43023
  • Alexease
    A megvasarolt DVD filmeiddel sem nyithatsz mozit a hatarban:D
  • kigyi
    Nem gondolnám, hogy sértő/lejárató dolog lenne a videóban :D
  • lac coo
    Akkor olvasd el mit vettél meg ! :D

Én se olvastam, de erre tuti nem használható ....Nem mintha nem szarnám le, mert ez egy halott üzlet amit akarnak :) De ha jól keresnek vele, igazából az sem érdekel, nem fogok feljelentgetni senkit, vagy ilyesmi :DDD

Kunos egyébként nem olyan rég írta ki, hogy a YT videókat is nézik, és fenntartják a jogot, hogy a sértő lejárató cuccokat eltávolítsák ...
  • bardocz
    Megvették a játékot, nem?
  • lac coo
    Hát mivel ők is pénzkeresetre használják....
    Olyan ez mintha Alonso képével futattnák mindenhol ....:DD
  • LaszloLedzenyi
    rögtön a pénz.....
  • lac coo
    Ezt amúgy lehet, gondolom nem fizetnek semmit Kunoséknak ...?
  • kigyi
    valami hiba csúszott a linkbe...

itt a videó róla
  • lac coo
    Jó a videó, de azért adtam egy szép nagy minuszt neki ! :DDD
  • kigyi
    Ha már simhouse itt egy videó a hétvégén kint voltak a Hungaroring paddock-ban és lehetett tolni a simet :)

• barcalaci84
    kapcsolatoknál tudsz írni nekik...
    válaszolnak is :)
  • lac coo
    Még mindig, 5 éve is annyi volt...:))

Adogatom el a fölös AS cuccaim, talán kitellene belőle ...
  • barcalaci84
    amúgy 30 pénz :)
  • lac coo
    Ott semmi nincs , hamarosan..mindenre ezt írja ...
  • lac coo
    GTR-es fórumon piszkáltam anno. .. Tudsz adni email címet?
  • barcalaci84
    simhouse kft keretein belül csinálja
    a mozgószimet is ők csinálják
  • lac coo
    Itt SG-n nem szokott megfordulni, érdeklődnék én, hátha nem olyan drága .... GTR-es jelszavamat a tököm se tudja már :))
  • bardocz
    Nem tudom, oldalukat pár hónapja nem találtam meg. Email-re válaszol gyorsan asszem :) Ide sg-re akkor sem járt sokat.
  • barcalaci84
    ja csinál még, nekem nagyon tervbe is van a dolog :)
  • gviski
    ...and start playing iRacing again :D
  • b-type
    pontosabb
    "High 10-bit resolution (1024 values) when used on the PC with optional USB port"
  • lac coo
    Igen azert irtam hogy egyszerusitve.....
    Amugy az a gtrmasterses srac csinal meg ilyeneket ?
    Egyszer majdnem gyartattam vele, de kicsit lusta volt akkor honapikig meg csak valaszra sem meltatott, aztan egyszer elokerult, akkor meg elkoltottem a penzt :))))
  • barcalaci84
    szerintem se érdemlik meg, de én is felröhögtem többször:)
  • Alexease
    Az elejen a Nurburg-os idonel, a kozepen az F40-es kipugogojanal es a farkanal (foleg hogy nincs neki F40) es a vegen a modolt Nord-nal felrohogtem:)))

De azert nem szep dolog, Kunost kicsit sajnalom:)
  • bardocz
    Rugósgumisloadcellesnél nem feltétlenül nyomod koppig, majd tovább egyre erősebben. Én nagyon ritkán nyomom koppig, akkor már billenek a székemmel együtt. Loadcelles G25. De így sem azt érzékeled, hogy milyen szögben áll a lábad, hanem hogy milyen erővel nyomod.
  • Alexease
    Azt hittem ugy erted, hogy ugyanabban az autoban, kulonfele sebessegeknel, mindig mashogy mukodik a fekpedal:)

A legnagyobb es legertelmesebb kulonbseg, hogy nyomaserot szamol es nem pedalutat. Az hogy a pedalut es a kemenyedes hogy van megoldva, az mar masodlagos. Hidraulikus rendszert tuti nem fognak beepiteni;DDD Ketkorost, fekrasegitovel:DDD
  • barcalaci84

:)
  • lac coo
    De sokkal jobban különbözik mint sejted ! :)

A loadcellest egy pontig benyomod, ott megáll ( nagyjából és egyszerűsítve...) utána nem tovább nyomod a pedált, hanem erősebben.
    A rugós meg egyéb dolgokat pedig egyszerűen tovább nyomod, hogy jobban fogjon a fék .
  • bardocz
    Rugóba bele van rakva középre egy gumi, és ahogy azt nyomod össze, attól keményedik fel.
  • alma2
    oo, mert egy kocsinak sem fog ugyanugy, ugyanott amivel eddig talalkoztam?:)
    De akkor a valasz az, hogy csak siman felkemenyedik, vagyis egy gumis, netan egy progressziv rugos, netan egy dupla rugos ( nagy rugoban pici rugos) megoldasnal nem sokban kulonbozik, ha jol sejtem.

• Alexease
    Miert kellene a fekpedalnak valtozoan felkemenyedni?:)
  • Jackal
    Így már egy fokkal érthetőbb. (ilyen booking-al még nem találkoztam)
  • alma2
    A load celles fek, valamilyen jatekbol jott informacio alapjan kemenyedik fel, vagy csak egy elore beallitott ertektol, tempotol stb, vagy mitol pontosan?
  • barcalaci84
    illetve a berakott multi menüs kép alpaján nekem az jött le, h ahhoz h menjen rendesen az általuk megálmodott multis rendszer, ahhoz muszáj a sinleplayernek is működnie normálisan...
    a booking rendszerben elvileg míg valamelyik session kezdetére vársz addig elvileg gyakorolhatnánk az AI ellen , vagy csak az adott pályára stb...
    egyik nem megy a másik nélkül rendesen...
  • Pitti
    Az volt ahogy mondod. :)
    Mindig ki szerettem volna próbálni egy motion cockpitet, és a force dynamics az egyik legjobb, nagyon gyorsan reagál és elég gyors a mozgás is, hogy becsapja az agyat.
    Viszont ez így semmit sem ér. Nulla volt az ffb, gondolom 8-10 éves gyerkőcök miatt. A loadcell fékhez szokott lábammal pedig nem igazán ment a fékezés hiába fanatec pedál.
    Szóval arra jó volt, hogy megtapasztaljam többet ér egy jó ffb és élethű közeli fék.
  • barcalaci84
    hát a hibáról csak annyit írtak h nem tudják mi okozza...talán az optimalizációs cucc, de ezek szerint valószínűleg nem , mert akkormár szombaton megoldották volna...
    az a baj a szoftverfejlesztéssel h ha van 15 bugot amiből kijavítasz 2-t akkor nem biztos h 13 bugod marad hanem 25 lesz belőle:)
    de máshol is így van...
    most vagyok túl egy lakásfelújításon: ) a mester azt mondta egy pár óra alatt kész lesz, végül 3 napon keresztül szopott mert jöttek előre nem látható problémák...második nap már kezdtem egy kicsit kétségbe esni mert aggasztó volt h úgy láttam nem tudja mi a gond...
    amikor rájött a harmadik napon akkor pár perc alatt ki is javította...
  • lac coo
    De nem a grafikával volt baj, ha jól tévedek a single versenyhétvége omlott össze random, valami baja volt a multi tartalmak miatt, lehet bekerült tankolás, pit vagy valami ....
  • Jackal
    Simán visszarakhatta volna a grafikát az "optimalizáció" előtti helyzetre, aztán első szériás multinak jó lett volna az a héten. Szerintem kamuztak a problémáról.
  • lac coo
    Látom 6 órával ezelőtt újabb build-et tesztelnek, nehéz szülés lesz ez, de tuti több is egyszerű bugnál, valami összeakadásnál :))
  • barcalaci84
    a gond általában abból van , h kereskedelmi céllal létrehozott termékből lopnak, aminek nyilván nem örül a készítő...

illetve a másik gond lehet h olyan dolgokat készítenek , amikért a játékfejlesztők komoly licencdíjakat fizetnek...
    hiába hobbimod , meg ingyen adja, de ezzel más üzletét rontja...
    elég csak az F1 -es modokkal kapcsolatos legújabb balhéra gondolni...