43023
  • Alexease
    A banner ala betettem a VSR linket is, a szervereleresekhez.
  • gviski
    Replay nekem hiányzik, vagy én állítottam be valamit rosszul, hogy nincs multinál replay?

Alex!
    VSR-nek is megy folyamatosan 2 szerver, majd beírod, lentebb már linkeltem a fórumot ;-)
  • lac coo
    De mit csinal a letoltott skinekkel ? Gondolom le nem tolti senkinek....Csak en latom, nektek meg berak valami gyarit ? Nem mintha annyira szamitana :)
  • MooneyR
    Festés amit akarsz és dudálhatsz kedvedre : D
  • lac coo
    A ktm es muogatas meg johetne ! :)))
    Persze az okolrazast is meg kellene csinalni :))
  • Alexease
    Igen, csak gyari festest erdemes, a tobbivel nem tudom mit csinal. A bookingnal kivalasztod az autot, aztan valasztasz festest, utana nyomsz book-ot.
    Replay-t nem neztem, nem erdekelt.
    Duda es lampa van es mukodik;P
  • b-type
    Monza-ban az életemet eluntam a Fiat-l. :)
    De én is szeretem, elég macerás tud lenni egy jó kör, de versenyezni nagyon jó.
  • lac coo
    Mondani akartam de nem mertem :)))

Persze en sunyi vagyok, pontoan tudom, higy uj autot a mezony ketharmada ugyis tulerolteti, elrontja es felgazzal tok jo helyezest erek el. :)))
  • lac coo
    Mennek is ra ! :) Monzaban hatalmas fun a kisfiat :))))
  • gviski
    hát én egy Abarth 500assal egy pár futamot megnéznék ;-) Szimulátoros tapasztalataim alapján mindig is ezekkel a kis autókkal lettek végül a legjobb futamok :-)
  • Alexease
    Persze hogy nem voltam, teljes munkanap volt;D
    Termeszetesen jobb versenyeket lehet menni, ha hozzaszoknak az emberek az autohoz es a palyahoz.

De null-kilometeres tapasztalattal is lehetne jo versenyt menni, csak normalisan kellene hozzaallni:P
    Aki uj autoval es palyaval, az idomeron 2-3 kor alatt, nem tud beloni egy biztonsagos fektavot, autokezelest, palyanyomvonalat egy fun-racehez, ott mar eleve gaz van:)
  • barcalaci84
    aki egy nap alatt akar végigpróbálni minden autót , pályát annak szerintem nem szim való...menjen forzázni ott lesz jó darabig...
    autópróbálgatásra offline is van lehetőség...
    ha már tesztelés , akkor válasszanak ki egy autót-pályát és este végére talán lesz belőle verseny is ...illetve ha később elővesszük az autót akkor is már nagyobb esély van jó versenyekre velük
    nem értem hova ez a rohanás...
  • gviski
    igen nagyon jó futamok lettek a végére :-) szerintem csak meg kell szokni ezt a rendszert. Amúgy booking alatt lehet offline tesztelni ;-)
  • lac coo
    Festes valasztas , hogy megy, csak a gyari skineket engedi kivalasztani ?
    Replay mukodik multiban ?
    Es a duda? Az a legfontosabb ! :)
    Booking 10 perc, gyakorlas nem kell, egybol 10 perc idomero, most nehigy mar annyira fontos legyen az eredmeny..., utana tiz kor race . Nem tul sok, de meg igy is rengeteget kell varni annak aki lemarad.....
  • Alexease
    Egyelore nem is erdemes tul hosszu futamokat inditani, mert a rendszer benasaga miatt csak szivas.

Idomerore a 10 perc, versenyre a 10 kor szerintem hasznalhatonak tunik.
    A bookinggal nem lehet mit kezdeni, az minenkeppen szar. Ha tul rovid, nem lehet rendesen frissiteni, megtalalni, festest valasztani, belepni. Ha tul hosszu, es megtelik 1-2 perc alatt, akkor marad a felesleges varakozas.

Elvileg JS/Ajax/SHX az egesz, talan tudenk beleirni uj funkciokat, de ezt majd 2-3 honap mulva, ha Kunos nem csinalja meg:DDDDDD
  • lac coo
    Ha szavazas lesz, akkor megint a gt lesz. :))
  • MooneyR
    Egyel feljebb ment volna barcalacinak a válasz : )
  • barcalaci84
    látszik h nem voltál pénteken a masterses szervereken...
    akkor egy autó-pálya kombó volt, hasonló rövid etapokkal h aki lemarad véletlenül , annak se kelljen sokat várnia...
    viszont így fokozatosan egyre jobb versenyek kerekedtek mert mindenki egyre stabilabb lett...
    az első verseny ugyanilyen káosz volt mint tegnap...
    de utána király volt , mert nem a sóderágyban evickélőket előzték az emberek , hanem lehetett egymással korrekten csatázni...
  • MooneyR
    Gyakorolni, pályát-autót megismerni mondjuk lehetne offline is, nem kell ezért 20-30 perc practicet beállítani. Inkább az időmérő legyen picit hosszabb.. szerintem.
  • Alexease
    Sajnos ez a rendszer, egyelore szinte csak a fun/driving-game jatekstilushoz valo. Ilyen es hasonlo az ACR es az SRW is, de azok attekinthetobbek, komolyabbak, atgondoltabbak.
    Ezen meg van boven faragni valo.
  • gviski
    Ma rajtunk a sor :-) aFacebookon meg lehet szavazni, hogy melyik kocsival szeretnétek körözni (Akinek nincs FB-je az írja meg itt nyugodtan és figyelembe veszem).

VSR Fórumban megtalálok majd minden server infót ;-)

Remélem minél többekkel találkozok a pályán :-)
  • lac coo
    De túl sok ne legyen, mert akkor egy órát kell várni a futamokra :)
  • Alexease
    Ezek most szerver, rendszer, auto es palya tesztek, es persze csak fun;) Nem az eredmenyrol szolnak. Az emberek azert estek-kelltek, mert azonnal versenyezni akarta es eredmenyt elerni:)

De en is irtam, jobb lenne a kovetkezo lepeshez kicsit hosszabb idomero (a megszokas es a beallitasok miatt), es legalabb 10 koros versenyek.
    De ennel egyelore nem erdemes sokkal tovabb nyujtani.

Egyelore eleg "szar" a rendszer, ez a Booking es a rengeteg hianyzo funkcio (a bugokkal es anomaliakkal egyutt), elegge macerassa teszik a rendszert.
  • lac coo
    Mindegy ma még maradjon így , mindenképpen felnézek majd :) Ha lesz jelszó valaki küldje el majd privátban, vagy írja be ide mert gtrmasters-re nem találom a jelszavam :))
  • barcalaci84
    Mindegyik autót lehet élvezni, csak verseny nem volt, mert esett-kelt mindenki...
    Mire megtalaltak volna az emberek a fektavokat,már jött is az abarth:)
    Driving game-enni jó egy ilyen szervezés is,szimezeshez nem árt egy kis gyakorlási lehetőség is ha értelmes versenyszituaciokat is akar az ember...
    Szervertesztnek jó, de azt eddig is tudtuk h jól bírja a 25 főt...
  • nortsen
    Jó volt az az utcai bmw. Fura volt az biztos, de 2 kör után kezdtem ráérezni.
    Nekem inkább az volt a bajom, hogy mugellohoz lövésem sincs, balfszkodtam rajta rendesen.
  • Norbi1990
    Ki tudsz lépni és vissza is tudsz menni, csak meg kell keresni a servert amin fent voltál. Utána kell 25mp-et várni amíg tudsz megint Joinolni.
  • b-type
    Az rossz ha minden programban hasonló, itt én úgy csinálom hogy belövöm annyira ahogy a formulákat még tudjam vezetni road effects is fel vannak húzva elég rendesen (64%), aztán kész, ezzel megyek mindenhol.
    Drift-nél bele kell nyúljak de sehol máshol.
  • barcalaci84
    azért ha van valami amibe nehéz belekötni a játékkal kapcsolatban az a az FFB...
    egyszerűen zseniális a többi szimhez játékhoz képest...
  • endy papp
    Nibi nem akarlak elkeseríteni de ez nem fog nagyon érdembe változni.
    Nem tudok más példát felhozni,mint az iRacing.
    Ülj be gy bmw-be utána egy radiálba majd egy star mazdába és a végén a skippybe.....és megkapod a választ.
    Gondolom nem mondod hogy az a játék még nincs kész.
    Be kell lőni egy viszonylagos kompromisszumos ffbre és annyi .
    Minden kocsi más és a ffb is (még szerencse) meg kell szokni mindegyiket és annak megfelelően kezelni .
    De mondok mást akinek nem jön be a ffb az vegye min.ra vagy kapcsolja ki,na az aztán nagyon valóságos lesz....
  • lac coo
    Multi kozben ki tudok lepni a beallitasokhoz majd vissza. ? Gondolom nem..... :)
  • lac coo
    Abban mi a szar, hogy puhabb egy kisfiat mint egy gt vagy furmula ? Vagy ha leereszted a gumit puhabb , taknyosabb lesz az ffb... ? ;)
  • NIBI
    De ez így nem jó!
    Minden programban nagyon hasonló vagy teljesen azonos minden autóban. Szerintem ez így szar, minden autóra állítgathatok erősséget meg mindent, hát nem nagy élvezet. :S Azért ezt ne hasonlítsuk a valós autókhoz. :D
  • Pitti
    Az életben is más, nem is kicsit. Más futómű, szervó, gumi....
  • barcalaci84
    szívesen végigpróbálok minden verdát...
    csak tegnap úgy nézett ki h kb 20 embernek volt 2 köre arra h szokja a verdát, és akkor féktávokról még nem is beszéltem...
    aztán jött a következő...
    fun vezetni mindegyik verdát , immádom szinte az összes kocsit , mert más és más élmény őket vezetni...
    csak éppen verseny nem alakult ki...
    annyival volt másabb mintha offline próbálgatnám , h még a többieket is kerülgetni kell, kilöknek stb vagy épp én lökök ki valakit :)
  • lac coo
    Beleszamolja a felfugvesztest, azert. Ha setupolsz akkor is erezni a valgozasokat. Ettol fuggetlenul jo lenne, egy autonkenti kromanybeallitas mentes......
  • NIBI
    Engem az zavar hogy minden autónak más az FFB erőssége. :S
  • b-type
    én benne lennék egy KTM vs. Lotus2 11 összecsapásban valamikor..
    bár nem lehet rám ligát alapozni, de remélem tudok majd csatlakozni valami ilyenhez.
  • barcalaci84
    azt hittem egy kis komolyságot azért belevisznek...
    ha tesztelni akarják h melyen verdával érdemes majd ligát csinálni akkor ez nem jó út szerintem...
    első este szépen látszott h pl gt autókkal lehet nyugodtan bajnokságot indítani , mert könnyen kezelhető, gors versenyautó, lehet centikre is menni nyugodtan egymástól stb...
    pedig ott is az első verseny alapján azt mondtam volna h jajj istenments ha ilyenek a lennének a ligatársak:)

fun persze az egész , csak valami elképzelést belevihettek volna...
    arra h autókat próbálgasson, vezetgessen az ember arra ott lenne napközben a lehetőség , ha beállítanák randomra a dolgokat...
    tegnap ki lett próbálva pár autó , csak egyikről se tudtam meg h lenne -e értelme ligázni vele...mert azt mondanám hogy nem a benyomások alapján...de csak 8 perc alapján :)8perc alapján meg semmivel nem érdemes
  • MooneyR
    A segítségeket is tisztázni kellene, mert én megmondom őszintén benyomtam az abs-t és a tc-t is, a stability controlra meg 20%-ot adtam. De láttam, hogy a mezőny nagyobb része viszont ezek nélkül ment, úgyhogy kicsit unfairnek éreztem magam. A kis autók meg jók voltak, a féktávokat sokan benézik még vele, ennyi előnye van csak a gt autóknak, hogy azzal olyat lassulsz amilyet akarsz : )
    Egyébként az is érdekes, hogy most dfgt-nél fel kellett tennem a gain-t már 80%-ra, mert nagyon lötyögős-lekönnyűlt lett a kormányzás.