43023
  • Alexease
    Mentem nehany kort AI-val.
    OK, mar nem nagyon akarnak lezuzni, de ez a teljesen egyforma AI beallitas, akkor is hasznalhatatlanna teszi. Az egesz mezony 1 darab aggyal rendelkezo droid, ami ugyanazt csinalja a palyan, egymastol 2 masodpercre leszakadva.
  • lac coo
    Önmagához képest luxus módon állítható a tükör :)))
  • Alexease
    Miert, mit tud?:)

Amugy azok az auto tukrok is TESCO-gazdasagosak:D Fixen renderelt cucc, 1 pozicobol, fuggetlen a nezettol, teljesen allithatatlan.

Azert egy engine sebessegehez az is hozzatartozik, ha csak IGY szamolja a dolgokat, vagy teljesen korrekttul: autonkent, tukronkent egyedileg althato poziciok, automatan mentodik, full realtime minden nezetben (meg TV-replayben is). Le sem irom melyik program:P

A felhoket is megoldotta gazdasagosan (Kunosos:D). Latta a CARS-ban milyen jo a 3D felho, gondolta majd gyorsban megoldja o is:) Olyan is lett:D
    Ranezesre mindenfele melyseg- es tavolsagerzet nelkuli, aranyaban tized olyan magasan es tized akkorra meretben korbe-korbe kerungo pamacsok:D

Az egy dolog, hogy kicsit ronda, de a fo gond, a jovo. Hogy oldja meg az arnyekot? Hogy lesz ez dinamikus (tiszta-felhos-borus)?

Most majd ezt is reszelgetheti (vagy igy hagyja), ahelyett, hogy a lenyegesebb dolgokkal foglalkozna.
  • Jackal
    Próbáljátok ki az új F1-est 23 F458 s3-as ellen, érdekes Imolában.
    (Szépen lapátra lehet őket tenni, ha akadékoskodnak :))
  • Szabi #9611
    a Trackday challenge-t megcsináltam drift setuppal, úgy hogy a kanyarokban keresztbe csúszva előztem az Alien AI-t :DDDD
  • lac coo
    Legalább a tükörbeállítás profi lett ! :)
  • Alexease
    Bar szinte ugyanaz, de azert valtozott a rendszer. Eredetileg PhysXvotl tervezve, aztan kesob valtoott az ingyenes ODE-re (utkozes, tores, konyezeti fizika). De egyelore ebbol nem latni semmit.
  • bardocz
    Azt nem értem csak, hogy az nKp-ben a vége fele már egészen jól működött, meghalt a futómű rögtön, de nem voltak ilyen katapultálások nekem versenyen, csak szalagkorláttal találkozásnál.
  • Alexease
    Az utkozessel tuti gondjai vannak, es igy valszeg az online-nal is.

Nem tudom emnnyit pocsolt az uj felhovel, de ez igy egyelore felesleges volt:) Az elozo 1db generalt kep, es annak a tunningja (kontraszt, atlatszosag) boven jo volt, csak arnyekot kellet volna ra szamolni.

Most ez a 10MB-nyi kep, amit +100db lapra toltoget fel, es amit fix radiusszal forgat a palya fellett, nem nagy talalmany:D Es meg a nap is atsut rajta, amit sikerult jo bazinagyra csinalniuk;D
  • Alexease
    Sot, kineveznek Senior Media Account-nak:)
  • bardocz
    Amúgy most, hogy csináltam telefonos videót, vajon felvennének reklámos arcnak a céghez?
  • bardocz
    https://onedrive.live.com/redir?resid=D80131CFE781A70%21321

Azért van itt még gond az ütközéssel bőven.
  • bardocz
    Nekem nem, pedig a patch előtt jó volt. G25-ön a két gombot használom.
  • Szabi #9602
    nálam működik

jött egy csomó új speciális rendezvény
  • bardocz
    Jöhetne mégegy, hogy a jobbra-balra nézés működjön.
  • Szabi #9600
    jött egy kétmegás gyorpecs is :D
  • bardocz
    Alapból rengeteg benzin van benne, azt érdemes csökkenteni, és -2sec.
  • lac coo
    Én csak egy fél kört mentem vele, de amilyen stabil volt induláskor és amilyen stabil féktávon úgy dobtam el két kanyarban is :)))) Ami rohadt fura volt elsőre, hogy iszonyat fék van rajta, lehet visszafelé rángatni a váltót becsülettel :))
  • bardocz
    Kanyarból kijövet a csúszás kurvajó vele, és tényleg gokartos kicsit, mint ahogy Aris írta.
  • bardocz
    Még a 90es évek elején is kuplungoltak.
  • lac coo
    Jo jo, de nem az igazi.Egyaltalan nincs olyan retro f1 erzesem benne.
    Mondjuk en mar reg elfogadtam, hogy ebbol nem az 1.0 alatt lesz igazi jo jatek, hanem szep lassan utana, ha mar raer finomitani rajta, mert jelenleg azert dolgozik, hogy valahogy valamennyire mukodjon minden.A gumi meg messze nem az igazi szerintem.....
  • Jackal
    Köszi, amúgy a kocsit kegyetlen jó vezetni, pont elég erős és elég jól tapad, meg is lehet fogni ha kicsúszik. Imádom :)
  • lac coo
    Nem manuál volt, mert lábbal nyomkodták :)))
  • Jackal
    Az új f1-es kocsiban hogy van a kuplung? Manuál pedálos volt azokba még?
  • cstibikeee
    A Lotus 240R S3 + Nurburgring + 5-6 AI jó móka. :)
  • Tomsteel
    Örüjjjé' van új égbolt!
  • Jackal
    Azé egy pályát, vagy legalább egy új nyomvomnalat bedobhatak volna...
  • lac coo
    Ne el ne kezdjétek ! :DDD
    Majd lesz az is ...
  • Skypack
    0.8
    - Lotus Exige 240
    - Ferrari 312T F1
    - Revised AI behavior
    - Collisions performance improvements
    - New sky box with clouds
    - Fixed gui issue with spinner
    - Improved x360 controller support at low speed
    - Fixed gearshift sound on BMW M3 e92 Drift
    - Improved rearview mirrors & added more rendering options in the launcher
    - Default launcher theme: opponent skins are randomized from all available skins
    - Default launcher theme: opponent setups are now set on a per-track basis
    - Launcher: control configuration's Xbox360 section revised
    - Fixed end race chart display bug
  • Tomsteel
    Persze, hogy nincs. Olaszok. Pont.
  • cstibikeee
    Nincs MP :(
  • gviski
    Nem warezre gondoltam :-) Igen ott van hozzá, de pl Race07 kiegészítőket be kellet szerezni anno, hogy azzal tudjuk futtatni a servert
  • TeJ2107
    Steam / Library / tools
  • TeJ2107
    Szerintem a dedi szerverhez a cuccok majd ugyanott lesznek mint a többi játékhoz: SteamLibrary ools ...
  • Alexease
    Szerintem a warezra gondolt:)
  • bardocz
    Mármint külön plusz egy példány hozzá?
  • Jackal
    Már valami készülődik, 8 perce csőre töltötték a release-t tesztelésre :)
  • gviski
    Már csak az a kérdés hogy dedi serverhez meg kell e venni :-)
  • Alexease
    Az utolso hivatalos leiras alapjan marciusban (vagyis ma:P) kiadjak. Azota nem olvastam semmi mas hivatalos infot.

A serules modell nem lenyeges az online-hoz, de a jol mukodo (gyors, pontos) utkozes modell igen:)

Nem sok ertelme van varialni, nehany oran belul kiderul;P
  • Jackal
    Rosszul olvastad, Marco cáfolta facebookon, ők ilyet nem mondtak.