43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
0.8.5
- Race Weekend
- AI improvements
- Fuel lap prediction
- Improved mouse with ingame gui
- Gui fixes and improvements
- Animations on secondary elements of the track
- Enable/disable keyboard commands with wheel or gamepad
- Skybox graphical improvements
- Tweaked kerbs volume
- Lotus Evora GTC
- Lotus Evora GX
2 Lotust is kaptunk

ráadásul a GX még most sincs rajta a listán, szóval meglepetés autó
elméletileg kb. 10perc múlva lesz tölthető -
Attol fugg, milyen floppy (0.72, 1.2, 1.44, 2.88):) -
GPx8 #9933 Hány floppy? :) -
Jackal #9932 Úgy néz ki kb 300 megás lesz az update. -
Jackal #9931 -
Szerintem megnyitja a race weekendet meg a pitet. Online csak következő lépcső. Az új Gt autó nagyon érdekel. :) -
GPx8 #9929 Nem hiszem, hogy lesz mp.
Van még addig mit javítani. -
Mugelloban szerintem minden kocsin a keményebb keverék a jó hosszabb távon, a két gyors jobbos megöli a gumikat. Ugyan ezzel a kombóval én is közepes gumin javítottam az időmön. -
reggelig! :D -
Jackal #9926 Nanáhogy, HA lesz. -
mindenesetre ha meg lesz a multi, valami este egy csapatás?:D -
Ha megtovabb zaklatjak, talan majd aztt is elarulja:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- hany MegaByte lesz
- mennyi file-bol all
- mennyi uj autofestes lesz
-
-
ac fórumon a frissítés körüli találgatás topikban írták az AC Support-osnak hogy valami infót mondhatna a következő frissítésről... majd elárulta a supportos, hogy..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ma jön a frissítés..
-
18-19 -
hány óra körül jön a frissítés?:) kiváncsi vagyok már!!!!:D
bár úgy érzem ebből még nem lesz multi -
mármint a boxban álló autókra gondoltam, ez lehet tankoló AI vagy multy vagy fenetudja, de kiváncsian várom :D -
endy papp #9919 A 13. lotust.... 
Abból úgy is kevés van...
-
nem tudom mit is látok, de tetszik 
-
Googleplay..... -
Nekrofil #9916 egy linket kérhetnék?
-
Offline eddig mindig az első boxba rakott, szóval vagy van pitstop , az AI- nak is, vagy online . -
remélem online, bár lehet hogy race weekend ai-k ellen
a pit stop szeritem kizárt -
Ez most online-os kep vagy mar tudnak pitelni az autok:) -
-
amíg nincs multi addig elleszek az AI-val (bár nem bánnám ha meglepnének minket és mégis jönne most az online)
amúgy mintha a közepes keverék jobban működne itt mugelloban, a 8-9ik körben majdnem sikerült megjavítani a hotlapos recordomat amit lágyon futottam...vagy csak a pálya gumizódás miatt jobb? -
Naja, ha a techdemoban lehetett volna ezeket tesztelni, akkor eleve kevesebb sírás lett volna, mert kevesebb ember is volt. -
Ha AI update nem is, de felho update biztos lesz:)
-
Megertenem, ha nem adnak ki online-t, jobb bevallalni a csuszst, mint a "balhet" a minoseg miatt. Az online fontos, azonnal az nKP-vel hozakodnanak elo.
Talan szerencsesebb lett volna a TechPreview idoszakban, azzal az 1 autoval es 1 palyaval 1 evig tesztelni az AI-t es az online-t.
Tavaly elott decemberben akartak megjelentetni, csak volt mar belole mukodo verzio, meg ha fapados is?!:) -
-
Csak Lotus... :)
-
Tyuki80 #9905 +1 -
Jackal #9904 Mágjára veled, meg kunosékkal is, ha lesz egy Lotus meg "javított AI ":) -
nortsen #9903 Na az én tippem leadom:
Nem lesz holnap multi.
És azt is gyanítom, hogy az sem lesz tökéletes, de nekem bőven jó, ha idővel mind az AI-t, mind a multit tökéletesítik majd.
Engem ez a kétheti update meggyőzött, és bizalmat adott a folytatásra, mivel be is tartották, ami szerintem nem lehetett könnyű eddig sem nekik. -
MooneyR #9902 CTRL+L -
MooneyR #9901 Az AI-t hogyan lehet nevesíteni? Nem találok ilyen beállítást, bár lehet csak vak vagyok. -
Mire írod ezt h alkalmatlan valódi erosorrend kialakításahoz?
Gyakorlatilag minden egyes Ai ellenfélnek lehet külön - külön setupot, külön erosseget beállítani most is.
Tehát lehet egyedi ellenfeleket beállítani...
Vagy nem ilyesmire gondolsz? -
De az AI helyett, inkabb az online-onj izguljatok:)
Nem csak azon, hogy holnap kiadja, hanem hogy hasznalhato legyen, ne olyan allapotban, mint a program tobbi resze. Sajnos az nKP-nel is voltak gondok, sose volt tokeletes a rendszer, ez itt erosen bonyolodott (pl. az ODE bevezetesevel es az utkozesvizsgalattal). Mert sajnos az egyszeru lag-on kivul, onlinnal az utkozes is necces dolog;)
Es valszeg nem szazas a dolog, mert ha az lenne, akkor a beigert alapjan, marciusban kiadtak volna. Nem hinnem, hogy "csak ugy" nem adjak ki, valszeg reszelgetni kell meg egy kicsit;P -
A kisebb autokkal meg elmegy, nem tudnak annyira sinautozni;) De sajnnos meg ott is eleg nagy a hianyossag. Ezt a reszet az ISI-tol probaltak masolni (Aris miatt), de azert erzodik a tizensok ev tapasztalat hiany es hogy ez az elso AI-ja.
Sajnos a jelenlegi reszdszer, meg ha kesz is lesz, messze elmarad majd a kiforrott ISI-tol, de valszeg azer mukodni fog.
Peldaul valodi sorozatokhoz, azok erosorrendjehez, egyelore alkalmatlan, nincs is meg benne lehetoseg:/ Talan majd kesobb. -
Jackal #9897 PRóbáld ki a régi bmw-kkel, meg a kis fiattal, azokkal nagyon feelinges. Nem lökdösnek még annyira, mert nem tudnak. :) -
Az AI-rol eddig altalanossagban volt szo, sajnos az AC AI egyelore szinte hasznalhatatlan. Erosen valtozik autonken es palyankent, de a legjobb esetleb is csak korozgetni jo.
Ha AI-t akarsz tesztelni, akokr ISI engine (azokbol is a gyari foleg cuccok), az rF2 teljesen jo, de a DTM-be is eleg jol osszehozta a SimBin, bar alapbol az is rF1 AI.
Es persze Papy (NR2003), nem veletlenul tettem be toluk is ket videot, hiaba regi (10+ ev) es mar nem foglalkoznak vele, elvezetesen hasznalhato.
Pedig amikor fenykorat elte az NR, szinte soha nem hasznaltam, mert evekig online bajnoksag volt, heti 2 futammal, egyenkent 2-3 oras idotartammal;)