43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Az persze lehet, írta is hogy grafika optimalizálás is volt ...
Vagy az AI lett ott is okosabb, és jobban megoldja a helyzetet, hogy tumultus van ... -
igen, de nekem mostmár nem is esik le az fps első kanyarnal sem...
Szép folyamatos full rajtracsnal is az egész -
Alex, a random AI cuccod megy a mostani verzióval is ? -
Az eddig sem mindig jött be, én úgy láttam inkább első kanyarban estek komoly gondolkodóba az AI-k ,akkor kellet sokat számolgatni ... -
Full rajtracsnal már nem jön be a cpu warning... -
Jól beszélsz ! :D
-
Az nem jelent semmit. Onnan meg lehet 10 vagy 100 darab update is (szor ket het) az 1.0:D
Bar aprilisban nagyon kiakartak adni, amivel tuti csusznak, de szerintem nyarig nem akarjak elhuzni. Nyaron megerdemelnek 1-2 honap pihit, aztan osszel lehet tovabb update-elni es tolni a DLC-ket. -
jol atvarialtak ezzel a patch-el az a.i-t, most mar nincs olyan latvanyos baleset nezelodes, nem zuznak annyira stb. Eletem eso 6 koros versenyet vegig is mentem veluk :) -
Jackal #10207 Száguldunk a 0.9 felé :) -
-
-
MooneyR #10204 Jött valami? Csak fórumon láttam írva:
0.8.7
- Fixed Race weekend output
- Improved AI
- Improved AI Fuel evaluation
- Fixed FF vibration with stationary car (Mclaren GT3)
- Graphics optimizations
0.8.6
- Default launcher theme: fixed lap number for special events not updating
- Default launcher theme: various UI element placement adjustments -
GPx8 #10203 Köszi! -
Jaaaj tényleg! 
:D
Igen, jelentem be van pipálva. -
MooneyR #10201 AI link a 90-100 az ajánlott.
Egyébként biztos piszkálja a gumikat is rendszeresen, mert például az F40-ekkel sokkal jobb időket mentem, hangyfasznyit jobban tapadhat vagy csak türelmesebb voltam.. de a ktm-mel a drift is tapadósabbnak tűnik. -
full screen rendering be van pipálva? -
Sziasztok!
Nem tudja valaki mitől lehet, hogy ha a natív felbontásnál kisebbre veszem az AC-t miért kapok keretes képet és nem húzza ki a szélekig? Korábban működött F11-el, de most semmi. Alt+Enterre bal felső sarokba teszi csak át.
Próbáltam a fájlellenőrzést steamen és töröltem a profil mappát is a dokumentumokból, de nem hatotta meg. -
GPx8 #10198 Kicsit lemaradtam. Hol lehet az AI-k setupjait beállítani, valamint azt, hogy melyik milyen erős legyen? -
a mclaren gt3-at gyengének találtam mugelloban és beraktam nekik az én setupomat defaultnak és így nagyon élvezetes lett...
van ebben az ai-ban még nagy -nagy potenciál a gyerekbetegségei ellenére... -
Kikapcsolhato, egyelore felesleges. Az uzemanyag fogyasztasnak ugy is csak valodi hosszutavu versenyen van ertelme, amikor fontos a fogyasztas, erezni a kulonbseget, es persze kotelezo/kell tankolni is. Vagy a mindenkeppen ki kellene allni kereket cserelni. Ez egyelore felejtos, boven jo uzemanyag fogyasztas nelkul is. -
Azt én nem tudom :) De valami alap setup van, gondolom .... Vagy ki kell kapcsolni az üzemanyag használatot. Csak az olyan gagyi. De gondolom ezt hamar megoldja, most hogy már van hétvége ... -
Akkor gondolom a default setup-ba kellene megadni, hogy csutkara legyen tankolva? Vagy hasznalhatna a mi beallitasunkat. Vagy akarmi, csak ne igy:DDD -
Jah ! :P -
De nem tankol az AI ! :DDD -
Akkor bukta:P -
Ja, kozben volt update, gondolom felulirta:)
Itt az uj, nem probaltam, de gondolom mukodik: Assetto-Corsa-v085-Race-100-Laps.zip
-
Nekem jó, csak az AI-nak nem ...! :DD -
Multkor mar atirtam neked 100 korre, az nem volt jo?:) -
De, van, hosszabb távon már nagyon jó a kopott gumi ! :D -
mondjuk így meg nem sok értelme van a hosszabb futamnak :) -
Kapvsold ki az üzemanyagszimulaciot, és nem 10 kör lesz a max -
Hát nálam még nem lehet :) Legalább is előbb még nem volt ... -
Mostmár lehet 30 kört beállítani quickrace-ben is állítólag. -
En is elvagyok vele, csak rohadt keves a 10 kor.Mire jonnek a jobb ellenfelek, es kezd elvezetes lenni a gumi vege van. :)
Nagy ritkán még szépen be is próbálkoznak : :))
-
15 AI kornyeken, ha jol sikerul a scriptnek a veletlen generator, es jol ossza el a mezony, eleg jo verseyeket lehet menni;) Foleg ha a vegere-kozepere kerulnek a gyorsabbak, es az AI-nak is elozgetni kell a mezony.
Az alap 50-100 vicces volt, mert 2-3 kor alatt korozgettuk le mezonyt:)
A 80-100 eleg jo, ha jol ossza el es kicsit tobb AI van.
Valszeg nem fog gyarilag igy maradni, es belekerul valami hasonlo lehetoseg (random vagy elore beallitott [talent]). Talan mar kesz van, csak ezt is (ertelmetlenul) adagolja.
De egyelore ezzel a sajat cuccal el leszek egy iideig:P -
A 90-100 AI-d jól működik, első fél kör szar, de az mindenhol az, torlódnak kicsit utána teljesen jó hátulról indulva. Néha előkerül egy-két lassabb szépen előzi az AI is.És vannak jók is hátul akik szépen mennek előttem felfelé .... JÓÓÓÓ! THX! -
TeJ2107 #10179 Valami idióta szembe megy az autópályán ! 1 ?! Há' több 100 :D -
Jó lesz, foltozza, számomra egyértelmű, hogy még kevés nagyon az a kód ami az AI-t vezérli....ami van az működik, de ezt sokkal-sokkal bonyolultabbra, összetettebbre kell még hizlalni . -
Lenne ha tolatva megnyerte volna a versenyt :) -
Nem mernek elmenni ha megállsz :)))