43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nortsen #11577 Valószínűleg itt is lesz vele valami, mert sok lesz a nyígás. :)
Csak idő kérdése. -
nortsen #11576 refreshelni kell és jó lesz. -
Nem lenne bajom vele, ha legalább foglalni lehetne a helyet, vagy valami ... :)
De nem nézegetem fél órákat mikor lehet épp belépni valahová ...
Azért egy multinál manapság meg szokták ezt már oldani, hogy be lehessen menni event alatt is .... -
namost akkor hogy is van ez ? :D
-
nortsen #11573 Nem tudom miért kell ez a booking, de az eddig olvasott találgatások szerintem mellé lőnek. Talán még Alexease autó betöltögetése áll a legközelebb, de mivel a festések inkább kliens oldalikak, ezért ott is bibizik valami. Nemtom, de valami oka biztos van. -
Hát én le is szarná mez ta kezdetleges multit, megvagyok én anélkül ,de legalább a másikat békén hagyta volna, emiatt a vacak miatt érdemes volt nagyon azt is szétbarmolni .... akárhol nézem buta az AI, és megeszi az FPS-t, pont mintha 5 verziószámot visszamentünk volna :))) -
Nalam mar a ServerLauncher sem indul el;) Pedig azt most nem frissitette.
Valamit elpiszkaltam?!:DDD -
Jackal #11570 Nem kéne a szervert is felupdatelni és újraindítani? Már vagy 3 update kijött ma, sztem a szerver exe is változott... -
Eppen azert van Booking, mert a tobbi session-ben nem tud beleptetni senkit;) -
nortsen #11568 Mastersen practice session loop-nál, kör végén restart helyett elvesztek a játékosok az univerzumban, ill párhuzamos univerzum keletkezett, mindenkinek a sajátja, úgy hogy nagyon veszélyes játék ez. :) -
Ez így engem sem hozott lázba, használhatatlan, annak meg, hogy még a singlét is elrontotta, külön gratulálok neki ! :DD -
akkor úgy látom holnap inkább nézem az Indycar versenyt a digin. -
Annyi jó utcai autó van, azokat tényleg senki nem szereti ? :)))
A többség akkor a három darab GT miatt vette meg ..? :)) -
Én kb. 15 perc alatt bejutottam egy GT3-as szerverre, miután kihulltak a retardáltak tudtam nyomni egy jó versenyt. De botrány mennyire fapad az egész. Ebből fél év múlva lesz talán valami. -
Szimplán kidob a menübe, az eredményeket nem tudtam átfutni. -
Amúgy csak versenyt loopoltatni nem lehet ? Random rajtráccsal, változó pályával, 10 körrel, 3-5 perc bookingal ,akkor azért jobban pörögne a dolog .... -
Ez egy baromság....ilyen rendszert még csak el sem tudtam volna képzelni egy multiban :)) Így nem lehet publikban tolni, ki az aki ott ül , várja hogy beléphessen ,főleg ahol hosszú az edzés, időmérés ....
Lehet IR féle előre bejelentkezést akart, aztán ez lett a vége :)) -
valóban:)
a booking úgy lenne jó ha bármelyik session alatt lehetne ha van még hely a serveren...
akkor töök jó lenne, de így ... -
remélem minimum az egyik szerver megtelik, nagyon kiváncsi vagyok úgy h fog futni... -
Több mint 1 órát ültem mire elcsíptem a masters-es bookingot és 2x sikerült is, de belépnem még egyszer sem :D Képzelheted mekkora lett a fejem. -
Nem hogy hátráltató, ez így életképtelen publik célra !!!! Ha megbeszélt időben van futam akkor jó ez, de máskor.... ! Nem is értem ezt hogy találták így ki :DDD -
Vagy nem találok normális autót ( mindenki a GT-t nyomja :))
vagy esélyem sincs belépni ! :))
Ilyen vackot még életemben nem láttam, üljek itt egy órát, hogy elcsípjek valami bookingot???!!! :DDD -
jelen formájában ez a booking rendszer inkább hátráltató tényező :)
eddig 7 fő volt a legtöbb amikor mentem a masters serveren...
így kb úgyanúgy futott mint hotlapozáskor...
maga a netkód jónak tűnik, nem érzékeltem laggot stb
lehet erre építeni csqak felhasználóbaráttá kell tenni:) -
-
Mennék, de nem megy a játék :( Egyjátékos módban nem fagy ki, de amint a masters-re be akarok lépni a join után kifagy.... -
A problema inkabb a modellekkel van, mert a 10 egyforma autot is tizszer tolti be:D
Az lehet a gaz, hogy ha egyszer mar elindult a kliens, utolag mar nem tud betolteni semmit.
Ezert kell a Booking, hogy elore feltoltson mindent, aztan a Prac/Qual/Race alatt mar minden fix.
Ezeket meg nem neztem: A szerver automatan porog? Ha lejar a Booking es nincs senki, akkor is elindul? Ha nem, de 1 ember jelentkezik, utana mar megy gondolom, vagyis ha nem jon kozben senki, akkor bukta? Es mivel Start gomb sincs, igy ha tul hosszu a Booking, hiaba telik meg a szerver, akkor is vegig kell varni? Vagy ha tele van elindul? -
neilszab #11551 A VSR, a PSRL és a GTR-Masters összefogott és közösen szervezik meg az Assetto Corsa első tesztfutamait:
Ma este a GTR-Masters nyitja a sort, 20:30-tól kezdődik a buli, örömmel látunk mindenkit a szerveren, aki a fairplay szabályainak maximális figyelembe tartása mellett szeretné próbára tenni magát és az Assetto Corsa-t online!
Bővebb infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4933 -
Jackal #11550 0.9.4 most jött le -
Nekem egyenlőre ennyi volt a multi, hogy be tudok bookolni... Ugyanis a Join-ra nyomva kifagy a game..... -
Én nem sírtam :DDD
Én mindig azt mondom ,majd ha kész meg használható kiadja :) Pont emiatt , hogy ne legyen szívás a vége ... -
Jackal #11547 Menet közben áttöltögetni a kocsik külsejét minden kliensnél azért nem annyira leányálom, meg pályabetöltés után variálgatni a skin-t... -
Hát, jah, remélem helyre rakja majd lassan :)
Most nekem egyből ilyen vissza az időbe érzésem volt :) -
rF-ben szerintem jó volt az, hogy egy doboz ment amíg be nem töltötte a kocsit. De ha már van ugyan olyan modellel autó a pályán, akkor megoldhatnák, hogy a doboz helyett megy az, fehérre festve, a festést meg később tölti be. -
Ja, de bekerult a szelvedo tores shader, mint ujdonsag;) Nem tudom, mukodik-e, de biztos lesz szep pokhalosodas:D -
Arra az online vs. AI dologra azt hittem, azert van, mert fel tolti az indulo, kicsit ures szervereket AI-val (valaszthato opcio). De nem, ilyen lehetosegnek meg hire sincs:P
Egyelore szerver filterezes sincs (leszamitva a palya elhagyast), vagyis barmi, barmivel belephet: full help, akarmilyen nezet meg ami kell.
Ez a Booking jo otletnek tunhet, de inkabb csak hatraltat es macera, ez volt az egyszerubb megoldas. Jobb lett volna egy-egy kapcsolo, hogy melyik session-be lehet menetkozben belepni, es ha belehet, akkor mit csinalhat az illeto (csak zelodes vagy autozas is [betolti az autojat, megakadhat]).
Ha csak a Booking-nal lehet belepni, es ha az tul rovid, tul porgos a dolog, szerencsejatek. Ha tul hosszu, akkor OK, hogy be van tarazva, de lehet varni jo hosszan. Esetleg egy varunk, inditunk akarmi gomb?!
Minek a hivatalos szerverekre 15 perc idomero, amikor csak 10 koros a verseny?:) Ha meg tetre menne, foleg napi egyszer, akkor OK. De egy loopolos lobby-ba minek, amikor rotalva van. 5 perc Prac aztan Race:)
Szervert nem tudtam inditani, mert visszadobja a Lobby szerver... -
Jackal #11542 Ennyi erővel kiadhatták volna akkor pénteken is. Ennyire jó lett volna optimalizálatlanul is. Max mással szívnánk, nem az egyjátékos ai-val.
De legalább mostmár nyugodtan patch-elgetheti kétnaponta, nincs rajta a nyomás, hogy visszatartsa még eg hétre az updateket :) -
nortsen #11541 Ez van, majd jobb lesz. -
várható volt hogy ez lesz.. sírás hogy miért nincs multi.. majd sírás hogy miért lett szar az egyjátékos... hogy nektek semmi se jó... :DD -
Szerintem szimplán elkúrta, nem a nyomás miatt. -
Totál elrontották most, érződik, hogy a nyomás hatására mindent bevállalt, csak hogy működjön valahogy az MP a héten :((