43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
szerinem automata váltót szinte senki nem használ , így szerintem még észre se vették ezt :) -
Az AI csinalt olyat korabban (a nem publikus), amkikor lehuztam 20-30%-ra. Mar a startnal, minden 20-30km/h-nal saufekeztek, nem mertek gyorsabban menni:D Feregmozgassal vanszorogtak Monzaban az elso sikan fele:D -
A kis nyitott Lotussal nem akarnak kezdeni valamit, olyan jó autó, de bugos visszaváltásnál az automotata váltója ...? Nem olvastatok valahol valamit róla ? -
Panikba esik !!! :) -
Azokat a statisztikakat nem is ertem. Valszeg bug. Vagy valahogy a warezt is beleszamolja, de a regebbiek meg nem kuldenek adatokat?!
Mert az hogy nem megy tiszta versenyt, az OK. De az hogy 100km/h-t sem, az mar eleg vicces:D -
10% az eleg jo arany. -
Nekem még itt sem megy :P -
Pedig itt ha megcsuszol, minden autoval lehet driftelni:)
-
Jó, hát van 10 százalék aki még nem érte el a 100 Km/h sebességet .:))
300-at a játékosok felének nem sikerült még ....
60 % még nem tudod menni egy tiszta versenyt sem :))
-
Will it drift? Bronze-ot a játékosok 0,2%-a teljesítette eddig, a drift mode 10-es szintet (kb. 1perc csúszkálgatás) pedig a játékosok 9,4%-a teljesítette.. :D -
Nálam egy darab drift már jónak számít ! :D -
Szerintem itt egyedul driftelsz, igy barmennyi pont jonak szamit:DDD -
Bar az 1db palyaepito emberuk biztos tud barkacsolni, ha nem o is az online-t teszteli... De a multkor kepeken meg a Spa is eleg hianyos volt, pedig az sem kicsi es egyszeru palya. Mondjuk 2 eve a kiallitason mar volt ikonja Nord-nak, talan az mar elorebb tart. Legalabbis az aszfalt mar akkor megvolt.
De egyelore inkabb a programot rakjak ossze... -
pfúúúú.. -.-
írrreááálisan sok az a 100.000 pont... főleg hogy az egyik körben még enged valamit, majd a következőben már nem, inkább törli a pontjaimat.. :'( -
Persze. Mar csak az a kerdes, melyik szeptember:P -
akkor most mégis igaz a szeptember? :D -
Jackal #11201 Jójaz kipróbálni :)
Innen lehet tölteni fák nélkül: http://www.mediafire.com/download/hsgngvmvdv56ysd/nordschleife+Ver.+0.8+No+Trees.zip -
Azert egy atlagosan jo rF1 palya, ha normalisan at lenne rakva, akkor nem lenne vele semmi gond.
A mostani konvertek felejtosek. Nem cserelik ki a texturakat nagyobbra, es nincs semmi shader a palyan. Plusz, amelyik ilyen ronda, ott meg az atlatszosagot (fak) es tukrozodest sem oldottak meg.
Vagyis nem az rF1 palyakkal van a gond, egy jobb fajta (amibol van 1-2 tucat), boven eleri az AC szintet (leszamitva a laser aszfaltot).
Majd ha technikailag lehetseges lesz rendesen osszerakni a palyakat, es lesz aki raszanja az idot, nem lesz ezekkel semmi gond.
Amugy ugyanez a legreggebbi Nord (Com8), rF2 ala konvertalva (nincs kesz) igy nez ki:
-
főleg rfactor, ezért is ilyen rondák :-/ -
Timbu #11198 Ezeket a pályákat honnan kezdték el átkonvertálni? -
na ennek aztán semmi értelme.. nincs már olyan messze a szeptember.. addig már kibírom.. :D -
megint új build van elvileg...
viszont most nem úgy írja mint eddig...nincs a hidden fileok között...
a remény hal meg utoljára...:) -
haha, eloszor neztem milyen panel rengeteg kozott megy a srac, fa mintazatu festessel :)
-
Lehet, itt nem újdonság,de én most latom először:)
-
tényleg , ideje a felhőket hibáztatni:)
mióta új felhő van azóta jöttek a gondok:) -
Szerintem a felhoket hegesztik, hogy a masik iranyba forogjanak:)
-
nortsen #11191 Szerintem meg a multi már régen kész, és már a törésmodellen és piten dolgoznak. Tuti altatnak. ;)
Ja meg már az eső és félkész.
Biztos infóm van, hogy ez már a 2.0. :) -
küldj majd egy invite-ot:) -
GPx8 #11189 Egyedül fogsz multizni... :) -
Jackal #11188 Én má holnap délben tolni fogom és pont :) -
akkor pláne:)
bár örök optimistaként ez azt is jelenthetné h már nagyon közel vannak és csak apróságokat kell változtatniuk azért ilyen sűrűn jönnek...
szóval este toljuk:)
pesszimistaként meg ezzel az új apró változtatással ezer másik bug jön majd elő és egy hónapig hotlapozhatunk még:) -
Jackal #11186 28 perce is volt egy... -
csak azért nem hiszek a mai update-ben mert ma délben megint egy új builddel próbálkoznak, ezek szerint a tegnapi esti még mindig nem olyan mint lennie kellene...és ugy ezt a mait még tesztelni is kell... -
nagyon optimisták meg ma(vagy már tegnapra) :D -
Realistak meg penteken. :)) -
a twitter bejegyzés szerint nem a Péntekre várnak hanem ASAP kiadják ha kiírtották a bugokat...
pesszimistáknak ez azt jelenti h lehet még pénteken se...:)
optimistáknak holnap:) -
Friccek írják:
Via Twitter hat das Assetto Corsa-Team jetzt noch einmal bestätigt, dass man die neue Version mit Multiplayer so schnell wie möglich bereitstellen und nicht bis Freitag warten wird. Wann es so weit sein wird, hängt davon ab wann der oder die Fehler beseitigt sind, weshalb man auch bislang keinen Termin oder Zeitpunkt nennen kann. Nach eigenen Angaben hat man seit letzten Freitag, wo kurz vor der Veröffentlichung die Probleme bemerkt wurden, 18-Stunden-Arbeitstage eingelegt an denen quasi ununterbrochen am Multiplayerbereich gearbeitet wird und seither Fortschritte gemacht, sodass bald Licht am Ende des Tunnels erkennbar sein dürfte. -
Na csatlakoztam a csapathoz megvan a játék :) -
Most van ideje pentekig :) -
már megint felkerült egy új béta build...
gondolom akkor ma se igen lesz update :(