43023
  • Jacek
    Nézd már meg zuzut ez tényleg ekkora retard?:DDDDDDD
  • Szabi #9814
  • Szabi #9813
    bármiféle hegyi felfutásos pályának örülnék :D

ha kimennek egy random olasz útra és végiglézerezik reggel 4kor nekem az is jó :)

pl. a Pagani vagy a Lamborghini gyár körül :D
  • TeJ2107
    Én titkon azért én is bízom benne, hamár' olasz vér akkor akkor historic-os Monte Carlo rali is bele csöppen vagy bármi hasonló
  • bardocz
    Nem tudom, de legyen igazad. Az ilyen aszfaltos szakaszok kurvajók, és bármivel lehet rajtuk menni. Végig lehet rángatni egy modern formulát, vagy drifetelni akár. És sokkal élvezetesebb, mint a legtöbb versenypálya.
  • Jackal
    Mért van olyan érzésem, hogy ilyesmi is fog jönni 1-2 éven belül DLC-ben.
  • Tyuki80
    Nem rég kb két hete kezdtem el rbr ezni komolyabban,nem is értem eddig miért nem tettem,pedig a szívem a rallyé.Ez a pálya egyszerűen fantasztikus,még ezen a 10 éves játékon is,mostanában csak ezen megyek!Remélem valaki megcsinálja majd az ac ba,mert ha igen,akkor eldobom a hajamat!Az egyik legszebben legrészletesebben megcsinált rbr pálya!-menni rajta meg egyszerűen káprázatos!
  • TeeBeee
    Kicsit off, de ha már szóba jött korábban a rally:

Azért ezt AC színvonalon el tudnám viselni.
  • MooneyR
    Hát amíg állsz a rajtrácson (kb 15 másodpercig) lehet nézelődni, nem ez a lényeg ebben egyetértek, de sokat tud dobni az egészen.. mint a képen amit lejjebb mutattál, azért az elég real érzést ad, baromi jól néz ki : ) Egyébként csak amióta csinálta az új felhőket azóta nézegettem, ami előtte volt csak képről emlékeztem én is, hogy milyen volt :D
  • lac coo
    Hát ha nem látom a fényképeket, ha agyon ütnek sem mondom meg miféle felhők vannak, meg egyformák-e, annyira lényegtelen vezetés közben :DDD
  • MooneyR
    Meg nem túl változatos, elég illúzióromboló amikor egymás mellett van két ugyanolyan alakzatú felhő.
    10-15x gyorsítás már elég jó érzetet ad egyébként.
  • Alexease
    Az uj felhok (nem 1db kep) a dinamika miatt kell (majd). Az uj 3D-s felho a CARS miatt kellett neki, most az a divatos es nepszeru program;) Az elozo meg rF2-utanzat volt;)

Nekem sincs bajom vele, en is az utat nezem:P
    Csak hat az elozovel (rF2) konnyebben, egyszerubben, gyorsabban lehetett volna megoldani a dinamizmust, az arnyekokat, a szelirany es az erosseget.
    A mostani igy kicsit gagyi, foleg hogy csak korbe-korbe megy.
  • lac coo
    http://www.racedepartment.com/forum/threads/assetto-corsa-car-setups-directory.84106/
  • Szabi #9802
    nekem sincs bajom vele, álltálban az utat nézem :D
  • lac coo
    Nekem nagy bajom nincs a felhőkkel, de nem értem mi baj volt a sima képpel...minek kellett ez a 3D-s ? :)Régi rF1 is teljesen gyönyörű volt :DD

• Alexease

Az AC felho igy valoban gagyi, de az autoban ulve, normalis idogyorsitassal nincs vele gond. (Kiveve amikor a horizont alatt kuszik a felhopamacs:P)
  • Szabi #9799
    iRacinges szebb, a felhők is :DD
  • lac coo
    Sokat nem téved a két fajta lézercucc ! :D
  • Alexease
    Csak erdekessegnek;) Nem sok ertelme van, mert az iRacing Spa mar 4 eves, raadasul naluk +40 autoval onlne mennie kell rendesen;) Es persze az AC meg messzze nincs kesz:P
    Egerrel rangatos, mozgatos akarmi.

• bardocz
    GT3-as versenyeket megyek, most Imolán, a bmw-k folyamatosan kétkeréken jönnek ki a sikánból. De legalább könnyű előzni őket ott
  • lac coo
    Mondjuk a rossz minőségű úthoz erősen dolgozni kell még a felfüggesztésen, gumin :D De bizakodjunk ....
  • Szabi #9794
    bárcsak úgy lenne, sok-sok utcai és hegyi szakasz, sok-sok Rally autó és japán hátsókerekes utcai gép.. 5-10 autó 1-2ezerért és folyamatosan küldeném a pénzt Kunoséknak :D
  • bardocz
    Igen, az marha jó. Sajna a formulával csak derbi szerveren lehet menni, ott meg mindig az volt, hogy elhúztam mindenkitől, az utolsó körben meg a pálya végén mindenki rám várt :D
  • TeeBeee
    Jaja, régen sokat csapattam vele, van a gyengébb hátsó kerekes (XRG talán), az pont olyan a rallycross pályán egy jó settel, mintha egy szutyok ladát rugatnál.
  • bardocz
    Ha az lfs-be lehetne rakni pályákat, akkor az is fasza lenne rallyra. A formula bmw-vel kurvajó benne rallycrossozni.
  • TeeBeee
    Igen, korábban már írtam, szerintem (is) ez lesz a közeljövő rally szimje.
    Csak még annyi minden fapados meg hiányos, hogy nem is csoda hogy nincs online, képtelenség lenne egy szervezett versenyt összerakni: nincs box, nincs bünti, nincs zászló, nincs normális rajt (ez amúgy felháborító, nem tudok 1esbe kuplunggal rajtolni),nem lehet gombról vezérelni semmi infó ablakot stb-stb. És a leírtakban semmi fejlődés idáig nem tapasztalható, tehát nem tudjuk hogy áll ezek programozása. A kövi update-ban minimum meg kellene nyitni a race weekendet és mindent testreszabhatóvá tenni.
    Most egy kicsit negatívnak tűnök, de szerintem 0.8-hoz képest elég gyengén áll. DE mellette is szóljon valami ez a legjobban vezethető autós játék, az élményfaktor magasabb bármelyik másiknál.
  • bardocz
    Bele rakhatnák az összes aszfaltos pályát belőle :) Murvagumi még úgysincsen, bár utcaival lehet nem lenne rossz.
  • alma2
    Nem lepodnek meg ha nagyon hamarosan megjelenne az osszes rbr-es palya, aztan majd ebben szervezik a bajnoksagokat.
  • Szabi #9787
  • lac coo

• lac coo
    Ez a program azért üvölt, hogy végre kivigyük az autókat rosszabb, falusi, városi, vidéki utakra ! Voltak eddig is ilyen jellegű pályák másutt, de értelme nem volt, mert gyakorlatilag a felfügg nem tudott érdemben mit kezdeni egy huplis, rossz úttal. Még RBR is vajsima egy földúthoz képest... rF1 meg olyan mintha a levegőben menne az autó. No ez itt VÉGRE nem így lesz ! ;)
  • barcalaci84
    csináltam pár spec eventet f1-es 2014-es festésekkel
    6 új special event (nem ír felül semmit)
    100 kg üzemanyagot kaptak az autók (133 liter benzint kell tankolni h végig lehessen érni, ehhez mérten számoltam ki h hány körös legyen a verseny)
    21 ellenfél , ferraris első sor:) mindenki a saját autójában stb Chilton autójával az utolsó helyről rajtolhatunk (ha valakinek nem bírja az ennyi ellenfelet jelenleg a gépe akkor csak át kell írni az indulók számát tetszőlegesre...)

(persze ahhoz hogy minden pilóta a saját festésű autójában ülhessen, rakjátok fel a lent linkelt skineket...)

www.dropbox.com/s/ve2itfrbjyk7ef0/f12014speceventsforAC.rar

a szükséges skinek:
    https://mega.co.nz/#!HgpyUbCL!7ryAU9U8cYAzS8FJGsTPSBPexgTtLdm_-RmZVJArxGc
  • Szabi #9783
    a szavazás alapján Audi R8 GT3, Alfa Romeo 155 DTM, Aston Martin Vantage GTE (GT2), RUF RGT-8 (Porshe 991) remélhetőleg lesz GT verzió :D
  • TeeBeee
    Akkor a DreamPack DLC-ben lesz a Nord + 10 autó, ugye? Ebből a tízből már biztos a GTR Nismo GT3, valamint a C.7 GT3. De mi lehet a többi 8 autó?
    Az SLS GT3 mikor jön?
    Kunosnak amúgy nagyon rá kell gyúrnia boxra, zászlókra, szabályokra (büntetés is), online-ra, és mindenre ami versenyhez elengedhetetlen, mert ez a program üvölt majd az endurance GT versenyekért. A legtöbb pálya otthont ad 12 vagy 24h versenyeknek, a Nordról meg a VLN-ről ne is beszéljünk...
  • Tomsteel
    "...Nissan GT-R Nismo GT3 will perfectly match the Nurburgring Nordschleife circuit, scheduled to be completed and released for Assetto Corsa on September 2014."

Na faja, szeptemberben lesz még 9.1 giga szabad helyem. :D
    Többi kombó feleslegesen foglalná a helyet.
  • MooneyR
    Jól csinálják, mindenki szereti az újdonságot. Azt írja a support, hogy a GT-R Nismo 2014 jön valamelyik update-ben, a GT3 meg majd a Nordschleife-vel együtt szeptemberben.
  • Alexease
    Azert meg kell tartaniuk a meglepetes erejet, kell nehany a folyamatos promociohoz is, es nem jelenthetnek be mindent, mer az emberek lazadni fognak, hogy miert nem most, ingyen, az 1.0-ban, az elso DLC-ben stb:)
  • Szabi #9778
    végre hivatalos a Nissan GT-R Nismo 2014 és a Nissan GT-R Nismo GT3... de lehetne majd valami régebbi is még, R34, KGC10, Silvia.. stb..
  • Szabi #9777
    szerintem ami autó készülget arról jön is a kép, hogy készülget, de tényleg sok kész-félkész autójuk van már :)
  • Alexease
    Valszeg mar olyanoknak is megvan, amit meg be sem jelentettek;)
    Hosszutavon az autokbol tudnak megelni, 3 havonta illik kitolni 5-10 uj autot.
    Itt nem reszelgetnek honapokig egy-egy autot, ugy mint az iR-ben, de messze nincs is olyan komolyan osszerakva. Van egy jo alap, osszedrotozzak a modelt, Aris autozgat es ragyogyitja a fizikat, aztan kesz;)