43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A VSR-re. Jelszavas. Tudsz valamit?:) -
Pillangoval meg nem probaltam, legalabbis ilyen autokat:P Meg a GT-t se, mert az meg botvaltos.
Nincs vele gondom, eppen ezert tetszik, technikai sport, ez is hozzatartzik. Enelkul csak autokazas. Ha benazom, megerdemlem:D
A tukrok jobban idegesitenek... -
Valaki küldjön valami stabi lsetupot imolára, aztán akkor én is felmegyek.az Abarthra .
-
mi van a többi gtr masters szerverel? a fiatoson kívül egyikre sem lehet felmenni negyed órája frissítgetem de folyamatosan áll mind vagy racen vagy qualin -
Roszzul allitottak be a pedalt, gyorsabban lehet valtani mint pillangoval. -
Nincs ezzel gond, ezert teszt szerver, kitapasztalhassak az emberek, milyen a lag, ping, szerver, es persze az autok "utkozes doboza" (azokat is cserelgette most Kunos). Talan szukebbre vette oket...
De ha valami anomalia van, akkor ug is neki lehet menni a masiknak, hogy elotted van 2 meterre:D
De szerencsere ennyire durvakat eddig nem lattam, ezert is irtam korabban, hogy eleg jol osszehozta Kunos, rosszabbbra szamitotam tole:)
Ezeket a nehany 10 centis elszamolasokat bele kell kalkulalni es vagy majd megszunnek. -
Hát ja én is szívtam a kuplunggal, előttem meg úgy hyorsitottak ki h eszméletlen :) -
nekem tegnap volt olyan, hogy hatulrol megpockoltek, en meg elore pattantam nulla ido alatt 30 metert, megelozve vagy 5 embert:D De szerencsere a kavicsagyban, ott megvartam amig elmennek:P -
Nem komolyan írtam:)
Előtte hibáztam,valószínűleg én is túl szűken próbáltam menni...
Előtte láttam vigyáztal rám... Ez benne van
-
Én legalább tudom hogy hibáztam :)
De nekem is volt már lag ütközés, konkrétan elkezdtem pattogni mint a labda majd resetel-t, de ez eddig egyszer fordult elő.
Amikor meg az első körben ütköztem ott benne maradtam a szituban, elvileg elfértünk volna, de végül ütköztünk...remélem a másik fél továbbment, én megvártam a mezőny végét mert nagyon sz@r helyre álltam. :) -
Hosszabb futamon, ha mar van gumikopas, akkor mar teljesenjo lehet. Kell neki talan 20-30 kor. Ott kezd kijonni a kulonbseg, ki daralja le a gumikat a diffi miatt. 5-10 kor semmire nem jo, max kergetni egymast.
Raadasul ennel az autonal a valtas is szamit. A ketpedalos-pillangosok ellen kicsit nehezkes:) Kicsit lassu a valtas, valahogy gazos a kuplung, ha nem nyomom ki rendesen es nem varok ott eleget mar recseg a valto, 1 masodperc minusz. A fektav hasonlo szivacs, ha tul gyorsan pakolom vissza, foleg kanyarba, beall az ivbelso kerek, aztan eltolja az elejet.
De ez masodlagos:) -
Ezert irtam, hogy valszeg lag volt. mellettem mentel, lattalak rendesen, utana hirtelen nekem jottel, odateleportaltal. Ennyi. -
de amúgy nem rossz ez az abarth csak rohadt unalmas:) -
én voltam előtted...
hogy mentem beléd én :)?
-
elnézve a Masters szervereket, a régi Lotus nem akkora kedvenc...csórikám tök üres.
A Lotus Exos, a Fiat 500, és az e30-s szerverek mennek. -
Csak ultra foss, hogy nincsenek rendes tukrok, sem allitasi lehetosegek. Abban az 1db kozepso tukorbol semmit nem latni. -
Lehet valami lag-sorozat volt, mert amikor nekem jottel (
), fel auto volt koztunk, aztan meg hirtelen bent teremtel a helyemen. Utana szamolt a progi, es odatett;P
Azt hiszem eppen tegnap lattam lyen oldalra teleportagatasokat. -
MooneyR #11960 Jó volt : ) meg ezt a 2. helyezést is elteszem emlékbe :D -
de az jó volt amikor 3 egymásmellett mentünk az elején és vigyáztunk egymásra -
igen:)
utána meg ahogy álltam a pályán , a névrokonom szépen belémjött:)
azértkikerülni megpróbálhatott volna -
Te voltal az?!:) -
Igen, kicsit osszeakadtunk:) Belul fordultam, elvileg volt hely, kenyelmesen lattam magam mellett, aztan kipattantam a szelere:P Valami anomalia:P -
szerintem szolidaritásból amiért kilökött:)
-
én kicsit összeakadtam az elején, de aztán jó volt. Te meg megálltál az utcsó körben? -
Pitti #11953 Elkéstem? :) -
Hat mindegyik jo, nem az..... :) -
A Tatuus teljesen jo. -
a magyarok meg nem fértek fel... -
Ez lett a fiatbol ? :) -
MooneyR #11948 A chat ablakban olyan piros színnel vannak a nevek, hogy nem látom jól :D Nem lehet más színt beállítani valahogy? -
már megint jönnek a külföldiek...király
-
Ja, megegyet, hatha jobb lesz;)
Vagy inkabb szerencsesebb:) -
na még egy Fiat belefér..
-
Közben megszakadtam, szokásos adsl router fagyás :DDD -
Ja, ott vagyunk, meg 2 perc... -
most indul egy Fiat-s szerver a Masters-n, igaz Magione -
a portoknál megakadtam :)
-
Tyuki80 #11940 Ha valaki tudna nekem a steamen üziben vagy ide privátba,kérlek írja már le a szerver nevet + a jelszavat,mert mindenképpen mennék a gt futamra.
Steam:tyukodi1980 -
-
neilszab #11938 Ma este a Masters nem szerver futamot, a VSR-nél lesz a buli, oda gyűljetek majd!
Az AC Hungary Facebook-on és a Steam csoportban lesznek mindig az infók, ide érdemes mindig felnézni esténként, hogy mi lesz...
A Masters szerverek meg azért futnak most ilyen formában, mert mi is teszteljük, hogy mit bír a szervervas. Később csak 1-2 jelszavas szerverünk fog futni kifejezetten a magyaroknak, és ha nincs szervezett futam, itt lehet majd kérni, mire állítsuk...