43023
  • lac coo
    Jó, csak nem neked kéne ezt barkácsolni, hanem Kunosnak, olyan alap dolog, mint hogy legyen szavazás, kick a publikon :DD !
  • lac coo
    Én végigmentem 3x-os kopással, megemelt benzinhasználattal :DDD
  • lac coo
  • neilszab
    Szuper!

Hogy működik, hogy lehet felrakni és a következő update nem fogja-e kinyírni?
  • Alexease
  • Alexease
    Kicsit barkacs a dolog, de csinaltam magamnak Favorites gombot, amivel csak a VSR.hu es a GTR-Masters szervereket listazom es frissitem:) Kicsit jobb a helyzet, hogy nem kell keresgelni, filterezni, es foleg nem +400 szervert kell frissitgetni, hanem csak 15-20-at;P
  • gviski
    Én voltam aki Lagolt, a szomszéd szobába elkezdtek torrentezni (ezek a nők...) :D
  • gviski
    Indítottam egy pár publicot, de ami fontosabb a VSR.hu #7es szervert felajánlom a SG-nek ;-)
    Jelenleg KTM és mugello van, és a PW: alex

írjátok mit szeretnétek és beállítom ;-)
  • Tyuki80
    Köszi srácok a mai KTM-es estét!Valami nagyon jó volt!Az utolsó meg egyszerűen pazar!:Egy külföldi sráccal úgy mentünk végig Mugellon,hogy a legnagyobb távolság kettőnk között 4-5 tized volt,ami 10 kör után a célban 3 tized lett.Előzni sajnos nem tudtam,mert kötélből voltak az idegei,de így veszíteni élmény..Már ezért megérte megvenni ezt a játékot!
  • Jackal
    UI: a rajtnál viszont láttam a lámopár, de mire zöldre váltott volna és engedett váltani, addigra már a mezőny kb 200 méterrel elém ugrott... :)
  • Jackal
    Köszi, jó volt. Mostmá szunya van nekem.
  • Tyuki80
    Amúgy biztos a fröccs tehet róla!Olyan vagyok mint a részeges karatemester:)
  • lac coo
    Jah. :)
  • alma2
    Amit bekapcsolsz, az el nalad, vagyis haromszoros gumikopas is feltetelezem.
    de irkalja az egyik app a statuszat is latod, ha kopik.
  • Tyuki80
    mehet még egy utolsó!!

• lac coo
    Jó volt köszönöm !
    Én valamit tuti rosszul csinálok, az 5 . kör után úgy elfogyott a gumim alig tudtam fékezni :)) Pedig nem szokott ennyitől ,főleg addig szép biztonságos tempóban mentem .
  • Jackal
    Bakke, ha nem vágódók ki a pályáról vagy 3x, simán lehettem volna 7. is... :D Amúgy most jó volt minden, nem volt nagy dodzsem.
  • alma2
    ahhh, a mesterharmast osszehoztam. harmadik mai verseny, harmadik pit, harmadik kanyar, de most nem kiloktek, hanem a masodik megcsuszott elottem, es lementem az ivrol. Ismet utolso hely :)
    Nem nekem valo ez az online elet, vagy csak azert szivat, mert 1 honapja meg eletemben nem mentem online autos jatekkal...
  • nortsen
    Ja és először láttam lagot. Nem volt szép itt sem. ;)
    Nem szerver lag volt, hanem az egyik autó először eltűnt, és csak a neve maradt kint, majd visszajött, és nekiment valakinek, mintha nem látta volna, hogy ott van.
  • nortsen
    Vicces volt VSR-en. Indul a race, és elsőnek kijön valaki a boxból. :))
    Minek kinlódok a qualival. :)
  • Norbi1990
    Ennyi :)
    GT autókkal tudod ki szenved a setupolással. Itt csak beülsz és kurvajó
  • Tyuki80
    Kormány természetesen!:)
  • lac coo
    nyomom nyomom.
    amúgy nem tudom számít-e de most látom hogy a summarinál nekem 3X os gumikopás volt beállítva ...Ha működik akkor szopatom magam rendesen .:)
  • alma2
    indul 20 jatekossal.
    lehet frissitgetni bal felul, ha mar bookingoltal, hogy lassad hanyan vannak, de felesleges.
  • TeJ2107
    én látlak bent.. nyomj 1 refresh player list-et
  • lac coo
    most mi van, elvileg bookoltam de csak 3 embert ír a szerver, mindenki neve halványra változott?
  • TeJ2107
    Tyuki te mész gamepaddal ? :D kölcsön adhatnád :D elég beteg időket mész :D
  • Jackal
    Alap setuppal mentem, nagyon csúszkált az egséz, de bocs ha valakit feltartotam. Kerüljetek ki :)
    Jó de azért szabad nekem is egy olyan időmérő kört menni, aminél nem löknek ki...
  • Tyuki80
    GYEREKEK EZT ANNYIRA ÉLVEZEM!(nem azért mert nyertem-félreértés ne essen)Egyszerűen csúcs versenyeket lehet menni a ktm mel.Nagyon jóindulatú!
    Gondoltam benézek a vsr re a gt szerverre,de eszem ágában sincs kedvem menni:):):):)
  • alma2
    azert nehez nem neked menni :), versenyen amikor mogotted voltam, olyan fektavokat vettel, hogy mas meg gyorsul ott, amikor mar taposod a feket. Szoval szerintem nem direkt csinalta, eleg korrekt kis tarsasag volt.

ja ket embernek is kifogyott a fuel. Szerintem siman kapcsolajatok ki a fogyasztast, ha a fele banda ugyis ugy meg. 10 l benzinnel aztan kesz,
  • Jackal
    UI: ha valaki dobna egy gyors setupot, hogy mit állítsak, az jól jönne
  • Jackal
    unable to contact server, ész új kör (másik pályán? :))
    Tök jó hogy egy tirpák külföldi első mért körnél célegyenesbe letúr, egy másik meg a második és egyben utolsó mért körön, és még neki áll feljebb hogy mért nem engedtem el.
  • alma2
    azt leszamitva, megint kiloktek a hamardik kanyarban igy utolso helyrol toltam, olyan emberek is betevedtek, akik most verseny kozben az rsr-es top-30-as idoket folyamatosan megutottek, nagyon durva...harman is voltak.
    Tyukival egyutt.

Megint kifagyott, kozben rajottem, hogy a jatekbeli chatrol, neha elmegy a fokusz utogetem az entert es kifagy a jatek..

akkor inditom az imolast
  • cstibikeee
    Igen, most mentem én is. Közbe rájöttem, hogy ha visszamegyek a boxba, újra tudok menni, hiába meghalt a motor.
  • lac coo
    Most vége van a Lacconak szerveren a KTM futamnak, ott voltál ?
  • cstibikeee
    Ezt a KTM tényleg jó! ...majd elfüstölt a motor :D
  • barcalaci84
    Csinálj egy steam integrity check-t
    Nálam megoldodott egy hasonló probléma...
  • lac coo
    Többi jó, ezzel van valami baja, fórumon van akinek semmit nem tölt be, megáll töltés alatt ...
  • Tyuki80
    majd keress rá a listából,nekem sem mindig hozza be...de azért mindig időben be tudok menni.
  • alma2
    Akkor majd utana, megyunk imolan, remelem az jo, ha mar a neved alatt fut a szerver :)
    kozben betelt..