43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GPx8 #9575 Normális sérülés-modell nélkül, sok értelme nem is lenne. -
olvasgattam pár fórumot, mindenhol azt írják, hogy az 1.0 előtt ne várjunk multit:S:S -
Az ütközésmodell azt jelenti, hogy ha hozzámér az ai, akkor nem 100% lesz, hogy én kiforgok, ő meg megy tovább sínen? GT3-as versenyeket próbáltam futni az utóbbi napokban, de szörnyű. Ha utolsó helyről velük együtt rajtolok el, akkor esélytelen, mindig várni kell. Olyanokat fékeznek néha, hogy azt az isten sem reagálja le. Mugellot próbálgattam főleg. -
Akkor elokeszitette, lesz vagy van felhoarnyek. Ha igen, az jo hir. -
"Early Access, v.0.8 | Improved AI routines, performances and collisions, as well as lighting, skies and procedural cloud layers" -
Jackal #9570 Akko nemtom, lehet elszúrtak valamit a legutóbbi updateben. -
Nekrofil #9569 dev-app bekapcsolva, de ha benyomom a pedals appot, nem történik semmi, azért kérdezem :)
nem szoktam automata váltóval menni, de most kénytelen vagyok, a bal kezem csuklótól vállig gipszben van =/ -
Jackal #9568 Van, lehet hogy be kell kapcsolni az ini-ben a dev-appsot, de van beépítve a progiba.
Automata váltó noob-oknak van, direkt rosszabbra van megcsinálva, hogy ne menj jobb kört azokénál akik kézzel küzdenek. -
Most nem tudom leirni, mert egy 10 collos netbookrol nyomulok, ezzen semmi sincs, meg a gepeles is eleg erdekes;) De amugy sincs ertelme, este talan mar a rendeset latod. -
Nekrofil #9566 van olyan app, ami mutatja, mennyire van lenyomva a pedál, esetleg elforgatva a kormány?
más: miért ilyen béna az automata váltó? van, hogy pl kicsúszok vagy valami, 5 sebességben a autó, sebessége olyan 60, csak gázadásra pakolja vissza a sebességet, persze egyesével ( nem tudom hirtelen pilangóváltós-e ) vagy 5 sec elmegy ezzel a orocedúrával -
Jackal #9565 Hogy lehet ezt a dev modot meg szerverlistát előcsalogatni? -
Hat aki csalodik meg is erdemli :))) En sehol nem.olvastam, hogy ma lenne valami, ha meg lesz akkor boldogsag lesz.. :) -
Szandekosan fickosra setupolva azert nem olyan rossz a Lotus49. Regebben az elso gumikkal eleg gyer volt, de most mar azert elvezheto. -
Dehogy kell:) Mindenkinek ott van a gepen, kicsit at kell irogatni ezt azt (html, javascript) es mukodik;P Foleg, hogy Kunosek ismet toppon voltak, es "benne felejtettek" a DevMod menurendszert (ami igazabol semmi, sot meg kevesebb is).
De lenyegtelen, talan este mar sajat szervereket lat mindenki.
Bar ha valoban tobb autot ad, ha jol lattam, lehet azokkal akarja enyhitenia csalodast:D
De ket helyen is megigertek, az aprilisi megjelenest is, igy elofordulhat, hogy valoban bele akarnak huzni. -
A Lotus49 is az :) -
GPx8 #9560 Ha nem rontják el, mint a szegény Lotus49-et... -
Ez a 312T azért komoly dolog lesz. F1 autó, heel@toe és botváltó...
-
Ha megmondaná, mindannyiunknak meg kellene halnia ...! :P -
Ne akard tudni :-) -
A földalatti tesztlaborból ! :P -
cstibikeee #9555 Ez a kép honnan van? :D -
Én is nekiálltam még az elején egy ilyen autónak, de aztán nem volt kedvem befejezni ... Majd he online letölti a skineket, akkor talán :) -
Csak is a RAT :-) -
-
Ezek a kis autók helyett berakhatnák már az Espritet, hogy legyen valami változatosság is :D -
Én szinte csak a GTket nyúzom, de be kell valljam némelyik Lotus tényleg jó, el tudom képzelni egy 30 perces online versenyben.
De hogy egy F40-nel vagy Paganival vagy mittudom én mivel nem fogok szerverre lépni az is biztos. -
nekem mind1 mi jön, csak MP legyen már :D -
Lehet egyedul vagyok, de en imadom ezeket a lotusokat !!! :)) -
Király, pont ezt az Exige 240R-t hiányoltam az Exige Scura,Exige S Roadster és Exige S mellé. :D
Végre teljes a paletta. -
Csak legyen jó :D nagyon várom, remélem nem okoz csalódást mint a rF2 -
Kaptok holnap egy jó kis Lotust !!! Semminek nem örültök , az a baj ! :DD
-
-
Igen, kozben rajottem, hogy ismet hulye vagyok:D -
Ha nem lenne gyenge akkor májusra lenne MP, nem igaz ? ;) -
Az DLC ??? Az régóta van a listában, én úgy tudtam az sima ... -
Én is azt várnám, de gyanítom 1.0 lesz...a "borítón" is az van, ha holnap kijönne nagyon mutogatnák.
Szerintem a holnapi update is nagyon gyenge lesz, bár ne legyen igazam. -
458 GT2? -
En sem;) Nagy a csend, kepesek eltolni aprilis kozepere vagy vegere:) -

Nem reménykedek ....:)))) -
Talan holnap mar nem csak teszt szervereket latunk:)