43023
  • Jackal
    Mert rossz exe-t állítottál be a profilerben. Global settings-el is olyan?
  • bardocz

Esős GT3 verseny.
  • Stig95
    G27-em van Logi Profilerben és játékban is 900 fok van beállítva de mégis csak 270-ig megy. Ez miért van nagyon idegesítő lehetetlen irányítani az autót normálisan, negyedet fordítok de már a játékban egy egész kört megtesz a kormány. :( Tud valaki segíteni?
  • lac coo
    Nekem az is jó lenne ha fikszen rá lenne "festve" az autó hátulja .Csak jobb lenne :)
    Bár való igaz, a legtöbb autóban ha normálisan beállítom nem is látszik a tükör :))
  • lac coo
    Szerintem nem.
  • Jacek
    Rég toltam, a DRS az mükszik vagy csak van egyenlőre?
  • Alexease
    Valszeg sokat sporol(t) a tukrok programozasaval, es tuti sokat nyer vele fps-ben is. Igy hogy "statikusak", allitasi lehetosegek nelkul, igazabol fix dedikalt render kepek aztan annyi.

Talan kesobb, ha nem is lesz dinamikus (nem valoszinu), esetleg lesz FOV es kep pozicio allitas.

Sok autoban mondjuk alapbol hasznalhatatlanok (foleg "normalis" cockpit FOV es ulsepozicio beallitassal). De tobb monitorhoz es virtualis nezegetos cuccokhoz mar szukseges lenne az allitas.
  • TeeBeee
    Az engem is bosszant. Az autó hátuljától 1méterre már látszik mindkét széle a pályának. Ha nem is csinál iracing stílusút (pedig kéne) legalább állítsa kintebb a tükröt és engedje a fov állítást (mint nkp-ban). Egy autó ha mögöttem jön 15 méterre akkor azt még azért látnom kéne.
  • lac coo
    A tükröket megoldhatná, hogy látszódjon az autó hátulja benne, szerintem nem csak fél autó van fülkenézetben mint régen rF-ben volt, simán meg lehetne csinálni , akár csak pár alkatrésszel is ....
  • Hegyipapa
    Tegnap hosszas versenyzés és körözés után, a Monza-i pálya célegyenese végén az S kanyarnál elborult az agyam, elfogott ez érzés, átkapcsoltam hülye gyerek módba. Végeredményként előtört belőlem a kifinomult vezetési stílus :D :D :D
  • alma2
    Akkor jo, en biztos az lennek :)
  • Norbi1990
    Driftelgetek Vallelunga clubon E30-al, 100szoros kombónál egyszercsak rámegy egy kerék a fűre és bamm vége. Nem vagyok ideges.
  • Jackal
    Az a baj, hogy már úgy ráálltam a 900 fokra, hogy csak túlkormányoznám(jobban alátekerném) kissebben. (további nehezítés hogy szélesebb a kormányom a G27-énél, rendes autós kormány. Na azt jóval több idő volt megszokni, mint a nagyobb kormányszöget)
  • lac coo
    Az első emelő emberkét fel kellene hizlalni !!! :DDD

• lac coo
    Tobbet tekerni ez a lenyeg, az mind idoveszteseg :) Persze nulla ffb vel mint a driftesek lehet porgetni. :)Probald ki menj egy idot 900- al es utana 600- al. :) Mondjuk magionen az jo kanyargos.
  • Jackal
    Csak gyorsabban kell tekerni a kormányt, ennyi :)
  • lac coo
    az tény, hogy nehezebb megfogni egy sokat tekerős autót 900 fokon, mint 600-on .:)
  • barcalaci84
    Ha nem egyszerre mozog a saját és a virtuális kormanyod akkor rosszul van beállítva...ahogy többen írtuk 900 fok profilerben és játékban is, advanced resznel pedig a jobb oldali csuszkak a legalacsonyabb értékre...
    Minden más csak trukkozes és unrealisztikus...

Kormányaattetelt pedig nem lehet semmilyen módon állítani, az Alexease által írt trükk sem kormányattetelt állít csupán, hanem az adott kocsi valós kormanyszoget is megváltoztatja...
  • vass17
    Közben én is keresgéltem logitech profilerben és ACben is az áttételt állítást, de ahogy írjátok, nem igazán van. Azt én is megfigyeltem, hogy autónként némileg eltérhet. Egyébként ahogy olvasom volt itt némi félreértés, engem történetesen nem a látvány zavar, hogy a virtuális kormány eltérően mozog :) Egyszerűen az, hogy még mindig képtelen vagyok úgy uralni az autót, mint Momoval és gondoltam ez is közrejátszik. Lehet, hogy tényleg leporolom azt az LFSt egy kis vezetéstechnikai fejlesztésért, mert úgy tűnik, hogy én vagyok a béna :)
  • lac coo
    http://site.hagn.cx/assettocorsa/blender-kn5-exporter
  • precise
    02:53 (kicsit off)

• Jackal
  • nortsen
    Én csak annyit tudok, hogy ott van náluk Kiss Attila nevű srác is, aki GTR Masterses volt (többek között), és ő csinálta/csinálja a load cellás g25 átalakításokat. Beugrott ebbe a businessbe, de nem tudom miért éri meg neki(k). Aztán azt sem tudom mivel foglalkoznak, azon kívül, hogy felszereltek maguknak egy stúdiót, és autózgatnak.
  • hungary27
    Ha jól tudom, igen az övé.
  • Alexease
    Mar mashol is kerdeztem, de nem jott valasz.
    Ez a "SimHouse" Kovacs Andras az a penzes ficko, aki korabban itt az SG-n is szimezett?!
    Van valami hivatalos licenszuk, engedelyuk vagy hasonlok a programokra vagy a szokasos Magyar-modszerrel oldanak meg mindent?:)
  • Alexease
    Vannak akiket a nulla visszajelzes gyorsit, nem zavarja oket a gyors korben;) Van aki 90 fokon is WR-t megy:D
    Lasd gamepad (lentebb), teljesen hasznalhatatannak tunik autokhoz, semmi koze az autovezeteshez, de van aki WR-t megy vele:D
    Aki ugyes, az fenyceruzaval is megdonti a rekordokat, ha kell, segitsegek nelkul:)
  • pedobear
    Oculus Rift, Szimulátor, Veletech!
  • lac coo
    monza első sikánban engem érezhetően lassít az erős ffb, de nem érdekel, én így szeretem :)))
  • bardocz
    Annyi kéne, ami van a valóságban is, és tökéletes lenne, utcai autóknál meg amiben nem lehet nem kell persze. Utánfutást sem lehet állítani semmin, ami számomra elég hihetetlennek tűnik néhány autónál.
  • barcalaci84
    Mondjuk ilyen formában jöhet felolem is:)
    Talán a gt-knél lesz is majd:)
    Ez az ffb-s trukkozes se hagy nyugodni:)
    Lehet én vagyok fordítva bekötve:),de emeltem az erossegen és én így tudok javítani:)minél kisebb annál rosszabb...
  • Alexease
    Aki trukkozni akar, az nem a garazsban fog piszkalni, hanem a driverben leveszi valami nagyon gagyira:D De ott van meg az FFB, valto, pedalok, nezet, tobbet nyer vele.

A garazsban allitas teljesen korrekt lenne, normalis/valos ertekek koze kell beallitani a lehetoseget (ugy mint a tobbi beallitast). A vegatetelt, gumikat, felfuggesztest sem tudod ossze-vissza alllitani.
  • lac coo
    Aki karaja most is ugy hasznalja, aki meg ertelmesen setupra, komfortra hasznalna, az most nem tudja.
  • barcalaci84
    én örülök h nem kell azzal is pluszban szöszölni...:)
    kapunk minden autóhoz a valóságnak megfelelő kormányszöget és kormányáttételt és nekem ez a lényeg...értem én h pályautóknál hozzátartozik az adott pályára setupoláshoz a kormányáttétel változtatása, de én örülök h nincs ilyen lehetőség mert gyakorlatilag azzal csak azt érnék el h aki top időre hajt az tök unrealisztikus áttételeket használna...szimezni akarok nem trükközni:)
  • Jackal
    8XAA, 16xAF
  • Alexease
    Az a problema, hogy nincs a programban kormanyattetel allitas, ami az auto setup-nal alap lenne. Legalabbis a palyaautoknal.
  • lac coo
    Mert luxuskormanyod van harom fele valtoval ! Nekem ilyen bajom nincs, vagy h vagy pillango :))))
  • lac coo
    Kis lotusnal turpissag , az ok, de pl f1 nel alapbol elvarhato opcio kellene, higy legyen.Talan gt nel is, azt nem tudom.....
  • barcalaci84
    és tényleg igazad van, ha csak játékon belül veszem le akkor sokkal érzéketlenebb lesz az irányítás pl az f1-es lotusnál...kb mintha ifa-t vezetnék...
    érdekes dolog ez , csak nekem ezzel az a bajom , h aki ezzel játszik az miért szimulátorozik...gyakorlatilag így a 360 fokot forduló lotusból lehet csinálni egy utcai 900 fokos autót... értem én h a lotust pl elég nehéz vezetni de azért ha a valóságban 360 fokos a max forgás akkor annyi...
  • Alexease
    Es a valto sem;) Az is agyrem, amikor belepek, allitok az auton, verseny, start, valtanek, es rajovok hogy HPattern-en maradt, mehetek ki, botvalto, aztan ujra az egesz elorol;)
    Ha legalabb options resz lenne a "jatekos" reszben, de sajnos az sem lesz...
  • lac coo
    Hát lehet ha a virtuális kormány max elfordulását is beállítjuk 720-ra, akkor még szinkronba is kerül.
    Meg is csinálnám , ahol kell, de mivel nem tudom autónként menteni, elég melós mindig állítgatni :D Pedig jó lenne az autónkénti mentés , mert az FFB se mindig jó minden autóhoz ...