43023
  • neilszab
    Utolsó ma esti nagy össznépi szervezett futam: 22:35-től indul!

Infók itt: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4933

• Alexease
    Ingyenes tarhely (Hostinger), kb. arra jo, hogy folyamatosan szar legyen:DDDD
    Ez a statikus marad, nem tudok normalis tarhelyet:)
  • Norbi1990
    Valami gebasz van a bannerrel, nem látni a szép F40-et :(
  • Alexease
    Ha az van odairva, akkor ugy sikerult beallitani;)

Inditottam szervert, a listaban latszik, de nem tudok sajat magamhoz csatlakozni;D

Egyelore ez most meguntam.
  • lac coo
    Hang piszkálásban ki van otthon ?

Hogy lehetne azt megoldani, hogy a Fiat500 hangja ne essen annyira le váltáskor, olyan mintha kimaradna két fokozat, pedig olyanba ültem, szépen van kiosztva a fokozat, nem esik így le a halálba a fordulat mint a hang alapján gondolná az ember ..
  • lac coo
    Ajjaj ,akkor van itt gond rendesen ahogy látom ...:(
  • bardocz
    Gondolom minden appot elkúrtak, performance shaper is rossz.
  • Ginger17
    Nálam a Rivali féle OV1 Info App is ugyan ezt csinálja: hotlap, practice rendben, amint van AI, meg online vége.
  • lac coo
    Amúgy jól értelmezem én?

Találtam egy Fiat 500 szervert, booking van, van még hely is... De 2 óra booking, 2 óra gyakorlás 1 óra időmérés után tudnék menni 15 kör versenyt ? :DD
  • lac coo
    És hogy micsoda összefüggések lehetnek: ha egyedül megyek, hotlap vagy valami ,akkor jól jelez mindent a deshmeter... Ha van már AI is akkor a fordulatszám megbolondul folyamatosan tiltáson jelzi :)
  • nortsen
    Nos első tapasztalatnak azt mondom nem rossz. Monza T1-ben igen fura dolgok történnek. tömegbaleset, és az autók kerekei minha kiszakadnának, majd vissza a helyükre. :) Autók felrepülnek, meg ilyenek.
    Maga a net kód viszont használható 23 emberrel is, bár fps 40 körülire zuhant 70-ről (single)
  • b-type
    Én majd csak holnap hajnalban férek hozzá :)
    megnéztem gyorsba ezt az AI-t, hát ja...majd vissza kell biggyeszteni a multi előtti állapotot.
    Most egy darabig Multi lesz nálam, meg Nordschleife a Fiat500-l.. :)
  • lac coo
    Igen, újból buta lett, és eszi a processzort végtelenségig, mikor tanácstalanul gondolkodnak, hogy merre tovább :)) Még ha fél körrel mögöttem vannak ,akkor is .
  • Ginger17
    A múlt héten ezzel kínlódtak. Írták, hogy a multi bekavart a single módba - nem is kicsit - és kiakasztotta azt. A franc sem tudja, hogy mi volt a gond, de most az AI teljesen elhülyült.
  • lac coo
    Igen, pont ezt akartam kérdezni :)

Nem tudom, de nekem laikusként tökre úgy tűnik, mintha egy régebbi SP verziót foltozott volna össze a multival :)))
  • Ginger17
    Hja... :(
  • SirAlo
    Amugy a multi resz miert befolyasolta a singlet?
  • Ginger17
  • lac coo
    Én örülök, hogy van multitok, engem annyira már nem izgat megmondom őszintén, nincs időm készülni, öreg vagyok ,stb...bulinak jó lenne, de nem így, hogy várogatok ész nélkül ....
    De Kunost is sajnálom, amit eddig összehozott szépen működött úgy tűnik kezdheti elölről ....

Lehet jobb lett volna várni ezzel a multival még egy pár hetet ... Csak hát, ugye amit kapott szerencsétlen..adddmárki addmárki ! :DDD
  • kigyi
    Jó volt csak a 2-es szerveren nagyon egyedül voltam.
  • Dietrich
    én meg a pénzemet!
  • Szabi #11596
    GTR-Masters-es első verseny tapasztalatai

ütközési modell = snooker

vezetési élmény zseniális még mindig

ha leakarom venni a játék hangját hogy halljam a TS-t, ki kell lépni a szerveről.. váltó beállítás szintén.. :/

Z4 GT3 műszerfala világíthatna felkapcsolt lámpánál :D

rajtnál egyjátékosba stabil ~50fps (volt eddig), multi rajtnál 45fps megvolt stabilan, utána a 48 :D
  • Ginger17
    Kell a francnak a multi... Amikor az ember hazaesik a melóból és tolna egy fél órás versenyt, nyilván nem fog "búkingolni", meg idiótákkal idegesíteni magát a publik szervereken. Kérem vissza az AI-mai azonnal!
  • lac coo
    Multihoz még nem fértem hozzá, GT nem izgat annyira, más meg nincs :)))

Tiszta retro érzés az AI, elfelejt kanyarodni, megy ki a homokba az összes, tiszta lol :)
    Nurburgringet nekem be se tölti, megáll a listánál nem indul semmi, majd alt-tabra látom ,hogy leállt az egész .

Ami a szokásos faszság, 150 óra AI verseny után hülyének néznek a forumon, mondván semmi baj vele, rosszul vezetek :DDDD Hát csak látom már ennyi idő után, hogy szar .....
  • alma2
    Eddig jatszhatott az A.I-val, a kovetkezo buildben, mar ki is veszi, igy egyenerteku lesz az iracinggel :)
    De ez a bookingos otlet biztos onnan van, az hasonlo.
  • Nekrofil
    ő az AI miatt idegeskedik, ami egyértelműen single ;)
  • alma2
    Igen, de gondoltam ez egyertelmu :)
  • lac coo
    Multi ?
  • alma2
    Nem ertelek Laccoo, 20 perce elinditottam a jatekot kb, mentem qualify-t, utana versenyt, tok jol ment, most lett vege. 3. hely :)
  • lac coo
    Na asszony hazaér, csúnyán kiosztom Kunost a forumon, csak én írni nem igen tudok angolul, valamit értek belőle de írni :DDD
  • Ginger17
    Majd a GRID... most mit izélszmá'
  • Ginger17
    A Nürburgringen a hatodik kanyart képtelenek bevenni. A sóderágyból jönnek vissza, amíg egy körön 20 másodpercet kapnak tőlem 100%-on... érted?! Tőlem!!! Szenzációs!
  • lac coo
    Csak idegesíts !!! :)))

Eddig meló után mentem 10 kört, tök jó volt, most meg használhatatlan :)))
  • tbazsi95
    Assetto Corsa | VSR - GTR Masters - PSRL | Test Race | Balazs Toldi OnBoard
  • Ginger17
    Szórakoztok ti ezzel a sz@r multival, miközben nem veszitek észre, hogy az AI úgy elhülyült, hogy sorjában szedem össze azokat az achievmenteket, amiken eddig vért pisáltam... Minden rosszban van valami jó.
  • lac coo
    Leteszteltem... elől mentem egyszer csak irgalmatlanul lesett az FPS, senki se előttem se utánam ....Megnéztem replayt, az AI szadizta egymást tömegesen egy kanyarban mögöttem fél körrel. Tuti visszapakolt valami régebbi verziót :DDD
  • nortsen
    :) cool
    Mondjuk a chat sem szereti az ékezeteket.
  • kigyi
    Speciális karaktereket nem tartalmazhat a profil név.... Ezért fagy ki.
  • Alexease
    Nem mindig van szinkronban. Meg neha anomalia van. Nalam az elobb: booking, ido lejar, Join, szerver full (ketten voltunk:P), alt-F4, jottem vona bongeszni, es kozben meggondolta magat, es elindult a program:D
  • alma2
    jobb felul, a lakat mellett, ha az emberkere rakattintasz, akkor csak a bookingos szervereket mutatja.

Tudom nem ez volt a kerdes, csak leirtam :)