43023
  • nortsen
    Én meg abban reménykedem, hogy lesz box.
    Ugyanis ha 1.0-ban nem lesz, akkor még is miben lesz?
    Az AI-nak nincs az nem érdekel, de attól multiban még lehetne.
  • Timbu
    Ebben az egészben megvan a kettősség, hogy modderbarát, ugyanakkor DLC-kből akarnak megélni.

Meg gondolom úgy vannak vele, hogy ők sem örülnének, ha mondjuk az rF2-ben megjelennének a pályáik, ezért mindkét irányban próbálják gátolni.
  • nortsen
    Gondolom azokat titkolják, amit még ők sem tudnak. :)
  • Alexease
    Remelem Kunosek titkolnak nehany palyat, mert az meg nagyon kellene nehany.
  • Alexease
    Az mar korabban is megmondtak, hogy minden topic-ot becsuknak ami konvertalt dologrol szol;) Valahol igazuk van, de igy csak tovabb gyilkoljak az amugy is halott modolast:P Elfogytak az emberek es persze a lendulet is, raadasul az AC-ra csinalni valamit, valszeg eleg szar lesz (sajat editor). Foleg hogy jelenlegminden "titkos", nem mondanak semmit, meg az informaciot is pihentetik.

Akik meg nekiallnak nullaro csinalni valamit, valszeg sose fejezik be, foleg amikor alap problemakkal kuzdenek (sose modellezett, hog ykell elinditani... sot telepiteni:DDD).

Aztan betesznek egy WIP palyamodellt:

• bardocz
    Mivel a csávó konvertált pályákat csinált, így szépen bezárogatták a topikjait... :DDD
  • Alexease
    Meg johet akkor...:))))
  • Dietrich
    ravasz. :)
  • Szabi #10648
    nem, azt csak találgattuk :D
  • Dietrich
    egyébként nem úgy volt, hogy szeptemberben jön a multi?
  • lac coo
    A BMW M3 GT az néha kiforog, igen, De pl a Z4 Gt már nem igen, pedig gondolom nem azért van benne TC.- mert nem képes megforgatni a gumit :)
    Így se rossz ,de azért jobb lesz ha ez változik :)
  • barcalaci84
    nálam simán kiforog kigyorsításon néha a gt3-as is pedig a kocsiba beépített tc van...
  • lac coo
    Hát akár milyen egybitesen is taposom a Kotus GT-nek esze ágában sincs egy picit sem kipörögni :) Egyesben sem :) OK, hogy GT, de nyilván nem véletlen, hogy valóságban is raknak bele TC-t ...:)
  • barcalaci84
    néha azt hiszem hogy más játékot játszunk :)
    ezt a padlógáz dolgot nem nagyon tudom hova tenni mert nálam nem nagyon lehet ilyeneket csinálni...sőt (bár valami rossz váltóáttétellel meg lehet oldani egy két autónál,csak az meg lassú:) )
    de persze jöhet az új gumi, ahogy azt ígérték is...
    én speciel a végleges minőségű hangokat várom a legjobban...
  • lac coo
    Leginkább új gumi kellene, ez a padlógáz mindenhol annyira nem jön be nekem, hogy még online-ozzak is vele :))

Sok minden nem lesz még szerintem, talán az időmérés használható lesz .
  • barcalaci84
    nincs boxkiállás és 1.0-ban sem lesz még...
    mindenesetre full tankkal a legtöbb pályán legtöbb autóval 40 -50 kört lehet menni...
    gt3 autóknál 40 körös versenynél médium gumival végig lehet menni, bár lehet jobb a kemény mert elfogy a végére kicsit...
  • lac coo
    Sehogy nem működik :) Illetve, ha nyomsz egy esc-et, kiteleportálsz boxba ott piszkálod majd visszamész a pályára akkor működik :)
  • bardocz
    A boxkiállás már működik rendesen? Nem próbáltam.
  • barcalaci84
    szerintem multiban már kezdetektől lehet majd hosszabb versenyt állítani...
    gyakorlatilag eddig azért volt bekorlátozva , mert az AI-k default setupja többségében 30 liter benzint ad csak....
    multiban meg simán mindenki beállítja a teljes futamhoz szükséges benzinmennyiséget...
  • bardocz
    Egyelőre annak is örülnénk, ha 10 körnél hosszabb versenyt lehet majd állítani :DD
  • Nekrofil
    arról van valami infó, hogy spectator mód lesz-e a multiban?
  • lac coo
  • Hegyipapa
    Top Gear Pálya kb erre jó :
  • Szabi #10633
    pedig voltak, sőt még más pálya is.. :D

de azóta már van
    Dunsfold Aerodrome 0.6-is (add transparency for trees, add track map) (Top Gear reptér)
  • PacsutaTibi
    Nemtudom itt volt e linkelve, de én nem láttam. Az AC hivatalos fórumán meg nemtudom mi van mert oda még nem regeltem. Ilyen hülyeséget hogy nem lehet olvasni a fórumot bejelentkezés nélkül.....
    Tegnap jött a HSW-re 3 félkész pálya.

Desert Roads v0.3
    Top Gear Test Track v.0.52
    Eastern Creek Raceway v0.5

• barcalaci84
    lelkesnek lelkes vagyok, de én is csak arra akartam kilyukadni mint b-type...
    nem a kritikával van bajom nekem sem , hanem h belemagyaráztok dolgokat sokmindenbe...
    azt írtad h az a bajod h miért nem azt írták, h "bocs srácok megcsúsztunk, csak jövő héten lesz update..."
    na ezzel van /volt bajom nekem is...Hiszen ők is ezt írták...(csak ti megálltatok az ünnepnapnál:) )
    pl Aris h miért nem kaptunk tegnap valami kisebb update-t:
    ""No update because by the way we do things the update build has already the beta in so we can't just upload part of it"

de h bizonyitsam h én is szkeptikus is tudok lenni :) :
    pénteken hiába lesz munkanap Olaszban szerintem esélytelen lesz h az ő servereikre be tudjunk jutni...illetve nem hiszem h bírni fogja a terhelést :)
    a ti servereitekre meg hátha felférek:)...

• neilszab
    Nem tudom mért kóstolgatsz, egy rossz szavam nem volt a cuccra, én egyedül barcilacinak reagáltam, hogy a világ egyensúlya helyreálljon.

Ő túl lelkes volt, én meg ezt kompenzálva szkeptikus, így jobban alszom!
  • Alexease
    Ebbol nekem a kep is eleg volt;)
    De Eastern Creek tokk jo lenne, meg ilyen shader nelkuli grafikaval is, remelem osszerakja (es kiveszi elole a brutalis uthibakat).
  • Jackal
    A pálya jöhetne felőlem :)
  • lac coo
    Pörögne az SR, annyi a fűbeharapás ! :DDD
  • Danecay
    Szerintem easy-be nyomja
  • bardocz
    A sivatagi kurvajó, olyan úthiba van, hogy 340-nél ugratok a paganival, aztán repülök a picsába De sikerült 370-el menni!
  • Szabi #10624
    NARDO High Speed Ring 0.7

értelme nincs sok, de legalább van már ilyen is :DD
  • lac coo
    Az tény, hogy ott jobb a gumik tapadás vesztése-nyerése ....Remélem egyszer itt is kipofozza valami olyasmire, megtartva a remek felfüggesztés -érzést az ffb-ben .
  • bardocz
    Igen, semmiben sincsenek ennyire jó formulaautók. Talán az LFS-ben lévők jók még ennyire, de azzal nagyon rég mentem. Rohadt jó, ahogy folyamatosan lehet keresztbe menni a kisebbekkel.
  • lac coo
    NKP az így egészében átjöhetne, főleg az Aosta pálya :)
  • Alexease
    Ilyen (is) kellene az AC-eb, meg a tobbi nKP-s cucc, hogy kicsit szimesebb legyen a valasztektol is.

• Pitti
    Ahh Olasz nemzeti ünnep miatt csúszás, OK. De jövő hét végén meg a mi nemzeti ünnepünk lesz a Hungaroringen, szóval én kérnék még egy hét csúszást :)
  • Szabi #10618
    nemsokára jön a Nardò Ring mód pálya :D
  • GPx8
    Úgy legyen! :)