43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
igen valami ilyenre akartam kilyukadni...
ha jött volna holnap egy lotus meg AI improvments akkor mi lett volna... most amikor bejelntik h jövőhét multi...erre előjön h de miért nincs eső stb :)
lacoo:
hát a gumi az változni fog biztosan ezt már többször írták...hogy olyan lesz -e amilyet te szeretnél azt nem tudom :) -
nortsen #10575 Ugye milyen telhetetlenek? :)
Konkrétan tök mind1 milyen hír jön, mert az valakinek valamiért úgy sem jó. Na ezért nem kaptunk eddig soha semmi konkrétat.
Nekem inkább az tűnik fel, hogy Kunos elég bölcs ahhoz, hogy tudja, nekünk mi a jó. :) -
Azert van esely ra, hogy ilyen marad, mert en meg most sem.tudom eldonteni, hogy Kunos hc szimet akar, lazabbnak alcazva illetve igyeny szerint lazabbnak is butithato, vagy valoban ilyen lazabb lesz az egesz, es nem erdekli a gumi hotspot pl ......Ez majd kiderul, senki nem tudja..... -
nKp-ben esőben majomkodok most a formula1800-al. Még ettől is elmarad sajnos. Ja és észrevettem egy ac-s reflexet a ks2-vel, akkor is rángatom a kormányt, amikor már rég nem kéne, mert az ac-ben csúszásnál megszoktam, hogy kell... -
csak autókezelésre értettem...
tegnap ki tudtam próbálni újra az IR-t...
a Z4-et próbáltam és nagyon jó az is , de 1 dolog nagyon nem reális nekem ott: 60-nal gurulgatásnál is ugyanúgy csúszkál mint ha határon menne az ember...ha határon megy az ember akkor viszont tényleg jó ,és ott már nagyon hasonlóan csúszkált mint az AC
-
A zsenialis ffb adja el leginkabb. :) Es talan, hogy olyan szepen atjon a felfugesztes, bar ugye ez is az ffb erenye.Azert gumiban meg szerintem sokat kell drotozni rajta....Auert ha atulok lfs - be, ott foleg a kis utcai autoba...hat gumiban van kulonbseg azert.Tovabba beallitasok teren is sokat kell meg fejlodni...fekero, tukor,nezet,kormanyszog.....
Persze nem mondom.rossz, mert jelenleg osszessegeben nekem is ez be a legjobban. -
Azert az iR-tol meg osszessegeben tavol van, de teny, a sok "utcai" auto miatt jo fele haladnak. -
Igazabol eddig is ezt irtuk, az unnepnap csak kifogas, hegeszteni kell meg rajta, ennyi, se tobb se kevesebb. Nincs ezzel gond. -
szerintem azért elég pesszimistának kell lenni ahhoz, h azt hidd h ez a vége, illetve az 1.0 a vége...
szerintem AC egy dologban mindenképp kiemelkedő : vezetési élményben, valósághűségben már most a legjobb ( IR-t is beleszámítva)
és egy szimulátornál szerintem ez a lényeg, van mire építkezni...
funkciókat pedig szépen rakosgatják majd bele...
-
Jah, ksöz :)
Igazából nem szoktam ezeket elolvasni se, mert vagy úgy lesz vagy nem , mikor valamit letölt a STEAM akkor bódótá, ha meg nem , nem :))) -
and also in order to improve multiplayer functionalities and to develop some additional features
mégegyszer csak neked:)
szerintem ez elég egyértelmű volt , de úgy látszik mégse:)
az ünnepnap egy dolog, de kell egy plusz hét h kipofozzák még... -
Jah, ha már ilyen határozottan mondják tuti : -
Valszeg nagyon rafekudt a multira, ami sokmindent erint (pl. utkozes modell), ig lehet gazos lenne most eleve kitolni egy update-et (szetbarkacsolt dolgok). Massal valszeg nem nagyon tudott foglalkozni, tartalommal meg mar nem nagyon lehet elkendozni a dolgokat;)
A lenyeg hogy most valszeg tuti megjelenik. -
F1 a kategóriájában nagyon jó. AC azért a saját kategoriájában inkább különc mint sem kiemelkedő ! :) Persze nincs kész ,de időjárás, legalább eső, ennél sokkal jobb gumik beleférnének. Persze nekem ez is, jó, sőt mindenhogy jó, csak remélem nem ez a vége :) -
Skin letöltés belefért volna, ha már kicsit populárisabbra vette az egészet ! :DD -
Logikus , vagy inkább hihető az lett volna, ha azt mondják, még nincs kész, majd jövő héten ! :D
OK. holnap ünnep náluk, nem akar ott ülni a gép előtt, bár szerintem ott fog, hegeszti a multit ...:) De azért STEAM-en hétfőn is lehet tolni update-et :)) -
Akkor tul is targyaltuk;) -
Timbu #10559 [URL=https://twitter.com/AC_assettocorsa/status/459327942649462784]"sure, anybody will be able to host. AC implements a "classic" dedicated multiplayer server."[/URL] -
a facebookos közlemény alapján nekem az jött le h ez így fog működni itt AC-ban is...(már Május 2-án)
örülök akkor h ez jó dolog:) -
Gondolom/remelem/valosznu, hogy Kunosek is vegul hasonlot szeretnenek. -
LFS pl úgy működik hogy van dedi szerver saját, és lobbyn keresztül éred el, ez a fasza mert nem kell IP osztani:) -
egyről beszélünk:)
nyilván Kunosék is azért jófejek mert nekik az életben maradáshoz is létszükség h jó dolgot adjanak ki...
ezért jó h ez ilyen kis "garázsprojekt" és az AAA címeknek minőségben sajnos egy nem megjelent játékkal szemben is simán alulmaradnak...
pedig a minőségre ott is figyelni kéne...
lényeg a lényeg: szerintem tök logikusan magyarázták meg h miért jövőhéten lesz update és nagyon jól tették h így döntöttek...
simán lökhettek volna holnap még 1-2 autót meg some AI impovments:) és a multit meg kiadták volna 2 hét múlva...
vagy másik verzió: leírják h Húsvét miatt szabadságunkat töltöttük ezért nincs update ,csak 2 hétmúlva kaptok valamit (mint pl karácsony után) abszolút megértettem volna ezt is... -
A Codies-szel es az F1-sorozattal teljesen felesleges osszehasonlitani;) Nem azert, mert az nem szim, hanem tejesen mas ceg, lehetosegek, koncepciok stb. A Codies az F1-et evente kiadja, multiplatformra, milliokat adnak el belole. Nekik nem az a celjuk, hogy egyszer egy jo programot osszehozzanak, hanem az, hogy evente eladjak, lehetoleg minnel tobb embernek;) Ha az elozo evben buknak 10-20% felhasznalot, a kovetkezoben kitalalnak valami extrat (pl. a regi F1 autok es palyak) vagy promociot (vedd meg es meg kapsz akarmiket), es visszajon a veszteseg. Ha nem, ott van meg 2 huzocimuk (DIRT, GRID), barmikor bevethetik azokat is (az engine mindenhol ugyanaz, a tartalom meg sokadlagos:P).
A lenyeg, Kunoseknak es a tobbi hasonlo, a Coides-hez kepest garazscegnek (hozzajuk kepest az iR is garazs project:P), kotelezo valahogy megtalalni a kozvetlen hangot a felhasznalokkal es hosszutavan gondolkodni.
Kunoseknak ebben 5 ev munkajuk van benne, es meg 2-3 evig tuti reszelgetni kell es tolni hozza a DLC-ket. -
azért 3 évvel az első játék megjelenése után azt gondolná az ember h egyre kevesebb hiba lesz...ehelyett még nagyobb hibák , a meglévőek pedig leszarva 3 éve
Codemastersék bevallották h a 2013 -at speciel nem is tesztelte online egyáltalán...
Kunosék is simán vártak volna még 1-2 hónapot és kiadhatták volna 1.0 -ként...én is meg te is megvetted volna ugyanúgy...
a tartalmak jó része már rég kész van náluk is, ha csak aprofitra mentek volna rá simán kiadhatták volna 1.0 ként pár hónapja egy rossz AI-val és egy teszteletlen multiplayerrel...
eddigiek alapján nekik elhiszem h megjelenés után s lesz support...
ha pénzt akarnak muszáj lesz nekeik mert ha nincs support kevesebb DLC fog fogyni...nem hülyék és látszik h nem csak a hirtelen profit számít... -
Gyakorlatilag ő sem javít, szupportol semmit, csak igyekszik megcsinálni a játékot :DDD Majd azt várjuk meg 1.0 után mi fog történni, Codemasters készen adja ki, ha ott is úgy indulna, hogy se multi ,se autó se pálya, akkor ott is hetente jönnének a buildek :DD -
hihetetlenek vagytok...:)
olvassátok el az EGÉSZ közleményt és akkor talán nem írkálnátok ilyen furcsa dolgokat...
ilyen jó, normális kommunikáció illetve szoftvertámogatás fejlesztők részéről sehol máshol nincs...
nem felvonulni fognak a fejlesztők holnap :) hanem munkanapon akarják a multit kiadni mert nyilván lesz gebasz (kész címeknél összeszokott omlani megjelenés napján a multi, a steam stb:)) és talán munkanapon könnyebbben el tudják hárítani a szervercég miatti hibákat is...
" but in order to properly test in public the multiplayer mode, we need to get the best technical support possible"
és leírták világosan h az ünnepes dolgon kívül mia a másik ok h jövőhét péntek a Nagy Nap:
"and also in order to improve multiplayer functionalities and to develop some additional features, tomorrow's release has been shifted to Friday 2nd, May"
gondolom azért tisztában vagytok vele h Early Acces játékot vettetek...
ak most teszteli , játszik vele , az az jelezheti nyugodtan a hibákat és azok nagy eséllyel javítva is lesznek...
példát vehetne a Kunosékról a játékfejlesztő társadalom...
nem tudom más szimeknél milyen támogatás van/volt de egy példát csak leírok:
F12013: 1 rengeteg ígéret marketingszöveg stb
2megjelent hivatalosan demo , bétateszt nélkül
3 első nap kiderült multira alkalmatlan a játék (többsége 3 éve létezik:)
4 pár hét után jött patch ami csak lényegtelen dolgokat javított
5 jött még 1-2 patch ami már valamit javított de sajnos nem eleget
6 Codemasters rájött a megoldásra :megszűntette inkább a hivatalos fórumát :)
7 a marketingszöveg szerint az f1 2014 über jó lesz LOL
ez csak egy példa de sajnos ez a jellemző
Egyébként maga az nagy bátorság volt Kunoséktól h ezt az Early Access-t ilyen módon vállalták be...Más fejlesztő nem mert volna ilyet h megígéri a 2 hetente új update dolgot...
-
Serulessel meg roncsderi, melyik a jobb ? :))
Ha mar lokdosodes van reg megette a fene....Nagy serules rf-ben sincs megis elvannak....Ha olyan a kozonseg, hogy vigyaz egymasra, nem szempont a serules......
De ne karogjunk elore, lehet hogy lesz serules, az utolso buildba bennt marad a tores elso fazisa, gondolom tesztelik es veletlen.... -
Serulessel meg roncsderi, melyik a jobb ? :))
Ha mar lokdosodes van reg megette a fene....Nagy serules rf-ben sincs megis elvannak....Ha olyan a kozonseg, hogy vigyaz egymasra, nem szempont a serules...... -
GPx8 #10548 Sérülés nélkül, dodgem party lesz... -
Biztos lesz benne hiba, hianyossag. :) Ezert adja igy ki, hogy lehessen tesztelni, aztan majd foltozza. -
Ne zsortolodj mar ! :)
Mert mi pont hatalmas, megszallott multisok vagyunk ,rengeteg idovel.... :) -
GPx8 #10545 Most akkor a multi miatt, pénteken nem lesz semmi?
-
Nem a csuszassal van a gond, felolem 1 honapot is csuszhat, hanem hogy a realtime online koraban, megmagyarazzak az Olasz Nemzetiunneppel;DDD -
Jackal #10543 Hát nemtom, eddig is kiadtak valamit pénteken, aztán kijavítgatták 2-3 alkalommal a rákövetkező héten :) -
azért az-az egy hét nem olyan hűűűde nagy csúszás.. viszont ha még így is lesznek hibák akkor különösen kellemetlen lesz számukra... :DD -
Ez szintiszta magyarazkodas, tejesen felesleges es atlatszo a dolog;D
Nem hinnem hogy Kunosek felvonulnak az unnepen (AC tablakkal:P), es ha egy web/szerver szolgaltato unnepnapon hasznalhatatlan, az mar regen rossz;)
lazan kitolhatnak hetvegen vagy hetfon, de itt inkabb az 1 het pluszt akartak megnyerni. -
A dedikalt az a fajta, amit sajat szerverre feltelepitesz, konfigolsz es hasznalsz.
Talan/valszeg lesz, de tippem szerint a warez es a lehetosegek miatt esetleg megprobaljak sajat rendszerrel megoldani.
Majd kiderul, az elso megjelenesnel mar az is jo lenne, ha ok inditgatnanak fix szervereket, valtozo palyakon, minimal (~10) emberrel, egyforma autokkal, es akkor valszeg 5-10 koros sprint futamokkal... -
Hétfőn kiadni update-t olyan nagy bűn lenne? 
Első mondatnál már fogtam a fejem... -
azért remélem normálisan összerakják a multit, legalább valami hasonlóra mint pl race07ben -
gőzöm nincs h a dedikált szerver h működik:)
de ingyenes public az biztos lesz már most is...
a leírásból csak annyit értek h a free servereken kívül saját servert is lehet használni