43023
  • endy papp
    Most jött egy 31.8 megás update....
  • lac coo
    Most néztem már megy a gyakorlás vagy időmérő vagy valami .....
  • bardocz
    Másfél perc még!
  • lac coo
    Már lemaradtam :)
  • Alexease
    A GTR-Master-szen vagyunk/vagyok.
  • lac coo
    Rohadt idegesítő ez a multi, bóklászok ott a szervelistán, mindenhol csak GT meg bmw, ahol jó autó van az jelszavas, ahol nem jelszavas a kutya nincs fent, valami szűrés csak nem ártana, kinek van türelme ezt válogatni, van annyi szemét szerver mint a bűn :)))
  • lac coo
    De most felmegyek, megölök egy pár embert !
  • Szabi #11730
  • Dietrich
    nyugi még én sem ;)
    kezdjük az alapoknál...
    kormányt hova kell bedugni? :D
  • Alexease
    Nem tudom hosszabb tavon mit terveznek, talan a funkciokat is reszletekben adjak oda, de ha mar ilyen sajat web-es Lobby-t barkacsoltak, jo lenne elerni valahogy a lobby-szerveruket;) Ki lehetne tenni a banner ala 2-3 szervert, es az aktualis "tartalmat" (cars, track, session, players, times stb.). Igy aki itt boklaszik, latja mi hogy all, ha van ideje es kedve, fel tud menni.

Vagy lehetne sajat kedvencek reszt beallitani, es betteni 5-10 szervert, ami "megbizhato".

De vakon keresgelni, varni, probalkozni a tobb szaz szerver kozott eleg maceras:)

Persze most van GTR-Master, igy oda kell(ene) gyulni:P
  • Alexease
  • lac coo
    Es en meg fel sem mentem !!!! :))
  • Alexease
    Sajnos ez a progi halmozottan telitett lesz az "idiotakkal":)
  • Alexease
    Es te tudsz csatlakozni sajat magadhoz?:)
  • Norbi1990
    Jó tippet adtál! :)

Nekem fent van a Razer hang progi ami turbósítja szoftveresen a hangot sokkal jobb hangzásúra (eddig valóban így volt), telepített hangszórókat is.

Na ez a Razer hangszóró volt alapértelmezettre beállítva nekem. Most beállítottam az alap normális hangszórót alapértelmezettként és jó lett! :)

Gondolom a sok hanghatás miatt vagy valami miatt nem sikerült megbirkóznia a proginak ezért elkezdett így torzítani.

Köszi!
  • b-type
    na most egy kicsit elszomorító a helyzet, elvétve lehet normális verseny futni a 'hülyék' miatt. ...hogy nem tudnak kihalni @#&
  • MooneyR
    Vezérlőpultban a hangszórók tulajdonságainál a speciális fülben mi van beállítva?
    24bit 48000Hz-en nálam jól működik, nem recseg 20 autónál sem és volt olyan első kör, hogy eléggé megfeküdt a gépem :D Igaz külön hangkártyám van, de egy próbát megér megnézni ezt a beállítást.
  • Jackal
    Túlterhelte a procit valószínű. Nem véletlenül van csak 15AI/user egy sessionben most.
  • Norbi1990
    AI-k ellen lehet dodzsemezni
    Nem tudom a piros micsoda. Ezt 19 autóval vettem fel, 15-nél nem volt ilyen felül de akkor is van ez a recsegős hang, csak nem ilyen intenzitással.
  • kigyi
    Te Dodgem-el mész? :D

Érdekes az a piros hullám mit jelent? Nekem mindig középen van pontosan.
  • Jackal
    Thx, így jár az aki csak lan-on nyitja ki a portokat... Külső routeren elmaradt, mostmár megy frankón.
  • Norbi1990
    Erre mondjatok valamit, hogy ezt hogy lehet orvosolni :)
  • NIBI
    Sehogy, az így van jól! Elengedni nem kell. :)
  • Norbi1990
    [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1324301258&no=11710]#11710[/URL]-nek akartam válaszolni.
  • Norbi1990
    Mindjárt feltöltök egy videót, hogy milyen.
  • sqitex
    üdv, bocs kicsit off: gtr2-ben miért van az, hogyha elengedem a kormányt akkor elkezd jobbra-balra forogni folyamatosan és egyre erősebben? mitől van ez, hogy tudom kikapcsolni? (g25, driver ffb 105%, játékban 30%, kamuefektek kikapcsolva)
  • majonur
    szia! en momot hasznalok nekem ezek a bealliatsok egesz jok ehez a kormanyhoz:
    gamma:1
    filter:0.0
    speed sensitivy:0.05
    de en nem vagyok egy tul regi autoszimes, inkabb repszimes, ugyhogy cafoljatok meg, ha ez a beallitas hulyeseg a momohoz.
  • nortsen
    Mit jelent a pattogás?
  • macleody
    Köszi a tippet, de egy DFGT is 40ezer használtan, a G25-ről meg 27-ről nem is beszélve. Egyébként kikérem magamnak, a MOMO csak 240°-ot fordul kb. :)
  • Jackal
    360 fokos kormánnyal akarsz 900 fokos autót vezetni...
    A legtöbb amit tehetsz, hogy a játékban is 360 fokra rakod, akkor talán a kissebb korményszögű kocsik nem lesznek olyan idegesek. De lassan új kormány után kéne nézned.
  • macleody
    Kellene egy kis segítség. Nem tudom van-e itt valakinek MOMO-ja. Nem igazán sikerül frankón belőni a kormányt, túl ideges a kormánymozdulatokra a kocsi. Ha a gammát feltolom akkor meg középen lyuk van.
  • Norbi1990
    Pontosítok.
    14 autónál semmi, majd 15 felett már elkezd pattogni a hang.
  • Norbi1990
    Valakinek van valami tippje miért lehet ha sok autó van (20 vagy felette) elkezd recsegni a hang?
    FPS-ből van 40+ mindig. Viszont van amikor figyelmeztet hogy 95% felett van a processzor kihasználtsága. Lehet gyenge a procim és a hangot nem tudja lekezelni??
    3 magos AMD 3ghz órajelű (AMD Athlon X3 440)
  • TeeBeee
    Tegnapi egyetlen versenyem pont ugyan így zajlott. 3-4 mp-eket vertem rájuk.
    De semmi lag meg anomália. Recsegő hang mondjuk volt nekem is.
  • neilszab
    Még gondolkozunk az ideális választáson, de a futammal kapcsolatban kérlek a futam fórumába írjatok, ennyi helyet nem fogunk tudni majd nézni egyszerre.. ;)
  • oneal1
    pálya eldőlt már?:)
  • neilszab
    Ma este újabb tesztfutam:

Infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4934

Az eseményeket érdemes még követni a következő helyeken:
    Assetto Corsa Hungary Facebook
    Assetto Corsa Hungary Steamgroup
  • neilszab
    Indítom hozzá a szervert, illetve javaslom gyertek majd fel hozzá TS-re is. Bővebb infók itt, itt lehet majd kérni szervert, meg összerázódni add-hoc futamokra: GTR-Masters 24H FREE szerver
  • barcalaci84
    Akarom mondani masters :)
  • barcalaci84
    Forma1 idomero után osszeverodhetnenkpáran pl a mesterséges egyik szerveren...