43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jott valami 3MB-os patch, de autot nem frissitett. -
név, kinézet, teljesítmény, súly, más gumik, csak az egyikbe van ABS és TC stb.. :D
-
Csak a pit kijaraton ne allj meg, mert ott meg vakon mennek;)
Amikor az AI bemegy a pit-be, odaer a garazshoz, es oldalrol beteleportal, az sem rossz:P
Sajnos meg nagyon latszik, hogy programozasi kapacitasban es technikaban meg nagyonn-nagyon le van maradva egy valodi dobozos program elvarhato szintjetol.
De Kunos-tol jo ez, az autok jol sikerultek.
Bar kezelesre valoban kicsit a drivinggame-jellegu, de legalabb jo fizikaval es FFB-vel (bar ez meg kicsit oldstyle-nak tunik:P).
Erzesre/valszeg Aris/Marco paros adhatjak az iranyvonalat, ami inkabb a "jatekossag" fele tereli a dolgokat. -
mi a kül a két új autó közt?:) -
wright #9971 Hm..nekem semmit nem csinál a box-ban,se nyalókás ember se-senki.Rátankolni is csak menüből tudok,és versenyen is ha kifogy az üanyag akkor se érdekli ha előtte bemegyek a boxba.Vajon mit csinálok rosszul?Fogyasztás bekapcsolva,race weekend.. -
100%, és eddig nem volt ilyen, állítani meg nem állítottam semmit. Remélem gyorsan jön erre valami patch. -
Akkor ráz így ha a driverben nagyon magasra van állítva az FFB erő, jóval 100 % fölé .Nálam akkor ilyen, mást nem tudok :)
Update: de, igen, most nálam is rezeg mint az állat, valamit piszkált gondolom :) -
Jackal #9968 Be se állítottam a practice-t, mentem 5perc időmérőt aztán hadd szóljon. -
Ilyen másnak nincsen? Amíg elrajtolok megsüketülök. -
Nem tudom . -
Azaz... hogyan lehet továbbléptetni az eseményeket? Nekem egyszer sikerült a practce felénél, de tök véletlenül. Azóta sem jött össze.
-
ha belassítok előttük akkor lelassítanak, igen
de attól még padlógázás részen simán felöklelnek ha nagyobb végsebességű autó van mögöttem...
-
Az ai is eleg erdekes, tiszta magyar autopalya effektus, amikor valaki belecsuszik az arokba, tuti a szembe jovo savban is dugo lesz, mert mindenki lellassit nezelodni. Itt is ha kicsuszol a palyarol, mindenki leblokkol mogotted, allnak egy picit, annak ellenere, hogy semmi nincs elottuk... -
Nálad végleg elásta magát Kunos ezzel a felhő dologgal ! 
-
A felhokon annyit modositott, hogy most nem 100 hanem 300 van kirakva. Ami poen, mert itt-ott neha eleg jo csempezett texturak jonnek ki (egymas mellet 4-5 egyforma pamacs:P). -
Jó lenne ez a két új Lotus, valahogy most jól eltalálták, nem akar folyton átvágódni, csak ne tapadna ennyire :))) Hideg betonon hard gumival elég jó azért. -
Nem tűnt fel hogy késett volna szék, a huplikat az úton szépen éreztette, egyszer -kétszer kicsusztam, akkor jobban megrangatott...illetve ha max fordulatszamra porgettem akkor szintén jobban rázott...élményben dob sokat szerintem,rendesen autóban érzi magát az ember... -
Sokat nem toltam ai-val, de most probalgatva, pl balesetnel szepen lelassit az osszes, nem rongyolnak belem hatulrol, ez mintha eddig nem igy lett volna -
Jackal #9957 Nem éreztél kb fél-1 mp késést a szék(rázóka) és a kormány ffb visszacsatolása közt?
---
Mentem a két Lotussal, elég sínkocsik, de a kissebbik szerethető csontt gázzal :) A felhők jobbak de még mindig csúnya a szine nekem. Race weekend-en nem akart kivételesn kinyírni az AI, beértem a 4. helyen.
-
McLaren GT3 rajtnál a kormány széthullik. Rázkódik, csak tudnám miért. -
az ai büntetlensége zseniális még mindig.. egyenesbe 6os padlógáznál utolér a gyorsabb autóban ülő AI majd meglök hátulról én meg azonnal sóder ő meg utánam, ő még messzebb csúszott a pályától mint én, 3mp és a pályán van nagy tempóval.. én fele addig se csúszok ki de 5mp míg visszaérek a pályára és még 5mp-es büntetést is kapok pályára visszaéréskor pályalevágás miatt -,-
azon hogy kanyarokat vágnak le és semmi büntit nem kapnak, de ha én ideális ívről lecsúszva a rossz oldalra véletlenül elhagyom a pályát azonnal 5mp bünti már meg se lepődök.. :D -
Mondjuk most hogy így nézem tényleg furcsa:)kicsit izgultam a sok szep kutyu láttán:) -
Mondjuk a 0.8.4.A egy fokkal rosszabb lenne:D -
Ha verzioszamot nezzuk, elegg belassul a dolog ket het alatt (0.8.4 -> 0.8.5) :) -
en is azt keresem eppen, de amig lejar practice ido, addig irkalok a forumba :) -
Igye meg a belvarosban is veszelyes kormanyozni:) -
Hát egy skip session gomb nem ártana :DDD ( Vagy csak én találom megint ...)
Mozog a nyalókásember ! :P -
Január óta szimezek és valahogy így esik kézre a belvárosban is:-) -
Hát főleg ha lesz belőle valami, most hogy eladták az FB-nek :))) -
:) -
Ők adták a kesztyűt hogy ne a kormányt izzadjuk össze:)
A szék mmozgásának hatását nehéz megítélni...az egész összességében volt nagyon jó... A váltó istenkiraly, a 3 monitor iszonyat jó latoszoget ad...a ptr modos pedal pedig kell nekem minél hamarabb :) a fanatec kormány meg eszméletlen jó...sokkal könnyebb megfogni a kocsit mint a g27-tel...
A riftet egy uj thrustmaster kormánnyal lehet próbálni ( nagyon bika ffb-je van)
, de a fanatec mindkét rim-jevel jobban bejött...a rift eezzel a felbontassal nem jó (bár lehet csak nem volt jól beállítva)olyan szemcses volt minden h a fektavokat csak emlékeztetből vettem, illetve a fordulatszam jelzőt se láttam:)
Viszont majd a normális kijelzovel nagyon jó lesz... Rendesen be lehet nézni a kanyarba stb...3 kijelzore fejleszteni szerintem már nem érdemes, ki kell várni a rift megjelenését... -
Én igen, ugyanaz van a Lotus bal tükrében mint a jobban. 
Nem kicsit zavaró. -
Mi az a másodlagos objekt animáció? Én semmit nem vettem észre... :) -
Oculus Rift-re kíváncsi vagyok.
Egyébként mondták már, hogy rosszul fogod a kormányt? :D -

-
Egy kesztyu mindig van a zsebedben? :)
ez a cockpit csak razza a feneked, hogy melegen tartsa, vagy segitett is erezni a dolgokat?
OR-t, nem probaltad? Ha igen, a rossz felbontasa ellenere, segitett belatni jobban a kanyarba, illetve inkabb jobban megbecsulni a tavolsagokat? Bar az a baj ezt a par palyan gondolom mar csukott szemmel is korbemennel. -
Kint voltam ma az old timer kiállításon, és nemcsak gyönyörű autók és vonatok stb volt ám...
Lehet egy kicsit Assetto Corsázni is, ráadásul komoly cuccokkal:
az operatőröm (barátnőm) sajnos hamar megunta a videózást :)
és ocolus riftet is lehetett próbálni vele
-
Jackal #9938 Mikor lefeküdtem, még csak 300-nál tartott...
Ja, meg rohadjon meg az aludtej a szájukban hogy nem adták ki a multit.
De nagyon örülök az új égnek :), mindjárt meg is lesem. -
600 megás lett több floppy kell ! :) -
Jó ez, legalább normális (?) hétvége lesz, főleg ha még egy kicsit bütyköltek az AI-n ...