43023
  • b-type
    A multi alfa állapotban van még ahogy ki is írja.
    autózható, versenyezni is lehet. Egyelőre nem túl felhasználóbarát sztem, le kell foglalni a helyet, aztán majd csatlakozhatsz.
    Ütközésmodellt nem néztem, igyekszem nem törni :)
    A vágás büntetése változott, az ziher mert egyszer elsokalltam a Roggia-t.
    a bejelentkezések, a chat, szal főként a kényelmi funkciók elég nyersek még..
  • alma2
    De pl aki felirta magat a listara, legalabb elindulna nekik a jatek, nem var x percet, mig lejar a booking ido...

Es a 10 perc practice utan kivag a jatek? Vagy aki bent van mar semmit nem vesz eszre az egeszbol, csak az uj erkezoket?
  • Tomsteel
    Voltam olyan naív és csatlakoztam egy 50 fős szerverhez, 27. autónál kifagyott.
  • neilszab
    Így lehet csatlakozni, a 10 perces edzések között van 1 perc booking:

További infók itt: GTR-Masters Assetto Corsa szerver
  • alma2
    Az entry listet, hogyan sikerult uresen hagyni szerver inditas eseten? Vagy fixen fel kell tolteni mondjuk a sajatommal csak, aztan akkor mar mehet a moka a tobbi menet kozben feltoltodik?
  • Tomsteel
    Agyf*sz kerülget ettől a bookingtól...
  • alma2
    utkozes modell valami van, szoval nem szellem autokat uldozol. Voltak megjeleno eltuno autok elottem, most azt nehez kitalalni, hogy a jatek szar, vagy a netje annak, akivel kergetoztem.
    Alex programozo zseninek hivja kunost, en inkabb tákoló, gányoló mesternek, az jobban illik a jelenlegi allapotokhoz :)
  • gviski
    Csak Booking alatt lehet csatlakozni ;-)
  • swadawa senpai
    Sziasztok, nincs valami módja hogy csatlakozzak a gtrmasters-hez? Mert már elindult és nem látom módját!
  • Krunky
    Valaki igazán összefoglalhatná pár szóban a multit.
    Érzet? FPS? Kinézet? Ütközésmodell? stb.

Köszönöm :)
  • lac coo
    Rajtot megoldottak mar rendesre, vagy maradt a regi ?
  • barcalaci84
    Ahhoz haza kell érni..:-)
    De én rajta vagyok :)
  • neilszab
    Nem tudom, de gyertek fel TS-re, aki most beszélgetni, vagy infót akar:

TS elérhetőség
  • barcalaci84
    Valamilyen invite funkció van egyébként?
  • neilszab
    Nah, sikerült nálunk is minden megoldani, lehet jönni:

server: GTR-Masters.hu#1
    pass: masters123

Minden további infót itt:
    GTR-Masters.hu - Assetto Corsa Teszt Szerver
  • Janraki
    igen, appok között
  • alma2
    ingame chat van?
  • nortsen
    Áhh nem gondoltam komolyan, hogy az előző hozzászólásom után megjelenik a multi. :)
  • Janraki
    Aki akar, most tud csatlakozni a VSR szerverhez, jelszó:1234
  • b-type
    Ezt nem tudom megmondani, mert nem mértem, szemmel kevesebb talán, de nagyon hamar szétszakadt a mezőny, most meg várok a GTRmasters-re :)..látom már megvan a szerver
  • alma2
    Ez igy nagyon nem szimpatikus megoldas, pont a gyors mokakat akadalyozza meg a jelenlegi felallas. a VSR szerveren 5 ember porog, practice modban meg 2 es fel oraig, ahova mar nem lehet csatlakozni. Remelem hamar modositjak ezt, hogy egy pipa es akkor akar a qualifyingra is be lehet csatlakozni barmikor.
  • barcalaci84
    Full Ai-hoz képest több vagy kevesebb fps?
  • b-type
    na most látom, jelszó?
  • b-type
    nekem jó volt, élveztem, kicsit röcögött :( mert maxra volt húzva agraf.
    Meg lemaradtam a rajtról, mert alt/tab és olvasgattam :DD
  • b-type
    na pont kiszálltam ebből a vitából hogy megjött az online :)
    ..sza én erre mondom hogy szőrszálhasogatás, rosszabb napokon: okoskodás.
    A szárnyprofil szrt sem ér, persze minél nagyobb a sebesség annál fontosabb az áramlástan, de kasztnis autóknál a szárnyprofilt felhelyezheted a....-ba, mert nem rásegít a dőlésszög a szárnyprofilra, hanem dőlésszög van csak, azért mert az a hangsúlyos. felrakhatsz te akármilyen szárnyprofilt, ha nincs dőlésszöge akkor nem dolgozik. Persze nem mindegy egy szárny kialakítása, mert minden lelépő levegő számít, lehetőleg minél simábban lépjen le...ne húzzon vissza (ez se pontos(!) megfogalmazás).
    De itt most arról van szó hogy mi fizet egy autón, és ha neked megvan a megfelelő leszorítóerőd, akkor dolgozhatsz az áramláson...az is fizetni fog, de nem azon nyersz stabilitást,..vagy/azaz másodperceket egy pályán. ..tizedeket viszont igen.
  • barcalaci84
    Amúgy jónak tűnik?
    Laggolas stb más anomália volt_e?
  • b-type
    én nem látom :(
  • b-type
    én hülye, tök jó verseny volt erre elkezdtem az App-k közt mászkálni..
    Sok sanszom nem volt mondjuk a Lotus-szal GT3-k ellen, de a 4. hely kinézett, amikor a parabolica féktávjára akésőn érkeztem :(
  • neilszab
    GTR-Masters.hu

Ezt kéne látnotok. Egyelőre még ezzel az Entry list-tel küzdök, meg a portokat nem tudom át kéne-e állítani.. Ha vkinak van ötlete, az jöjjön fel kérem TS-re: TS elérhetőség

Köszi
  • Tomsteel
    Nincs engedélyezve jobb felül a szerver listánál, hogy csak a Booking-os szervereket mutassa?
  • bardocz
    Vagy tele van egy szerver, vagy unable to contact, meg még lehet jelszavas.
  • bardocz
    Ezesetben passz.
  • neilszab
    Ez eddig ok... elvileg fut, de kliens oldalról nem látom..
  • barcalaci84
    Nem sokára hazaerek.
    Valaki leirna addig h milyen privát magyar szervert keressek majd...hol lehet a jelszót megtudni stb
  • Tomsteel
    Ahogy látom működnek a mod-ok is, feltűnt már 1-2 Nordschleife is a pályák között.
  • bardocz
    Játék mappájában van hozzá egy exe, amiben be kell pipálni mik legyenek, nevet meg jelszót adni, mást nem találtam róla.
  • neilszab
    Hát én még nem jöttem rá, hogy kell szervert indítani, aki már előrébb jár, az a lenti linket TS-en megtalál, megköszönöm a segítséget.. :)

Masters TS
  • Tomsteel
    Falken Drift szerveren a 100-as kvóta szempillantás alatt telt be.
  • Janraki
    1234
  • alma2
    VSR teszt szerver feltunt egy kis ideig. Ha mukodik a jelszot se felejtsetek megosztani.