43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
ez a lotus eleven mindig ilyen drift auto volt? Jobban szeret keresztbe menni az uton mint egyenesen?:) -
Váó, ezt még nem próbáltam, eszembe sem jutott, köszi! -
Rajtnál piros lámpa kialvasaig nyomd be a feket picit és akkor abbahagyja... -
Jah en is igy jartam most :)))) De jo ez, legalabb bevarnak ! -
És tényleg mint ahogy valaki írta, mint amikor autópályán azért van dugó, mert mindenki keresi a vért :D -
Rajt elott nekem is remeg :) Aztan ha elindulok megjavul.
De a bmw nem volt mindig ilyen, epp azert nem hasznaltam , mert sinautos volt kicsit.De ebbol latszik, hogy fu alatt azert piszkalja a fizikat is, mert most valoban nem lehet ugy padlozni mint regen vagy mint a mclarent..... -
Nekem a McLarenben rajtnál még mindig széthullik a kormány, bmw-ben, meg új lotusokban nem. -
Mondjuk most megnéztem BMW GT-t, és az valóban jobb, az megforog ha nagyon vadulok. Mostanában csak McLarent és az új Lotusokat próbáltam, az padlós .... -
Én max akkor érzem, hogy figyelni kell a gázra, ha túl nagy lendülettel jövök ki a kanyarból és amúgy is picik csúszik a segge . Más esetben semmi, bátran digitális padló mehet, még sikánból kijövet is .
De mindegy, korai erről még beszélni, csak megpiszkálja .... -
Én a GT3-as bme-vel mentem éppen. Amikor már le tudom padlózni, ott nem is csodálom, valóságban valszeg hamarabb lepadlózza egy versenyző, mint én itt. -
Mivel ?
De mondtam kanyarban ki lehet , kigyorsítás már kicsit árkádos ...Még a gépszörnyeteg Ferrari F1 -el sem az igazi . -
Most mentem puha gumin 10 körös versenyt, az első mondatodra csak azt tudom mondani, hogy jó neked. Bármelyik kanyarban ki tudtam rakni a seggét kb, Nürburgringen. Szóval már tényleg érdekelne valami köridő, meg videó, hogy hol rontom el. -
Jah, egyelore nem aggodom meg, en is arra szamitok, hogy lesz meg jobb is.Igy se rossz persze.... -
Mert stabilabban mennek veluk, nem edgedhetnek meg semmi tancoltatast :) -
Jól hallom, hogy a GT3-as BMW-ben(meg akkor gondolom az összes többi autóban) a váltó visítása a motor fordulatától függ, nem pedig a sebességtől? -
Az AC-ban a gumi (es egyeb) funkciok fele lehet bekapcsolva vagy valami hasonlo. Multkor (bar lehet mar irtam:P) kiprobaltam 3000 fokos aszfalttal es gumival, es mukodtek "rendesen":D Legalabbis elstartolt a mezony, az elso kanyarig el is jutottak. Utana mar elhalaloztak, ami logikus volt:DDD -
Azért a t125 s1 elég fickos:)sőt...
A gt autók meg a valóságban most h nézem őket meg stabilabbnak tűnnek mint az AC-ban... -
Az a baj még, hogy szarrákopott lágy gumival sem akar virgonckodni, ugyanúgy digitálisan padlóra rakom és megy mint az álom .....
Ezt mindenképpen jó lenne ha megpiszkálná...
Szóba jött a CM F1 , ott legalább elpörgött a kerék, igaz egyenesben tartotta az autót az állandó segítség, de elpörgött, itt totál padlógáz van :)) -
megtaláltam a falat (nem volt nehéz
)
valszeg a pályafrissítésekkel érkezett egy potyautas is :( -
Vanak bőven utcai autók, nézhetjük azokkal, pl az M-es bmw, ott olyan különbség nem lesz közöttünk, hogy kuplung meg váltó. -
A palyalevagas meg OK, mert az AC nem tolti fel az idokat ha ki van kapcsolva a bunti. Legalabbis a sajat hotlapra (Steam Friends).
Mas hotlap cuccot (RSR/RIVALI) nem is hasznalok, nekem tokeletes a gyari AC. Felesleges latnom tobb szaz idegen kulfoldi embert. Meg itt sem megy 2 ember egyforman, mindenkinel mas es mas az elvaras egy programmal szemben, kint meg aztan vannak igazi figurak, akik "mindenre kepesek":) -
Stabilabba akartak tenni az egeszet, ami bejott, foleg igy ABS-szel, TC-vel, felautomata paddle valtoval egyutt. Talan jobb versenyek vannak, mert biztonsagosabbak, jobban tudnak kuzdeni. -
Nekem is sokszor a kigyorsitasokkal van gondom. Valodi onboard felveteleken, sok sorozatban latszik, hogy sikanban vagy kanyarbol kijovet amig egyenesbe nem all rendesen, gyorsitaskor ovatos negyed vagy felgaz. Meg a leni Evora-t sem padlozza, V8 es hasonlo kategorianal (a regi F1-eknel meg total) felejtos.
A progikban sokaknak, ha nem "digitalis" a gazpedal, mar gaz van:) -
ez beállítástól is függ, sőt FFB-től is sztem.
Egy olyan autó kell amin szinte minimálisat lehet állítani, és kell nézni valakit akiben megbízom..nem hátulról vezet, normális FFB mellett és autósan megy...oda érdemes viszonyítani.
...és sajnos ki lehet kapcsolni a pályavágást.
Ezért kicsit bonyolultabb a dolog mint a való életben :( -
egyébként nevetségesen nagyok ezek a GT3as áramszedők :D -
ezért írtam szándékosan kigyorsítást, kanyarban határon menni ,nekem nyilván más mint egy top idósnek, de egy sikánból egyesben kigyorsítva ..ott is kéne lenni határnak, nem csak a padlóra rúgás! :) szerintem ...
Van benne órám bőven, jelenleg a gázadásra szinte alig kell figyelni, ha nagy a tempó a kanyarban akkor meg szokott csúszni, a nagy sebesség miatt...
Persze nem tudom milyen egy GT autó, csak azt mondom, izgalmasabb lenne, ha a gázadagolásra is figyelni kéne ... McLarennel most mentem, a gázpedál gyakorlatilag simán lehetne bill is . -
Az WR idok felejtosek, a legtobbszor azok mar tul mutatnak a normalis autokezelesen. Az alapjan max azt lehet megitelni, mennyi a kiskapu vagy mennyire engedekeny a progi.
Szamomra eppen a WR-idok hajkuraszasanal, egy bizonyos hatar felett kezd nem tetszeni a kezeles. Nem azert, mert nem erem el az idot, az nem erdekel, hanem azert, mert egy ido alatt tulzonak erzem az auto mozgasat, a valodi idok es videok alapjan tulsagosan "jatekos". -
Mennyire mész közel a wr időkhöz? Mert ha másodpercekre, akkor nem mész a határ közelében. Én max ilyen 2sec-re tudom megközelíteni, ha rágyúrok, de azok a körök már tele vannak csúszásokkal, meg korrigálásokkal. -
Tenyleg, nem is lattam az oldalon, pedig ott van nagyban a Chevy logo:) Ez jo, tetszik!:P -
Jó volt Tomi versenye is, szépen feljött a dobogóra.
-
az rFactor 2-be lévő Camaro is a mezőnybe van :D
viszont Monzára nem neveztek :/ -
Ahhoz kepest hogy elso versenye, eleg jol kezdtek. Valszeg a motor es palya stilusa miatt tudtak ennyire elol kezdeni. Varhato volt hogy visszaesnek. De legalabb jo versenyt csinalt az elso fel oraban, osszetartotta a mezony;))))
A korabbi evekhez kepest, amikor szinte csak Audikat lattam, most eleg jo a mezony. Jo lenne meg Mosler, TVR, Morgan, Cadillac, Mustang vagy Camaro;) -
meglepően szépen megy a Bentley, de a méretei miatt nagy hátrányba van :D
remélem Kunos-ék is nézik a versenyt és már elkezdtek telefonálgatni.. :) -
Az Ac kezelhető , az jo és egyetértek vele, hogy az, de ami egy pici baj, hogy nagyon durva esetben kell csak "kezelni határon" mert a legtöbbször nem csinál semmit . Főleg kigyorsításkor, lehetne kicsit fickósabb .....De még kopott gumival sem nagyon akar megpörögni a kerék .
De remélem javítják, mikor kijött ugye még semmit nem tudott a gumi, csak elfékezve orral előre csúszni .... -
Remélem lesz valami GT3-as bajnokság majd, mert autó lesz hozzá bőven. -
Elmondtam amit akartam, véleményem volt az ügyről ...! :Dd Ennyi . -
Itt HD-ban is lehet nézni. -
-
Eppen ezt akartam irni, hogy jo latni oket, valtozatosabb a mezony, es milyen jol mennek mar!:) -
bsszus de jó egy Bentley-t a versenypályán látni újra..