43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
fenetudja, azokat gyűjtöttem össze amiket már beígértek, vagy kész vannak
viszont ha lesz Corvette GT1/GT2, akkor hátha lesz Camaro GT2/GT3 is :D -
Ferrari GT3 nem lesz? :O -
- BMW M3 GT2
- Aston Martin Vantage GTE GT2 [DLC]
- Ferrari 458 GT2
- Lotus Evora GX (GT2)
- Scuderia Glickenhaus P4/5 Competizione (elméletileg GT2-be beférne)
- Audi R8 GT3 [DLC]
- BMW Z4 GT3
- Lotus Evora GTC (GT3)
- McLaren MP4 12C GT3
- Mercedes-Benz SLS GT3
- Nissan GTR GT3 [DLC] -
Az autok fizikajaba (egyelore) nem lehet belepiszkalni, 1 file-ban van az osszes ballitas, eleg jol lekodolva, es elvileg az autohoz, csomaghoz, verziohoz, akarmihez ellenorizve.
Valszeg nem NASA kodolas, de remelhetoleg nem fogjak piszkalni az emberek.
De lenyegeben nem sokat valtoztat, mert offline mindegy (miindenki azt csinal amit akar), a full divatos nyilt szerver nem amiatt lesz szar(:D), a szervezett bajnoksagokba meg remelhetoleg normalis emberek kerulnek be.
Foleg ha csak eredeti programmal lehet majd tolni (legalabbis a bajnoksagot), talan/valszeg a Steam miatt tudnak valamit ellenorizgetni.
A warez sorozatok meg megoldjak:) -
nortsen #10291 De most őszintén őrültség lenne, ha erre a játékra nem ugrik pár liga. Sokan fel vannak már spanolva, hogy egy jót játszanak már vele. -
nortsen #10290 Ha a multi megfelelő lesz, én biztos a támogatók kőzött leszek és még jópáran. -

Tök jó lenne, főleg, ha majd megjelenik a többi GT3-as autó is. Lesz Mercedes, Nissan, meg elvileg Audi is ha jól emlékszem a szavazásra. -
nortsen #10288 Tudod GTR mastersben tátong egy nagy lyuk a gtr bajnokság hiánya miatt, és ez egy lehetséges jelölt, bár nem vagyok szervező, de ez a helyzet. -
Tudtommal ez már az RSr-ben rég benne van. -
LFS, netKar pro, meg iR sokat rontott ezeken :DDD -
-
nortsen #10284 Talán ha végleges lesz a játék, nem lesz ennyi változtatás a régebbi contenteken. Ezek az eredmények szerintem jelenleg csak tájékoztató jellegűek. Arról nem beszélve, hogy bárki megpiszkálhatja a konfigokat. Remélem a multiban lesz valami checksum ellenőrzés, és a megpiszkált autókat nem engedi majd fel. Legalább is ez alap dolog lenne. -
Ezektől a szimulátoroktól akkor ment el a kedvem miután elkezdtem iRacingezni :D -
Nem tudom, nekem van rá egy gyenge tippem, nálunk valami túraautószerűség biztos lesz, OW-t én szeretnék. De ha van valamire igény és mezőny is van rá akkor mi bármit megszervezünk csak szóljatok ;-) -
Miért, lesz aki AC-vel szervez GT-s bajnokságot? Simbin-es meg rFactoros dolgokban biztosan nem indulok. -
Vannak tervek, de figyelemmel kísérjük a konkurenciát nagy keresztbe szervezést nem szeretnénk :-) A jelenlegi békés egymás mellet élést szeretnénk megtartani :-) -
Meg mintha már lett volna reset, biztos lesz is még:) gondolom 1.0-nál tuti -
GT-t nem? -
Ja, valóban ott van az infók között, ezt nem vettem észre. Viszont a verziószám szerinti szűrés sem lenne hülyeség. Persze ez csak az én véleményem! -
Solt #10276 Szűrni ez alapján nem lehet, de az idők mellett jelzi a verziószámot... :) -
Mi mindenféle képen szeretnénk majd open wheel bajnokságot csinálni, reméljük a program is alkalmas lesz online ligázásra ;-) -

Még mindig nem vettél kormányt Tékvilá? :D -
Ezzel a HOTLAP-ozással csak az a gond, hogy amellett, hogy update-enként természetesen változik a játék, olyan változtatások is jönnek amik a CHANGELOG-ban nem is szerepelnek, gondolok itt az autók fizikáját módosító apró változásokra, gumi fizikára, pályával kapcsolatos dolgokra, tapadásra, hőmérsékletre, ezek összefüggéseire stb., mint ahogy ezt már korábban írtátok itt a topicban. Így azonban elég nehéz érdemben futott időket hasonlítgatni, hiszen lazán múlhatnak századok, ezredek olyan módosításokon amikről még csak tudomásunk sincs. Ha ez igaz, akkor talán az egyes időket a HELP-ek és egyéb dolgok jelölése mellett, érdemes lenne talán update-nként is megkülönböztetni. -
Tyuki80 #10272 Mindenki csaló!!!!!!!!!csak én nem:)
Szép kör amúgy!
-
Solt #10271 Most már direkt ki volt sarkítva, de amikor rákérdeztem, hogy mire alapozod a büfidet, akkor a keresőt emlegetted, pedig csak annyit kellett volna írni, hogy csak csúsztatsz... érdekes.
Nincs olyan mondandóm ami privátot igényelne. -
Aki nalam lassabb, az a csalo !!! :)) -
neked komoly problemaid vannak... Mindenki levette a lenyeget a mondandomnak, ami direkt ki volt sarkitva, teged leszamitva, erdekes.
A tobbi hulyeseged, johet privatba.
Koszi.
-
Grat Teqi :-) -
Solt #10267 Idáig elcsúsztatni, ráadásul úgy beállítani, hogy ezt sokan mondták, több mint gusztustalan. -
Solt #10266 Szerintem itt senki nem irt olyat, hogy azon az oldalon aki jobb időt megy nála az csaló... -
nortsen #10265 Almának biztos az én legutóbbi véleményem dereng, de az SEM lenne lottó 5-ös. -
nortsen #10264 Almának biztos az én legutóbbi véleményem dereng, de az lenne lottó 5-ös. -
Márpedig látni a segítségeket. -
Solt #10262 Te meg inkább próbálj meg valós infók alapján büfizni. -
hasznald az oldal aljan levo keresot, ha ettol neked jobb lesz... -
Solt #10260 "aki nem nezi azt az oldalt, mert mindenki csalo aki jobb idot megy nala"
Ilyet állított itt valaki? -
amíg nem látni az időknél, hogy fullhelpes gémpad vagy minden offos 900fokos kormány addig semmi értelme a WR listának :D -
Pedig le lett írva, hogy az ilyen hotlapokat meg wr időket nézni semmi értelme. -
Solt #10257 Tőlem ilyet fix, hogy nem hallasz, de erős a gyanúm, hogy nincs itt olyan, aki ilyet leírt volna. Továbbra is várom, hogy mi alapján állítasz ilyeneket. -
Akkor biztos te voltal az egyik, ha mar igy rakerdeztel :p