43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jó, csak nem neked kéne ezt barkácsolni, hanem Kunosnak, olyan alap dolog, mint hogy legyen szavazás, kick a publikon :DD ! -
Én végigmentem 3x-os kopással, megemelt benzinhasználattal :DDD -

-
neilszab #12054 Szuper! 
Hogy működik, hogy lehet felrakni és a következő update nem fogja-e kinyírni?
-
-
Kicsit barkacs a dolog, de csinaltam magamnak Favorites gombot, amivel csak a VSR.hu es a GTR-Masters szervereket listazom es frissitem:) Kicsit jobb a helyzet, hogy nem kell keresgelni, filterezni, es foleg nem +400 szervert kell frissitgetni, hanem csak 15-20-at;P -
Én voltam aki Lagolt, a szomszéd szobába elkezdtek torrentezni (ezek a nők...) :D -
Indítottam egy pár publicot, de ami fontosabb a VSR.hu #7es szervert felajánlom a SG-nek ;-)
Jelenleg KTM és mugello van, és a PW: alex
írjátok mit szeretnétek és beállítom ;-) -
Tyuki80 #12049 Köszi srácok a mai KTM-es estét!Valami nagyon jó volt!Az utolsó meg egyszerűen pazar!:Egy külföldi sráccal úgy mentünk végig Mugellon,hogy a legnagyobb távolság kettőnk között 4-5 tized volt,ami 10 kör után a célban 3 tized lett.Előzni sajnos nem tudtam,mert kötélből voltak az idegei,de így veszíteni élmény..Már ezért megérte megvenni ezt a játékot! -
Jackal #12048 UI: a rajtnál viszont láttam a lámopár, de mire zöldre váltott volna és engedett váltani, addigra már a mezőny kb 200 méterrel elém ugrott... :) -
Jackal #12047 Köszi, jó volt. Mostmá szunya van nekem. -
Tyuki80 #12046 Amúgy biztos a fröccs tehet róla!Olyan vagyok mint a részeges karatemester:) -
Jah. :) -
Amit bekapcsolsz, az el nalad, vagyis haromszoros gumikopas is feltetelezem.
de irkalja az egyik app a statuszat is latod, ha kopik. -
Tyuki80 #12043 mehet még egy utolsó!!
-
Jó volt köszönöm !
Én valamit tuti rosszul csinálok, az 5 . kör után úgy elfogyott a gumim alig tudtam fékezni :)) Pedig nem szokott ennyitől ,főleg addig szép biztonságos tempóban mentem . -
Jackal #12041 Bakke, ha nem vágódók ki a pályáról vagy 3x, simán lehettem volna 7. is... :D Amúgy most jó volt minden, nem volt nagy dodzsem. -
ahhh, a mesterharmast osszehoztam. harmadik mai verseny, harmadik pit, harmadik kanyar, de most nem kiloktek, hanem a masodik megcsuszott elottem, es lementem az ivrol. Ismet utolso hely :)
Nem nekem valo ez az online elet, vagy csak azert szivat, mert 1 honapja meg eletemben nem mentem online autos jatekkal... -
nortsen #12039 Ja és először láttam lagot. Nem volt szép itt sem. ;)
Nem szerver lag volt, hanem az egyik autó először eltűnt, és csak a neve maradt kint, majd visszajött, és nekiment valakinek, mintha nem látta volna, hogy ott van. -
nortsen #12038 Vicces volt VSR-en. Indul a race, és elsőnek kijön valaki a boxból. :))
Minek kinlódok a qualival. :) -
Ennyi :)
GT autókkal tudod ki szenved a setupolással. Itt csak beülsz és kurvajó
-
Tyuki80 #12036 Kormány természetesen!:) -
nyomom nyomom.
amúgy nem tudom számít-e de most látom hogy a summarinál nekem 3X os gumikopás volt beállítva ...Ha működik akkor szopatom magam rendesen .:) -
indul 20 jatekossal.
lehet frissitgetni bal felul, ha mar bookingoltal, hogy lassad hanyan vannak, de felesleges. -
TeJ2107 #12033 én látlak bent.. nyomj 1 refresh player list-et -
most mi van, elvileg bookoltam de csak 3 embert ír a szerver, mindenki neve halványra változott?
-
TeJ2107 #12031 Tyuki te mész gamepaddal ? :D kölcsön adhatnád :D elég beteg időket mész :D -
Jackal #12030 Alap setuppal mentem, nagyon csúszkált az egséz, de bocs ha valakit feltartotam. Kerüljetek ki :)
Jó de azért szabad nekem is egy olyan időmérő kört menni, aminél nem löknek ki... -
Tyuki80 #12029 GYEREKEK EZT ANNYIRA ÉLVEZEM!(nem azért mert nyertem-félreértés ne essen)Egyszerűen csúcs versenyeket lehet menni a ktm mel.Nagyon jóindulatú!
Gondoltam benézek a vsr re a gt szerverre,de eszem ágában sincs kedvem menni:):):):) -
azert nehez nem neked menni :), versenyen amikor mogotted voltam, olyan fektavokat vettel, hogy mas meg gyorsul ott, amikor mar taposod a feket. Szoval szerintem nem direkt csinalta, eleg korrekt kis tarsasag volt.
ja ket embernek is kifogyott a fuel. Szerintem siman kapcsolajatok ki a fogyasztast, ha a fele banda ugyis ugy meg. 10 l benzinnel aztan kesz, -
Jackal #12027 UI: ha valaki dobna egy gyors setupot, hogy mit állítsak, az jól jönne -
Jackal #12026 unable to contact server, ész új kör (másik pályán? :))
Tök jó hogy egy tirpák külföldi első mért körnél célegyenesbe letúr, egy másik meg a második és egyben utolsó mért körön, és még neki áll feljebb hogy mért nem engedtem el. -
azt leszamitva, megint kiloktek a hamardik kanyarban igy utolso helyrol toltam, olyan emberek is betevedtek, akik most verseny kozben az rsr-es top-30-as idoket folyamatosan megutottek, nagyon durva...harman is voltak.
Tyukival egyutt.
Megint kifagyott, kozben rajottem, hogy a jatekbeli chatrol, neha elmegy a fokusz utogetem az entert es kifagy a jatek..
akkor inditom az imolast -
cstibikeee #12024 Igen, most mentem én is. Közbe rájöttem, hogy ha visszamegyek a boxba, újra tudok menni, hiába meghalt a motor. -
Most vége van a Lacconak szerveren a KTM futamnak, ott voltál ? -
cstibikeee #12022 Ezt a KTM tényleg jó! ...majd elfüstölt a motor :D -
Csinálj egy steam integrity check-t
Nálam megoldodott egy hasonló probléma... -
Többi jó, ezzel van valami baja, fórumon van akinek semmit nem tölt be, megáll töltés alatt ... -
Tyuki80 #12019 majd keress rá a listából,nekem sem mindig hozza be...de azért mindig időben be tudok menni. -
Akkor majd utana, megyunk imolan, remelem az jo, ha mar a neved alatt fut a szerver :)
kozben betelt..