43023
  • Alexease
    A VSR-re. Jelszavas. Tudsz valamit?:)
  • Alexease
    Pillangoval meg nem probaltam, legalabbis ilyen autokat:P Meg a GT-t se, mert az meg botvaltos.

Nincs vele gondom, eppen ezert tetszik, technikai sport, ez is hozzatartzik. Enelkul csak autokazas. Ha benazom, megerdemlem:D

A tukrok jobban idegesitenek...
  • lac coo
    Valaki küldjön valami stabi lsetupot imolára, aztán akkor én is felmegyek.az Abarthra .
  • B0GE5z
    mi van a többi gtr masters szerverel? a fiatoson kívül egyikre sem lehet felmenni negyed órája frissítgetem de folyamatosan áll mind vagy racen vagy qualin
  • lac coo
    Roszzul allitottak be a pedalt, gyorsabban lehet valtani mint pillangoval.
  • Alexease
    Nincs ezzel gond, ezert teszt szerver, kitapasztalhassak az emberek, milyen a lag, ping, szerver, es persze az autok "utkozes doboza" (azokat is cserelgette most Kunos). Talan szukebbre vette oket...
    De ha valami anomalia van, akkor ug is neki lehet menni a masiknak, hogy elotted van 2 meterre:D

De szerencsere ennyire durvakat eddig nem lattam, ezert is irtam korabban, hogy eleg jol osszehozta Kunos, rosszabbbra szamitotam tole:)
    Ezeket a nehany 10 centis elszamolasokat bele kell kalkulalni es vagy majd megszunnek.
  • barcalaci84
    Hát ja én is szívtam a kuplunggal, előttem meg úgy hyorsitottak ki h eszméletlen :)
  • Alexease
    nekem tegnap volt olyan, hogy hatulrol megpockoltek, en meg elore pattantam nulla ido alatt 30 metert, megelozve vagy 5 embert:D De szerencsere a kavicsagyban, ott megvartam amig elmennek:P
  • barcalaci84
    Nem komolyan írtam:)
    Előtte hibáztam,valószínűleg én is túl szűken próbáltam menni...
    Előtte láttam vigyáztal rám... Ez benne van
  • b-type
    Én legalább tudom hogy hibáztam :)
    De nekem is volt már lag ütközés, konkrétan elkezdtem pattogni mint a labda majd resetel-t, de ez eddig egyszer fordult elő.
    Amikor meg az első körben ütköztem ott benne maradtam a szituban, elvileg elfértünk volna, de végül ütköztünk...remélem a másik fél továbbment, én megvártam a mezőny végét mert nagyon sz@r helyre álltam. :)
  • Alexease
    Hosszabb futamon, ha mar van gumikopas, akkor mar teljesenjo lehet. Kell neki talan 20-30 kor. Ott kezd kijonni a kulonbseg, ki daralja le a gumikat a diffi miatt. 5-10 kor semmire nem jo, max kergetni egymast.

Raadasul ennel az autonal a valtas is szamit. A ketpedalos-pillangosok ellen kicsit nehezkes:) Kicsit lassu a valtas, valahogy gazos a kuplung, ha nem nyomom ki rendesen es nem varok ott eleget mar recseg a valto, 1 masodperc minusz. A fektav hasonlo szivacs, ha tul gyorsan pakolom vissza, foleg kanyarba, beall az ivbelso kerek, aztan eltolja az elejet.

De ez masodlagos:)
  • Alexease
    Ezert irtam, hogy valszeg lag volt. mellettem mentel, lattalak rendesen, utana hirtelen nekem jottel, odateleportaltal. Ennyi.
  • barcalaci84
    de amúgy nem rossz ez az abarth csak rohadt unalmas:)
  • barcalaci84
    én voltam előtted...
    hogy mentem beléd én :)?
  • b-type
    elnézve a Masters szervereket, a régi Lotus nem akkora kedvenc...csórikám tök üres.
    A Lotus Exos, a Fiat 500, és az e30-s szerverek mennek.
  • Alexease
    Csak ultra foss, hogy nincsenek rendes tukrok, sem allitasi lehetosegek. Abban az 1db kozepso tukorbol semmit nem latni.
  • Alexease
    Lehet valami lag-sorozat volt, mert amikor nekem jottel (), fel auto volt koztunk, aztan meg hirtelen bent teremtel a helyemen. Utana szamolt a progi, es odatett;P
    Azt hiszem eppen tegnap lattam lyen oldalra teleportagatasokat.
  • MooneyR
    Jó volt : ) meg ezt a 2. helyezést is elteszem emlékbe :D
  • barcalaci84
    de az jó volt amikor 3 egymásmellett mentünk az elején és vigyáztunk egymásra
  • barcalaci84
    igen:)
    utána meg ahogy álltam a pályán , a névrokonom szépen belémjött:)
    azértkikerülni megpróbálhatott volna
  • Alexease
    Te voltal az?!:)
  • Alexease
    Igen, kicsit osszeakadtunk:) Belul fordultam, elvileg volt hely, kenyelmesen lattam magam mellett, aztan kipattantam a szelere:P Valami anomalia:P
  • barcalaci84
    szerintem szolidaritásból amiért kilökött:)
  • b-type
    én kicsit összeakadtam az elején, de aztán jó volt. Te meg megálltál az utcsó körben?
  • Pitti
    Elkéstem? :)
  • lac coo
    Hat mindegyik jo, nem az..... :)
  • Alexease
    A Tatuus teljesen jo.
  • barcalaci84
    a magyarok meg nem fértek fel...
  • lac coo
    Ez lett a fiatbol ? :)
  • MooneyR
    A chat ablakban olyan piros színnel vannak a nevek, hogy nem látom jól :D Nem lehet más színt beállítani valahogy?
  • barcalaci84
    már megint jönnek a külföldiek...király
  • Alexease
    Ja, megegyet, hatha jobb lesz;)
    Vagy inkabb szerencsesebb:)
  • b-type
    na még egy Fiat belefér..
  • lac coo
    Közben megszakadtam, szokásos adsl router fagyás :DDD
  • Alexease
    Ja, ott vagyunk, meg 2 perc...
  • b-type
    most indul egy Fiat-s szerver a Masters-n, igaz Magione
  • barcalaci84
    a portoknál megakadtam :)
  • Tyuki80
    Ha valaki tudna nekem a steamen üziben vagy ide privátba,kérlek írja már le a szerver nevet + a jelszavat,mert mindenképpen mennék a gt futamra.
    Steam:tyukodi1980
  • gviski
  • neilszab
    Ma este a Masters nem szerver futamot, a VSR-nél lesz a buli, oda gyűljetek majd!

Az AC Hungary Facebook-on és a Steam csoportban lesznek mindig az infók, ide érdemes mindig felnézni esténként, hogy mi lesz...

A Masters szerverek meg azért futnak most ilyen formában, mert mi is teszteljük, hogy mit bír a szervervas. Később csak 1-2 jelszavas szerverünk fog futni kifejezetten a magyaroknak, és ha nincs szervezett futam, itt lehet majd kérni, mire állítsuk...