43023
  • lac coo
    Gyanítom itt ez marad :) Ez lenne a legkisebb bajom .... :)
  • bardocz
    Hát tényleg, ez csodálatos így iR után
  • lac coo
    Gagyi! NKP-ban az autó órája mutatta a műszerfalon :)))
  • Alexease
    Van celja: meg tudod nezni, mennyi az ido:D
  • lac coo
    Jah... A menüben valóban kirak egy órát meg némi infot,,,gondoltam van is valami célja :))
  • Alexease
    Kitesz egy orat a kepernyore;) Az csak egy techdemo, a lenyeg, hogy bemutatja, hogy barmilyen sajat cuccot tudsz igy csinalni.
  • lac coo
    A draggable clock az micsoda tulajdonképpen? :) Máig nem jöttem rá :)))
  • lac coo
    Manuálisan megy a dolog, annyi féle konfigot mentesz el amennyit akarsz, csak ugye be kell őket töltened mielőtt elindítod a versenyt ....
  • Alexease
    Egyelore meg az is megoldatlan, hogy az onboard allitasokat hozza lehessen a konfigban rendelni (ABS, TC, egyebek) a kormany gombokhoz.
    Es az mar teljes urtechnika lenne, ha az autospecifikus tarcsak (pl. Ferrari magnetto) is mukodnenek (nem kell 3D-ben, mint az iR-ben:P). A motorvezerles es egyeb dolgkat most hagyjuk:D

Sajnos a progi technikailag nem valtozott az nKP-hez, 3 kulonallo reszben fut: menuk, controller config, jatek. Az atjaras korlatozott.

Valszeg meg tudna oldani (autospecifikus es onboard beallitasok), de a nagykozonseg szamara ezek feleslegesen bonyolitananak:/

Egyszeruen az iR-t kellett volna lekoppintani.
  • gviski
    Hát jó lenne, ha már a konkurencia tudja :D
  • bardocz

Na már csak ezért is jó lenne, ha megcsinálnák, hogy minden autónak más konfig. Átállítanám a váltót ilyenre, de akkor a hat sebességes kocsikat nem tudom vezetni állítgatás nélkül..
  • TeJ2107
    km óra...
  • TeJ2107
    Gondolom a km ór is a váltókihajtásból kapja a jelet, és ha jól emlékszem valahol írja, hogy hiába AWD, 200 ig eltekeri a kereket. Szóval esélyes hogy az a forgó kerék sebessége, és nem a tényleges. Aztán a fene tudja 1100 ló cirka 1 tonnás kaszniba :D
  • bardocz
    Ha 1100 lóval nem gyorsul ilyet, akkor élből lefikázom. Mondjuk így is fos szerintem...:D
  • swadawa senpai
    120 220 1 mp, hát persze xdd A régi F1-esek gyorsultak 100-200-ra kb 2.5 mp alatt, na most annál gyorsabbat csak néhány dolgot tudok elképzelni :)
  • majonur
    na igen, mondjuk ez tenyleg kamugyanus, ezt a gyorsulast kb. a Ronald Reagan anyahajo gozkatapultja tudja, mikozben az F-18 as a teljes utanegetot rakapcsolja felszallas elott.
  • GPx8
  • Ginger17
    Mijez? 120-ról 220-ra 1 másodperc alatt??? Aha...
  • Jackal
  • Jacek
    :)) nincs limit a pályán, mehet ennyivel:D
  • lac coo
    Nekem csak nkp volt meg, arra emlekszem, hogy egyszer nekiallt a vuminak es nagyon sokaig kiserletezett vele, volt orrturos , atomstabil, minden , mire kesz lett. :)
  • Alexease
    Honapig?! Evekig:D Ahogy valtozott az nKP kurul a helyzet (LS, rF, iR), o is mindig barkacsolt valamit a progin (nem csak gumik, egyebeket is).
  • Alexease
    Arra van esze es penze, hogy osszetakolja ezt a szornyszulottet, de arra mar nincs, hogy palyara menjen, inkabb ejszaka kozuton szarakodik:/
  • lac coo
    AC ban még messze nem a legjobb a gumi, de bízom benne nem marad így, emlékszem NKP-ban is hány hónapig kísérletezgetett vele mire jó lett :)))
  • lac coo
    Off.:

Jézusmária !!! :)))

• Jacek
  • lac coo
    Nocsak ,most olvasom, hogy a Facebook felvásárolta az egész Oculus Rift projektet .....
  • wright
    Sziasztok!
    Ellenfelek részletességét lehet valahol állítani?Nekem nem kell hogy azok is csilli-villi kinézettel futkossanak(törjék rommá egymást :D )....
  • GPx8
    Pontosan.
  • lac coo
    De ez egyik sem igazi kupas auto.Motorerot novelte azok, a ki sfiat felfugesztese meg nem kupas az biztos, fulke kipakol , bukocso , esetleg komolyabb valto.......
  • Szabi #9504
    a Panzani ? :DD
  • Ginger17
    Ehhh az a Vintage GT... de hiányzik ide valami ilyesmi.
  • bardocz
    Kiadhatnák korábban most, mert hétvégén nem fogok tudni játszani vele
  • Szabi #9501
    ez így nem igaz, szépen sorba készülgetnek a kupás bajnokságokhoz az autók.. gondolom pénteken is jön majd néhány új :)

• bardocz
    Nagy kár ez. A csúszások annyival jobban átjönnek nKp-ban. Itt se rossz, de azt még jobban érezni.
  • Alexease
    Van benne 1ü2 Lotus, ami alapbol palyara felkeszitett, hiaba utcai, es meg kupazni is szoktak veluk:)
  • lac coo
    Valami kupas , palyara felkeszitett utcai auto kene meg bele, az nincs...
  • Szabi #9497
    ha már úgyis van egy csomó Lotus liszenszük.. remélem lesz Hennessey Venom GT is.. :D
  • GPx8
    Szerintem a pl. Lotus 2-11 nagyon jól eltalált autó.
  • lac coo