43023
  • Alexease
    Mondtam, csinalj szervert, megyunk;)
    Amugy Steam chat-en vagyunk...
  • barcalaci84
    pláne így sok értelme nincs ,hogy még jelszóval sincs védve...
    gyakorlatilag egy szerver a sok közül...
    sokkal több értelme lenne ha csak 1 szerver lenne jelszóval védve, akkor legalább magyarok is használhatnák néha...
    szerintem itt vagy steamen könnyebb lenne összebeszélni...
    napközben lehetne random is...
  • MooneyR
    masters 1-re bookoljál be
  • lac coo
    És azt tudom én hogy kell ? :DDD
  • MooneyR
    Gyere lesz mindjárt megint : )
  • Alexease
    En bejutottam:)
    Gyere Steam Group chatre, Masters szerverekkel probalkozunk.
  • lac coo
    Lemaradtam :DDDD

Lassan megunom én ezt mára, itt ülök másfél órája és még egy métert nem mentem :)))
  • vass17
    Még valami: nem lehet valahogy csökkenteni a rázókövek ütését? kicsit furán van ez megoldva a G27-en, legalábbis a szűk, kanyargós Magione-n elég nagyokat tud ütni a kormányon, ami nem tűnik annyira reálisnak.
  • b-type
    tök jó hogy azt se tudom milyen autóval vagyok, és azt sem mennyi lesz a versenytáv :D
    ezeket meg lehet valahol nézni?
  • b-type
    ez most van Lotus-l ...bszki azt se tudom ez melyik Lotus, de valami gyenge, mert alig lehet állítani:
    Lotus és M1 Bmw
  • raczger
    na lassan valahol mehetnénk, ha már törölték wtcc-n a második futamot :)
  • Alexease
    Kozben rajottem, ismet hulye vagyok:)
    Van Assetto Corsa Hungary Steam Group. Azon belul be lehet lepni a chatbe. Ott lehetne ertekezni ki melyik szerveren van/megy eppen.
  • MooneyR
    Most az 1-esre bebookoltam, Fiat500.. csak én vagyok egyedül :D van még 2perc.
  • Norbi1990
    Ha bent vagy a pályán akkor jobb oldalt az appok között van olyan hogy chat, ott lehet írogatni.
  • Norbi1990
    Azért hogyha az egyiken verseny van akkor ne kelljen várni a búkingra.
  • lac coo
    Na már vagyunk legalább 6-an, akik kipróbálnánk a Fiatot . A step1 nem is olyan utcai bevásárlókocsis ...:)
  • vass17
    Nem tudjátok véletlenül, a chatet valahogy elő lehet varázsolni, vagy egyelőre nincs ilyen lehetőség?
    Egyébként én is benne lennék egy kisebb versenyben, habár gyakorlat hiányában nem állok a helyzet magaslatán :) Abarth 500-at toltam Masters 1-en délután, de a nevekből ítélve nem volt sok magyar.
  • lac coo
    Eleve minek 5-10 magyar szerver a 25 embernek ? :P
  • MooneyR
    Kerestem, de mondjuk ami képet linkeltél nálam abból csak a 3-as és 9-es szerver látható. VSR jelszót meg nem tudok.
  • Alexease
    Persze jo lenne egy chat is a lobby-ba, ha mar ott vagyunk es nezelodunk, legelabb ugyanazt a szervert nezzuk ki:)

A Steam-ben van chat, ket ember kozott, csoportost nem lehet inditani?!
    Tudom, Teamspeak:P
  • lac coo
    Az külön szopatás, hogy belépek valami ismeretlen publikra, aztán mire verseny van , maradunk jó esetben ketten :DDD

Minek lépnek be akkor ...?És ez van, hogy fél órámba került :DDD
  • Alexease
    Full public, ismeretlen szerverrel nem erdemes szerintem probalkozni, mert eleg idorablo a keresgeles.
    Akkor inkabb ismeros szerverek (GTRM, VSR), meg ha nem is olyan jo a valasztek.
  • Alexease
    Ezek vannak most a Master-en. "Kaosz", de hasznalhato.
  • MooneyR
    Hát én most léptem ki egy fiat500 vallelunga-ból, practice 15perc.. időmérő még 1x annyi.. minek? Ráadásul volt egy agresszív kismalac is a pályán, úgyhogy nem szivattam magam.
    Tényleg elég gokart pálya a rövidebb verziója.. max 3-as fokozat : ) Mondjuk azt imádom ha kanyarban felváltok és ránt egyet a kormányon :D
  • lac coo
    Fiat 500 Step 1 -ről volt szó, nagyobb pályákon ...
    Én nem látok semmit csak a GT-t, meg régi formulát ....

A káosz csak rajtunk múlik.Aki úgy gondolja, hogy versenyezni csak versenygéppel lehet, de egy kisfiattal nem tud körbemenni, ott már baj van :)
  • Alexease
    Akkor csinalj sajat szevert valamivel, ugy ahogy szeretned, es talan osszejovunk innen nehanyan:)
    Nekem mindegy mivel megyunk, ha Laconak tetszik, akkor mar harman leszunk:D

O nem tud csinalni, lassu a nete, en sem, mert az enyem meg hasznalhato, de ha elkezdenek TV-zni a kornyeken, akkor belassul es elhalalozik:DDD
  • barcalaci84
    ezt honnan veszed h GT lesz este?
    mert még semmi infot nem látok h mi lesz...
    úgyhogy gondolom marad a káosz:)
  • lac coo
    Hát hallod.....
    egy órája itt ülök, nézegetem ,frissítgetem és semmi :) mondjuk végtelenül elszomorít, hogy mindenhol csak a GT fut...

Ennyire képtelenek az emberek egy odafigyelősebb autóval megbirkózni ?
    Hallgatom, hogy mennyire határon kell menni egy GT vel, de egy Lotussal nem tudnak egy féktávot venni, főleg nem 20-at ? :) Hogy van ez ? :)
    Na csak legyen normális netem !! :P
  • Alexease
    Kunosnak sikerult (egyelore) osszehoznia a legrosszabb online-lobby-szolgaltatas reszt a "hasonlo" autosprogramok kozul (ACR, SRW):)
  • lac coo
    Gyanítom ott nem lesz értelmes magyar mezőny.....
    azt hittem megbeszéltük, hogy lesz ma Fiat 500 nagyobb pályákon, erre van GT :DDD
  • Alexease
    Igen.
  • TeeBeee
    Igen ez a legbosszantóbb, hogy 10 lap race, de nem tudod mennyi ment le már belőle. :)
    Egy 500 Abarth/Magione kombót ma tudtam menni asszem 4en voltunk csak, de jó volt. De ahol értelmes magyar mezőny alakulna ki oda még soha nem tudtam bejutni.
  • lac coo
    Legalább annyit írhatna , hány kör van még a versenyből ha már megy,mennyit várjak még, itt ülök mint egy rakás ló...asz, azt semmi :DDD
  • lac coo
    No most akkor a Fiat szerverrel mi van ? Egyet látok, nulla emberrel, a gokartnak való Magionéval .....:)
  • hezi
    Szerver oldalról van lehetőség a penalty kikapcsolására?
  • lac coo
    Lassan talan odaferek a gephez, mi megy most, vagy fog menni ma ?
  • lac coo
    Egy apro eszrevetel :: nem tudom lehet e allitani a beton hofokat, de ha igen, akkor erdemes feljebb vinni, kevesebb embert fognak megtrefalni a fektavol a verseny elejen.....
  • Alexease
    suzuka-for-assetto-corsa-released
  • Alexease
  • TeeBeee
    Maszim-es szerverre kb. 3 órája nem tudok bejutni. Mindig lekésem. :)