43023
  • Alexease
    Nah, azt amit en nem tudok, de ezt mar korabban irtam:DDDD
  • Alexease
    Igen, lattam, durvan akarnak a pongelesek:/
  • barcalaci84
    az mitől lehet h indítottam egy szervert és engem nem engedett be?...
    úgy tűnik a többiek mennek rajta
  • gviski
    Hu most hogy elkezdődött az élet, nagyon eszi a CPU-t a dediserver :S
  • barcalaci84
    2 hét múlva valószínűleg 0.10.0-t kapunk és így tovább...
  • lac coo
    szám szerint annyira vagyunk, de lehet ezt ezredes értékenként is számolni ! :DD
  • barcalaci84
    annál azért jóval messzebb vagyunk:)
  • Hellboy76
    Hát igen.
    Komoly hiányosságok vannak még ezzel a progival. Pedig már csak 0.0.3 verziónyi távolságra vagyunk az 1.0-tól. Amiben azért illene sok mindennek benne lennie.
    Az érződik az utóbbi időben történtekből, hogy leginkább a programozással küzdenek.
  • Alexease
    Ennek is Kunosektol kellene alapbol jonnie, mar most benne kellene legyen, de nem, ez sincs, nem tudom mit benaznak:/
  • Hellboy76
    Itt készülget egy kis alkalmazás az előtted és mögötted közlekedők távolságának kijelzésére:
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/delta-idea.7581/
  • Pitti
    köszi
  • Alexease
    assetto-corsa-online-favorites-0.9.7-1.zip

A lobby-ban jobb oldalon van egy uj gomb (ikonja nincs, annyira nem fontos:P), azzal lehet ki-bekapcsolni a listazast. Ez egyelore VSR.hu es GTR-Master.hu szervereket frissiti le (nev kereses alapjan, az IP-cimeket nincs kedvem vegig gepelgetni, igy beeshet extrem esetben mas is:P)

Ha lesz mas hasznalhato szerver, majd bovitem a szurest.

Nincs es nem is lesz ennel tobb kedvem belemaszni Kusosek helyett (:D), igy ennel extrabbat nem akarok csinalni;)
    De aki minimalisan-kozepesen ert hozza, atirhatja teljesen az egeszet: csinalhat sajat listazast, feluletet, file-ba mentest es olvasast, a szerverek melle radio gombokat a listaba vetelhez vagy torleshez stb.
  • macleody
    Bakker nem jött még a giftem, pedig reméltem, hogy ma már tolhatom.
  • Alexease
    De mindjart megirkalom a "rendes" progit. Az annyival jobb, hogy az kozvetlenul az AC szerverrol csak a lekert szervereket frissiti, igy sokkal gyorsabb.
  • Alexease
    Valtozott az online script is, at kell irogassam a progit.
    De addig egy gagyi megoldas, de hatasos.
    A kilistaszta a szervereket, jobb oldalt felul lehet nev szerint kerestetni/szurni oket. Eleg macera beirkalni mindig, igy ezt meg lehet sporolni.

Sima HTML-t mindenki tud szerkeszteni (notepad.exe :P), ezzel nem lesz gond.
    - Ebben kell modositani: d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/launcher/themes/default/modules/online/online.html
    - A jelenlegi kodnal a 93. sorban, ennel: <input type="text" class="serversearch" title="Search in server list" />
    - Ilyenre: <input type="text" class="serversearch" value="vsr.hu|gtr-masters.hu" title="Search in server list" />

Lenyegeben fixen kitoltodik a kereso mezo, nem kell begepelni, eleg entert nyomni. Ezzel "|" lehet elvalasztani a kereendo dolgokat, hogy tobbet is be lehessen irni.

• Pitti
    Assetto Corsa Hungary group chat
  • Pitti
    ott is egyedül vagyok :)
  • Alexease
    Szerintem a Steam Assetto Corsa Group Chat-re menjen fel mindenki, aki versenyezni akar, ott egyszerubb kiirogatni ki, hova, mikor megy. Ide a forumba beirni hogy eppen 1-2 perc mulva ki hol lesz, nem sok ertelme van:D Amig elindul a program, lefrissit a szerver, mar over;D
  • Alexease
    Kilinkelem, de elobb le kell szedjem az uj frissitest, lehet/talan frissitettek azokat a file-okat is, aztan azokba is bele kell irogatni a programreszeket;)
  • lac coo
    Parabolicaban milyen jot lehet dolni ! :))
  • Pitti
    vsr szerveren KTM mugello 1 perc múlva????? valaki??
  • Pitti
    pedig jókat lehet billegtetni az S kanyarokban :)
  • lac coo
    Magionet felejtsuk mar el ! :)
    Eloben biztos jo lehet , ha kimenne az ember, de ugy jatekban nagyon lassu . Legtobben azt hiszik, higy kis auto csak kis palyara valo, pedig csak ki kellene probalni mondjuk Mugellon.
  • Pitti
    jólvan lejárt a booking, egyedül nem megyek be :)
  • Pitti
    most indult megint egy gtrmasters fiat500 magione
  • Pitti
    az előbb indítottam servert fiat500 imola, ketten voltunk valami külhonival, tök jó fej volt, bevártuk egymást ha hibázott a másik... fps is jó volt, stabilan ment, tetszett.
    Volt az előbb gtr masters szerveren fiat500 magione, egyedül köröztem,
  • gviski
    Ez a KTM Mugello egy nagyon jó kombó :D
  • barcalaci84
    ez a ktm tényleg kurva jó...
  • b-type
    Nekem ennél az autónál nem fekszik a féktáv...nehezen kontrollálható. :(
    De a KTM Mugello az elég nagy sláger, kezdenek végre rákapni. :)
    Időmérőn 2. hely, 21 induló, aztán esek-kelek, igazán már nem is emlékszem miért, sztem saját hiba.
    Szinte tök utolsó hely, 17 aktív versenyző volt, elkezdünk kapaszkodni 12 kör sok mindenre elég, a nagyja 2:8-s időket ment, én 2:5-t tudtam tartani.
    kopik a mezőny, utolérek egy Olasz srácot, aki szintén eshetett és kapaszkodik fel. vele megyünk egyre előre.
    felérünk a 3-4 hely környékére amikor hibázik a célrafordítóban, és elmegyek neki, onnan én töröm az utat. utolérjük az elsőt...én nem tudom addig mit csinált, de amikor utolértük elkezdte nyomni a 2:4-s köröket, sikerült nekem is menni ilyesmiket. Mögöttem a srác 2:4.2-t asztatököm..két kör van.
    ..és befutottunk így, a pole-s srác is 2:4-t ment, és is, aki meg mögöttem volt az meg nagyon gyors volt de nem tudott elmenni, és mivel gondolom zavartam az ívválasztásban néha le is csúszott, vagy megbicsaklott az autója.
    Qva jó volt.
  • lac coo
    Ehh az a ferrari mar tul gyors nekem, csolatasom van benne.....
  • lac coo
    Amugy ha az ember szervert ad, sokat eszik a processzorbol ?
  • B0GE5z
    ha szépen kérlek feltöltöd azt a két fájlt?
  • Cujo HuN
    Sziasztok!Gurulok kicsit a VSR #7-es szerveren.Ha valakinek van kedve... :)
  • Tyuki80
    Ezzel csak az a baj,hogy egész este csak monzán menni azért elég perverz dolog,még akkor is ha jó csapat jön össze.Azt valahogy nem lehet megoldani hogy a szerver pàlyát váltson?Amúgy meg tök jó hogy reagáltok az igényekre!Az az érzésem erős és nagy közösség fog összejönni a jövőben.
  • raczger
    Köszönjük!

Szabi: Sőt, van még 400 másik szerver is :):)
  • Alexease
    THX!
  • Alexease
    Koszi. Kitettem a banner ala is.
  • gviski
    vcrc-től is láttok egy szervert
  • Szabi #12099
    van Maszim-os szerver is :D
  • gviski
    akkor a VSR #7 SG server átteszem ferrari 458 S3-ra és monzára, pw: alex