43023
  • Szabi #9935
    0.8.5
    - Race Weekend
    - AI improvements
    - Fuel lap prediction
    - Improved mouse with ingame gui
    - Gui fixes and improvements
    - Animations on secondary elements of the track
    - Enable/disable keyboard commands with wheel or gamepad
    - Skybox graphical improvements
    - Tweaked kerbs volume
    - Lotus Evora GTC
    - Lotus Evora GX

2 Lotust is kaptunk

ráadásul a GX még most sincs rajta a listán, szóval meglepetés autó

elméletileg kb. 10perc múlva lesz tölthető
  • Alexease
    Attol fugg, milyen floppy (0.72, 1.2, 1.44, 2.88):)
  • GPx8
    Hány floppy? :)
  • Jackal
    Úgy néz ki kb 300 megás lesz az update.
  • Jackal
  • TeeBeee
    Szerintem megnyitja a race weekendet meg a pitet. Online csak következő lépcső. Az új Gt autó nagyon érdekel. :)
  • GPx8
    Nem hiszem, hogy lesz mp.
    Van még addig mit javítani.
  • bardocz
    Mugelloban szerintem minden kocsin a keményebb keverék a jó hosszabb távon, a két gyors jobbos megöli a gumikat. Ugyan ezzel a kombóval én is közepes gumin javítottam az időmön.
  • Szabi #9927
    reggelig! :D
  • Jackal
    Nanáhogy, HA lesz.
  • oneal1
    mindenesetre ha meg lesz a multi, valami este egy csapatás?:D
  • Alexease
    Ha megtovabb zaklatjak, talan majd aztt is elarulja:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- hany MegaByte lesz
    - mennyi file-bol all
    - mennyi uj autofestes lesz
    -
  • Szabi #9923
    ac fórumon a frissítés körüli találgatás topikban írták az AC Support-osnak hogy valami infót mondhatna a következő frissítésről... majd elárulta a supportos, hogy..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ma jön a frissítés..
  • Szabi #9922
    18-19
  • oneal1
    hány óra körül jön a frissítés?:) kiváncsi vagyok már!!!!:D

bár úgy érzem ebből még nem lesz multi
  • Szabi #9920
    mármint a boxban álló autókra gondoltam, ez lehet tankoló AI vagy multy vagy fenetudja, de kiváncsian várom :D
  • endy papp
    A 13. lotust....
    Abból úgy is kevés van...
  • Szabi #9918
    nem tudom mit is látok, de tetszik
  • lac coo
    Googleplay.....
  • Nekrofil
    egy linket kérhetnék?
  • lac coo
    Offline eddig mindig az első boxba rakott, szóval vagy van pitstop , az AI- nak is, vagy online .
  • barcalaci84
    remélem online, bár lehet hogy race weekend ai-k ellen
    a pit stop szeritem kizárt
  • Alexease
    Ez most online-os kep vagy mar tudnak pitelni az autok:)
  • Tomo15
  • barcalaci84
    amíg nincs multi addig elleszek az AI-val (bár nem bánnám ha meglepnének minket és mégis jönne most az online)

amúgy mintha a közepes keverék jobban működne itt mugelloban, a 8-9ik körben majdnem sikerült megjavítani a hotlapos recordomat amit lágyon futottam...vagy csak a pálya gumizódás miatt jobb?
  • bardocz
    Naja, ha a techdemoban lehetett volna ezeket tesztelni, akkor eleve kevesebb sírás lett volna, mert kevesebb ember is volt.
  • Alexease
    Ha AI update nem is, de felho update biztos lesz:)
  • Alexease
    Megertenem, ha nem adnak ki online-t, jobb bevallalni a csuszst, mint a "balhet" a minoseg miatt. Az online fontos, azonnal az nKP-vel hozakodnanak elo.

Talan szerencsesebb lett volna a TechPreview idoszakban, azzal az 1 autoval es 1 palyaval 1 evig tesztelni az AI-t es az online-t.
    Tavaly elott decemberben akartak megjelentetni, csak volt mar belole mukodo verzio, meg ha fapados is?!:)
  • lac coo
  • Alexease
    Csak Lotus... :)
  • Tyuki80
    +1
  • Jackal
    Mágjára veled, meg kunosékkal is, ha lesz egy Lotus meg "javított AI ":)
  • nortsen
    Na az én tippem leadom:
    Nem lesz holnap multi.

És azt is gyanítom, hogy az sem lesz tökéletes, de nekem bőven jó, ha idővel mind az AI-t, mind a multit tökéletesítik majd.
    Engem ez a kétheti update meggyőzött, és bizalmat adott a folytatásra, mivel be is tartották, ami szerintem nem lehetett könnyű eddig sem nekik.
  • MooneyR
    CTRL+L
  • MooneyR
    Az AI-t hogyan lehet nevesíteni? Nem találok ilyen beállítást, bár lehet csak vak vagyok.
  • barcalaci84
    Mire írod ezt h alkalmatlan valódi erosorrend kialakításahoz?
    Gyakorlatilag minden egyes Ai ellenfélnek lehet külön - külön setupot, külön erosseget beállítani most is.
    Tehát lehet egyedi ellenfeleket beállítani...
    Vagy nem ilyesmire gondolsz?
  • Alexease
    De az AI helyett, inkabb az online-onj izguljatok:)
    Nem csak azon, hogy holnap kiadja, hanem hogy hasznalhato legyen, ne olyan allapotban, mint a program tobbi resze. Sajnos az nKP-nel is voltak gondok, sose volt tokeletes a rendszer, ez itt erosen bonyolodott (pl. az ODE bevezetesevel es az utkozesvizsgalattal). Mert sajnos az egyszeru lag-on kivul, onlinnal az utkozes is necces dolog;)
    Es valszeg nem szazas a dolog, mert ha az lenne, akkor a beigert alapjan, marciusban kiadtak volna. Nem hinnem, hogy "csak ugy" nem adjak ki, valszeg reszelgetni kell meg egy kicsit;P
  • Alexease
    A kisebb autokkal meg elmegy, nem tudnak annyira sinautozni;) De sajnnos meg ott is eleg nagy a hianyossag. Ezt a reszet az ISI-tol probaltak masolni (Aris miatt), de azert erzodik a tizensok ev tapasztalat hiany es hogy ez az elso AI-ja.
    Sajnos a jelenlegi reszdszer, meg ha kesz is lesz, messze elmarad majd a kiforrott ISI-tol, de valszeg azer mukodni fog.
    Peldaul valodi sorozatokhoz, azok erosorrendjehez, egyelore alkalmatlan, nincs is meg benne lehetoseg:/ Talan majd kesobb.
  • Jackal
    PRóbáld ki a régi bmw-kkel, meg a kis fiattal, azokkal nagyon feelinges. Nem lökdösnek még annyira, mert nem tudnak. :)
  • Alexease
    Az AI-rol eddig altalanossagban volt szo, sajnos az AC AI egyelore szinte hasznalhatatlan. Erosen valtozik autonken es palyankent, de a legjobb esetleb is csak korozgetni jo.

Ha AI-t akarsz tesztelni, akokr ISI engine (azokbol is a gyari foleg cuccok), az rF2 teljesen jo, de a DTM-be is eleg jol osszehozta a SimBin, bar alapbol az is rF1 AI.
    Es persze Papy (NR2003), nem veletlenul tettem be toluk is ket videot, hiaba regi (10+ ev) es mar nem foglalkoznak vele, elvezetesen hasznalhato.
    Pedig amikor fenykorat elte az NR, szinte soha nem hasznaltam, mert evekig online bajnoksag volt, heti 2 futammal, egyenkent 2-3 oras idotartammal;)