43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
cstibikeee #9494 Úgy néz ki, hogy most pénteken tényleg jön a Ferrari 312T és a Lotus Exige 240R. http://www.tgmonline.it/2014/03/news/immagini-esclusive-di-assetto-corsa/ -
Viszont pont utcai, sufnituningos verdákat nagyon adja ! GT annyira nem jó AC.-ban szerintem, de a kicsit istenek, sehol nem ilyen jók :))) -
Az nK(P) tizeneve a Race/LFS mintajara keszult HC szim volt. Egyszeru es fapados dolgokkal, de eleg kozvetlenul adta az erzest.
Az AC kicsit a "driving game" stilust is magaba foglalja, raadasul az autok is teljesen mas kategoriak. Az autok nagyresze utcai/sport, ABS/TC/SC, "kormanyszervo", mas felfuggesztes.
De teny, a puritanabb autokon is erezni a "driving-fun" jelleget;)
Amit valszeg tudni fog es amire az emberek donto tobbsege (gyors, rovid versenyek, deafault setup-on) hasznalni fogja, arra ez a sim-driving-fuzio tokeletes:P -
Kicsit netkarproztam ma, és olyan érzésem van, mintha a kormány gyorsabban reagálna, meg a csúszás is annyira más. Az alatt a pár perc alatt jobbnak éreztem :S -
ez csak egy színes minta amin a különböző színekkel jelölte hogy mind külön színezhető elemek :D -
Jah, tényleg, még egy kollégát beleszkenneltek ahogy hever a betonon :))) -
Nem irtak rola, de fenykep volt, amikor szkenneltek.
Le is modelleztek, a palyaban benne van, csak hianyzik belole egy 100m-es szakasz;) Nem fejeztek be vagy szandekosan kihanytak, az esetleges konvertalasok miatt:) -
A régi Monzának lesz a döntött-teknős nyomvonala is ? -
Gyonyoru;) -
Ráérnek vagy sem, ezzel is kell foglalkozniuk .AI-t mindenképpen használhatóra kell csinálnia, a multit meg eleve használható állapotban kell kiadni, azt nem lehet úgy mint az AI-t, hogy van valami aztán jól van, gondolom ezért is késik vele ( vagyis nem késik, mert nem ígért semmit...), nyilván azt csinálgatja legnagyobb részt ... -
TeJ2107 #9484 Én azért bízom benne, hogy a 0.8-ban nem ez a grafikai csilli-villi dolog lesz a legnagyobb újítás. Vagy a háttérben már elkészülhettek annyira hogy ráérnek az ilyenekkel foglalkozni ? Mert szvsz a szimesek körében a grafika azért igencsak a sokadlagos szempont... -
Jesszus....! :DDDD
-
Hát én a felhőn nem sokat látok, a hdr-en sem, ilyen felvétellel dolgozik a kamera fénymérése rendesen :)))) AI-t jó lenne ha javítaná kicsit, nekem úgy tűnik, hogy szebben megy a videón, néha mintha már védekezni is akarna, de lehet csak épp rossz irányba rángatta a kormányt :) -
Valoszinuleg javitgatott rajta, mert rafert;)
De ahogy a video alairasaban van, inkabb grafikaztak:P A szimesek legnagyobb resze mar ugyis megvette, igy erdemes meg egy kicsit reszelgetni a kinzeten is;) Kontrasztosabb HDR, nagyuobb bloom, brutalisabb autocsillanasok.
A felho a video alapjan kicsit gyanus. Lehet hogy atalltak a regi ISI-szeru fix foto felhokre, es max kesobb azt mossak egymasba (ugy mint az ISI)?! Vagy csak ennyivel plasztikusabb lett, "3D-ben" oldottak meg mint az SMS?!
Ez igazabol mar csak akkor fog szamitani, ha lehet majd allitani a stilusat (most is lehet, de nem menubol) es ha majd dinamikus lesz. Talan egyszer lesz felho arnyek is... -
Hogy milyen szépek a színek :DD -
Mit kell nezni ezen a videon ? Okosabb lett az AI, vagy mi ? -
Legalább egy rendes kamerát használnának :D -
Jackal #9477 Az nem túl jó hír, hogy az ai-n meg a felhőn szöszmötöltek csak... -
cstibikeee #9476 A jól bevált iPad-os videók új rész :D
-
GPx8 #9475 Remélem, jobban sikerül, mint a Lotus49! -
Na vegre...... -
Lotus helyett kezdésnek jó lenne ez is. -
Jackal #9472 Ja, az AI... :) -
Ez a kep eleg erdekes mezony onlinehoz, ugylatszik valaki szeret komoly hatranyban versenyezni :) -
Hát már sokan várjuk :-) -
jöhetne már olyan kép amin nevek és ping is van... :D
-
Én azért örülnék ha a karrier helyett a gumira áldozná az időt :)
Nem azt mondom, hogy hagyja ki amit igért, csak hogy jó lesz már ha túl lesz rajta és lesz idő a sok fontos javításra, hiánypótlásra ... -
Amit az 1.0-ig meg kell csinálnia, azt utána is, nem lennénk előrébb. -
Nem baj, én ráérek, nem tobzódok naponta , hogy mivanmá mivanmá :)
Olyan nagyon tökéletesre szerintem nem fogja összehozni az 1.0-át, épp csak működjön benne amit ígért.... azért is lenne jó ha már túl lenne rajta, onnantól jönnek majd a "hasznosabb" javítások . -
Az 1.0-ig illene "jatekot" faragnia belole; normalisan hasznalhato AI, mukodo online (azt meg nem is lattuk, talan MOST penteken:P), jatszhato karrier. Es esetleg valami DevKit-szeruseg, hogy amig o barkacsol, az emberek azzal is elfoglaljak magukat:P
Az 1.0 utan, ha valoban nekifekszik a szimesebb dolgok farigcsalasanak, az kicsit tobb ido. Nem 2-3 het, inakabb 2-3 honap/darab;) -
A Gumi meg a levegőt, az szimulálja a klímaváltozást ! :D
Amúgy jó lenne már lezavarni ezt az 1.0-át, felőlem olyan lesz amilyen, de legalább lesz ideje a sok hiányt , bugot normálisan megcsinálni :) -
AC nem tudom, szerintem még nem, de amúgy alap dolog, még Codemasters F1 is tudja ( igaz ott "kikapcsolták" olyan magas hőfokot állítottak be ...)
De már F1C is tudta emlékeim szerint, minden célegyenes áthaladáskor figyeltem mennyit mutat, ha növekedett baj volt belőle . -
Az AC meg nem szamolja, de termeszetesen (elvileg:D) fogja szamolni a melegedest es a kopast is.
A tobbi program (ISI engine) mar regen hasznalja.
Az iR fektarcsak meg melegitik a felnit, az a karkaszt az meg a gumit. -
Szerintetek figyeli a jatek, vagy van olyan jatek egyaltalan, ami figyeli a fektarcsa homersekletet? Meg ezt a "tulfekezes" dolgot? -
nekem bejött!:) -
GPx8 #9459
-
http://www.makingview.com/products/360-video/ -
TeJ2107 #9457 Ez nagyon állat ! nem is tudtam hogy létezik ilyen :D Mondjuk az esőgumit nem éreztem indokoltnak, de maga ez a 360° nézet nagyon Epik :D -
Ez meg Silverstone 360 fok interaktiv:)
f1-w05-360-video -
Ezért szeretnék egy laserscan pályát végre:)