormannyal jatszom, de ez csak 240 fokban forgathato.
    Szerintetek erdemes lenne beruhazni pl. egy hasznalt G25 be, tehat megeri e jatekelmeny szempontjabol azt a kb 40-50 ezer forintot, az hogy 9000 fokban elforgathato a kormany?
  • Szabi #9446
    nincs másik
    (vagy legalábbis ki még nem került publikusan)
  • majonur
    udv! a Joux-Plane track mod-on kivul nem tudtok toltheto palya mod ot, mert van egy par keszuloben, de tothetot nem taltam.
  • TeJ2107
    Hmmm ! A Stability controllnak nem az lenne a lényege, hogy ne engedje annyira megcsúszni az autót ? Én mindent kikapcsolva használok, az a biztos
  • Szabi #9443
    kikapcsolt stabilty kb kontrollálatlan jégautózás, 10%-al már élvezhető, 50%on meg már szinte könnyű csúszkálni :D
  • MooneyR
    Stability control 50%, ahogy Szabi is említette és isten finomakat lehet driftelni! Érdemes kipróbálni akinek kedvét szegte eddig a jégen autózás : ) Tej és Szabi pontjait persze nem verem szerintem soha, de érzésre patent amit ad.
    Keiichi is tuti 50% stability-vel tolja :D
  • tonio2006
    ADAC 24h Nordschleife. Rajta van a Züriches 1es matrica.:D

• TeJ2107
    Gátlókat is keményítsd ki mert a gyári az.... semmire nem jó
  • MooneyR
    Meglesem majd, kösz a tippeket!
    Keiichi bácsi csomagolhat is lassan akkor
  • TeJ2107
    Elöl kell neki 1 kis széttartás olyan -0.20° körül, és olyan -2.5° kerékdőlés, hátra kell 1 minimális összetartás olyan 0.1° és olyan -0.8 kerékdőlés. Akkor nem kell kapkodni. Átterhelésnél vedd el a lábad 1 pillanatra a gázról akkor nagy szögben is vissza tudod fordítani. Kanyarokban kis bal láb fékkel tudsz korrigálni
  • MooneyR
    A 2. videó az elmebeteg :D A kormányomnak hamar sanyi lenne..
    Csak ha már teljesíthető feladatok között van a drift is, gondoltam fog menni :D Az a baj egyébként, hogy akkor számolja veszett módon jól a pontokat amikor már olyan szögben van az autó, hogy onnan én már nem hozom vissza. Lassú is vagyok.. hát úgy mint a lenti videóban, max ha lángolna a kormány akkor kapkodnám :D
  • TeJ2107
    Hamár drift akkor még egyelőre LFS. -ott megvan hozzá a társaság...
  • TeJ2107
    Ez az event nekem is megvan :D mért csak ennyi pontot ír? :D
    Amúgy én csak azért nem csinálom tovább, mert el unalmasodik :D Hosszú hozzá a pálya :D
  • lac coo
    Én örülök ha nem csúszok meg, nem hogy még erőltetni is :DDDD
  • Szabi #9433

• Szabi #9432
    cockpit, 900fok, dfgt pedálok + tologatós váltó és kanyarbahimbálás (Kansei+Feint, egyenesekben meg végig Manji) :D

#9429: ha nagyon nem megy, kezd el pl. 50% stabilitással, aztán szépen csökkentgesd amikor már jobban megy :)

az elején a kanyarokba egyenesen mentem tovább én is, aztán idővel megszoktam nagyjából az autókat és a pályát kilincselni, de azért még most is összejön néhány 5-6ezres pontvesztés.. :D
  • Alexease
    Egyszer kiprobaltam a driftet, de csak benaztam, nem erdekelt, nem kotott le.
    Amugy elismeresem annak aki ennyire jol tolja, meg ha begbocsatobb is az engine, foleg ha "normalisan" hasznalja (cockpit, pedalok, valto, kormanyattetel)! En kettot nem tudok csinalni:)
  • Szabi #9430
    a boxból amíg kiérek ezer pont fölött vagyok, de még így is esélytelennek tűnik az a 75ezer pont.. :D
  • MooneyR
    Tudnád mi kín van abban a nyomi 202 pontban nekem
    Még kanyarban csak megy valamennyire, de az egyenesekben is kellene valamit alkotni..az meg nagyon géza
  • Alexease
    Igen:D
    Engem sajnos sem a drift sem a Drag nem erdekel:P
  • Alexease
    "Kulsos" APP-okat nem nagyon neztem, de a gyariak kozott van jonehany ami eleg sok infot mutat, csak be kell kapcsolni oket.
    assetto_corsa.ini: ENABLE_DEV_APPS=1

Amugy a sok APP-ra is "vigyazzni" kell, foleg azokra, amelyek realtime infokat mutatnak (telemetria, idok, AI, hotlap stb.), mivel hiaba nincsenek az "eloterben", ugyanugy futnak, vannak amelyek elegge zabaljak a procit.
  • Szabi #9426
    csak én kínzom magam ezekkel ? :D
  • b-type
    Alex, olyan App-t tudsz ami menet közben valós időben mutatja a jelenlévő erőt és nyomatékot?
  • Szabi #9424
    2048x2048-as festések és 5,33 megások

bajnoksághoz kell a sok festés, szóval jöhetnek még :D
  • Alexease
    Hizott is 1-2 Gigat a build rendesen:) Talan ha nem az ingyenes Gimp-pel csinalna, es nem 16-25MB-os DDS-eket mentene, jobb lenne a helyzet;) Elfer, nincs gond, de hat megis;P
    Amugy valoban szepek.
  • Szabi #9422
    a skiner srác munkái szép sorban kerülnek be, csinált sok szépet :)

• Alexease
    Elofordulhat:) Vagy csak az "uj" autofesto-munkaerot "reklamozzak":)
  • lac coo
    az nem lehet, hogy ez csak egy kép, csak úgy ? :DDD
  • Alexease
    En nem tippelek, en Le Mans-t szeretnek:) Auto mar/lesz van boven...
  • Screenracer #9418
    Le Mans. :))
  • lac coo
    A tükröződésen vannak fák ,egy felső molinó, oldalt a kis álló zászlók, piros-fehér kerítés vagy gumifal... Bármi lehet , ide az NCIS kell :DDD
  • Norbi1990
    Nordschleife?

Bár a pályát ebből a szögből lehetetlen megállapítani :D
  • b-type
    erre: