43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A megvasarolt DVD filmeiddel sem nyithatsz mozit a hatarban:D -
Nem gondolnám, hogy sértő/lejárató dolog lenne a videóban :D -
Akkor olvasd el mit vettél meg ! :D
Én se olvastam, de erre tuti nem használható ....Nem mintha nem szarnám le, mert ez egy halott üzlet amit akarnak :) De ha jól keresnek vele, igazából az sem érdekel, nem fogok feljelentgetni senkit, vagy ilyesmi :DDD
Kunos egyébként nem olyan rég írta ki, hogy a YT videókat is nézik, és fenntartják a jogot, hogy a sértő lejárató cuccokat eltávolítsák ... -
Megvették a játékot, nem? -
Hát mivel ők is pénzkeresetre használják....
Olyan ez mintha Alonso képével futattnák mindenhol ....:DD -
rögtön a pénz..... -
Ezt amúgy lehet, gondolom nem fizetnek semmit Kunoséknak ...? -
valami hiba csúszott a linkbe...
itt a videó róla -
Jó a videó, de azért adtam egy szép nagy minuszt neki ! :DDD -
Ha már simhouse itt egy videó a hétvégén kint voltak a Hungaroring paddock-ban és lehetett tolni a simet :)
-
kapcsolatoknál tudsz írni nekik...
válaszolnak is :) -
Még mindig, 5 éve is annyi volt...:))
Adogatom el a fölös AS cuccaim, talán kitellene belőle ... -
amúgy 30 pénz :) -
Ott semmi nincs , hamarosan..mindenre ezt írja ... -
GTR-es fórumon piszkáltam anno. .. Tudsz adni email címet? -
simhouse kft keretein belül csinálja
a mozgószimet is ők csinálják -
Itt SG-n nem szokott megfordulni, érdeklődnék én, hátha nem olyan drága .... GTR-es jelszavamat a tököm se tudja már :)) -
Nem tudom, oldalukat pár hónapja nem találtam meg. Email-re válaszol gyorsan asszem :) Ide sg-re akkor sem járt sokat. -
ja csinál még, nekem nagyon tervbe is van a dolog :) -
...and start playing iRacing again :D -
pontosabb
"High 10-bit resolution (1024 values) when used on the PC with optional USB port"
-
Igen azert irtam hogy egyszerusitve.....
Amugy az a gtrmasterses srac csinal meg ilyeneket ?
Egyszer majdnem gyartattam vele, de kicsit lusta volt akkor honapikig meg csak valaszra sem meltatott, aztan egyszer elokerult, akkor meg elkoltottem a penzt :)))) -
szerintem se érdemlik meg, de én is felröhögtem többször:) -
Az elejen a Nurburg-os idonel, a kozepen az F40-es kipugogojanal es a farkanal (foleg hogy nincs neki F40) es a vegen a modolt Nord-nal felrohogtem:)))
De azert nem szep dolog, Kunost kicsit sajnalom:) -
Rugósgumisloadcellesnél nem feltétlenül nyomod koppig, majd tovább egyre erősebben. Én nagyon ritkán nyomom koppig, akkor már billenek a székemmel együtt. Loadcelles G25. De így sem azt érzékeled, hogy milyen szögben áll a lábad, hanem hogy milyen erővel nyomod. -
Azt hittem ugy erted, hogy ugyanabban az autoban, kulonfele sebessegeknel, mindig mashogy mukodik a fekpedal:)
A legnagyobb es legertelmesebb kulonbseg, hogy nyomaserot szamol es nem pedalutat. Az hogy a pedalut es a kemenyedes hogy van megoldva, az mar masodlagos. Hidraulikus rendszert tuti nem fognak beepiteni;DDD Ketkorost, fekrasegitovel:DDD -
:) -
De sokkal jobban különbözik mint sejted ! :)
A loadcellest egy pontig benyomod, ott megáll ( nagyjából és egyszerűsítve...) utána nem tovább nyomod a pedált, hanem erősebben.
A rugós meg egyéb dolgokat pedig egyszerűen tovább nyomod, hogy jobban fogjon a fék . -
Rugóba bele van rakva középre egy gumi, és ahogy azt nyomod össze, attól keményedik fel. -
oo, mert egy kocsinak sem fog ugyanugy, ugyanott amivel eddig talalkoztam?:)
De akkor a valasz az, hogy csak siman felkemenyedik, vagyis egy gumis, netan egy progressziv rugos, netan egy dupla rugos ( nagy rugoban pici rugos) megoldasnal nem sokban kulonbozik, ha jol sejtem.
-
Miert kellene a fekpedalnak valtozoan felkemenyedni?:) -
Jackal #11066 Így már egy fokkal érthetőbb. (ilyen booking-al még nem találkoztam) -
A load celles fek, valamilyen jatekbol jott informacio alapjan kemenyedik fel, vagy csak egy elore beallitott ertektol, tempotol stb, vagy mitol pontosan? -
illetve a berakott multi menüs kép alpaján nekem az jött le, h ahhoz h menjen rendesen az általuk megálmodott multis rendszer, ahhoz muszáj a sinleplayernek is működnie normálisan...
a booking rendszerben elvileg míg valamelyik session kezdetére vársz addig elvileg gyakorolhatnánk az AI ellen , vagy csak az adott pályára stb...
egyik nem megy a másik nélkül rendesen... -
Pitti #11063 Az volt ahogy mondod. :)
Mindig ki szerettem volna próbálni egy motion cockpitet, és a force dynamics az egyik legjobb, nagyon gyorsan reagál és elég gyors a mozgás is, hogy becsapja az agyat.
Viszont ez így semmit sem ér. Nulla volt az ffb, gondolom 8-10 éves gyerkőcök miatt. A loadcell fékhez szokott lábammal pedig nem igazán ment a fékezés hiába fanatec pedál.
Szóval arra jó volt, hogy megtapasztaljam többet ér egy jó ffb és élethű közeli fék. -
hát a hibáról csak annyit írtak h nem tudják mi okozza...talán az optimalizációs cucc, de ezek szerint valószínűleg nem , mert akkormár szombaton megoldották volna...
az a baj a szoftverfejlesztéssel h ha van 15 bugot amiből kijavítasz 2-t akkor nem biztos h 13 bugod marad hanem 25 lesz belőle:)
de máshol is így van...
most vagyok túl egy lakásfelújításon: ) a mester azt mondta egy pár óra alatt kész lesz, végül 3 napon keresztül szopott mert jöttek előre nem látható problémák...második nap már kezdtem egy kicsit kétségbe esni mert aggasztó volt h úgy láttam nem tudja mi a gond...
amikor rájött a harmadik napon akkor pár perc alatt ki is javította... -
De nem a grafikával volt baj, ha jól tévedek a single versenyhétvége omlott össze random, valami baja volt a multi tartalmak miatt, lehet bekerült tankolás, pit vagy valami .... -
Jackal #11060 Simán visszarakhatta volna a grafikát az "optimalizáció" előtti helyzetre, aztán első szériás multinak jó lett volna az a héten. Szerintem kamuztak a problémáról. -
Látom 6 órával ezelőtt újabb build-et tesztelnek, nehéz szülés lesz ez, de tuti több is egyszerű bugnál, valami összeakadásnál :)) -
a gond általában abból van , h kereskedelmi céllal létrehozott termékből lopnak, aminek nyilván nem örül a készítő...
illetve a másik gond lehet h olyan dolgokat készítenek , amikért a játékfejlesztők komoly licencdíjakat fizetnek...
hiába hobbimod , meg ingyen adja, de ezzel más üzletét rontja...
elég csak az F1 -es modokkal kapcsolatos legújabb balhéra gondolni...