43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ne bazzz...most akartam venni ... Akkor nem kell ! :DD -
a régi Elise-be nem fér be sehogy a lában, pedig csak 45-ös :D -
precise #11015 AC-ben jobb, ott nem kell beszállni :)
-
Jah, hat ha nem csak ennyi amit mutattal, akkor mas. :) Link nem volt, azt hittem a szokasos amator renderek, hogy akkor ok most modot csinalnak.... -
Most nem értem igazán...ez render, de van mögötte egy sokkal részletesebb, profibb 3d modellezés, mint a korábban linkelt Corvette Prototype. 
Ittmegtekinthető a fejlődése, a beltér is önmagáért beszél (nem az rF1-2 szintű gagyi textúrás kormány meg műszerfal, iskolapadból bele hegesztett bukócső és kész egy GT szintű versenyautó), a textúrákban mások is segédkeztek ( itt az összefogás Alexease!). :D
Miért kellene komolyabban venni azt aki elkezd 10 autót és mutat egy videót ahol 4 kerék meg egy kasztni szerű akármi gurul az AC-ban?
-
Ez render... Ilyen autót ezer számra találsz a neten, letöltöd és kész :)
ahhoz, hogy ez játék legyen még irgalmatlan sok meló kell, azt tapasztaltam ,hogy aki így indít egy modot, abból soha nem lesz semmi . -
...de akkor most ugye nem az lesz, hogy az osszes f*s minosegu rF palyat atkonvertaljak ide, mert akkor semmi ertelme nem volt az egesznek. A P&G biza jo lenne. Legalabb nem kellene ket kulon progi. :) Bar en mar a Vintage autonak is orulnek a nKP-bol. :P -
:)
Almodik a nyomor..... -
En annak orulnek, ha lenne valami globalis kezdemenyezes az AC forumban, hogy sokan tudjanak rola, es alakulna valami nagy kozos modder csapat/kozosseg. Osszedolgozna mindenki (3d, fizika, hang, festes, korites). Ne egymas ellen kuzdjenek, ne csinaljanak ugyanabbol 5 fajtat es igy legalabb valamennyire egyseges minoseget gyartananak.
Es persze meg annak is orulnek, ha a P&G-t, aminek Aris volt a fonoke, mar 2-3 eve az AC-re fejlesztenek:DDDDDDDDD -
-
Vannak olyan modderek akik már jóval előrébb járnak, legalábbis modellezés tekintetében,azoknak is szívesen megtekinteném a munkáját az AC showroomjában.
Pl.:
-
Kunos is ott volt?!;) 
A Twittere alapjan a Fulop-szigeteken van:D -
Mindenki a ringen volt, este lesz multi
-
Most is felkerult egy, ez ma mar a 3.:) Abban lehet remenykedni, hogy az ilyen ilyen "probalkozas" publikus lesz:P
-
az se :DD
De szorgalmasan tolja fel a buildeket, próbálgatják gatyába rázni ....így vasárnap ... !
-
Marketing tanácsadójuk sincs.
-
Hát...nekik nincs titkárnőjük ! :DD -
TeJ2107 #11000 Azért Kunosnak is sz@ar lehet valamennyire, hogy eddig tartották a 2 hetes ütemet, és most a multi miatt másodjára is megcsúszik. Bár azért ha másnem a titkárnőjük vagy valaki írhatna valamit FB-re vagy twittere, hogy hogy állának, vagy Hétvége van nem foglalkoznak vele, vagy bármit. -
Gondold el ,hogy unhatják már a tesztelők ! :)))
Péntek óta ha kell ha nem: multi ....:P -
http://steamdb.info/app/244210/#section_history
-
Akkor ez bukta.... :) -
Jackal #10996 @oooRickyBobby Still testing.. the hits keep coming but decreasing in number. -
Kunos twitter mintha valamit irna, de nem jon be telefonon.....Lehet nem is ir...valaki nezze meg ! :)) -
Én is arra tippelek, ha ma nem lesz, akkor péntek :)))
Mondjuk nekem nem létkérdés, kibírom addig ...:) -
Reggel ota nincs uj build. Vagy meg mindig tesztelik vagy ez sem jott ossze;P
De csinaltam masik domain-t, most mukodik a banner, ha lesz a ketto kozul valamelyikre tuti kiirjak.
Pesszimistan hozzaallva: este 8-10 kozott, sajnalkozva bejelentik hog nem jott ossze, es hogy biztos legyen a dolog, majd jovohet penteken az uj update-tel jon minden egyben:P -
Semmi újság nincs a build-dal kapcsolatban ? -
De mennyit volt már képernyőn az ember. Csinálta a show-t :). -
ill. nem róla beszélt, hanem az AutoGP-ben indulóról ;)
-
ettől már csak az volt durvább, hogy Lanti beszélt amerikáról..mit akar ott ez az ember? mondjuk kaszkadőrnek elmehetne :)) -
Van az a penz, hogy palyara lephet ! :) -
Ha rajtam múlna ez az ember az életben nem léphetne pályára többé. -
Kis off.:
Fizetős, szupergazdag versenyző !!! :DDDDD
Cikk .... -
Jah a gyáriak jók, de régiek is, ami jó..... Virtualm pl ... -
Azert a gyari rF2 palyak eleg komolyak. Lehet nem laser, de reszletessegben komolyabak mint az gyari AC palyak;)
De meg a jobb rF2-re gyartott palyak is eleg komolyak: Poznan, Putnam, Croft (bar ezekbol nem lesz tobb, mar az osszes modder mar a SimBin-nel van:P). -
Az rF1-hez vannak bejaratott plugin-ek es programok, az rF2-hoz nem nagyon.
Ha ertelmes lesz a rendszer, akkor majd en huzagalok at rF2-bol es SRW-bol:DDDD -
azért a jelenleg konvertálgatott rf és normális rf2 pályák között jelentős különbség van.. :D -
Az rf2 pályák is rF1 kovertek ,úgyhogy gondolom mindegy :) -
csak kár hogy rfactor és nem rfactor2, vagy legalább simraceway pályákat konvertálgatnak :D -
Reméljük a pálya is ilyen egyszerű lesz , elvégre nincs húsz embere, csak nem szívatja halálra azt az egyet :))) De erről beszéltünk már régebben ... -
Tuti hogy modbarat a cucc (a palya nem biztos:P), marcsak Aris-bol kiundulva. Valszeg "egyszerubb" kitoltogetos/beiros, aztan mukodik. Lehet hogy messze nem tud annyit mint egy rF2/iR, de nem is kell tizenorakig generaltagni csak a gumikat:) Valszeg egy vegtelensegig leegyszerusitett rendszer, egy jo koritessel. Tudasra lehet nem HC, de legalabb elvezetesen autozhato.
Es ha egyszeru de jo a rendszer, akkor meg az automodolasnak is van ertelme. Igy kinezetre mar eleve latvanyos, jo a render, a feny-arnyek es a tukrozodes, valszeg nem kell agyonpiszklani, es ha keves es egyszeru, de egyertelmu beallitasokkal lehet "osszerakni" az autot, akkor meg mukodesre is boven elerhetik a gyari atlagot.