43023
  • bzolli801
    sziasztook kérdésem az lenne hogy van egy v0.0.2-es verzióm talán még az elsők közül, és nem frissítik magát a játék? menübe beajánlja hogy már van 8-as verzió, rákattintok és nem tölti le magának meg semmi, steamen nem tudom honnan kell elszedni hozzá valaki help

jaa még annyi a gondom, hogy eldöcög a játék mindig minimumon van szinte, dee a fák szaggatottak, és kilógnak az útra, el van csúszva a háttér textúrája minden pályán!
    tehát játszahtatlan szinte a játék! :S
    ez mitől van? új verzió javítana rajta?
  • bardocz
    El kell ismernem, kurvanegatív vagyok
  • bardocz
    Itt a célegyenesben nálam rendszeresen nekimennek belső íven a falnak, aztán fékezgetnek. Ha csak picivel hagyok több helyet az első nyújtott balosban, mint ami elég, akkor is fékezgetnek. Szélárnyékból meg szinte sose bújnak ki, megy mögöttem jobbra balra, és fékezget :D
  • lac coo
    Úgy van nekik is féktáv, hogy ha elétolakodsz váratlanul ,sokszor nem tud már megállni :D Rajt után minden játékban balfasz az AI, egymást feltartják ....

Persze jótól messze van ez még, de az sem igaz, hogy öt méterenként kilökik az embert :)
  • bardocz
    Milyen féktáv van meg nekik? Ebben a kategóriában(GT3) 100%-on kifékezem őket ezen a pályán szinte akárhol. A sikán utáni random fékezgetés meg a padlógázas kanyarban, agyfasz. De mondjuk a 458-cal 100%-on semmi esélyem. Már a rajtnál se.
  • lac coo
    Végül is én elvagyok az AI-val ....Figyelni kell rájuk...helyet hagyni nekik, a féktáv nekik is megvan nem eléjük tolakodni ....

• nortsen
    Privátban folytatom az offolást.
  • Solt
    Azért ez nem így van! :) A látótáv eszi meg, azzal komoly gondok vannak, de ezen max a Mantle vagy a DX12 tudna segíteni.
  • nortsen
    Ha arra gondolsz, hogy az Arma3 sehogy nem fut, semmilyen hardveren, akkor tényleg nem ér hátrány. :)
  • lac coo
    Nem lehet, meg nincs ilyen opcio.
  • Solt
    Nem... többféle pisix van... amire te gondolsz, ahhoz valóban NV GPU kell (batman köpenye, zászló lengedezés, stb szarság), de itt valószínűleg az lesz mint ami az ArmA3-ban is van, vagyis semmiféle hátrány nem éri az AMD júzereket.
  • nortsen
    A session skipet tudja már valaki hogyan lehet életre hívni?
  • nortsen
    A physx-re meg csak annyit, hogy természetesen csak az nvidia gyorsítja gpu-ban, amd nem. Az meg azért zsákutca, mert manapság azon dolgozik minden physics motor író, hogy gpu-val gyorsítsa a motorját, ami physx esetében megint csak zsákutca, mert az csak nvidia támogatja, és tudtommal nincs opencl-es kódja. Na mind1.
  • lac coo
    Ne legyen flem belole, de ezek, meg hogy egyiken joval gyorsabb valami ...baromsagok :) Physx , shadowplay mar kesz fonyeremeny volt :))))
  • nortsen
    Pont rosszkor vettél, mert manapság minden az AMD-ről kezd szólni. :)
    Nekem az a gyanúm, nvidia lassan de biztosan kezd hanyatlani, de ne legyen igazam.
  • lac coo
    többinél már rég rászoktam a H-ra, nem tudtam ellenállni :DD
  • wright
    Akkor jó Köszi!
  • bardocz
    Azért a GT2-től elég messze van teljesítményben, súlyban meg nagyon.
  • Alexease
    Van egy kis anomalia, az teny, valoban csak disznek van a kuplung, es a tobbi automata (blip/lift).
    Ennel mondjuk nem gaz a ket pedal es pillango, foleg ha a GT3 spec-et nezzuk. A leirasok, brossura es a videok alapjan is latszik, folyamatosan fejlesztettek (botvalto 3 pedal; pillango 3 pedal; pillango 2 pedal).
    Az AC-ban mar a pillangos uj cucc van bent, de a regebbi botvaltos modellel;DD
  • lac coo
    No de ok, a kuplung működik ha benyomom , de alapjában a pillangóval megy, csak dísz a kuplung , elvált anélkül is, sőt szerintem megy az automata kuplung, blip lift...minden :)
  • Alexease
    #10033 :)
  • lac coo
    De a kuplungot csak kamuból nyomkodjam ? :))
  • Alexease
  • Alexease
    A ket uj Lotus (GTC/GX) nekem is tetszik. Foleg hogy a GTC foleg GT3 spec. (ABS+TC), a GX meg GT2. Vagyis a ketto kozul erdemes a GX-et valasztani vagy a masiknal kikapcsolni a dolgokat. Plusz hatso szarny felere;)

Valtora/kuplungra hivatalosan ugyanazok, visszafele kuplungos mindketto. Ezek meg botvaltosok, de az ujakat mar paddle-vel csinaljak (de azok is kuplungosak).
    Vagyis probald 3 pedallal, ha nem ugy mennel vele, ugy izgalmasabb - a botvaltot nem irom, mert tudom, hogy a G27-en nincs;)
  • Alexease
    Nincs tankolas, ne keresd;)
    Mar az is pozitiv, hogy ki es be tudnak menni a pitbe. OK, nem allnak be rendesen, de az most mindegy:)
  • wright
    Még mindig nem jöttem rá,hogyan lehet box kiállásnál tankolni.Most én vagyok ennyire láma,vagy csak annyi az egész frissítés hogy néha bemegy az ai a pit-be és ott fejezi be a versenyt?Valaki írja már meg...
  • lac coo
    Na ezt megnezem, en is eleg reg mentem azzal.Az uj Lotusnak minden estre zsenialis lett az ffb -je, en orulnek ha kicsit megcsuszna neha gazadasra, de az ffb miatt nem lehet abbahagyni, olyan elvezetes ! :))
  • lac coo
    Dehogy csak azon....:) Amugy nvidiat kell venni, en eletemben most vettem eloszor nv-t, de nem bantam meg hogy valtottam, tamogatottsag, szolgaltatas tekinteteben sehol nincs az amd.....
  • SirAlo
    Mas PhysX-es jatek is fut ATI kartyakon, csak a Physx extrakat nem tudja olyan jol kihasznalni
  • nortsen
    Akkor csak nvidian futna a játék, ami jó vicc. ;)
  • Szabi #10025
    "ezt kicsit "trukkozve" tudja, ami kihatassal van a tobbi autora is."

ezt a részt továbbra se értem, mire gondolsz ?
  • Alexease
    Es ket jo hir, erdekesseg.

A GT3-as McLaren valoban raz allo helyzetben, ami eleg idegesito. De ugy nez ki, talan nem hiba, csak ismet atalakitott vagy beepitett valamit (uj/frissitett gumi, FFB, fekmodell stb). Reg mentem vele, de mintha (sokkal) jobb lenne kormanyzasra, FFB-re, gumivisszajelzesre.

Az iR-hez lefrissitettem a NaturalPoint-os cuccot (MotionCockpit), registry del aztan aktivalas, es most eloszor mukodik az AC-ban a jobbra-balra nezes az autoban:)
    Mivel tegnap nem teszteltem (NP piszkalas elott), talan mar Kunos oldotta meg az update-ben, hogy ne akadjon ossze, es amugy is mukodik, ezt nem tudom.
  • Alexease
    Teny, hogy ez alapjan valoban poen, de azt azert tartom, hogy ezt kicsit "trukkozve" tudja, ami kihatassal van a tobbi autora is.
  • Alexease
    Eppen a Silviara akartam irni, hogy tegyelk inkabb BMW-set, de gyorsan megjott;D
  • Szabi #10021
    lehet ilyet E30-al is csinálni

ja de tudom, a videón is gagyi a fizika és vezetői segítségeket is használ... :DD
  • zimapeti
    Addig amíg tudom, hogy igazi autóval is meg lehet csinálni, nincs baj.
    A baj az, hogy Én miért nem tudom???
  • Szabi #10019
    ezt most nemigazán értem :D

csak kellően erős motor és egy kis gyakorlás kell hozzá :)
  • Alexease
    Azert a "hatrafele" drifteles mar eleg vad:) Ertem en, hogy miert ilyen a gumi (latvanyos, elvezetes, konnyen kezelheto), de sajnos ez kicsit/neha negativumkent is jelentkezik egyeb autoknal/felhasznalasnal.
  • Alexease
    Es most szurtam ki, hogy megjelent egy PhysX logo (bar Kunosek elirtak a nevet, de ezen mar nem is csodalkozom:D). Ugy nez ki megis PhysX lesz ODE helyett?! Koraban eppen az ODE-ra csereltek (meg tervben) a PhysX-et?!
    Lehet problemas volt az utkozes es toresmodell, ami komolyan az online-ra is kihat, es a PhysX megiscsak fizikalisan jol tamogatott.

Infok nincsenek, talan/lehet ezert (is) csusznak a dolgok.
  • Alexease
    Dehogynem, csak ujra kell irni az egeszet;)
    De igazabol, ebben a kategoriaban (szimek), nincs is dobozos jatek. Mindegyik folyamatosan keszulo, online, beta, vasarolgatos, elofizetos cucc.
    Ez inkabb Forza/GT-stilusu probalna lenni: egy jol mukodo, mindenki szamara jol hasznalhato alap, es rendszeresen megjeleno, kulonfele fantazia nevu "olcso" DLC-k (nagyritkan 1-1 palya, es foleg 5-10 auto).