43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mondtam, csinalj szervert, megyunk;)
Amugy Steam chat-en vagyunk... -
pláne így sok értelme nincs ,hogy még jelszóval sincs védve...
gyakorlatilag egy szerver a sok közül...
sokkal több értelme lenne ha csak 1 szerver lenne jelszóval védve, akkor legalább magyarok is használhatnák néha...
szerintem itt vagy steamen könnyebb lenne összebeszélni...
napközben lehetne random is... -
MooneyR #11935 masters 1-re bookoljál be -
És azt tudom én hogy kell ? :DDD -
MooneyR #11933 Gyere lesz mindjárt megint : ) -
En bejutottam:)
Gyere Steam Group chatre, Masters szerverekkel probalkozunk. -
Lemaradtam :DDDD
Lassan megunom én ezt mára, itt ülök másfél órája és még egy métert nem mentem :))) -
vass17 #11930 Még valami: nem lehet valahogy csökkenteni a rázókövek ütését? kicsit furán van ez megoldva a G27-en, legalábbis a szűk, kanyargós Magione-n elég nagyokat tud ütni a kormányon, ami nem tűnik annyira reálisnak. -
tök jó hogy azt se tudom milyen autóval vagyok, és azt sem mennyi lesz a versenytáv :D
ezeket meg lehet valahol nézni? -
ez most van Lotus-l ...bszki azt se tudom ez melyik Lotus, de valami gyenge, mert alig lehet állítani:
Lotus és M1 Bmw
-
na lassan valahol mehetnénk, ha már törölték wtcc-n a második futamot :) -
Kozben rajottem, ismet hulye vagyok:)
Van Assetto Corsa Hungary Steam Group. Azon belul be lehet lepni a chatbe. Ott lehetne ertekezni ki melyik szerveren van/megy eppen. -
MooneyR #11925 Most az 1-esre bebookoltam, Fiat500.. csak én vagyok egyedül :D van még 2perc. -
Ha bent vagy a pályán akkor jobb oldalt az appok között van olyan hogy chat, ott lehet írogatni. -
Azért hogyha az egyiken verseny van akkor ne kelljen várni a búkingra. -
Na már vagyunk legalább 6-an, akik kipróbálnánk a Fiatot . A step1 nem is olyan utcai bevásárlókocsis ...:) -
vass17 #11921 Nem tudjátok véletlenül, a chatet valahogy elő lehet varázsolni, vagy egyelőre nincs ilyen lehetőség?
Egyébként én is benne lennék egy kisebb versenyben, habár gyakorlat hiányában nem állok a helyzet magaslatán :) Abarth 500-at toltam Masters 1-en délután, de a nevekből ítélve nem volt sok magyar. -
Eleve minek 5-10 magyar szerver a 25 embernek ? :P -
MooneyR #11919 Kerestem, de mondjuk ami képet linkeltél nálam abból csak a 3-as és 9-es szerver látható. VSR jelszót meg nem tudok. -
Persze jo lenne egy chat is a lobby-ba, ha mar ott vagyunk es nezelodunk, legelabb ugyanazt a szervert nezzuk ki:)
A Steam-ben van chat, ket ember kozott, csoportost nem lehet inditani?!
Tudom, Teamspeak:P -
Az külön szopatás, hogy belépek valami ismeretlen publikra, aztán mire verseny van , maradunk jó esetben ketten :DDD
Minek lépnek be akkor ...?És ez van, hogy fél órámba került :DDD -
Full public, ismeretlen szerverrel nem erdemes szerintem probalkozni, mert eleg idorablo a keresgeles.
Akkor inkabb ismeros szerverek (GTRM, VSR), meg ha nem is olyan jo a valasztek. -
Ezek vannak most a Master-en. "Kaosz", de hasznalhato.
-
MooneyR #11914 Hát én most léptem ki egy fiat500 vallelunga-ból, practice 15perc.. időmérő még 1x annyi.. minek? Ráadásul volt egy agresszív kismalac is a pályán, úgyhogy nem szivattam magam.
Tényleg elég gokart pálya a rövidebb verziója.. max 3-as fokozat : ) Mondjuk azt imádom ha kanyarban felváltok és ránt egyet a kormányon :D -
Fiat 500 Step 1 -ről volt szó, nagyobb pályákon ...
Én nem látok semmit csak a GT-t, meg régi formulát ....
A káosz csak rajtunk múlik.Aki úgy gondolja, hogy versenyezni csak versenygéppel lehet, de egy kisfiattal nem tud körbemenni, ott már baj van :) -
Akkor csinalj sajat szevert valamivel, ugy ahogy szeretned, es talan osszejovunk innen nehanyan:)
Nekem mindegy mivel megyunk, ha Laconak tetszik, akkor mar harman leszunk:D
O nem tud csinalni, lassu a nete, en sem, mert az enyem meg hasznalhato, de ha elkezdenek TV-zni a kornyeken, akkor belassul es elhalalozik:DDD -
ezt honnan veszed h GT lesz este?
mert még semmi infot nem látok h mi lesz...
úgyhogy gondolom marad a káosz:) -
Hát hallod.....
egy órája itt ülök, nézegetem ,frissítgetem és semmi :) mondjuk végtelenül elszomorít, hogy mindenhol csak a GT fut...
Ennyire képtelenek az emberek egy odafigyelősebb autóval megbirkózni ?
Hallgatom, hogy mennyire határon kell menni egy GT vel, de egy Lotussal nem tudnak egy féktávot venni, főleg nem 20-at ? :) Hogy van ez ? :)
Na csak legyen normális netem !! :P -
Kunosnak sikerult (egyelore) osszehoznia a legrosszabb online-lobby-szolgaltatas reszt a "hasonlo" autosprogramok kozul (ACR, SRW):) -
Gyanítom ott nem lesz értelmes magyar mezőny.....
azt hittem megbeszéltük, hogy lesz ma Fiat 500 nagyobb pályákon, erre van GT :DDD -
Igen. -
Igen ez a legbosszantóbb, hogy 10 lap race, de nem tudod mennyi ment le már belőle. :)
Egy 500 Abarth/Magione kombót ma tudtam menni asszem 4en voltunk csak, de jó volt. De ahol értelmes magyar mezőny alakulna ki oda még soha nem tudtam bejutni. -
Legalább annyit írhatna , hány kör van még a versenyből ha már megy,mennyit várjak még, itt ülök mint egy rakás ló...asz, azt semmi :DDD -
No most akkor a Fiat szerverrel mi van ? Egyet látok, nulla emberrel, a gokartnak való Magionéval .....:) -
Szerver oldalról van lehetőség a penalty kikapcsolására? -
Lassan talan odaferek a gephez, mi megy most, vagy fog menni ma ? -
Egy apro eszrevetel :: nem tudom lehet e allitani a beton hofokat, de ha igen, akkor erdemes feljebb vinni, kevesebb embert fognak megtrefalni a fektavol a verseny elejen..... -
suzuka-for-assetto-corsa-released -
-
Maszim-es szerverre kb. 3 órája nem tudok bejutni. Mindig lekésem. :)