43023
  • lac coo
    Az persze lehet, írta is hogy grafika optimalizálás is volt ...
    Vagy az AI lett ott is okosabb, és jobban megoldja a helyzetet, hogy tumultus van ...
  • barcalaci84
    igen, de nekem mostmár nem is esik le az fps első kanyarnal sem...
    Szép folyamatos full rajtracsnal is az egész
  • lac coo
    Alex, a random AI cuccod megy a mostani verzióval is ?
  • lac coo
    Az eddig sem mindig jött be, én úgy láttam inkább első kanyarban estek komoly gondolkodóba az AI-k ,akkor kellet sokat számolgatni ...
  • barcalaci84
    Full rajtracsnal már nem jön be a cpu warning...
  • lac coo
    Jól beszélsz ! :D
  • Alexease
    Az nem jelent semmit. Onnan meg lehet 10 vagy 100 darab update is (szor ket het) az 1.0:D

Bar aprilisban nagyon kiakartak adni, amivel tuti csusznak, de szerintem nyarig nem akarjak elhuzni. Nyaron megerdemelnek 1-2 honap pihit, aztan osszel lehet tovabb update-elni es tolni a DLC-ket.
  • alma2
    jol atvarialtak ezzel a patch-el az a.i-t, most mar nincs olyan latvanyos baleset nezelodes, nem zuznak annyira stb. Eletem eso 6 koros versenyet vegig is mentem veluk :)
  • Jackal
    Száguldunk a 0.9 felé :)
  • lac coo
  • Szabi #10205
  • MooneyR
    Jött valami? Csak fórumon láttam írva:

0.8.7
    - Fixed Race weekend output
    - Improved AI
    - Improved AI Fuel evaluation
    - Fixed FF vibration with stationary car (Mclaren GT3)
    - Graphics optimizations

0.8.6
    - Default launcher theme: fixed lap number for special events not updating
    - Default launcher theme: various UI element placement adjustments
  • GPx8
    Köszi!
  • Knife
    Jaaaj tényleg!
    :D
    Igen, jelentem be van pipálva.
  • MooneyR
    AI link a 90-100 az ajánlott.

Egyébként biztos piszkálja a gumikat is rendszeresen, mert például az F40-ekkel sokkal jobb időket mentem, hangyfasznyit jobban tapadhat vagy csak türelmesebb voltam.. de a ktm-mel a drift is tapadósabbnak tűnik.
  • barcalaci84
    full screen rendering be van pipálva?
  • Knife
    Sziasztok!

Nem tudja valaki mitől lehet, hogy ha a natív felbontásnál kisebbre veszem az AC-t miért kapok keretes képet és nem húzza ki a szélekig? Korábban működött F11-el, de most semmi. Alt+Enterre bal felső sarokba teszi csak át.
    Próbáltam a fájlellenőrzést steamen és töröltem a profil mappát is a dokumentumokból, de nem hatotta meg.
  • GPx8
    Kicsit lemaradtam. Hol lehet az AI-k setupjait beállítani, valamint azt, hogy melyik milyen erős legyen?
  • barcalaci84
    a mclaren gt3-at gyengének találtam mugelloban és beraktam nekik az én setupomat defaultnak és így nagyon élvezetes lett...
    van ebben az ai-ban még nagy -nagy potenciál a gyerekbetegségei ellenére...
  • Alexease
    Kikapcsolhato, egyelore felesleges. Az uzemanyag fogyasztasnak ugy is csak valodi hosszutavu versenyen van ertelme, amikor fontos a fogyasztas, erezni a kulonbseget, es persze kotelezo/kell tankolni is. Vagy a mindenkeppen ki kellene allni kereket cserelni. Ez egyelore felejtos, boven jo uzemanyag fogyasztas nelkul is.
  • lac coo
    Azt én nem tudom :) De valami alap setup van, gondolom .... Vagy ki kell kapcsolni az üzemanyag használatot. Csak az olyan gagyi. De gondolom ezt hamar megoldja, most hogy már van hétvége ...
  • Alexease
    Akkor gondolom a default setup-ba kellene megadni, hogy csutkara legyen tankolva? Vagy hasznalhatna a mi beallitasunkat. Vagy akarmi, csak ne igy:DDD
  • lac coo
    Jah ! :P
  • lac coo
    De nem tankol az AI ! :DDD
  • Alexease
    Akkor bukta:P
  • Alexease
    Ja, kozben volt update, gondolom felulirta:)
    Itt az uj, nem probaltam, de gondolom mukodik: Assetto-Corsa-v085-Race-100-Laps.zip
  • lac coo
    Nekem jó, csak az AI-nak nem ...! :DD
  • Alexease
    Multkor mar atirtam neked 100 korre, az nem volt jo?:)
  • lac coo
    De, van, hosszabb távon már nagyon jó a kopott gumi ! :D
  • barcalaci84
    mondjuk így meg nem sok értelme van a hosszabb futamnak :)
  • barcalaci84
    Kapvsold ki az üzemanyagszimulaciot, és nem 10 kör lesz a max
  • lac coo
    Hát nálam még nem lehet :) Legalább is előbb még nem volt ...
  • barcalaci84
    Mostmár lehet 30 kört beállítani quickrace-ben is állítólag.
  • lac coo
    En is elvagyok vele, csak rohadt keves a 10 kor.Mire jonnek a jobb ellenfelek, es kezd elvezetes lenni a gumi vege van. :)

Nagy ritkán még szépen be is próbálkoznak : :))

• Alexease
    15 AI kornyeken, ha jol sikerul a scriptnek a veletlen generator, es jol ossza el a mezony, eleg jo verseyeket lehet menni;) Foleg ha a vegere-kozepere kerulnek a gyorsabbak, es az AI-nak is elozgetni kell a mezony.

Az alap 50-100 vicces volt, mert 2-3 kor alatt korozgettuk le mezonyt:)
    A 80-100 eleg jo, ha jol ossza el es kicsit tobb AI van.

Valszeg nem fog gyarilag igy maradni, es belekerul valami hasonlo lehetoseg (random vagy elore beallitott [talent]). Talan mar kesz van, csak ezt is (ertelmetlenul) adagolja.

De egyelore ezzel a sajat cuccal el leszek egy iideig:P
  • lac coo
    A 90-100 AI-d jól működik, első fél kör szar, de az mindenhol az, torlódnak kicsit utána teljesen jó hátulról indulva. Néha előkerül egy-két lassabb szépen előzi az AI is.És vannak jók is hátul akik szépen mennek előttem felfelé .... JÓÓÓÓ! THX!
  • TeJ2107
    Valami idióta szembe megy az autópályán ! 1 ?! Há' több 100 :D
  • lac coo
    Jó lesz, foltozza, számomra egyértelmű, hogy még kevés nagyon az a kód ami az AI-t vezérli....ami van az működik, de ezt sokkal-sokkal bonyolultabbra, összetettebbre kell még hizlalni .
  • macleody
    Lenne ha tolatva megnyerte volna a versenyt :)
  • lac coo
    Nem mernek elmenni ha megállsz :)))