43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Sztem engem senki nem utál ott :) (bár ki tudja)
Személyesen nem volt bajom, de az egyik akkori ligatársamnak (Sup vs. Fpal vita) igen, és kiálltam mellette ilyenformán.
:)
De utána feltaláltuk a tűzet meg a kereket, szal ezer éve volt.
..meg amennyire emlékszem a GTR Masters a GTR megjelenésével komolyan elköteleződött a SimBin mellett..., én meg nem :) kétszer vettem meg, megjelenésekor első alkalommal, majd el is adtam akkorát csalódtam benne, aztán egy Bmw mod miatt megint megvettem,..szal nem voltam SimBin párti :))
Jelenleg viszont sokkal jobb minden, jobbak a lehetőségek az összefogásra.
-
MooneyR #10896 Semmi extra, 900fok, nekem így bevált eddig a dfgt-vel. Bár jó lenne külön beállítani az autóknál, mert valamelyik erősebbet kívánna.
-
TeJ2107 #10895 Jah neem.. A többié megy csak a Z4-ből tűnt el, vagyis az tűnt fel, hogy nincs. -
Szerintem a MASZOSZra gondolt, nem a MASZIMra :D -
GPx8 #10893 Grafikai beállításoikat nem piszkáltad? Akkor szokott ilyeneket csinálni. -
TeJ2107 #10892 Nekem a Z4 GT műszerfal világítása tűnt el hirtelen, talán 1 update után.
Nem az élet múlik rajta csak érdekes.. :D
-
nem kamu szövetség, nem liga..egyesület. -
Most vettem észre, hogy eltűnt nálam az ECU appja, illetve van, csak hiába rakom ki, nem látszik ....Mitől lehet ?
Természetesen azt tudom, ha minden ki van kapcsolva rajta akkor nem látszik, de ez sehogy nem látszik ...:) -
precise #10889 letöltő link a videó alatt
-
Ha meg nagy f*szságot írtam, akkor bocsi, Dzsibi majd kijavít.
-
precise #10887 Jó pár éve (7-8) beszélgettem Viski Gáborral egy Magyar Szimes szövetség ötletéről. Végül nem lett belőle semmi, bár valaki csinált valami kamu szövetséget talán maszim néven, de az igazából csak egy liga ha jól tudom.
Az ötletem az volt, hogy a komolyabb Ligák vezetői alkotnák a vezető testületet, plusz minden liga aki a szövetség alatt működik küldene egy versenybírót. Kidolgozni egy követelmény rendszert, ami ha teljesül, akkor a szövetség által elfogadott liga "bélyegzőt" kapna az adott liga. A vitás eseteket pedig fel lehetne küldeni felülbírálatra a szövetség bírói testületéhez. Tehát ha pistike nem ért egyet a liga bírók döntésével akkor fellebbviteli szövetségi birók döntenének.
Röviden ennyi volt, talán már tartanak ott a nagyobb ligák vezetői, hogy akár meg is beszélhetnének egy ilyesmit. -
Ez a GP-TC kategória felosztás jelentkezéses alapon megy, tehát amikor adod le a nevezésed, akkor szabadon eldöntheted, hogy GP vagy TC kategóriába jelentkezel. Általában a VSR-ben új versenyzők (értsd: aki nem ment még) választhatnak azt hiszem az elején, hogy melyik kategóriába jelentkeznek. De akik már évek óta mennek, és mondjuk tudjuk róluk, hogy nagyon gyorsak, és mondjuk bajnokok is voltak, ők pl. automatikusan csak GP-be indulhatnak. (Ha jól rémlik talán, akkor a TC bajnok is átugrik a következő szezonban a GP-be)
Szóval a lényeg: általában mindenki abba a kategóriába jelentkezhet, amelyikbe szeretne (és általában az emberek tudják is, hogy melyikbe érdemes nekik), és azt hiszem talán még nem is nagyon volt rá példa, hogy valakinek szólni kellett, hogy másik kategóriába jelentkezzen.
A két kategória egyszerre van a pályán, mint anno WTCC-ben a gyári-privát csapatok, és a TC-sek is szerezhetnek a GP-ben pontot, fordítva viszont nem. -
endy papp #10885 A jó munkának idő kell.....sok sok idő
-
Hüle. :D -
Ha megtudom a jelszót akkor nem biztos .... :D -
De nem azt írta hogy a ligák veszekedtek, hanem hogy neki volt egy sérelme. :)
Azért kivi leszek mennyi vérpistike lesz a szerókon... :D
Bár ha tudunk indítani, akkor ezektől megmenekülünk. :P -
GTR-Masters és a VSR között én nem is emlékszek, hogy lett volna bármi ellentét ;-) -
Screenracer #10880 :DDD Öt év alat nem sikerült betenniük egy multit és kiadták így. :DDD -
Fejlesztes (!) Alatt bizony , hogy be.....Es nem marad igy masfel evig ! :))) -
Screenracer #10878 Azért csak kiderül, hogy a fejlesztés alatt becsúszhatnak hibák. Még Kunoséknál is. :DDD -
ja és egy DFGT beállítás is jól jönne képpel együtt :) -
Valaki összefoglalná új telepítést követően mit kell beállítanom? Mert hagytam alapon mindent és még csak azt sem találom hol kell kikapcsolni az automa váltót. ;)
Meg gondolok olyanra érdemes valamilyen appot letölteni hozzá ill. rf-hez hasonlóan plr fájlba kell átirogatni valamit? kellene egy FAQ :)
SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
oké ebben átírtam a ENABLE_DEV_APPS sort 1-re. -
azért nem egyszerű ezekkel a nem is tudom mikkel Toronto utcáin menni főleg a visszafordítónál kanyarodni :) (ott halt meg 1996-ban Jeff Crosnoff) -
neilszab #10874
Na hát az akkori szervezőgárdából már senki sincs, de mindjá' utánakérdezek hogy mit csináltál és mé' kell téged utálni! 
Viszont egyébként nem nagyon tudom miről beszéltek, én nem nagyon emlékeszem rá, hogy az utóbbi 5-6 évben bármi perpatvar, vagy konfliktus is lett volna a szóban forgó ligák között... -
szerintem is ideális az idő :) már mindenki elküldött mindenkit évekkel elezőtt az édesanyjába, úgyhogy mehet a menet :D -
Lesz esély az egységes ligára sztem. Talán az eltelt idő kicsit gatyába rázta a dolgokat. Sok sérelem volt. Én pl. soha nem versenyeztem a GTR Masters-nél azért mert vagy 10 éve volt egy veszekedés. :))
A jelenlegi helyzet sztem nem annyira rossz, majd nyáron kiderül, és a progi is sínre kerül. Aztán meglátjuk 2 nagy liga még elmegy, én pl. biztos nem versenyzem OW kategóriában, 'szupersportkocsi' kategóriában is csak endurance jellegű futamokon inkább.
Középkategória, alsó kategória...és a különlegességek fognak meg. Én sem akarok már gyors lenni, inkább haza akarom hozni a kocsit minden versenyről :) Valahol ezért is szerettem mindig a hosszú távú versenyeket szemben a sprintfutamokkal...nagyobb a nyugi, a franc sem akar az első kanyarban/körben kiesni valami hülyeség miatt.. -
Akkor tényleg én értettem félre ezt a bajnokság a bajnokságban dolgot :)
(mondjuk volt is már bennem pár sör :))
Bár még most se értem hogy működik ez a dolog...h ki lesz gp-s, tc -s -
nem, mindenki ugyan azokból a kocsikból válogathat :-) -
Kitoltam a banner ala az AC Tweetter mindig legfrissebb tweetjet. Ha lesz info, talan ezen azonnal latszik.
Ha valami anomalia van vele, szoljatok:P -
Ja egy angol vagy amerikai gárda simán kiadta volna úgy is h még nekik se működik :) -
Mármint nem arról van szó h a mezőny egyik fele lassabb autókkal versenyez? -
endy papp #10866 Nálatok sem működik az online ........ 

Igazi olasz mentalitás....majd holnap,vagy azután kész lesz
-
Szerintem most elbeszéltünk egymás mellet. Egy kategóriába tartoznak a kocsik :-) multiclassnak csak Enduranceben van értelme és 50 indulóval :D -
Azt tudom, csak speciel én nem szeretem a multiclasst:)
Szívesebben harcolok 20 emberrel mint 10-zel... -
2-3 serverren megyünk mi is ezzel a módszerrel ;-) -
neilszab #10862 Nyilván a GT autók nyernek, de engem az utánuk következő többi autó sorrendje érdekel elsősorban... -
precise #10861 ez kibaszott jó -
mondjuk szerintem AC-ban a multiclass versenyeknek nem sok értelme lenne , hisz itt max 22 fős rajtrácsokról lehet szó...
(hisz pont arról beszélünk h nem kéne szabdalni a mezőnyt)
jobb szerintem 21 fő ellen versenyezni mint 10 ellen, de persze értem h ezt a bajnokság a bajnokságban dolgot is sokan szeretik)
neilszab: a felmérés szerintem azért lesz érdekes inkább h összesen hány érdeklődő van nálatok (úgyis a gt autók nyernek:) ) -
Hajrá, lesz egy egész nyarunk, hogy ezt összehozzuk ;-) -
Igen, ennek valahol ez lenne a lényege, hogy tudjunk AC magyar bajnokot hirdetni :) Sok helyen van nagytúra/kistúra bajnok, de a lényeg szerintem az, hogy egy zászló alatt fusson a dolog. Az lenne a legjobb ha lenne egy AC magyar bajnokság és kész pont :) Szerintem össze tudjuk hozni, tekintve, hogy a nagy viszályok már úgy is elhaltak :D Ha pedig megjelennek kis bajnokságok akkor úgyis jelentéktelenek lesznek az úgymond "NAGY testvér" mellett :)