43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GPx8 #11337 Aki annyira odavan a multiért és szerinte jobb az nkp, az miért nem nyomja éjjel-nappal ott a multit? Mert nincs ott a kutya sem...? -
neilszab #11336 És akkor mi van, ez benne van. Nem lehet mindig mindet 100%-ra tudni, nekem nincs ezzel semmi bajom. Én is hagyok olykor helyet a senkinek, de inkább ez, mint fordítva. -
szrintem is ennyi a titok:)
már ahhoz is hozzászoktam nagyjából h a tükör egy kicsit csalóka és közelebb vannak mögöttem mint gondolnám...
A mostani AI-val inkább az a bajom h nyuszibb lett...
szerintem féktávon , előzésnél a rendes pilóták se nézegetik a tükröt, meg nem fordulnak oldalra...már csak akkor ha összeérnek és mutogatnak egymásnak:)
érzésből, tapasztalatból reagálják le ezeket a szituációkat...
-
nortsen #11334 Ő magyarra fordítva, hogy oldalt milyen közel van hozzám... :) -
Amig nem latod a tukorben melletted van, mi a nagy trukk ebben ? :))
En ai val is jol elvagyok, amig mellettem van hagyok helyet neki mintha a legjobb baratom lenne az, es szepen megy mellettem amig tud. -
Jackal #11332 A kényelemnek ára van... :)
3dsmax-hez is találtam jó kis tutorial videot, magát a pálya ívet semeddig nem tart megcsinálni: https://www.youtube.com/watch?v=psjcQzJxQCA -
nortsen #11331 Én kezdem megszokni a proxymity nyilakat. Eleinte nagyon idegen volt, de aztán egész megbarátkoztam vele. Azt ugyan nem tudom meg belőle, ami mindig is hiányzott, hogy van hozzám közel oldalt.
Nem egyszer volt olyan szitu, hogy mehettem volna közelebb is egy előzés/védekezés közben, de nem mertem, és emiatt buktam a pozíciót, mert túl nagy ívben mentem. -
Én még nem érzem mi van körülöttem, 2 napja van meg a game nem mentem még annyit ráadásul nem is volt kivel, mert az AI-val nem harcolok rettenet amit csinál néha... -
neilszab #11329 Sztem teljesen fölösleges, engem idegesít, mint ahogy azok a hülye kis nyilak is baromira zavarnak a képernyőn.
Bazz, aki úgy lép pályára, hogy nem "érzi" mi van körülötte, az amúgy is közveszélyes. És ehhez nem kell sem spotter, sem nyilak, sem 200 fokos tükör... -
Hát igen, kéne egy jó Spotter is ;-) -
Ezért kell egy oculus rift :D Azzal lehet nézelődni oldalra, hogy van-e ott valaki :D -
neilszab #11326 Alapmondás, hogy ha nem vagy benne biztos, hogy senki sincs melletted, akkor inkább hagyj helyet! 
Amúgy is, a legtöbb szimulátorban nincs normális oldalsó tükör, így amúgy se látod ha vki melléd ért, de ettől még lehet tudni/érezni/hallani, ha vki melletted van, tehát nem kell senkit sem letolni a pályáról bármilyen is a tükör... ;) -
Sajnos elobb fog beletenni Codemaster mutogatos nyilakat, mint normalisan allithato tukroket;) -
Akkor elore is elnezest, akit majd letolok a palyarol normalis tukor hianyaban :) -
Egyelore semmit nem lehet allitani, csak a felbontasat. Raadasul fix pozicios render kepet adnak. Talan egyszer majd lehet allitani. -
Az a Blender botranyos;) Legalabbis en ahhoz mar oreg vagyok:) -
az F11-es visszapillantonal be lehet allitani, hogy ne legyen torz, netan lassunk benne jo sokat (120 fok) mint pl az iracingnel, normalis felbontasban?
Ini-ben talaltam a felbontashoz tartozo reszt a tukorhoz, de ez meg keves.
-
Az banner alatt az ACFiles reszben lesznek, de addig nem akartam feltoltogetni, amig legalabb egyedul nem erik el a hasznalhato kategoriat;) A mostaiak mar jok, de most meg a password-ot felejtettem el az oldalhoz, de este kideritem es felteszem oket. -
Jackal #11319 Akkor remélem pár unatkozó ember rácuppan, találtam egy kis segítséget:
http://supertuxkart.sourceforge.net/Blender_track_modelling_tutorial -
hogy SAJÁT tartalmat csinálj.. de mások cuccait konvertálgasd engedély nélkül.. -
Jackal #11317 Akkor minek van a modding? -
Sajnos érthető, hogy törlik, mert ez nekik nagy probléma, nem engedhetik meg, hogy megvásárolt licence nélkül ott terjesszék hozzá a cumót.... -
Itt megtaláljátok a pályákat. -
Jackal #11314 Valami kancso töröltette a mod-okkal a linkeket...
"Okay guys. Enough of posting these illegal conversions, and even links to them. It's not accepted here." -
Jackal #11313 Linket tudnál adni? Mert nem találom fórumban. -
kozben nezem, javitottak vegre a laguna secat, mar korbe lehet menni rajta normalisan nincsenek oriasi bukkanok benne...
Laguna Seca v2.0
v2.0
- Removed big bumps
- Fixed trees
---
Alex nem akarod egy helyrebegyujteni ezeket? Ahany oldal annyi login kell oda, tiszta agyrem :) -
Leginkabb sr re gondoltam :) Nincs az a penz...... -
Hát mondjuk NASCARban verhetetlen az iR, szóval akkor én vagyok a halál? :D -
nortsen #11309 Én mindig kiírom. Ezért nem okozok annyi problémát lekörözöttként, mint te. :) -
meg PS4-ek :) -
LaFerrari 
-
én se raknám ki a neveket:)
CTRL+L-el lehet egyébként kirakni, eltüntetni -
neilszab #11305 mert csak a nyomik íratják ki a neveket..
-
Jackal #11304 Na jó, de ha multi, mért nincs a kocsikon név? -
A szélvédőt lehet tisztítani valahogy? Már egy csomószor leordítottam a táblás ember fejét, hogy nem képes letörölni a szélvédőt és így kienged a boxból... -
a videó végén csak nekem tűnik úgy repülörajtot látok? -
újabb multis videó abarth-okkal:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202100680432487&set=vb.1651916137&type=2&theater
szerintem ma már tolni fogjuk:) -
mindenki oda megy ahova akar :)
...az iR-ben ismerősöm 140ezernél húzta meg a féket, pont még kormányt vette volna qva drágán, mikor rásütött a nap, hogy ott áll a Manta a garázsban motorja kibontva.
..nálam az van, én sem azért adtam el a pályás jókocsimat, hogy aztán játékba tegyem bele, mert az nagyon kemény döntés volt.
A játék jó dolog, de azért játék.
Az iRacing-nél nekem a bátyám fia ugrik be, amikor nagyon szeretett volna WoW játékos lenni, én voltam az egyetlen akinél esélye lett volna, aki egyáltalán játszik a családban...és én voltam aki azt mondtam, hogy nem segítek, már nem tudom milyen szavakkal, de átment, lehetsz akármilyen lvl90-s druidatököm, én ennyi idősen sólyomfészket őriztem pisznicén a haverommal egy hétig az erdőben fakalyibában.
Ez egy játék nem járulok hozzá havonta, hogy aztán felkelsz a gép elől, és nem a valós önmagad szereted tizenévesen.
Felnőttként persze más, akinek van erre pénze az csinálja bátran, én megértem van hobbim amire sokat költök. De sem rábeszélni, sem ajánlani nem tudom (pláne hogy nekem nem igazán talált be). -
pontosan erről van szó...
ha pl csak az IR célközönségét akarnák elrabolni éhen halnának, és sose kapnánk egy valóban kész AC-t (és itt nem 1.0-ra gondolok :) )
és az IR szerintem felkötheti a gatyát...azért már most multi nélkül is egyre erősebbek azok a hangok akik már nem feltétlenül hoszzabítanának licenszet...
ide Kunosék én úgy látom szépen "lopkodják" majd össze a különböző szimek jó tulajdonságait...
ahogy bővülnek majd szépen lassan a funkciók (box, végleges gumi fizika,esetleg eső, DLC-ben újabb-és újabb pályák, sérülés, mechanikus sérülés) egyre kevesebb lesz a haszonérv az IR mellett is...
-
Kell a halalnak az idegesito iracing :)))
Igazabol en nem tudom mitol hc a hc, meg mitol nem az ami nem az, de jobb gumi egyertelmuen kellene, a felfugg az meg foleg. :) AI az jo, nem igen erek ra onlineozni, keszulni marad az ai.
Legjobb valoban az lenne ha Arison kivul mas ember is odaferne a fizikahoz........