43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
De nehezen megy ! :)
( A bejelentés, hogy késik még egy hetet ! :))) -
Ai piszkalas is lesz a buildban ? :))) -
Igen, tudom, csak azt hittem hamarabb kint lesz.
Alex: gondoltam nincs időtök írkálni mert toljátok :) -
Ma jön a multi. -
Ha lesz, a topic hozzaszolasok szamabol valszeg azonnal kiderul:D -
- Jelenleg a fizika meg hianyos, keszulget a program (beta, v0.85), de a veglegesben (meg 1-2 honap?!) lesz minden ami kezdesnek lenyeges.
- A fizika az rF1-hez kepest nextgen, legalabbis erzesre;)
- Ez "dobozos" program, egyszeru vetel, sok-sok autoval es nem annyira sok palyaval:) Tartalom vasarlas nincs. DLC-ket fognak arulgatni, de mivel ugy sem birja ki az ember (pl. Nordschleife + extra autok), igy mondhatjuk, hogy tartalomvasarolgtos:))) -
Nincs még multi? -
Ez teny, az autobol kiszallva nem o kezdett kapalozni;) Azert Bourdais arcat megneztem volna a sisak alatt, amikor Tracy "belement" a dologba, es intett neki, hogy akkor hajra;))) Nem hiaba menekult B.:)))) -
komorszabi #10809 Sziasztok, lenne egy pár nagyon kezdő kérdésem, mivel alig tudok valamit a játékról. Kezdjük ott, hogy elég régen szimulátorozok, először volt LFS, majd jött az rF. Mindig is ilyen szimulátor fan voltam/vagyok de valahogy elkezdtem unni az rf-t. Szóval jöjjenek a kérdéesek a játékkal kapcsoltban.
Ami szerintem az egyik legfontosabb, van-e gumikopás? A fizika milyen az rF-hez képest? Itt is úgy van, mint Iracing-ben, hogy bizonyos tartalmak után fizetni kell? Nagyjából ennyi lenne. Válaszaitokat előre is köszönöm. -
Stefano Casillo:
yes, the dedicated server application will be released with the update.
-
Jackal #10807 Hülye kérdés, de ilyenkor nagyobb szim-es siteok már nem telepítgetik előre a szervereket? (magyarok is esetleg...) -
neilszab #10806 Nah, a saját ligám nevét sem tudom leírni! 
csak be kéne fizetni itt azt a tagságot, hogy tudjam utólag javítani a posztokat, csak letiltottam magnál az emelt díjas SMS-ezést... elővigyázatosságból
-
neilszab #10805 Bajnoksáról egyelőre sztem még nagyon korai beszélni, semmit nem tudunk még róla, mennyire lesz használható a multi... mi a Master-nél 1-2 éve megpróbáltuk feltámasztani a netKar-t, de aztán a kezdeti nagy érdeklődés ellenére hamar be kellett látnunk, hogy hiába elsőosztályú a fizika, minden más annyira fapados volt hozzá, hogy az szinte alkalmatlanná tette a multizásra.
Nagyon régóta várjuk és készülünk az AC-ra, viszont sajnos egyelőre az AC-ban is ennek a fapadosságnak a nyomait látom, egyelőre megtippelni sem tudom mikor lesz ebből komoly bajnokságra alkalmas kész termék. Ami engem illet, szerintem a hétvége kész káosz lesz, és biztos kell neki pár hét (akár hónap), mire kinövi a gyerekbetegségeit, belekerül minden funkció és mi is teljesen átlátjuk, hogy mit lehet vele kezdeni szerver oldalról... persze nyüstölni és próbálgatni addig is kell, így szervezett futamok biztosan lesznek a mi részünkről is, lehetőleg minél több, mert a public-nak valószínűleg itt sem lesz semmi értelme...
Abban azonban igazatok van, hogy jó lenne összefogni és nem szétzilálni a társaságot, vagy legalább nem keresztbe szervezni egymásnak, hanem összehangolni a dolgokat, hogy a szerencsétlen user, aki csak egy jót akar versenyezni, ne kelljen szétszakadnia.
Mi a Master-nél már elég régóta gondolkodunk egy rendszeren, amit hamarosan be is fogunk mutatni nektek... ugyan akkor mi is nyitottak vagyunk minden kooperációra, a más vezető ligákkal szerencsére jó kapcsolatot ápolunk, mindenhol nagyon szimpatikus és hozzáértő emberek ülnek a szervezői posztokban, nem hiszem hogy ne tudnánk valamilyen mértékben összedolgozni... -
igen azt látom h aki ezen oldalak valamelyikén jelen van, az általában itt is megfordul...
az AC magyar steam csoportja viszonylag népes...
talán azon keresztül lehetne valahogy összeszedni annyi embert ami normális ligázáshoz elég...
már jelenleg is tervbe van vagy 5-6 liga tervben...Minek?
ennek így semmi értelme szerintem , mert gyakorlatilag szerintem egyiknél sincs akkora bázis jelenleg ami akár egy rajtrácshoz elegendő lenne...
életképes szerintem csak úgy lenne a dolog ha egy külön felületen összefognák a játékosokat ala lfs.hu...
-
Jackal #10803 "Yes you will. Dedicated Servers on windows are possible" -
Nem csipazom en a publik szervereket.... :)) -
marmint hogy kezdéskor aztan majd jön a dedi... -
Nalam eddig az hogy "csak az ö szervereiken lesz online" az ez jelentette..remelem nem ligazam:((( -
Az utmutatoban csak en nem latom a createserver gombot ? :))) -
az övék vagy a miénk? :) -
Majd visszaolvasom, én nyitott vagyok mindenre a közösség érdekében -
de ugye azt sejted, hogy az oda írók és az ide írók 90%-a ugyanaz?
-
Ez aljas rágalom!
Mindkét esetben nem ő volt a kezdeményező ;) -
Ha csak ez a 4 lesz akkor ma ne is álmodozzunk, hogy Online versenyzünk :D -
Kerdes higy barja a vas a 20 fot online :) -
Ez alapjan legalabb 4 szervert inditanak, es ami kezdesnek boven jo, rovid, gyors, 10 koros futamok rotalva. A 20 fos szerver is jol hangzik. -
Kunoséktól egy kis segítség a Multis menühöz :) -
Jackal #10790 Kunos barátunk tegnap éjfélig heggesztett, ma meg semmi életjel... :) -
PacsutaTibi #10789 A #-os linkek nem jók, mert azok itt keresnének, ebben a fórumban. Elfelejtettem ezt a fícsörét az sgnek.... -
PacsutaTibi #10788 Erről beszélgettünk tavaly nyáron az Rfactor topicba, hogy milyen módon lehetne egységesíteni a magyar Rfactorosokat.
LINK
Hosszabban kifejtettem a véleményem 2013. jún. 12. 23:02 -kor a #60722. hozzászólásban. Fentebb a #60742-ben folyatatom. (Kitérve a simtv-k hiányosságaira is)
Ezeket akár AC-ra is lehetne alkalmazni.
-
Amúgy azért is lenne jó egy nagy közös bajnokság LFS.hu rendszerben (azaz fordulókén más kocsi), mert aki az nyeri elmondhatná magáról, hogy én vagyok a Magyar Bajnok :D -
Alapítsunk egy SG fórum ligát
-
Belekukkantottam az egyes ligak assetto corsat érintő forumaiba.
És gyakorlatilag alig-alig pár ember játszik a játékkal az érintett ligakbol...itt sg-n pl jóval nagyobb élet van:)
Ez alapján normális létszámú bajnokságrá csak úgy lenne esély, ha osszefognanak és külön felületen együtt inditananak valamit... -
Bár mondjuk most is így működik, csak akkor nem SIMCO lenne és nem VSR hanem 1 név alatt futna mindenki. -
Tényleg jó, hogy nincs keresztbeszervezés ezért aki akar tud indulni mindenhol.
De ezt akár lehetne csinálni egy összefoglaló név alatt, és különböző kategóriákat más és más csapat rendezne és lenne forgás..
Például a VSR-es csapat csinálna mondjuk Open wheel bajnokságot, és a SIMCO-s csapat pedig túraautós bajnokságot, mindez egy közösségen belül.
És mondjuk időközönként megfordítani. -
Én nem vagyok semmi jónak az elrontója :-) Emerico javasolta, hogy legyen most hétvégén SIMCO+VSR közös tesztelés, én ezt támogatom, szerintem ma még egyeztetünk.
Szerintem eddig se volt ezzel baj, hogy többen csinálunk bajnokságot, mindig figyeltünk egymásra és nem csináltunk keresztbe szervezéseket.
De erről még sokat lehetne filozofálni mért lenne jó egy közös bajnokság, vagy miért jó vagy nem jó ami kialakult a hazai szimulátoros közegben. -
GPx8 #10781 Igény esetén indítok...
-
Nah, ezt eppen Tracy-nek talaltak ki! :))))) Mindig boxolt valakivel CC-ban:D -
és super truck? 
-
jó de ők régi ligák és csak 3 a 12 helyett..én a vérpistike ligákra gondoltam.