43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Gyanítom itt ez marad :) Ez lenne a legkisebb bajom .... :) -
Hát tényleg, ez csodálatos így iR után
-
Gagyi! NKP-ban az autó órája mutatta a műszerfalon :))) -
Van celja: meg tudod nezni, mennyi az ido:D -
Jah... A menüben valóban kirak egy órát meg némi infot,,,gondoltam van is valami célja :)) -
Kitesz egy orat a kepernyore;) Az csak egy techdemo, a lenyeg, hogy bemutatja, hogy barmilyen sajat cuccot tudsz igy csinalni. -
A draggable clock az micsoda tulajdonképpen? :) Máig nem jöttem rá :))) -
Manuálisan megy a dolog, annyi féle konfigot mentesz el amennyit akarsz, csak ugye be kell őket töltened mielőtt elindítod a versenyt .... -
Egyelore meg az is megoldatlan, hogy az onboard allitasokat hozza lehessen a konfigban rendelni (ABS, TC, egyebek) a kormany gombokhoz.
Es az mar teljes urtechnika lenne, ha az autospecifikus tarcsak (pl. Ferrari magnetto) is mukodnenek (nem kell 3D-ben, mint az iR-ben:P). A motorvezerles es egyeb dolgkat most hagyjuk:D
Sajnos a progi technikailag nem valtozott az nKP-hez, 3 kulonallo reszben fut: menuk, controller config, jatek. Az atjaras korlatozott.
Valszeg meg tudna oldani (autospecifikus es onboard beallitasok), de a nagykozonseg szamara ezek feleslegesen bonyolitananak:/
Egyszeruen az iR-t kellett volna lekoppintani. -
Hát jó lenne, ha már a konkurencia tudja :D -
Na már csak ezért is jó lenne, ha megcsinálnák, hogy minden autónak más konfig. Átállítanám a váltót ilyenre, de akkor a hat sebességes kocsikat nem tudom vezetni állítgatás nélkül.. -
TeJ2107 #9523 km óra... -
TeJ2107 #9522 Gondolom a km ór is a váltókihajtásból kapja a jelet, és ha jól emlékszem valahol írja, hogy hiába AWD, 200 ig eltekeri a kereket. Szóval esélyes hogy az a forgó kerék sebessége, és nem a tényleges. Aztán a fene tudja 1100 ló cirka 1 tonnás kaszniba :D -
Ha 1100 lóval nem gyorsul ilyet, akkor élből lefikázom. Mondjuk így is fos szerintem...:D -
swadawa senpai #9520 120 220 1 mp, hát persze xdd A régi F1-esek gyorsultak 100-200-ra kb 2.5 mp alatt, na most annál gyorsabbat csak néhány dolgot tudok elképzelni :) -
majonur #9519 na igen, mondjuk ez tenyleg kamugyanus, ezt a gyorsulast kb. a Ronald Reagan anyahajo gozkatapultja tudja, mikozben az F-18 as a teljes utanegetot rakapcsolja felszallas elott. -
GPx8 #9518 -
Mijez? 120-ról 220-ra 1 másodperc alatt??? Aha...
-
Jackal #9516 -
:)) nincs limit a pályán, mehet ennyivel:D -
Nekem csak nkp volt meg, arra emlekszem, hogy egyszer nekiallt a vuminak es nagyon sokaig kiserletezett vele, volt orrturos , atomstabil, minden , mire kesz lett. :) -
Honapig?! Evekig:D Ahogy valtozott az nKP kurul a helyzet (LS, rF, iR), o is mindig barkacsolt valamit a progin (nem csak gumik, egyebeket is). -
Arra van esze es penze, hogy osszetakolja ezt a szornyszulottet, de arra mar nincs, hogy palyara menjen, inkabb ejszaka kozuton szarakodik:/ -
AC ban még messze nem a legjobb a gumi, de bízom benne nem marad így, emlékszem NKP-ban is hány hónapig kísérletezgetett vele mire jó lett :))) -
Off.:
Jézusmária !!! :)))
-
-
Nocsak ,most olvasom, hogy a Facebook felvásárolta az egész Oculus Rift projektet ..... -
wright #9507 Sziasztok!
Ellenfelek részletességét lehet valahol állítani?Nekem nem kell hogy azok is csilli-villi kinézettel futkossanak(törjék rommá egymást :D ).... -
GPx8 #9506 Pontosan.
-
De ez egyik sem igazi kupas auto.Motorerot novelte azok, a ki sfiat felfugesztese meg nem kupas az biztos, fulke kipakol , bukocso , esetleg komolyabb valto....... -
a Panzani ? :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ehhh az a Vintage GT... de hiányzik ide valami ilyesmi.
-
Kiadhatnák korábban most, mert hétvégén nem fogok tudni játszani vele
-
ez így nem igaz, szépen sorba készülgetnek a kupás bajnokságokhoz az autók.. gondolom pénteken is jön majd néhány új :)
-
Nagy kár ez. A csúszások annyival jobban átjönnek nKp-ban. Itt se rossz, de azt még jobban érezni. -
Van benne 1ü2 Lotus, ami alapbol palyara felkeszitett, hiaba utcai, es meg kupazni is szoktak veluk:) -
Valami kupas , palyara felkeszitett utcai auto kene meg bele, az nincs... -
ha már úgyis van egy csomó Lotus liszenszük.. remélem lesz Hennessey Venom GT is.. :D
-
GPx8 #9496 Szerintem a pl. Lotus 2-11 nagyon jól eltalált autó. -