43023
  • Alexease
    Jott valami 3MB-os patch, de autot nem frissitett.
  • Szabi #9974
    név, kinézet, teljesítmény, súly, más gumik, csak az egyikbe van ABS és TC stb.. :D

• Alexease
    Csak a pit kijaraton ne allj meg, mert ott meg vakon mennek;)
    Amikor az AI bemegy a pit-be, odaer a garazshoz, es oldalrol beteleportal, az sem rossz:P

Sajnos meg nagyon latszik, hogy programozasi kapacitasban es technikaban meg nagyonn-nagyon le van maradva egy valodi dobozos program elvarhato szintjetol.

De Kunos-tol jo ez, az autok jol sikerultek.
    Bar kezelesre valoban kicsit a drivinggame-jellegu, de legalabb jo fizikaval es FFB-vel (bar ez meg kicsit oldstyle-nak tunik:P).

Erzesre/valszeg Aris/Marco paros adhatjak az iranyvonalat, ami inkabb a "jatekossag" fele tereli a dolgokat.
  • oneal1
    mi a kül a két új autó közt?:)
  • wright
    Hm..nekem semmit nem csinál a box-ban,se nyalókás ember se-senki.Rátankolni is csak menüből tudok,és versenyen is ha kifogy az üanyag akkor se érdekli ha előtte bemegyek a boxba.Vajon mit csinálok rosszul?Fogyasztás bekapcsolva,race weekend..
  • bardocz
    100%, és eddig nem volt ilyen, állítani meg nem állítottam semmit. Remélem gyorsan jön erre valami patch.
  • lac coo
    Akkor ráz így ha a driverben nagyon magasra van állítva az FFB erő, jóval 100 % fölé .Nálam akkor ilyen, mást nem tudok :)

Update: de, igen, most nálam is rezeg mint az állat, valamit piszkált gondolom :)
  • Jackal
    Be se állítottam a practice-t, mentem 5perc időmérőt aztán hadd szóljon.
  • bardocz
    Ilyen másnak nincsen? Amíg elrajtolok megsüketülök.
  • lac coo
    Nem tudom .
  • Ginger17
    Azaz... hogyan lehet továbbléptetni az eseményeket? Nekem egyszer sikerült a practce felénél, de tök véletlenül. Azóta sem jött össze.
  • Szabi #9964
    ha belassítok előttük akkor lelassítanak, igen

de attól még padlógázás részen simán felöklelnek ha nagyobb végsebességű autó van mögöttem...
  • alma2
    Az ai is eleg erdekes, tiszta magyar autopalya effektus, amikor valaki belecsuszik az arokba, tuti a szembe jovo savban is dugo lesz, mert mindenki lellassit nezelodni. Itt is ha kicsuszol a palyarol, mindenki leblokkol mogotted, allnak egy picit, annak ellenere, hogy semmi nincs elottuk...
  • lac coo
    Nálad végleg elásta magát Kunos ezzel a felhő dologgal !
  • Alexease
    A felhokon annyit modositott, hogy most nem 100 hanem 300 van kirakva. Ami poen, mert itt-ott neha eleg jo csempezett texturak jonnek ki (egymas mellet 4-5 egyforma pamacs:P).
  • lac coo
    Jó lenne ez a két új Lotus, valahogy most jól eltalálták, nem akar folyton átvágódni, csak ne tapadna ennyire :))) Hideg betonon hard gumival elég jó azért.
  • barcalaci84
    Nem tűnt fel hogy késett volna szék, a huplikat az úton szépen éreztette, egyszer -kétszer kicsusztam, akkor jobban megrangatott...illetve ha max fordulatszamra porgettem akkor szintén jobban rázott...élményben dob sokat szerintem,rendesen autóban érzi magát az ember...
  • alma2
    Sokat nem toltam ai-val, de most probalgatva, pl balesetnel szepen lelassit az osszes, nem rongyolnak belem hatulrol, ez mintha eddig nem igy lett volna
  • Jackal
    Nem éreztél kb fél-1 mp késést a szék(rázóka) és a kormány ffb visszacsatolása közt?
    ---
    Mentem a két Lotussal, elég sínkocsik, de a kissebbik szerethető csontt gázzal :) A felhők jobbak de még mindig csúnya a szine nekem. Race weekend-en nem akart kivételesn kinyírni az AI, beértem a 4. helyen.
  • bardocz
    McLaren GT3 rajtnál a kormány széthullik. Rázkódik, csak tudnám miért.
  • Szabi #9955
    az ai büntetlensége zseniális még mindig.. egyenesbe 6os padlógáznál utolér a gyorsabb autóban ülő AI majd meglök hátulról én meg azonnal sóder ő meg utánam, ő még messzebb csúszott a pályától mint én, 3mp és a pályán van nagy tempóval.. én fele addig se csúszok ki de 5mp míg visszaérek a pályára és még 5mp-es büntetést is kapok pályára visszaéréskor pályalevágás miatt -,-

azon hogy kanyarokat vágnak le és semmi büntit nem kapnak, de ha én ideális ívről lecsúszva a rossz oldalra véletlenül elhagyom a pályát azonnal 5mp bünti már meg se lepődök.. :D
  • barcalaci84
    Mondjuk most hogy így nézem tényleg furcsa:)kicsit izgultam a sok szep kutyu láttán:)
  • Alexease
    Mondjuk a 0.8.4.A egy fokkal rosszabb lenne:D
  • Alexease
    Ha verzioszamot nezzuk, elegg belassul a dolog ket het alatt (0.8.4 -> 0.8.5) :)
  • alma2
    en is azt keresem eppen, de amig lejar practice ido, addig irkalok a forumba :)
  • Alexease
    Igye meg a belvarosban is veszelyes kormanyozni:)
  • lac coo
    Hát egy skip session gomb nem ártana :DDD ( Vagy csak én találom megint ...)

Mozog a nyalókásember ! :P
  • barcalaci84
    Január óta szimezek és valahogy így esik kézre a belvárosban is:-)
  • lac coo
    Hát főleg ha lesz belőle valami, most hogy eladták az FB-nek :)))
  • lac coo
    :)
  • barcalaci84
    Ők adták a kesztyűt hogy ne a kormányt izzadjuk össze:)
    A szék mmozgásának hatását nehéz megítélni...az egész összességében volt nagyon jó... A váltó istenkiraly, a 3 monitor iszonyat jó latoszoget ad...a ptr modos pedal pedig kell nekem minél hamarabb :) a fanatec kormány meg eszméletlen jó...sokkal könnyebb megfogni a kocsit mint a g27-tel...

A riftet egy uj thrustmaster kormánnyal lehet próbálni ( nagyon bika ffb-je van)
    , de a fanatec mindkét rim-jevel jobban bejött...a rift eezzel a felbontassal nem jó (bár lehet csak nem volt jól beállítva)olyan szemcses volt minden h a fektavokat csak emlékeztetből vettem, illetve a fordulatszam jelzőt se láttam:)
    Viszont majd a normális kijelzovel nagyon jó lesz... Rendesen be lehet nézni a kanyarba stb...3 kijelzore fejleszteni szerintem már nem érdemes, ki kell várni a rift megjelenését...
  • Tomsteel
    Én igen, ugyanaz van a Lotus bal tükrében mint a jobban.
    Nem kicsit zavaró.
  • lac coo
    Mi az a másodlagos objekt animáció? Én semmit nem vettem észre... :)
  • Norbi1990
    Oculus Rift-re kíváncsi vagyok.

Egyébként mondták már, hogy rosszul fogod a kormányt? :D
  • oneal1
  • alma2
    Egy kesztyu mindig van a zsebedben? :)
    ez a cockpit csak razza a feneked, hogy melegen tartsa, vagy segitett is erezni a dolgokat?
    OR-t, nem probaltad? Ha igen, a rossz felbontasa ellenere, segitett belatni jobban a kanyarba, illetve inkabb jobban megbecsulni a tavolsagokat? Bar az a baj ezt a par palyan gondolom mar csukott szemmel is korbemennel.
  • barcalaci84
    Kint voltam ma az old timer kiállításon, és nemcsak gyönyörű autók és vonatok stb volt ám...
    Lehet egy kicsit Assetto Corsázni is, ráadásul komoly cuccokkal:

az operatőröm (barátnőm) sajnos hamar megunta a videózást :)
    és ocolus riftet is lehetett próbálni vele
  • Jackal
    Mikor lefeküdtem, még csak 300-nál tartott...
    Ja, meg rohadjon meg az aludtej a szájukban hogy nem adták ki a multit.
    De nagyon örülök az új égnek :), mindjárt meg is lesem.
  • lac coo
    600 megás lett több floppy kell ! :)
  • lac coo
    Jó ez, legalább normális (?) hétvége lesz, főleg ha még egy kicsit bütyköltek az AI-n ...