43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Valszeg tevedek, mint mindig (
), de ebbol nekem annyi jott le, hogy a sajat lobby szervereiken keresztul lehet majd online-ozni, azon keresztul inditani versenyeket. Lasd pl. ACR.
En a dedikalt szerver lehetosegre gondoltam, amikor a sajat gepeden ott az EXE, inditod, konfigolod, IP-t osztasz es hasonlok.
Bar ehhez a progihoz, foleg egyelore, boven jo az ACR-szeru lobby megoldas. -
Köszi, ez már betölt. -
We have also made investments to set several free public servers for our users and a proper lobby for servers created by, users, leagues, simracing websites and so on.
lesz free public server is... -
link -
Egyszerubb lett volna, ha leirjak, kell meg egy het, nem varialnak az Olasz nemzeti unneppel;) A Steam-es megjelenest nem izgatjak az unnepek;P
Valszeg az online tamogatas miatt van kavaras, ugy nez ki nem lesz (egyelore) free dedikalt szerver, csak altaluk biztositott lobby. Jogos, hogy unnepnapon, a hetvege elott necces szervert tesztelni. Az Olaszoknal a munkanapi support (szerver szolgaltato) is necces;)))))
Akkor holnap nem lesz semmi update, ez a lenyeg;P
-
Köszi. Már csak az kéne, hogy betöltsön. -
ohhh wazzzeee, túlizgultam!!:) -
május másodikán jön.. :D -
MooneyR #10528 Én úgy értem, hogy jövhét pénteken lesz multi.. lehet nem jól értem :D
-
face-re most dobták ki hogy jön holnap a multi!:)
én ráérek!!!:D -
áááá dehogy... #10470 -
Jackal #10525 Nemtom volt e már itt:
http://www.simroom.com/_blog/Blog/post/assetto-corsa-first-mclaren-p1-preview/ -
assettocorsa.net/forum/tracks-modding
Blenderhez készülget egy exporter :) -
Nade honnan lehet leszedni ezeket? -
már korai verziós Eastern Creek Raceway is van :D -
Off.: 

-
Ekkora promóval 0.8.7.5 is lehet. :D -
A 0.8.7 után azért elég szemét lenne egy 0.8.8
-
Mondjuk most engem nem lepne meg ha nem lenne update pénteken...
Húsvét volt illetve pénteken is valami unnepnap van Olaszországban... -
Miért, jön a 0.9 ? :P -
Hát nem bánnám :D -
És vajon a 0.9-cel jön a multi is? Ne legyen igazam, de szerintem nem.
Multi + 458 GT2 egy remek Péntek estét eredményezne.
-
Azt majd hozzacsapjak valamelyikClassic DLC-hez;) Ahhoz talan lesz regi Spa is:P -
Mindegy , akkor auto :) Ha ket het utan csak egy auto van, mar sirunk :))) Pedig megszoktam, hogy jo ha felevente van valami. :)
Amugy Monza dontott nyomvonal nem lesz most ? -
Nyomvonalat ok sem vakdosnak hozzank, se Mugello-bol se Silverstone-bol nem kepesek odaadni azt a maradek 1-1 nyomvonalat:P -
Az a baj, hozzaszoktunk a johoz ! Soha nem volt ilyen, hogy kethetente hozzank vagtak egy-ket jo autot, vagy nyomvonalat :)) -
Ha igy haladnak, akkor lazan:DDDD
De a Nord nagy falat, sok autoval, azt nem lenne erdemes "elpazarolniuk" holmi 1.0-ra:DDD Tul kozel sem adhatjak ki, mert abbol lazadas lesz;P
Ha ugy erzeik nagyon csuszik az 1.0, erdemes elotte/eloszor bejelenteni, hogy sajnos a Nord-os DLC csuszik decemberre. Aztan 2 het mulva az 1.0 csuszik szeptemberre;DDDD
-
Ironia ! :P Lehet belefer meg a Nord is az 1.0-ba ! :)) -
Jaja, Spa.
Hungaroring max azért kéne, mert kitudja, egyszer kijutok rá autóval. De versenyezni rajta, pf, borzasztó :DD -
GPx8 #10507 Mondjuk én egy laser-scan hungaroringnek jobban is örülnék! :) -
Nem, a Hungaroring!:) 
A Spa-s DLC-re irtak, hogy mivel csusztak 1 evet, az valszeg az 1.0-val erkezik. -
A Nord ?.... :)))) -
Arra nem azt írták később, hogy annyit csúszik az egész, hogy belefér az 1.0-ba? -
Azt valszeg a megjelenesnel adjak ki. Mi megkapjuk 1.0-kent, a tobbieknek meg lesz akcios AC DLC-vel:) Azonnal penzert adni hozza DLC-t nem lenne nepszeru, ig jo lesz reklamozni, promozni stb. -
Raer, csak igy eszembe jutott, hogy van meg nordig 3 esetleg negy honap ha elhuzza szept vegeig, es az ido latt kene hozni neki az 1.0-at, meg ket dlc -t, ket palyaval, es egy valag autoval. :))) -
de, csak ahhoz nem tudni dátumot :D -
Nem ugy van, hogy lesz elotte megegy, ami nekunk ingyenes, Spa - val ? -
Az a szeptemberi lenne a Nord-dal? -
Az elso dlc-t mikorra is igertek ? -
Szerda este van, es semmi spoiler kep nincs FB-n ? Az hogy lehet.... ? :))