43023
  • Alexease
    Teljesen eletszeru es mindennapos helyzet:)
  • lac coo

• lac coo
    Hát úgy jobb, igen... Így hogy elveszi a gázt elég gagyi, és veszélyes ....
  • nortsen
    Nekem inkább az tűnt fel, hogy elég korrektül van beállítva a pályán kívüli rész figyelése. Sok játékban vagy túl szigorú, vagy túl engedékeny. Itt ez a kettő közé sikerült, azaz pont jó.
  • barcalaci84
    mondjuk wz a lelassítós bünti sem olyan rossz mint első pillantásra volt...
    az ai kikerülgetéséhez már hozzászoktam:)
    mindenesetre legalább nem lehet vagdosni mint race07-ben..
  • bardocz
    Naja, ez is igaz, de szerintem van 1-2 hely, ahol a valóságban még lehet szélesítenek is, de itt meg büntet érte, olyanból akár össze is jöhet, bár már nekem sem nagyon dobálja ezekért a büntetéseket, belül maradok többnyire mindenhol.
  • barcalaci84
    mondjuk ha háromszor négyszer letolnak egy futam alatt akkor a fene megette az egészet:)
    mentem már itt egy pár 30-köröst AI ellen és nem nagyon jött volna össze egy büntetésre való...
    és azért remélem Online azért normálisabb ellenfelek lesznek mint ez a mostani AI...
  • bardocz
    Az a baj, hogy ha letolnak és amiatt szélesítesz is vágásnak minősül a jelenlegi rendszerben, és emiatt nem működne.
  • nortsen
    Az nem baj, hogy macerás. Az én vízióm amúgy is az, hogy az 1.0 után lehet majd szó a fincsiségekről, azokról, amitől különböző lehet majd ez a játék. Főleg, ha moddolni is lehet majd egyszer.
    Bár lehet csak álmodozom, mert ezekhez ugye kéne a zsének folyamatosan áramolnia Kunosnak.

Mindenesetre biztos több javítás lesz a játékhoz, mint a GTR2-höz anno, mert ahhoz 2 volt 8 év alatt. :D
  • barcalaci84
    mondjuk szerintem még ennyire se kéne megbonyolítani...
    versenyen ha vág valaki akkor a 3.-ik után kap egy büntetést , utána pedig mindegyikért...szerintem ezt nem is olyan nehéz lehet megírni (bár gőzöm sincs hozzá:) )
  • Jackal
    Ezeket toljátok oda az assetto supportjára. Egyik se tűnik nagyon macerásnak.
  • Alexease
    Ez a belassitas valoban idegesito, es versenyen valszeg veszelyes is.

Jobb lenne, ha hotlapon/idomeron egyszeruen csak elvenne a kort, nem valssitana vissza, versenyen pedig az iR-jellegu, amikor szol a vagasert, es bizonyos idon belul (legyen 1 kor vagy 1 perc) vissza kell lassulni a program altal buntetett idore. Ha nem, mehet a pit-be 5-10 masodpercre toporogni:)

Az elso egyszeruen megoldhato, a masodik mar programozos, reszido figyelos, buntetos... Kunosnak maceras.
  • Szabi #10163
    elég csak azt elképzelni, hogy Coronel Norbi autójába csapódik bele a betonfal helyet..
  • bardocz
    Van azért gond, nürburgringen van a gyors bal-jobb pl, az padlógázas, vagy nagyon pici gázelvétel, megyek az ai seggébe, és nyom egy satuféket a kanyar közepén, én meg repülök el. De tény, lényegesen jobb már, mint volt az elején.
  • b-type
    Na akkor még egy OFf (sry Alex!) :)
    Itt mindenki be tudja képzelni magát (gondolom) a kiforgatott helyébe, de sztem a kiforgató helyébe is...hiszen sztem aki ligázott az hibázott is.
    Én is, persze nekünk könnyebb a térlátás hiánya miatt, de azért megérthető Bennani is, persze a hiba ettől még hiba.
    ON: :)
  • Pitti
    Félreérted, egyáltalán nem haragszom Bennanira, csak akik őt nem hibáztatják azok képzeljék magukat vagy kedvenc pilótájukat a kiforgatott helyébe és mindjárt máshogy látják. erre mondtam, hogy én ezt így fogom fel.
    Az elöl haladó választja meg, hol megy, ezt egyszer módosíthatja, a hátul lévőnek nem marad hely, beszorul, akkor el kell vennie a gázt, ez ilyen szerintem. Nagyon sokan jártak már így pórul F1-ben is. Ha féktávon nem hagy helyet az más, ott nem tudsz jobban fékezni a max-nál. Pl Borkovic így forgatta ki Monteirot.
    Na tényleg nem OFFolok többet és bocsi :)
  • b-type
    Nem szabad. Ez autóverseny, amiben sok minden benne van..de mindenki azért csinálja mert szereti. Norbi is egy közülük, őt sem védheti acélháló. A büntetés a bírák dolga, fel kell tudni dolgozni versenyzőként és szurkolóként is az ilyeneket.
    Ez van.
    Persze ha sorozatos, akkor lehet, sőt szvsz ajánlott minimum egy füttykoncert a HunRingen a versenyhétvégén :)
  • Pitti
    Szerintem itt mindenki könnyen bele tudja képzelni magát a kiforgatott pilóta helyébe, ami nem féktávon hanem egyenesben történik, szóval nem szaporítom a szót, szeretem Bennanit is mert szimpatikus, coronellt mondjuk jobban csípem,
    na OFF vége :)
  • Pitti
    Az egyik legjobb versenyzőgárda van a wtcc-ben, a legjobb haverok és társak. Nyíltak őszinték, stb..
    De ha mondjuk Norbit forgatja így ki akkor soha nem bocsájtom meg neki, szóval én így fogom fel. De nagy show volt tegnap tény, mindenhol ott volt a kamera, mindent hallottunk...stb.
  • barcalaci84
    igen ez az 50km/h-ra lassulás nem a legjobb, de az szerintem igen biztató h jól jelez ha szabálytalunul megy valaki...
    innen már csak egy lépés h lassítás helyett valami büntetés , zászlók stb legyen

mentem egy pár hétvégét ésnekem úgy tűnik h sok helyen túl óvatosak lettek az AI-k
    a másik meg h egyszerűen annyira változó h adott pályán adott autóval milyen gyors az ai
    pl mugelloban a gt3-as autók lassúak 100%-on is, de valahol meg világcsúcs közeli időket mennek
  • b-type
    látom nagyon megmaradt benned :)
    Ez egy versenyhelyzet, Bennani benne maradt a szituban, valóban hallani lehetett hogy nem vette el.
    De a lényeg hogy a két versenyző viszonylag könnyen és emberi módon rendezte le.
    Mindkét futamnál többet ért szvsz(!) az a jelenet amikor Coronel, majd Tarquini behajolt Bennani-hoz. Ritka az ilyen.
    Coronel elvette a helyet, Bennani meg nem tudta feladni a szitut...ahogy Coronel is mondta: Bennani csak tolta és tolta, majd elfordult jobbra(!)....és ez azért árulkodó volt.
    De mégis ez csak egy hülye versenyhelyzet volt, a lényeg a két versenyző kapcsolata szvsz.
    ON:
  • Pitti
    Azért erős szarkazmus és cinizmus szól belőlem. Őszintén, sosem hittem volna, hogy padlógázon egyenesben kiforgatnak valakit betonfalak között. És azért nem veszi el a gázt mert mögötte is jönnek... szóval innen már én sem panaszkodom csak azt még nem értem, hogy ha már a füvön/sóderban vagyok miért tol még mindig :)
  • nortsen
    Valamit segít addig is ez a friends valóban. A vágások helyett meg remélem pontozás lesz online futamokon, mert az csúnya lenne, a 50-el hasítanék az egyenesekben. Tuti tömegbaleset lenne előbb-utóbb.
  • barcalaci84
    azért jó szerintem ez a steam friendses alkalmazás...illetve a gtr masterses rank app is tök jó... amíg nincs online addig tök jó mankót ad , h mennyit kell még javulni h versenyképes legyen az ember ha majd esetleg lesz valami magyar liga...
    és szerintem igen jól jelez a penalty-s cucc(főleg más játékokhoz képest amit láttam), vágni szélesíteni nem lehet gyakorlatilag...
  • nortsen
    Szóval csak annyit akartam írni a hotlap, meg rank dolgokkal kapcsolatban, hogy én ezekben sosem biztam meg, és nem is akartam olyan köröket futni soha. Anno a mikor megérkeztem a ligába, akkor kezdődött el a prequal dolog, és ez volt a legjobb amit kitaláltak. Fent van minden lényeges idő, olyan amiben megbízol. Én rengeteg időt töltöttem el a prequal szerverek miatt online. Egyértelműen ott tanultam meg vezetni, mivel tudtam mit kell elérnem.
    A rankokat nem szeretem, mert egyrészről nem hiteles, vagy nem tudhatod, hogy az, másrészről olyan idők vannak ott, aminek a körülményei nem ismertek. Egy prequal szerveren azonos körülmények között teszteled magad a másikhoz, és nem mellesleg ismerős arcokkal teszed ezt, akikben megbízol. Persze ehhez olyan liga kell, ahol hardcore játékosok is vannak.
  • Alexease
    Az AI balesetekkel nincs gond, az a valodi sorozatokban is boven megvan, foleg a kisebb, olcsobb, fiatalabb, nyomulosabb kategoriakban.
    Az egyebekkel van meg gond: quickrace-ben is valtozatos erossegu AI (bar ezt most megoldodott:); egyeb tulajdonsagok (lent irtam valahol, startolas, baleset, meghibasodas, aggresszio, statusz stb).
  • nortsen
    Ja olvasnom is kéne. :)
  • nortsen
    Semmit, Hotlapban kell futni az időket, és a büntetéseket be kell kapcsolni.
  • barcalaci84
    nem minden játékmódban működik az alkmalazás...
    ha a saját idődet feltölti , de másét nem látod , akkor az azért van mert egyik ismerősöd se ment azon a pályán azzal az autóval...
    ha a sajátodat se tölti fel pl hotlap módban , akkor meg az a baj h nincs bekapcsolva a büntetés pályavágásért..
  • Ginger17
    Nekem nem ír ki semmit a Steames ismerősök időeredményeiről az alkalmazásban. Mit kell bekapcsolnom?
  • Pitti
    Az AI teljesen reális... jó kicsi szarkazmussal, de aki hétvégén nézett AutoGP illetve WTCC futamokat az láthatta hogy megy ez élőben. Kiss Pál Tomi AutoGP első futamon negyedik helyről rajtolva az első kanyarban másodiknak fordul, majd néhány körrel később az első helyen autózó Giovesi rossz kigyorsítása után Tomi megelőzi, majd az egyenes végén lévő sikánban az olasz kamikaze módjára távolról bevetődve lerongyolja Tomit, mindketten a falban. Nyílt szervereken látni ilyet. De a legszebb seggtolós falbaforgatást Bennani mutatta be a WTCC második futamán. Egy az egyben AC AI :)
    Aszongya kénytelen volt padlón nyomni mivel mögötte is jöttek.. hehe, ne szóljunk egy szót se :):)
    Az AutoGP-ben fiatal tapasztalatlan, még ritkán gondolkodó tizenévesek mennek vörös ködben, mondjuk ettől még életveszély de legyen. Viszont WTCC-ben azért ez elég vicces na :)
  • lac coo
  • Szabi #10143
    naja, idegesítő bug, de a gagyi váltoáttétel mégidegesítőbb :D
  • Fehercsoki
    PHról.
  • barcalaci84
    Néztem jópár videót Wr körökről vagy ahhoz nagyon közeli...
    Rohadt szépen és pontosan megy a csavo...
    Nem a játék hibáinak kihasználásának tűnt a vezetése...nyilván minden profi vezetestechnikai lehetőséget felhasznál, ráadásul jól és iszonyat pontosan...
    Sajnos nem találtam benne semmi kivetni valót, h ezt a valóságban nem lehetne így stb...
  • bardocz
    Bankkártyával.
  • macleody
    Bakker, annyit írkáltok a játékról, hogy kénytelen leszek megvenni.
    Tudja valaki hogy lehet steamről vásárolni hitelkártya nélkül?
  • lac coo
    Az uj lotussal sem... ?
  • barcalaci84
    hányszor történt velem hasonló a játékban :)

de tényleg nem értem , mit csinálnak azok akik padlóval tudnak kigyorsítani a sikánokból a gt autókkal...
    nekem úgy tűnik a valóságban még hamarabb tudják padlózni ezeket az autókat...nekem amígy nem vagyok tökéletesen irányba addig nagyon óvatosan kell megkezdeni a kigyorsítást...

amúgy nézegettem az időmérő eredményeket...
    a pole-os idő 2 tizeddel gyorsabb volt mint az AC-ban az RSR-es világcsúcs...
  • lac coo
    Na ugylatom vegig kell nezni az autokat, mert itt akkor komoly piszkalgatas volt ... :)