43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jah, 1000 féle képpen meglehetett volna oldani. Mint ahogy listázza felül a futott időt, úgy kiírja a szöveget pl. Ezért használom a fapad jelzőt. :D -
Ja, jo eros az FFB, az idomeron lecsuszott a kormany, a startnal szerencsetlenkedtem vele:) Beirtam a chat-be, de az is egy szerencsetlenseg:D
Ez az APP-megoldas jo otlet, de igy kulon-kulon ablakokba, gomb hozzarendelesek nelkul, meg meterezni sem lehet oket, szornyu:/
Chat-nek miert nem volt jo a "T", beirom, megjelenik felul?!?! Aztan ha akarom, a megnyitott ablakban vissza lehet olvasni. Kitakarja a fel kepernyot (1280x720px). -
Ez a BMW E92 Mugello kombó nagyon fasza volt!
Nagyon jól megcsinálták, hogy lehessen érezni az autót az FFB-n keresztül. -
Pitti #11774 most jó sokan leszünk ahogy kinéz a booking előjegyzés :) -
le kéne jelszavazni, hogy ne tudjon akárki bejönni :D -
Jackal #11772 ÉN most mentem egy német szerón egy versenyt, indulás után elkezdett minden pörögni, aztán 5mp múlva berakott a box-ba. Kb egyedül örözgettem néha a háttérben repkedett 1-2 autó...
De most megyek veletek egyet, hátha. -
na meg is vagyunk 16-an, kivancsi vagyok birja-e a gepem :) -
Pitti #11770 az már a verseny volt? :D:D
akkor miért a boxból indultam? egy autó mondjuk ott állt végig a rajtrácson, 2 meg a boxban na mindegy :) -
na megegyszer megfuttatom ezt a "lacconak" nevu szervert lotussal.
5-en voltunk, de mire a race volt, csak ketten koroztunk :)
a pingje jo volt mindenkinek, ha hihetek annak amit a jatek kiiert.
10 perc booking, indul.
Ja ami erdekes volt a sajat szerveremre nem tudtam bejelentkezni, mert a bal alulra leuszo menuben nem mukodott a join gomb. Viszont ami jobb felul van az ment, csak kesobb lattam meg :)
-
Most már egyiket sem találom :DDD -
Amugy mint online (ping, utkozesek, egyeb mukodes) nincs vele baj. Teljesen jol megy. Ez dicseretes! Van valami grafikai/arnyek bug, de az elfer:P
Ez a szerverkereso, booking, csatlakozas es az egesz rendszer kicsit gazos es nehezkes. -
Jackal #11766 Csába lemaradtam, ez a várakozás szörnyű... -
Jah, azt nem tudtam, hogy van beiros kereso is :))) -
Ez az M1-es BMW szornyu:D Ezt max a ketpedalos pillangosok tudjak temposan uton tartani, mert eleg gazos szerkezet. -
Nincs TS;) Orulok ha net-em egymagaban elmegyeget:P De mikrofonom sincs. Bar hallgatni meg tudnam:P
Nem volt gond, rendesen megjott a Masters uzenet, az pozitiv, gondltam hogy valami hivatalos tortenik.
Inkabb az AC a problemas, hogy ilyenkor kitette ablakba, a kontroll elvszett, es semmit nem jelzett a szerveren (ujraszamol, autok a potben, kockaszaszlo). -
Eleg erdekesen ment, en is forgtam vagy ketszer:)
Nem neztem a ping-jet, lehet lassu volt, vagy nem latott senkit:) -
TS-en voltál ? nem ? na látod.. ezért nem tudod hogy mi történt.. :D -
Alex ezt szívtuk a sráccal rendesen láttam te sem nagyon bírtad megelőzni mondjuk nem hagyta magát az egyenesben is nekem jött :D -
ahhh...ez most jó volt, Ferrari FX 19 versenyző, abból 11 aktív.
már kezdtem mérgelődni mert a pole-t egy vágással szerezték meg (Monza), aztán versenyen megpörgettek, ...jöttem fel, majd nagyon szerencsétlenül értem utol egy arcot az Ascari bejáratánál, és nekimentem :(
..bevártam bár csutka mindegy volt, célvégi sikánra kilökték...gondoltam egy hülye DE nem :D
Akkorát csatáztunk végig mint állat, kergetőzve feljöttünk a 4.-5. helyre majd utolértünk valakit ami megzavarta ezért beelőztem, és mint kiderült ez volt az utolsó kör (nem is néztem), megpróbáltam még a parabolica bejáratánál feljönni a dobogóra, de nem lehetett.
Ez most tök jó volt, ezzel megyek aludni :) -
Jackal #11758 Pedig simán beoirod hogy bumpy és megtalál, na mindegy, megyek én is kicsit almáéra :) -
Pitti #11757 bumpyt én sem látom -
Pitti #11756 másnak is be szabad menni? :) -
A laccósat látom ,csak 200-as pingem van oda...
A bumpyt nem találom ... -
indittom egy szervert csak neken lacconak neven, lotus kocsik. En latom, nem tudom, hogy masok is? -
Jackal #11753 1-2 órára tudok csinálni, ha kell valakinek, csak hogy lássak már valamit működni élőben is, ha már nem játszhatok vele...
BumpyRace pass:5678 -
Nem érdekel, csinálja valamit vele ! :P -
Nem tudok, nem latom magam:) -
Nekem azokkal sem ment:) -
Ujrainditottak vagy hasonlo. Jott egyablak a Masters-tol, FFB off, kormany off, en mentem a kavicsagyba, vartam vartam, de kozben megszunt a szerver alattam;) De az autok ott voltak:P
Most jo volt, voltunk ~20-an. -
Akkor, Alex csinálj egy all Lotus szervert ! :P -
Jackal #11747 UI: csak tudnám mért nekem kell gépészkedni ilyenekkel, megírhatnák normálisra is... -
Jackal #11746 Itt a megoldás: 80-as portot átírni valami nagyobbra, meg
solution :
install the "Microsoft loopback adapter" (http://4sysops.com/archives/how-to-install-loopback-adapter-in-windows-8/), this will create a new virtual network interface
assign your external public ip address (http://www.whatismyip.com/) to this new interface (Click the right mouse button on the adapter in "Network and Sharing Center", choose "Properties" and go to the entry "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4), click "Properties") -
Én is itt vok, de nekem (vagy mindenkinek?) megfőtt. Qual vége, de race nem jön. :) -
Már vége a bulinak ???
-
Sajatra en sem tudtam csatlakozni, piszkaltam egy ideig, de meguntam:) -
Én meg is untam, már kifolyik a szemem :))))
Van ember a földön ,aki nem indított AC szervert ? :DD -
Jackal #11741 csinált már valaki saját gépen szervert és úgy csatlakozott hozzá?
Bent látom a szerveek közt, de mikor rá akarok csatlakozni, jelszó beír, request booking megnyom és kis idő után benyögi, hogy unable to connect server... -
Bug, tutira bookingoltam, számotlt vissza, ott volt az ablak, majd unable to connect, és azóta nem is látom az ő szervereiket. -
Szerintem bugos, nálam már ment az esemény, vagy nem frissítéttél, vagy valami .
Amúgy gyorsan elment az emberek kedve ettől ,alig látok valakit a szervereken, azt is egy ember egy szerver ....) -
Én bookingoltam, de csatlakozni meg nem hagyott..