43023
  • Szabi #11537
    most már talán érted, hogy miért írták azt, hogy a multi kinyírta az egyjátékos részt... képzelheted hogyha ezt már kimerték adni, akkor milyen lehetett egy hete... :DD
  • lac coo
    100 .
  • GPx8
    Hány %-on van az AI?
  • Jackal
    Pörögnek itt a build számok, ha így haladunk meg lesz az 1.0 hétfőre :)
  • lac coo
    Egy hónapja :

• lac coo

Nem értem mi történt , tegnap még jól ment az AI, FPS-el sem volt gondom, bár ahogy nézem azt is az AI fogja meg mikor megbolondul ....
  • lac coo
    Mostaninál az is jobb....
    Tegnapról úgy maradt a játékban a versenybeállítás, számtalanszor mentem nagyon jó versenyeket, ugyan így, kb hozzá se szoktam nyúlni, ráindítok ha van időm és go.... Majd megmutatom most hogy megy :DDDD
  • lac coo
    Csak engem nem érdekel se a GT se a Lotus F1 :))))
  • Alexease
  • GPx8
    Addig menj vissza pCARS -ozni... :)
  • Fantasy18
    nemtom nektek mibajotok nekem semmi fps vesztésem nincs minden high on 16x élkisimítás és eddig 100 fps alá sose ment.. én érdekes mód 1-2 perc keresgélés után mindig bejutok 30 as meg 25 ös szerókra egyből
  • lac coo
    Fórumon gyorsan be is zárták a topikot, ketten tudtuk elmondani, hogy valami nem ok, nagyon rossz lett az egész :DDDDD

• kigyi
    0.9.3 is on the way
    - Password bug fixed
    - Race.ini related bugs solved
    - Launcher multiplayer screen: even higher leniency towards timeouts
  • lac coo
    Online továbbra se jutok be, bár nem is eröltettem, de az egész játék visszament vagy 5 hónapot... FPS szar, AI ismét segghülye, alig küld ki adatot a dasmeternek, minden szar lett! :DDD

Ezért kár volt multit kiadni ,ha amiatt minden mást kikapcsolt, labutitott , tököm tudja ....

Most én vagyok pipa, bekaphatja Kunos, ez így használhatatlan ...
  • Alexease
    Lejott az update, belenezunk mi tortent az elmult 1 honapban:P
  • Alexease
    Majd lesz, csutortokon
  • GPx8
    Sirokkó' mán van???
  • lac coo
    Gondoltam kipróbálom .... Van BMW M3, F1, Kisfiat, GT3 ...ez ötszáz szerveren, belépni sehová nem lehet, pedig a legtöbb szerveren pangás van :DDDD
  • Krunky
    Segítsetek kérlek!

Ha csinálok egy szervert a saját gépemen akkor én nem tudok rá csatlakozni?
    Vagy én vagyok a balfaX valami beállításnál?

Köszi!
  • lac coo
    Én előbb a singlét néztem meg, azt csúnyán elbaszták az eddigi stabil fps -em van hogy 20 alá esik ! Valszeg az üt5közésmodell a szar, mert akkor a legrosszabb ha picit bunyóznak az AI- k.... De gondolo mez nem csak ott gond , multiban is .

Ezt kár volt így kiadni .
  • gviski
    Hát még nem tiszta a server oldal se :D
  • lac coo
    Ááááá, bocs az offért, de ezt nem bííírom :DDDDDD

• Alexease
    Olyasmi:)
  • Dietrich
    Jó sokat írtok..akkor van már gondolom multi. ;)
  • alma2
    1 oraja jott egy 1 megas patch. Most az elkovetkezendo napokban tuti omleni fog felenk is, mar a fejlesztes.
    Par napja azt mondtam szivesen tesztelem ebben az allapotban is, most se gondolom maskepp.
  • barcalaci84
    a practicnak mikor van vége?:) mert számlált tovább...
    versenyt állítottatok már?
  • neilszab
    Igen ezzel szopunk most mi is, hogy nem lehet csatlakozni még pracitce alatt sem, csak booking alatt a legelején... ezért most 10 perces practice-okat állítottunk.
  • b-type
    szörnyű :D
    Nekem ez az 5. versenyem, bszki 5 különböző autóval :)
    Macerás, utolsó versenyen pl. sztem kilépet 10 ember (Fiat500), mert 5-n versenyeztünk, a java meg bent ült a pit-ben..szal ők valszeg már kiléptek valamikor.
    ...de tudtam időt javítani (Magione:1.29.6), tehát nem röccen akkorát.
    Szal jó...de van még mivel elütni az időt a fejlesztőnek. :)
  • Alexease
    Sose mondtam hogy programozo zseni;) Sot:P Multitalent, mindent megcsinal, de sajnos nem "igazi" programozo.
    Akarmelyik reszet megnezzuk a programna, igazabol egy hatalmas barkacsolas, drotozas, ugy ahogy sikerul. Nem tudom, hogy akartak ez kiadni 2 eve, de ott valami esze-veszett optimizmus volt, vagy inkabb vakitas:D

Az AC-t Kunoshoz kell merni, az nKP-hez es az nK-hoz.
    Meg ha valoban profi lenne, akkor sem tudna mindent megcsinalni. De magahoz merten jo. Meg veletlenul sem kell/lehet hasonlitani az ISI vagy foleg a Papy engine-hez. Az ehhez kepest urtechnika:D

A lenyeg, ha par honapon belul osze tudja drotozni, lesz egy nagyon elvezetes, hasznalhato valami.
  • bardocz
    Ja, csodálatos, hogy mire rákattintok már betelt, és mondjuk egy órás practice alatt nem tudok csatlakozni
  • kigyi
    Jól gondolod, de nem azért sok az üzenet :D Amíg nem volt addig offoltunk rendesen :D
  • Alexease
    90+ uzenet?!:) Gondolom van multi?:)
  • Fantasy18
    amúgy meg üzenném a sok síró embernek akik nemképesek elolvasni amit a játék elsőnek ki ír: hogy az online mód jelenleg még "alpha" stádiumban van, tehát első sorban teszt célokat hívott szolgálni és a következő időszakban folyamatosan javítani fogják a működését.
  • Fantasy18
    booking rendszer meg szerintem jó. le kell foglalni a helyed és ha van belépés akkor join aztán bent is vagy! nem az van mint pár játéknál hogy össze vissza lépkednek be az emberek.. végre egy okos megoldás!
  • Fantasy18
    nekem is sikerült letesztelni a multit.. elég alpha még.. szerencsére olyan szerverre mentem ahol 16 an voltunk és átlagba 40 volt mindenkinek a pingje. nagyon jó volt a verseny kocoltam is párat szóval jó az ütközés modell! élvezetes izgalmas mecset nyomtam lagg mentesen mindenkivel. még azis látszik az elenfelek autóján ahogy rá megy a rázókőre és kicsit megdobja majd be rugózik az autója. teljesen jó! utána voltam egy olyan szerón is ahol 100-300 ping közötti emberek voltak. na az úgy játszhatatlan volt. mivel volt hogy elém teleportált egy autó majd össze ütköztünk és a levegőbe repültem. voltak olyanok is akik mintha a levegőben repült volna... nagy pinges szerókat nem ajánlom mert játszhatatlan!!
  • neilszab
    Teljesen kaotikus a dolog egyelőre, próbálkozni kell, nyomni a booking és a frissítés gombot, aztán előbb-utóbb csak sikerül.

Érdemes feljönni TS-re és követni a fórumot, ezeket lent már belinkeltem.
  • swadawa senpai
    De jó hogy, nekem azt irja ki a gtrmastersnél a join gomb után hogy, cannot join server currenctly, please reflesh server list....
    másodjára
  • alma2
    ahh, nagy valoszinuseggel elinditott valaki egy szevert 25 fovel, kozben ezen a palyan csak 22 pit van...
  • alma2
    Beleptem egy 15 fos szerverre. Egy csomo kocsit, mar amennyire kivettem, egymas tetejere tette, aztan lenyomtak a beton szint ala. Parszor probaltam back to pit-et. De gyakorlatilag nem lehetett elindulni. Kozben latom, hogy irogatja a koridoket, szoval sok embernek megy es mukodik kozben.
  • bardocz
    Szerintem ennél szarabb megoldást még nem láttam sehol :D