43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
-
Még, csak kedd van
-
Szerda van es meg semmi kep fb-n ? Lehet nem lesz update a heten ? :))) -
Kell az AI, és fontos.
Amikor széthullott a ligánk évekig kerestem hasonlóan jó csapatot, benéztem több ligába...elkeserítő volt.
Az említett problémák, első kanyar problémája az esetek 90(!) százalékában, vagy vezetési segítségek vitája, láthatósági problémák-balesetek, mert nem mindenki szereti a belső nézetet...és aamit a legjobban utálok: a pálya vágása (nálam az AC-ban is bent van/bent volt-lesz az idegesítő 5mp/50km/h). Már gondolom mindennel mentem online ami autóverseny, nem az eredmény a fontos.
Persze vannak olyan futamok online amire nagyon jó emlékezni, sőt olyan évadok...de ez szinte mind egy-két társasághoz kötődik.
-
Amikor a videó készítésnél kell a tömeg jelenet akkor jól jön az AI! Nekem fontosabb lenne a multi mint az AI -
Akárki akármit mond, én kurva sokat gyakoroltam régen AI-val GP4-ben, rFactorban meg Race07-ben. Akár úgy is, hogy centikre a seggétől körözgettem, próbáltam olyan féktávokat venni mint ő. Később jól jött a ligában. -
Dehogy basz, én tök jól elvagyok velük, egyszerüen csak vigyázok rájuk ! :DDD
Épp ezért jó, ha hosszabbat kell fékeznem már lesem a tükröt hol van, és úgy helyezkedek, mintha Pistike rongyolna mögöttem online ! :D -
Csak kár hogy egy oldalú a megfontoltságod. :D
Az online atrocitások is kiküszöbölhetőek, ha egy csoport jön majd itt össze hetente párszor. -
:ASDSA
Igen, egyenesben kitol a fűre, random fékezget, és ha véletlenül hosszabbat kell fékezni, mert előtted van valami, kibasz a picsába
-
A mostani AI-val pont, hogy lehet MP-re készülni, ha nem akarok kiesni roppant megfontoltan és biztonságosan kell mennem :) -
Az biztos is, hogy az online versenyzésre nem lehet egy AI-val sem felkészülni. Multihoz kell egy alap versenyzői intelligencia. De az élmény öszze nem hasonlítható. Sajnos negatív szinten is: volt már hogy majdnem széttört az asztalom (pedig nagyon nagy masszív darab) akkorát ütöttem rá. Sok idióta van/lesz akik lehet hogy akár gyorsabbak nálam, de egyszerűen unfair trollokká válnak, ha nem előzhetnek meg azonnal szabálytalanul, kilökve stb. És az ominózus első kanyar...az tényleg ultimate surviver challange. (30 perces versenyen talán tovább kéne gondolni az első kanyaron, nem?)
Visszatérve az AI-ra: ha kell, hogy nagyobb számban eladhassák, több pénzt keressenek és ezáltal gyorsabban lássanak el minőségi tartalommal akkor ámen. -
Timbu #9844 Ahhoz, hogy valaki online induljon (és 1. sikerélménye legyen és ne körhátrányban kullogjon 2. ne tegye véletlenül sem tönkre mások versenyét) sok gyakorlás kell. Ha valakinek nincs ennyi ideje, annak igenis fontos az AI. (Az meg szerintem igen "intoleráns" vélemény, hogy aki nem ér rá gyakorolni, az ne is játszon szimulátorral vagy hotlapozzon.) -
Akkor ne legyen AI, megmarad a 3-5000 user es ennyi a jateknak ! :)Vissza a retegjatek multba ! :)
AI kell, es fejlessze csak amennyire tudja, es kesz ! :) -
Tyuki80 #9842 Ahogy mondod!Nekem nem egyszer volt olyan csatám,mint amit most hétvégén láthattunk a két mercis versenyzőtől Bahrainben,online játékban.Azután az élmény után,nekem nem tudnak ai-t fejleszteni.Inkább megyek free serveren néha azzal az egy két plusz idiótával,akiket se perc alatt be lehet szopatni és utána megtalálja az ember a párját a pályán akivel csatázhat,mint hogy bármelyik ai val szerencsétlenkedjek.
Persze biztos kell az ai!
nekem nem:) -
Az AI nem az online kivaltasara vagy helyette kell, hanem melle, lehetosegnek, azoknak, akik igenylik. Mindenki tudja (meg ha egy percet sem ment soha online) hogy az AI sose lesz igazi. -
Kell az AI, egyertelmu a dolog. Mindegyik progiban van/volt is, hiaba a szimessebb reteghez tartozik.
Az iRacing-ben nincs egyedul, de abban sem azert, mert nincs ra igeny, nem kellene senkinek, nem lehetne tobbet eladni belole, hanem csak azert, mert Kaemmerek rinyalnak a warez miatt! -
neilszab #9839 Viszont itt mi a keménymag vagyunk! 
A causal gamer-ek igényeiért sírjanak csak a causal gamerek... :) -
neilszab #9838 Sztem akinek tényleg a szerelem az autóversenyzés (még ha ilyen formában is) és vett már részt komoly vérre menő online küzdelemben felkészült és korrekt hús-vér ellenfelekkel, az tudja hogy az olyan élményt nyújt, hogy utána már a világ legjobb AI-a is kiábrándító. Egyszerűen értelmetlen az egész, nem tart ott ma még a nappaliban elérhető informatika, hogy ez jó lehessen.
Szóval ha nincs kivel menni online, akkor megyek csak magamban azért, hogy mehessek és a vezetés puszta élvezetéért.
Pizzát se rendelek egy szutyok pesti étteremből sem, amióta ettem rendes olasz pizzát, mert csak mindig elszomorít.. inkább eszek mást.
(jó, néha rendelek, de az első két falat után mindig megbánom)
-
El Gigante #9837 és ha nincs net? ha csak simán szadizni akarok? vagy gyakorolni a nap bármely időpontjában? esetleg utálom az embereket -
Dehogynem . AI nélkül a nagy tömegek számára csak félig-meddig használható a játék . AI nélkül ma már nincs autós játék, ha nincs AI halott az egész, megmarad a kemény mag, és tönkremegy a játék ....:)
Ezt pontosan tudja Kunos is.... -
neilszab #9835 Hát csak amennyire jó hogy maradt otthon egy kis száraz kenyér, ha elfogyott a sültoldalas...
-
Soha nem lesz ugyan olyan fontos. -
Már miért ne lenne fontos ??? :D -
neilszab #9832 Ugyan olyan fontos mint a multiii???

-
Hogyne kéne, persze hogy kell, ugyanolyan fontos mint a multi . -
GPx8 #9830 Szerintem is kell az AI. -
Azert nem art ha van egy jol mukodo AI.
Nem mindenki tud idot szakitani (mindig) az online-ra (idopont, felkeszules, futam hossz stb.), es jol jon gyakorlasnak is. Ha az AI messze van a valostol, akkor is jobban ki lehet kiserletezgetni a fektavokat, elozesi pontokat stb.
Es egy jo AI, sokszor korrektebb mint egy free szever:DDDD -
Ezt nem ertem en MP-ben is addig tollak amig megy ! :)) -
Az rF AI eleg jo, sok benne a lehetoseg. Amit termeszetesen a mod palyak legnagyobb reszenel nem hasznalnak ki.
Az rF2 megjobb lett. Meg az alap rF1 AI-val is latvanyosan jobban megy, jobban kihasznalja a palya szelesseget, tobb az "automata" vedekezes is. Az rF2-ben, ami ujdonsag (ha jol lattam, AI-t csinalni nincs turelmem), hogy kulon meg lehet adni a tobbi utvonal (bal, jobb, kozpep, idealis stb.) melle folyamatotos vedekezo nyomvnalat is. -
Tyuki80 #9826 Nem tudom ki hogy van vele,de nekem semmi szükségem nincs az ai-ra,mert egyszerűen képtelenségnek tartom hogy az olyan legyen amilyenre számítanék.Soha nem játszottam még jó ai val,mondjuk ehhez hozzátartozik,hogy szinte csak online futamokat mentem bármelyik szimre gondolok vissza.Legyen egy jó multi része!Aztán meg foltozgassa az ai-t ahogy akarja.Most is inkább hotlapozom!Ott legalább nem kell attól tartanom hogy véletlenül valamelyik mesterséges uninteligencia előtt befordulok és azzal a lendülettel tol ki a pályáról!Egészen a sóderágyig...mert ugye ha elé kerülsz sem veszi el a gázt,addig tol míg van rá lehetőség. -
PacsutaTibi #9825 Igény lenne rá, de az internet terjedésével, gyorsulásával áttolódott a versenyzés az online felé.
Rfactorba is a pályákra kell húzni jobb és bal ívet, de minek ha a modok nem használják ki, csak vonatoznak egymás mögött. De elvileg nem csak a felvezető körben használják, szerintem (de Alex javíts ki ha tévednék!), mert pl a Lemax által kiadott Yugo V2 modban, viszonylag sokat mennek egymás mellet, előzgetnek, egymás seggébe autóznak. És csak nagy ritkán fékezgetnek bele... A legtöbb modban ez a baj hogy beállnak egymás mögé és bele bele fékeznek, az egyenesben is!!! -
köszi az rbr-es tapasztalatokat!:) -
Hát jah...De látod senkinek nincs igénye AI-ra ...
Itt AC-nál talán annyi a jó, hogy egyenesben nyomják neki mint a barom, ott van azért küzdelem velük :) -
Ilyen AI kellene ide is, pedig ez +10 eves:P
-
Nekrofil #9821 nálam 8.1-en hasított, ment mint álom -
En 7-esen se birtam vele, laggolt mint allat..... -
Bevallom legalább 5 éve nem próbáltam az rbr-t. A pályán szép igényes objektek, textúrák vannak, szerintem ez még a gyári pályákon sem jellemző.
Én is elgondolkoztam a telepítésén, a Windows 8.1 kérdésed engem is érdekelne. -
hú de kedvet kaptam az RBR-hez újra!:)
működésre lehet bírni win 8.1 alatt?:)
ez a videón valami grafikai kiegészítővel ellátott verzió lehet vagy ez ilyen szép volt már akkor is?:D -
OFF.:
Autó távirányítót lehet javíttatni ? Ahogy látom leugrott egy mikrokapcsoló ( legalább is a fele :) ) a nyáklapról :( -
Áááá..nem érdekel már :D Főleg nem itt :) Amúgy benéztem, berak 50 tök érdektelen hülye videót meg képet, azt elvan magával :D