43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
a videó rávilágított h minden kanyarban rosszul megyek:)
de egyenesben ügyes vagyok :) -
Jackal #10254
-
-
Az tenyleg johetne, az SRW-ben szerettem:) -
Mugellot még nem próbáltam, videó hamarosan. -
egy Morgan 3 wheeler jöhetne :D -
Solt #10249 Mutatnál olyan hozzászólást ami alapján ez a véleményed kialakult? Én nem emlékszem olyan véleményekre, amiből ezt a következtetést lehetne levonni. -
"negykerekes": van benne mas fajta is?!:0
-
gratula, brutális kör...
egy videót én is néznék, hogy hogy kéne menni ezen a pályán...
a legegyszerűbb pályának tűnik, de szerintem a legnehezebb...
kipróbáltam a setupodat és marha jó volt így pár kör alatt,bár én csak 1.36.0-ig jutottam:)
mugelloban mit mész ezzel az autóval? -
Kicsi az lehet:) de volt itt olyan liga ahol időmérőn nem volt ritka ha beugrott hogy WR time:DDDD LFS&Kis Norbi és nem volt egyedül:) -
Nekem az a sarga, nyitott, negykerekes, de csak hatso kerek meghajtasu, szocske hangu dragasag, a nevet nem tudom :p -
Akkor hugom azért alszik még? :DDD -
Videó jó lenne, megnézném :) -
oo akik ertetlenul allnak bizonyos kommentek elott, epp most mondta az unokahugom, a heten tavaszi szunet van az altalanos sulikban biztosan:) -
Nem volt itt semmi mókolás, meg kell ismerni a pálya-kocsi kombót, és sokat szenvedni vele :)
Hozzá kell tennem, hogy 200 kör volt benne kb, ebből 100 arra ment el, hogy összerakjam ezt a kört, mert nekem pl ezzel a programmal sokkal nehezebb tökéletes kört mennem, mint pl rFactorban. A setupot meg magamhoz igazítottam, innen letölthetitek: http://data.hu/get/7611607/1.ini
Ha kell csinálok róla videót, és akkor látszik, hogy nem is volt annyira bonyolult :) -
bzolli801 #10240 hát kis ország meg mindent ahhoz képest.. :)
am nektek mi a kedvenc kocsitok a gamébe? Nekem egyik kedvencem a régi f1-es kocsi, meg az összes Ferrári :)
ja meg majd a Nürburgring ha megjelenik a kedvenc pályám lesz na meg a Laferrari húú az jóó lesz csak jelenjen meg.
msot egyenlőre letettem a gamét mert billentyűzetem van és ha kanyarban rágázolok kipördülök így megvárom míg finomabb lesz az irányitás vagy veszek egy kormányt, ugyis Húsvét :p -
Bar a monzat pont letojom, amugy kertem volna a tisztesseg kedveert, oszd meg a setupot hozza :) -
gratulalok, legalabb elhallgattatod a sok siro, picsorgo emberket itt, aki nem nezi azt az oldalt, mert mindenki csalo aki jobb idot megy nala :)
-
Lol, és ebben mégis mi a kemény? Magyarok nem lehetnek gyorsak? :DD
Teqi, grat! Nem is kicsi az előnyötök a harmadikhoz képest. -
bzolli801 #10236 ezt hogy sikerült? tekergetted a setupokat vagy valami "mókolás"? az elég kemény hogy magyarok is tudnak első helyezést elérni -
bzolli801 #10235 Szerintetek ha megjelenik a játék lesznek online ligák hozzá mint f1-ben?
mondjuk a régi Lotussal rendezni f1-es versenyeket régi szinvonalon :) -
Megfutottam első WR-emet :) -
Jackal #10233 Engem még mindig letoltak az útról mint a huzat, még időmérőn is...
BMW E30 gra, Nurburgring -
nem rossz cucc:
http://www.lemans-tv.com/videos/2014-le-mans-24-hours-simulator-session-for-mark-webber/2509/0/1/0/0 -
Most vagy az ai lett lassabb, vagy en gyorsab az osszesen egy liter benzin miatt... ? :) -
MooneyR #10230 Ja
, azt szeretném én is. f458 akart lenni jóvanmá : )
-
ohh, hogy csak f10-ig nyomtam, mert utana jellemzoen mar mas van kiosztva nekem.
Koszi. -
-
F430hoz jöhet link... :D -
F11 -
Elo lehet csalni virtualis visszapillantot, mondjuk a kepernyo tetejere valahogyan? -
Timbu #10224 Ezt a Grid 2 is tudja. Külső íven driftelve előzni
-
MooneyR #10223 Szép volt, vannak nagyon jó pillanatai az AI-nak :) Ugyanitt mentem aztán F40-el (5 sima meki, 5 F430 és 5 F40), nem volt rossz : ) -
Méghogy buta az AI ! :)))
Így még soha nem előztek meg, főleg nem ebben a sikánban, kívülről, kilincsel előre :))) ( Kár hogy mindig feladja az AI, ha egy picit előtte vagyok ...)
-
Ha lesz idom atbongeszem mit piszkalgatott, de a nagyresze auto sestes es autobeallitas (abban vannak az autonkenti AI beallitasok is). -
THX ! -
Nem mukodott, felulirtak, valamit modositgattak benne.
Itt az uj, ehhez a verziohoz (most csak a 80 es 90%-os van benne): Assetto-Corsa-v087-AI-Randomizer.zip
-
MooneyR #10218 Elég élvezetes így is az AI, nyomja neki, de nem tol le ha utolér, sokszor mondjuk túlvállalja magát :D De lehet őket szépen előzgetni
-
Nem tudom, meg nem neztem. Meg dolgozgatom kicsit, leszedem az update-et, aztan megenzem. -
Viszont mostmár az ai nem használja azt a setupot amit beraktam neki :(